Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem az dühít a legjobban, hogy tegnap nagy nehezen elindítottam, ma meg nem akar elindulni:kiírja hogy emulator detected, és h kapcsoljak ki minden virtual driveot. Ez a CureRomos típus
Amugy nem is olyan rossz mint sokan irjak, persze lehetne sokkal jobb is. En mar nem is akartam kirpobalni a rengeteg negativ velemeny miatt. De tok pozitivan csalodtam.
May the force serve you well!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
és szerintem azé jo játék
és a védelem feltörése is csak 5 perc volt nekem
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ahogy igy olvasgattam visszafelé a hozzászólásokat azon tünödtem hogy csak én vagyok ennyire béna ezzel a játékkal hogy simán legyak a Birodalom mert hogy itt mindenki milyen ügyesnek tünik!? Feltettétek hozzá a patchokat is? Mind a 2-öt? Engem folyamatosan támadnak és még pénzem sincs "millió" pedig tudom miböl van pénzem! Szóval csak gratulálni szeretnék a sok tehetséges emberkének!
Nekem az ürcsatánál is logikusan támad meg mindent! Megtalálja mit mivel kell szétszedni darabokra! Az x- és y wing-eimet nagyon hamar kicsinálja!
Ja! És nem easyn játszom!
Together we'll fly someday...
A Rebellionból kimaradt a bolygóközi csata, de az volt a legnagyobb hibája. Fájdalom, de abban a világban jelent meg, amikor minden bokorból egy építgetõs rts ugrott ki. Ráadásul a statégiai része sokak számára bonyolult volt.
Aztán megjelent a sok videokártya számára bugos Force Commander, ami végre nem építgetõs volt, hanem utánpótlásra ment, ezzel új stílus teremtett. Ráadásul a 2. 3D-s rts volt. Voltak benne bugok, fõleg grafikai, nem volt nem kampány módja, csak skirmish, de roppant eltalált game volt, amibe tényleg jó tulajdonsággal megáldott egységek kerültek. Kiegyenlített viszonyokat állított fel a különbözõ oldalak között. De sokan nem szerették, mert csúnya kijelölése volt, idõ elõtt kijött belõle egy kamu verzió, sokan csak azt láttak, technosított imperial marchot kapott a menü, és a játékos Birodalmiként kezdett, ami sokaknak nem tetszett, majd a személyiségváltozáson átesett fõhõs miatt átállt a rebell oldalra, ami szintén sokaknak nem tetszett. Ez intro videoja azonban még mindig a legjobb SW game intro, ami valaha is kijött.
Nagy baj nem volt vele, csak annyi, hogy a FC-t és a Rebelliont soha sem egyesítették úgy, ahogy kellett volna.
Na ez a baj!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Annyira gyenge az egész játék, hogy az már fáj. Ez arcade játék gyenge megoldásokkal...
Ja es mindezt mediumon...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ott a FAQ-ba felül
elöre is kössz
megy az... most néztem. mivel nézed? Tényleg. Ha már itt tartunk. Legyetek szivesek nem Interent Explorer-rel nézni a FAQ-ot... FireFox 1.5 tökéletes, biztonságos, jobb.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
ha az Antisecurom-al megadom a sweaw.exe-t, akkor meg azt irja hogy Original disk-et kér....
HELP!<#szomoru1>#szomoru1>
Ugye Daemon-ba (4-es) be van mountolva.
ötlet?
A halál csupán a kezdet...
khm... te Kandur, berakod?
Hogyne! Persze! Neked bármit...
Köszi, tudtam, te egy rendes gyerek vagy...😄
nah, megbeszéltem velük, berakják, rendes csákók nem?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Még a hangokért zenéért felelõ fickó is ugyanaz, mint a C&C sorozatnál.
De kicsi a világ.