Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
Azzal, hogy képes a totális pusztításra, ha kell. De nem hentre tervezték.
Az elfoglalt területek lojalitását nagyszerûen biztosíthatod vele.
Abban a szektorban ahol van, nem nagyon lesz lázadás önerõbõl.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.gameburnworld.com
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
de a második hullámban kegyetlenül visszavágtam<#nyes>#nyes>
de a második hullámban kegyetlenül visszavágtam<#nyes>#nyes>
Visszaolvasva van egy olyan érzésem hogy igy sikerült "kihivást" gyártani a játékban, de biztos ami biztos kérdezem....
2006-03-01 PC Game ISOs Star Wars Empire At War (c) LucasArts RELOADED 44x50 MB
Together we'll fly someday...
Research facility építése feltétele a fejlesztésnek.
Kampányban ha jól emléxem nem tudsz.
THis is a bigfile mod, so that means you need to use '-mod CLONEWARS0.9.big'
DO NOT USE THIS WITH OTHER MODS, you can safely use this mod with warlords(BUT NOT WITH ANY FILES ONLY THE .BIG) installed by simply:
1) copying the existing shortcut
2) changing -mod WARLORDS0.45.big to CLONEWARS0.9.big
3) removing -overrideBigFile if its in the shortcut
4) removing any folders from the data folder!!!!!
If you do not have sound MAKE SURE THE 'start in' line of the short cut is correct.
FEATURES
És bizony-bizony az Episode 3 elsõ képkockáin õket látod akció közben!
Volna 1 kérdésem a rebelekkel tudok tech-en fejlõdni, Artuék lopnak össze vissza, de a birodalmiakkal nem, ott hogy lehet?
Valaki help?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Amúgy az Ep-III ban látott Venator class cruisert végül kivették belõle?
Csak mert a demo egyes MODjaiban lehetett építeni.
Lucasék sem fognak tökölni ezzel. Gondolom, az SSD kétszer akkora lesz, mint egy sima SD, aztán annyi.
Maradjunk a 3. és 4. rész közötti technikánál.
A medve nem játék.
Mess with the best, and die like the rest...
Ha a birodalmiak álltal kisért shuttle-ökre gondolsz, akkor a feladat, hogy ion ágyúval bénítsd meg a shuttle-öket, tartsd távol az ellenséget, míg Antilles korvettje felszedi a rabokat.
Én úgy csináltam, hogy max 2 y-szárnyú támadta a szállítókat, a többi a felbukkanó nagyobb hajókra ment - fõként pajzsra és hajtõmûre.
A vadászok pedig a tie kiséretet intézték el.
3-as vagy 4-es misszió Rebellion módban.Csinálni kell y-wingeket és védeni kell a transzporthajókat.Az a problémám hogy mindig meghal egy-két transzporthajó és nemtudom végrehajtani a küldetést.Próbáltam már sok y-wingel vagy x-wingel de nem jön össze.Ha valaki tudja mit kell csinálni pls irja le!
Thx elõre is!
Skywalker
Csak azért mert nem egy trainer van a dlh.net-en amire trojait ír 😞
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
a cureromos megoldást használom, tutkó! de jó a securom-loaderes is meg az anti-mittudomén...
ha valaki tud valamit akkor dobjon egy e-mailt!
de ha lehet akkor kamu trainerekkel kíméljenek, mert a héten 3 kamu trainert is letöltöttem: mindegyik trójai vírus volt!
éljen a nod32
de jo lene a játékohoz egy mod-amivel ez a parancsnoki csatahajó is be keülne a játékba 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
jo azé nem magam találom ki hogy milyen modszerrel kell feltörni egy játékot meg nézem egy forumon azt porbálkozok