Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kérdés: ha kampány módban engem támadnak meg, akkor a szárazföldi csatáknál én is tudom fosni az egységeket a barakkokból, vagy ott is csak a már legyártott csapataimból garázdálkodhatok?

AnuluWork
Na! 😊 A legtöbb embernek tovább tartott elindítania ezt a játékot, mint amennyit játszott vele! 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

jaja, ezt én is beszivtam. Õrjöngtem, hogy mi az hogy egy játékban nem lehet csoportokat képezni, mire begyalogoltam a controls menube és észrevettem hogy semmihez nem volt billentyû rendelve. Két gombnyomás rendbetette az egészet. De már nem kinlódok sokáig ezzel a játékkal, leadom a cikket azt uninstallálom is.

köszönöm!
nem is gondoltam volna, h ilyen egyszerûen meg lehet oldani...
azért vicces, hogy "alapból nincs benne"....
Magnumrolcsi
A képeket hova menti amiket készítettem?? <#help>

Me0w
Valozinu azert van, mert elso inditas utan nem leptem be a controlsba, hanem gondoltam jo lesz nekem az ugy ahogy van. De erdekes modon csak a general controls 'ures' a tobbi be van allitva 😊

Together we'll fly someday...

AnuluWork
Én is láttam képeken, hogy egységek feje felett volt szám, de nekem sem jött elõ. Tudtam, hogy bug, de ezt bennehagyni?! 😊

AnuluWork
Feldarabolni?

Me0w
Szia! Nalam is eloferdult, hogy inditas utan nem tudtam megjelolni ctrl + szammal az egysegeket, ez azert van, mert bugos a controls. Ha nem megy a kijeloles, akkor ESC, options, controls. Itt latod, hogy minden mezobe az van irva, hogy 'Not set' vagy hasonlo. Alul nyomjal 'Defaults'-ot, majd vissza a jatekba, es lam, van egysegkijeloles. Kurva nagy bug, nem tudom hogy maradt a jatekban 😞

79Alba
szuiasztok
valaki próbálta már az internetes részét a játéknak??????????????,

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

kovecses
hát nekem ctrl+szám mûködik! te mivel játszassz? 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

de pedig de...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sziasztok!

biztos én vagyok a hülye, de eddig még nem jöttem rá, hogyan lehetne az egyes egységekhez számokat rendelni.A korábban megszokott ctrl+szám nem jött be.
Tudna vki segíteni?
kovecses
nem-nem! ctrl+katt és az egészet átteheted

AnuluWork
Sehogy. Zoom a bolygóra ahol van a flottád, és a hajókat egyenként átpakolod õket egy új flotta ablakba. Így.

Biztos alap kerdes, de hogyan lehet a strat képernyõn egy összevont flottát feldarabolni?

79Alba
szuiasztok
valaki próbálta már az internetes részét a játéknak??????????????,

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Magnumrolcsi
Csoda tõrtént! Elindult a játék! 😊

Magnumrolcsi
Arról a gamecopy.... ról nem szedte le mert vírust talált.😞
Most a lucasarts-ról szedtem le és semmit nem talált a NOD 😊

Érdekes...Nekem is NOD32 van, az eredeti patchet lucasarts.com-ról szedtem (bár gondolom, nem a vírusos:-) ), a másikat pedig a gamecopyworld-rõl.
Nekem semmi baja a Nodnak....
Magnumrolcsi
Hi.
Valaki tudna olyan 1.2 patcet adni ami nem vírusos?
NOD32 mindig kiírja a vírust és nem tõlti le! 😞

Régóta vártam már ezt a gamet, de nagyon nagyot csalódtam benne. A dobozra simán ráírhatnák, hogy: 3 éves kortól ajánlott... Semmi kihivás, unalmas, unalmas, unalmas.... A Campaign-ban, közepes szinten most gyárthatok AT AT-ot, de mintha csak magamban játszanék. Minnél többet nyomom, annál jobban megerõsödik bennem az a az érzés, hogy újra feltegyem az IG2-t.
Gondoljatok bele, ha csak 1 pár dolgot tettek volna még bele a Galacticából..
Diplomácia: Nem csak a birodalom és a lázadók lennének, hanem mondjuk 8 faj még mellette. Úgy mint a Digital Reality játékában. Övék lenne a bolygó, lehetne szövetségre lépni velük stb..
Kutatás, fejlesztés: Ez a rész is nagyon hiányzik. Siralmas, hogy csak úgy magától lépünk szintet, ahogy haladunk elõre a játékban.... Ott többféle kutatóközpontot kellett felállítanunk bolygóként stb..
Pénz, bolygótípusok, épületek: Nagyon szegényes...

Egy 5-6 évvel ezelõtti játékkal hasonlítottam össze a nagy Lucasarts legújabb RTS-ét. Tudom, hogy az úgymond vér stratégiákat nem mindenki szereti. De könyörgöm kedves Lucasarts, nem kellett volna ennyire Lightos gamet kiadni....
Ezt az infót én is megerõsíthetem!:-)
Elõtte a 2. (1mp, kattintgatás-os módszert használtam), néha-néha ment is a játék....MOst viszont OK!:-)
Gyerekek! Nekem cool megy az 1.02-es patch-el!!!
Crack ->> www.gamecopyworld.com !!! 😊))

az atw-s? nekem jó volt. gondolom, azóta törölték a file-t. free tárhelytõl ne várjunk csodát :-) próbáld a gamecopyworld-ot
Ennek a cracknek szar a linkje gebasz<#falbav>nektek mûxik,mert nekem ha ráklikkelek akkor 404

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Gerbill
Ja akkor a Patch miatt van. Kösz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Nekem is ezt csinálja

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kovecses
minek neked kompatibilitás...nekem simán megy mindenféle ilyen hüleség nélkül
ja és a reload crack tökéletes de elötte fel kell tenni az 1.2 patchet meg át kell másolni az exe-t és a dll-t...

scorpeeon
nekem reloaded crack-el is ebszarik 😞 elindítom, már azthiszem h jó mert bejön a splash screen, erre kidob az asztalra

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rohamsisak
Hali, az a problémám, hogy a játék ugyan szaggat egy kicsit de játszható tökéletesen, nem is ez a gond hanem hogy a hang is recseg, ropog meg laggol is amikor beszélnek meg harcolnak, mit lehet ezzel tenni? patchek már fenn vannak, legfrisseb hangkari driver... Lehet hogy az a gond hogy a securom loaderban a win98-me compatibilitással futtatom(mert win 95 comp.-al nem akar menni)? Légyszi help! Köszi!

NeoMaN
vihetsz mindenkit akit legyártottál, aztán folyamatosan hívod az erõsítést...

icewolf
a crack...
olvass vissza... pénteken bekerül a faqba.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

a secrum loaderes megoldásnál melyik a normális kompatibilitás???

icewolf
A pro játékdzinthez érdemes billenytûzet egér kombót használni... <#eljen>

icewolf
LOL

lalakov
Mint más stratégiai játékban, itt is el lehet játszani csak az egér használatával? Mert láttam, hogy be lehet állítani a billentyûzetet, de az nagyon bonyolultnak tûnik + nem tudom, hogy van-e annyi billentyûm😊.
lalakov
Köszi, megy. Csak a patchet kellett megtalálnom:
http://support.lucasarts.com/patches/EAW1_2.htm
Me0w
Varsz 10 percet es visszajon. A jobb felso sarokban folyamatosan nyomonkovetheted mennyi ido van meg hatra.

krekket köszi!! (linket is, elérhetõséget is, mindent :-D )
Szavasztok !
egykis segítség kéne
A Geonosist kellene megtámadnom de elvesztettem
Darth Vadert
Nem tudom oda küldeni a bolygohoz

elöre is köszi

asfa
láttam megtaláltam de elõszõr pont oda nem néztem!mindegy már megy nem rossz játék!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

balee4
Hát akkor elég vaksi vagy, mert egybõl az elején találod...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

mivel az a 2. amit az endornal csinaltak az mar tudott lonni hajokra, de ebben a gamaban csak az 1es van. Amit ugye Hothnal felrobbantottak.

May the force serve you well!

icewolf
AMINT LEHET A CRACK KIKERÜL A F.A.Q.-ba...
THX!!!

Kövesdi A
hát pl csatahajokra is lehesen vele tüzelni bár ahogy írta a srác hogy a játék csak a 4-részt eveleniti fel és lehet hogy az elsö halálcsilag csak bolygókra tudod löni emlékezünk csak vissza a 6részben a halálcsilag kilöt egy lázadó fregatot !

asfa
thx sorry nem láttam pedig benéztem!

Hyder
FAQ

Steam: [HUN]Feriggno

asfa
tudna vki egy cd keyt pls?

Hyder
nálam ment

Steam: [HUN]Feriggno