3132
-
#2291 végigjátszást tud valaki linkelni ? -
csurit #2290 valaki tudna segíteni mert nem indul el ezt írja: A required security module can not be actived. This program can not be executed.Légyszíííí HELP!!!!! -
Andrejka #2289 ja és még valami nem tudja valaki hogy ha skirmisht megyek az advanced menüben az x
azt jelent hogy az opció engedélyezve vagy azt hogy tiltva? -
Andrejka #2288 a patch 1.03-hoz kell új crack? -
cofb-borg #2287 Hát amióta feltettem azóta hiába az antisecurom és a curerom, közli hogy nem tudja végrehajtani az ellenőrzést és kilép... :( -
tbundy #2286 igen, nem -
#2285 Íme egy amatőr kérdés:Ha a patch v1.03-at letöltöm,akkor abban benne van e a patch v1.02 tudománya?Vagy azt is le kell töltenem?
Egy egyszerű választ szeretnék.Köszi! -
zoltang #2284 "[PATCH] Star Wars: Empire at War v1.03
[2006. március 22. @ 06:58 - Mantis]
Megérkezett hát a várva-várt patch, a Star Wars: Empire at War legfrissebb javítása. A tapasz Az 1.03-as fedőnevet viseli; hozzáad két új pályát a játékhoz, valamint rengeteg hibát kijavít, elsősorban multizás közben előfordulóakat. Aki lecibálná a 24 megás csomagot, az changeloggal együtt innen töltheti azt.
"
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=20994
-
#2283 Emberek lenne egy kérdésem/kérésem: Megy még az FTP link amit megadtam a F.A.Q.-ban? Mert nekem nem igazán akarja a jót. ha nem, akkor meg privi, vagy valami, mert nem akarom hogy ebből anyázás legyen. Előrre is köszi.
Zsoc -
#2282 2217!!!! -
#2281 És mikor lesz letölthető? -
#2280 Most nem fogom leírni,de lejjeb már le van írva kb 12-ször. -
aroon #2279 nagyon köszi!!! -
bgabor #2278 Elindítod a curerom exet, a feljövő ablakban kiválasztod az eaw.exe-t, és megnyitás. -
vtigris #2277 Aki segített, annak nagyon köszönöm
Tigris -
vtigris #2276 kösz,hogy segítettél,egy ilyen intelligens,okos,sok nyelvet beszélő emmertől azért nem ezt vártam -
mstummer #2275 FAQ -
aroon #2274 Leszedtem a gémet, de mem tudom hogy kell használni a curerom progit(nem vagyok pczseni). Segítség kéne. -
#2273 'kiírja,hogy default'
Ezen rohogok 10 perce. DEFEAT te idiota. -
zoltang #2272 Star Wars: Empire at War' v1.03 Patch Details -
bgabor #2271 Többeknél a crack felrakása után bugok jelentkeztek a reinforments rendszer körül.
Nálam például megjelenítette az AT-ST-t, mint behozható erősítést. Űrcsatánál. -
#2270 miért lesz bugos? -
vtigris #2269 Sziasztok!
Segítséget kérnék.
a lázadókkal vagyok,és ott ahol transportok jönnek,nem tudom mit kell csinálni.
ha kilövöm a transportereket,kiírja,hogy default,ha nem lövöm ki,egy idő után akkor is vége,mit kell csinálni?
üdv,és köszi előre is -
Andrejka #2268 nem kell már elindult
nem tudja valaki hogy az empire at war conquesten hogy lehet halálcsillagot építeni? -
bgabor #2267 Na ne viccelj már.
Gamecopyworld főoldalán középen van egy Game Index link, az alatt vannak felsorolva a programok ABC sorrendben. Rányomsz az S betűre, és kikeresed közülük az SW:Empire at wart. Nem bonyolult. -
Andrejka #2266 lécci elküldenéd ezt a cracket a [email protected] címre
nem találom a gamecopyworldon
előre is köszi -
hanap #2265 Hi!
Előjött már valakinek olyan hiba, hogy nem tud erősítést kérni, holott tömérdek egysége van? Mer' nálam előjött ez. Tök szürke az ikon, pedig vittem bőven egységeket. -
engine #2264 Remélem lesz kieg.
Nem tudom mennyire nézitek a modder forumokat, de minél lejjebb ásnak a kódban, annál biztosabb, hogy egy sokkal jobb játéknak indult...
Találtak több hivatkozást diplomácia megvalósítására, több a véglegesben nem szereplő egység és hős nyomait.
Nagyon úgy tünik, hogy a fejlesztés célja egy Rebellion 2 volt mai graffal, aztán valami megváltozott és lett ez.
Páran próbálják kiderírteni életre lehet-e kelteni a diplomáciát - nem akármi lenne, de szerintem képtelenség. Talán a kieg. - ha lesz - ezt is hozzá adja és ezért nincs az alapban. -
bgabor #2263 Nem véletlenül nincsenek. A progi az episode IV idején játszódik, és akkor még nem léteztek az általatok emlegetett TIE variánsok.
Ahogy TIE Advanced sem. Vader hajója prototípus, nem azonos a későbbi TIE Advanced szériával.
Mellesleg a későbbi esetleges kiegészítésekben majd benne lesznek a fejlettebb hajók, ahogy a progi halad előre a Star Wars történelemben. -
bgabor #2262 Van crack, csak bugos lesz tőle a program. De ennek ellenére kell, akkor a gamecopyworld-ön megtalálod, ahogy minden más cracket. -
Andrejka #2261 sikerült felrakni
tud valaki egy oldalt amin van egy crack amit csak felmásolok az .exe helyére és működik? -
kisviku #2260 Elvileg kapsz is egy ISD-t, most nem emlékszem pontosan, de Coruscanton engem már várt egy.Vagy a Piett-féle ISD kapod meg, az egy kicsivel felturbózottabb, ha emlékeim nem csalnak. -
kisviku #2259 Sajnos nincs.A lázadó oldalon egy kicsivel több fajta vadász van, hiányzik nekem is a Tie Fighterből megszokott TIE variációk (Interceptor,Advanced,Defender).
Apropó a Tie Fighter az Amigás játék volt vagy már az is PC-n volt?Úgy elszaladt az idő, hogy már nem emlékszem, pedig nagy kedvencem volt.
De visszatérve a játékra, van Tie Advanced, de az Vader hajója és csak egy darab sajnos. -
horthy #2258 Ebbe a játékba van Tie Iterceptor, Tie Advanced , Assault Gunboat stb ?? Mennyire foglalkozik a részletekkel ?? -
hammett #2257 tud vki fizetos jatekletolto oldalt.amiket valaha ismertem mar megszintek... -
engine #2256 + interdictor, hogy ott is maradjon -
AmcsiGyilok #2255 Nem tom hogy birodalmi osztályú rombolót raktál-e a flottádba de ha nem akkor a küldetéshez az kell, mert csak azon a hajón van vonósugár és azzal kell elkapni Leila korvettjét -
Jumpy #2254 Hali segítséget kérek Empire kampány..Leila hercegnőt kéne elfogni.ALább olvastam,hogy majd asztroida mezőben kell elrejtőzni,kalózbázis kilövése után..stb.s.tb
Na most a gondom az, hogy én be sem tudok lépni a Tatuin rendszerbe..mindig megjelenik Vader és pofázik hogy ez az ő kötelessége.Megy ugye az objective-sban az van hogy épitsek flottát...de mekkorát??Mi az anyja baja van?Már aláraktam vagy 5 Victory rombolót,nem megy..mi kéne neki?Raktam bele a flottájába Aclematort is..azzal sem megy??
Mi a fenét épitsek mégis neki??
Segítsen valaki!!!!
-
Riker #2253 aki akar néha multizni hamachival annak egy msn cím: [email protected]
3an rendszeresen megvagyunk,de jólenne még pár ember,és itt elég nagy a community,remélem többen is összegyűlünk. -
bgabor #2252 Igaz.