3132
-
#2131 Ezt a véleményedet megtarthattad volna magadnak is okostojás... -
bgabor #2130 Minek veszed meg? Egyáltalán nem olyan minőségű cucc sajnos, hogy megvegye az ember. Bár szvsz épeszű ember semmilyen játékra nem ad ki 10.000 Forintot,de ha valaki mindenáron ki akar dobni ennyi pénzt ilyesmire, akkor legalább valamilyen minőségi cuccra tegye.
Sajnos ez a gáma elég középszerű, és csak az SW feeling adja el. Nameg a csillagrombolók. -
#2129 Nálatok is bugos a birodalmi űrbázis?Van rajta két pont(hangár,meg a jobb oldalán valami),amit nem találnak el az űrhajóim és egyfolytába mellélőnek.Mellesleg az űrbázison átmennek a golyók és így nem robban fel. -
#2128 Ígérem megveszem!!!, de előbb mondd meg hogyan lehet a csatákat felgyorsítani,úgy értem,hogy nem kell végigszenvednem,hanem a gép ez elvégzi helyettem.(vagy lehet hogy ezt demón nem tudom megtenni) -
xem #2127 1 bolygó kivételével mindegyiket uralom, ki van fejlesztve a maxig az űrállomások,
A bolygókon mi az a mitől a limitem emelkedik? 800on van itteni képen meg még nem is vagy a végénél, de bőven 2000 felett a limited? Ezt hogy csináltad?
-
lammaer #2126 Ja, nekem is gyanús volt hogy az űrállomások is jelentenek plusz pontokat... bár elég keveset, 2-3-at (szintenként?). Én a bolygófoglalásra utaztam, annyi is elég volt... -
#2125 Űrállomások teljes kiépítése + a bolygók elfoglalása.
-
lammaer #2124 Igazából ebben a játékban nem lehet nagyon taktikázni a csatákban, sima adok-kapok az egész. Ergó az AI-nak úgy van esélye, ha több egységet kap. Az egyetlen stratégia az lehetne, hogy az AI is összpontositja a tüzet 1-1 hajóra, akkor gyakorlatilag verhetetlen lenne :)
Engem különösen a szárazföldi csatáknál dühitett fel ez az "egységfosás". -
lammaer #2123 Bolygófoglalás? -
xem #2122 Üdv. Volna 1 kérdésem a kép láttán: Hogy tudtad az egységszámot 2000 fölé vinni? Nekem csak 800 a limitem, mit kellet építeni?
-
xem #2121 Alapból van tie fighterem, squadronokat hogy nem enged ezt nem értem a tech trimen sötéttel van ami elérhető az világos keretben foglaltatik,pedig tech 5 ön vok? vagy csak skirmisben?
-
xem #2120 A kampány modban? Igaz már csak 1 bolygó van hátra a Halálcsillaggal való rombolásból, ez lenne az utsó vagy még lesz pár küldetés? Mert ha ez az utolsó akkor még hárdon is elég rövidre sikerült 1 nap alatt végig lehet tolni a gémet.
-
kisviku #2119 Alapvetően én a Birodalmat szeretem, ám mégis végigjátszom a kampány részt a lázadókkal.Hmmm, elég nehézkes, főleg az elején.Az látszik, hogy a Birodalom erősebb,egy ISD-t vagy egy Victory Destroyert (a kisöcsi)is elég nehezen zúzok le.A felszíni harcokban viszont valamivel már kiegyenlítettebb a helyzet.A legjobbak szerintem a Speeder egységek, ezeket tudom a legjobban kihasználni és nem is drágák.
Érdekes számomra a gép elleni küzdelem.pl. van egy 2-es szintű űrállomásom, betámad a birodalom, NEKEM CSAK EGY SZAROS KORVETTET KÜLD ERŐSÍTÉSNEK, A GÉPNÉL EGYSZERRE AKÁR HÁRMAT IS!Gondolom ez a nehézségi fok...
Mit ne mondjak ez a rész hagy némi kívánnivalót maga után.A gép szó szerint sza*ja ki az egyégeket, ha engem támadnak, ad egy kis korvettet, azt csá'...
Így volt egy nagy veszteségem, amikor egy 5-ös szintű űrállomása volt (nekem a legerősebb hajóm akkor a Nebulon B Frigate lehetett), és más semmi.Legalábbis én azt hittem...Erre jön szépen a Victory Destroyer,meg az Acclamtor Cruiser, persze egyszerre három(!).
Ez olyan szánalamas, hogy csak így tudnak úgymond "AI"-t adni a gépnek...
Persze hozzászoktam már az összes stratégiánál (persze ez nem az), hogy nem a gép jobb, hanem ő 10x-20x olyan erős, mindene meg van előre építve és sokkal magasabb technikai szinten van. -
kisviku #2118 Végtelenül egyszerű.Advanced factory (asszem ez a neve) kell a bolygóra.Persze ehhez előbb kell Heavy Factory és asszem Light Factory is.
Ezután már lehet építeni AT-AT-ot. -
xem #2117 Üdv.
Volna 1 kérdésem: A birodalmiakkal nyomom, AT-AT hogy lehet építeni, vagy csak annak a hősnek van 1 nyéglábúja? Mert ha igen akkor eléggé elbatták. -
syzygy #2116 Sziasztok!
Ha bekapcsoljátok a Game optionsban a forgatás a két egérgombbal funkciót (asszem az uccsó), akkor csata közben a két egérgombot egyszerre lenyomva mozgassátok az egeret minden irányban! Főleg űrcsatában látványos a dolog!
-
lammaer #2115 Ne csigázz, mi az? -
#2114 Estére nagyon durva dolgot találtam nektek... csak figyeljétek a F.A.Q.-ot este 8 után... Készüljetek fel! -
lammaer #2113 Amin meglepődtem hogy a skirmish űrcsaták egészen szórakoztatóak. Van olyan szinten mint egy átlagos stratégiai játék. épitkezni nem nagyon lehet, de vannak fejlesztgetések és egyebek, tehát lehet egy picit taktikázni.
Csabye: szerintem két küldit keversz. Leia elfogásához kell egy flotta, amiben benne van Vader is... A jelzett bolygó csatájában előszőr el kell intézni a kalózókat, aztán elbújni a nebulákba. Amikor Leia megérkezik a kisérettel, akkor kellene elfogni a tractor beammel (gondolom az zavart meg hogy emlegetik a küldiben a halálcsillagot - pontosabban a terverit ami Leiánál van). Namost: nekem itt szerintem bugos volt, mert úgy volt a doog, hogy még neki sem estem Leia kiséretének, amikor elkezdett 10 másodpercről visszaszámolni az óra hogy a lázadók elugranak. Sajna az interdictorok "gravity well" funkciója a nebulákban nem megy, igy nem is tudtam volna megakadályozni Leia menekülését. Viszont ahogy letelt az idő, ahelyett hogy vesztettem volna, nyertem :) Aranyos bug....
Ha ez a küldi megvan, a halálcsillag automatikusan elkészül, külön nem kell gyártani.
-
Thanatos #2112 sajnos az egész game halál unalmas :( -
bgabor #2111 Amúgy én is csak az űrcsatákat játszom, a földi csaták szvsz halál unalmasak. De azért mind a kettőt elütni durva lenne. -
reco #2110 Te már meg vetted?? -
MrSnake #2109 Hi all!
Hogy lehet a Falconnal az aszteroidamazőbe konténereket vizsgálni, hogy ne kapjanak szét! A rohadt bobba mindig kiszed, meg az aranyos flotta amit rám eregetnek! 6x elbuktam nem lehet elbújni sehova. No flotta.
Valaki átvitte?
-
Csabye #2108 Hi all!
Birodalmi kampányban akadtak gondjaim... :) Közepes szinten játszom, az összes létező bolygót elfoglaltam, már csak a Tattoine van hátra, ami a küldetésbewn is benne szerepel. Azt írja h. Wederrel állítsak össze egy flottát a hercegnő elrablásához, amihez a Star Destroyer szükséges. A halálcsillagot viszont vmi Tractor Beam-el hozhatom össze. A kérdésem az lenne, hogy mien módon lehet halálcsillagot építeni/megoldani a küldit? -
#2107 :)
mivagy te star wars marketinges? -
reco #2106 vedd meg
ha nem veszed meg halál reád -
#2105 Ha egy hős kinyiffan,akkor mikor kapom vissza?Egyébként érdemes megvenni a játékot?(mert nekem csak demó van) -
#2104 Na látom megszerezted a játékot! -
lammaer #2103 Jóóó van naaaaaaa.... -
#2102 Az űrcsatákban rendesen meg van csinálva a kamere nézet, azt le szoktam játszani. És amúgy meg tényleg unalmas de a földi csatákat elég idegesítő lejátszani. Remélem lesz hozzá valami camera hack. -
bgabor #2101 Ööö, ha minden csatát auto-resolve-al oldasz meg, akkor minek játszol? Nem túl élvezetes a taktikai térképen tologatni az egységeket. -
#2100 A kamerakezelés annyira idegesítő hogy mostanában minden csatát Auto Resolve-al szoktam végigjátszani. Mármint nem a kamerakezelés az idegesítő hanem az hogy nem lehet látni semmit a katonáimon kívül hogyha kicsit feljebb viszem a kamerát. Azt sem látom hogy most éppen megtámadtak e vagy sem -
#2099 #2027 ? -
bgabor #2098
Nagy kár hogy én nem az Empire At Warról beszéltem, hanem a Homeworld2 Warlords SW modjáról. Nem ártott volna rendesen elolvasni hozzászólást, neadjisten az előzményeket . -
pinehead #2097 Boba Fett-el kellene még az elején egy kalózvezér hajóját +semmisítenem, de mindíg meglóg.
valami trükk, tipp volna ide?
köszönöm. -
reco #2096 probáld meg be mountolni a BWT fáljt egyébként érdemes kiprobálni mert kapsz 5 bonus pályát meg csomo szart -
Andrejka #2095 azzal nekem nem megy -
#2094 A FAQ-ban le van írva... Daemon Tools -
Tom Tom #2093 nekem van egy tonna izé ami lejött vele:BWI BWT CUE BWS BWA.Ebből csak kettőt tud muntolni normálisan a cuet meg a BWT-t.A hothi mapon hogyan lehet leszedni a speedereket?Multiban nagyon jó a game főleg hardon!!!!Bratyesszal nyomtam hálóba és tök izgi amikor 3 hard rádront és te nem tudsz semmit csinálni mert épp teknikai kort fejlődsz és a haverod véd meg.Akkor nem érdemes letölteni az extra lemezt? -
reco #2092 a BWT fáljt kell mountolni
ja és nekem deamon 4.00 van