3132
  • Szega87
    végigjátszást tud valaki linkelni ?
  • csurit
    valaki tudna segíteni mert nem indul el ezt írja: A required security module can not be actived. This program can not be executed.Légyszíííí HELP!!!!!
  • Andrejka
    ja és még valami nem tudja valaki hogy ha skirmisht megyek az advanced menüben az x
    azt jelent hogy az opció engedélyezve vagy azt hogy tiltva?
  • Andrejka
    a patch 1.03-hoz kell új crack?
  • cofb-borg
    Hát amióta feltettem azóta hiába az antisecurom és a curerom, közli hogy nem tudja végrehajtani az ellenőrzést és kilép... :(
  • tbundy
    igen, nem
  • sWbFII
    Íme egy amatőr kérdés:Ha a patch v1.03-at letöltöm,akkor abban benne van e a patch v1.02 tudománya?Vagy azt is le kell töltenem?
    Egy egyszerű választ szeretnék.Köszi!
  • zoltang
    "[PATCH] Star Wars: Empire at War v1.03
    [2006. március 22. @ 06:58 - Mantis]
    Megérkezett hát a várva-várt patch, a Star Wars: Empire at War legfrissebb javítása. A tapasz Az 1.03-as fedőnevet viseli; hozzáad két új pályát a játékhoz, valamint rengeteg hibát kijavít, elsősorban multizás közben előfordulóakat. Aki lecibálná a 24 megás csomagot, az changeloggal együtt innen töltheti azt.
    "

http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=20994

• icewolf
    Emberek lenne egy kérdésem/kérésem: Megy még az FTP link amit megadtam a F.A.Q.-ban? Mert nekem nem igazán akarja a jót. ha nem, akkor meg privi, vagy valami, mert nem akarom hogy ebből anyázás legyen. Előrre is köszi.

Zsoc
  • sWbFII
    2217!!!!
  • sWbFII
    És mikor lesz letölthető?
  • sWbFII
    Most nem fogom leírni,de lejjeb már le van írva kb 12-ször.
  • aroon
    nagyon köszi!!!
  • bgabor
    Elindítod a curerom exet, a feljövő ablakban kiválasztod az eaw.exe-t, és megnyitás.
  • vtigris
    Aki segített, annak nagyon köszönöm

Tigris
  • vtigris
    kösz,hogy segítettél,egy ilyen intelligens,okos,sok nyelvet beszélő emmertől azért nem ezt vártam
  • mstummer
    FAQ
  • aroon
    Leszedtem a gémet, de mem tudom hogy kell használni a curerom progit(nem vagyok pczseni). Segítség kéne.
  • Me0w
    'kiírja,hogy default'

Ezen rohogok 10 perce. DEFEAT te idiota.
  • zoltang
    Star Wars: Empire at War' v1.03 Patch Details
  • bgabor
    Többeknél a crack felrakása után bugok jelentkeztek a reinforments rendszer körül.
    Nálam például megjelenítette az AT-ST-t, mint behozható erősítést. Űrcsatánál.
  • bigfoot
    miért lesz bugos?
  • vtigris
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék.
    a lázadókkal vagyok,és ott ahol transportok jönnek,nem tudom mit kell csinálni.
    ha kilövöm a transportereket,kiírja,hogy default,ha nem lövöm ki,egy idő után akkor is vége,mit kell csinálni?
    üdv,és köszi előre is
  • Andrejka
    nem kell már elindult

nem tudja valaki hogy az empire at war conquesten hogy lehet halálcsillagot építeni?
  • bgabor
    Na ne viccelj már.
    Gamecopyworld főoldalán középen van egy Game Index link, az alatt vannak felsorolva a programok ABC sorrendben. Rányomsz az S betűre, és kikeresed közülük az SW:Empire at wart. Nem bonyolult.
  • Andrejka
    lécci elküldenéd ezt a cracket a [email protected] címre

nem találom a gamecopyworldon

előre is köszi
  • hanap
    Hi!
    Előjött már valakinek olyan hiba, hogy nem tud erősítést kérni, holott tömérdek egysége van? Mer' nálam előjött ez. Tök szürke az ikon, pedig vittem bőven egységeket.
  • engine
    Remélem lesz kieg.
    Nem tudom mennyire nézitek a modder forumokat, de minél lejjebb ásnak a kódban, annál biztosabb, hogy egy sokkal jobb játéknak indult...
    Találtak több hivatkozást diplomácia megvalósítására, több a véglegesben nem szereplő egység és hős nyomait.
    Nagyon úgy tünik, hogy a fejlesztés célja egy Rebellion 2 volt mai graffal, aztán valami megváltozott és lett ez.
    Páran próbálják kiderírteni életre lehet-e kelteni a diplomáciát - nem akármi lenne, de szerintem képtelenség. Talán a kieg. - ha lesz - ezt is hozzá adja és ezért nincs az alapban.
  • bgabor
    Nem véletlenül nincsenek. A progi az episode IV idején játszódik, és akkor még nem léteztek az általatok emlegetett TIE variánsok.
    Ahogy TIE Advanced sem. Vader hajója prototípus, nem azonos a későbbi TIE Advanced szériával.
    Mellesleg a későbbi esetleges kiegészítésekben majd benne lesznek a fejlettebb hajók, ahogy a progi halad előre a Star Wars történelemben.
  • bgabor
    Van crack, csak bugos lesz tőle a program. De ennek ellenére kell, akkor a gamecopyworld-ön megtalálod, ahogy minden más cracket.
  • Andrejka
    sikerült felrakni

tud valaki egy oldalt amin van egy crack amit csak felmásolok az .exe helyére és működik?
  • kisviku
    Elvileg kapsz is egy ISD-t, most nem emlékszem pontosan, de Coruscanton engem már várt egy.Vagy a Piett-féle ISD kapod meg, az egy kicsivel felturbózottabb, ha emlékeim nem csalnak.
  • kisviku
    Sajnos nincs.A lázadó oldalon egy kicsivel több fajta vadász van, hiányzik nekem is a Tie Fighterből megszokott TIE variációk (Interceptor,Advanced,Defender).
    Apropó a Tie Fighter az Amigás játék volt vagy már az is PC-n volt?Úgy elszaladt az idő, hogy már nem emlékszem, pedig nagy kedvencem volt.
    De visszatérve a játékra, van Tie Advanced, de az Vader hajója és csak egy darab sajnos.
  • horthy
    Ebbe a játékba van Tie Iterceptor, Tie Advanced , Assault Gunboat stb ?? Mennyire foglalkozik a részletekkel ??
  • hammett
    tud vki fizetos jatekletolto oldalt.amiket valaha ismertem mar megszintek...
  • engine
    + interdictor, hogy ott is maradjon
  • AmcsiGyilok
    Nem tom hogy birodalmi osztályú rombolót raktál-e a flottádba de ha nem akkor a küldetéshez az kell, mert csak azon a hajón van vonósugár és azzal kell elkapni Leila korvettjét
  • Jumpy
    Hali segítséget kérek Empire kampány..Leila hercegnőt kéne elfogni.ALább olvastam,hogy majd asztroida mezőben kell elrejtőzni,kalózbázis kilövése után..stb.s.tb
    Na most a gondom az, hogy én be sem tudok lépni a Tatuin rendszerbe..mindig megjelenik Vader és pofázik hogy ez az ő kötelessége.Megy ugye az objective-sban az van hogy épitsek flottát...de mekkorát??Mi az anyja baja van?Már aláraktam vagy 5 Victory rombolót,nem megy..mi kéne neki?Raktam bele a flottájába Aclematort is..azzal sem megy??
    Mi a fenét épitsek mégis neki??
    Segítsen valaki!!!!

• Riker
    aki akar néha multizni hamachival annak egy msn cím: [email protected]
    3an rendszeresen megvagyunk,de jólenne még pár ember,és itt elég nagy a community,remélem többen is összegyűlünk.
  • bgabor
    Igaz.