Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icewolf
Ezt a véleményedet megtarthattad volna magadnak is okostojás...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Minek veszed meg? Egyáltalán nem olyan minõségû cucc sajnos, hogy megvegye az ember. Bár szvsz épeszû ember semmilyen játékra nem ad ki 10.000 Forintot,de ha valaki mindenáron ki akar dobni ennyi pénzt ilyesmire, akkor legalább valamilyen minõségi cuccra tegye.
Sajnos ez a gáma elég középszerû, és csak az SW feeling adja el. Nameg a csillagrombolók. <#vigyor>

sWbFII
Nálatok is bugos a birodalmi ûrbázis?Van rajta két pont(hangár,meg a jobb oldalán valami),amit nem találnak el az ûrhajóim és egyfolytába mellélõnek.<#gun><#guluszem1><#falbav>Mellesleg az ûrbázison átmennek a golyók és így nem robban fel.

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Ígérem megveszem!!!, de elõbb mondd meg hogyan lehet a csatákat felgyorsítani,úgy értem,hogy nem kell végigszenvednem,hanem a gép ez elvégzi helyettem.(vagy lehet hogy ezt demón nem tudom megtenni)

1 bolygó kivételével mindegyiket uralom, ki van fejlesztve a maxig az ûrállomások,
A bolygókon mi az a mitõl a limitem emelkedik? 800on van itteni képen meg még nem is vagy a végénél, de bõven 2000 felett a limited? Ezt hogy csináltad?
<#fejvakaras>
Ja, nekem is gyanús volt hogy az ûrállomások is jelentenek plusz pontokat... bár elég keveset, 2-3-at (szintenként?). Én a bolygófoglalásra utaztam, annyi is elég volt...

AnuluWork
Ûrállomások teljes kiépítése + a bolygók elfoglalása.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Igazából ebben a játékban nem lehet nagyon taktikázni a csatákban, sima adok-kapok az egész. Ergó az AI-nak úgy van esélye, ha több egységet kap. Az egyetlen stratégia az lehetne, hogy az AI is összpontositja a tüzet 1-1 hajóra, akkor gyakorlatilag verhetetlen lenne 😊
Engem különösen a szárazföldi csatáknál dühitett fel ez az "egységfosás".

Bolygófoglalás?

Üdv. Volna 1 kérdésem a kép láttán: Hogy tudtad az egységszámot 2000 fölé vinni? Nekem csak 800 a limitem, mit kellet építeni?
Alapból van tie fighterem, squadronokat hogy nem enged ezt nem értem a tech trimen sötéttel van ami elérhetõ az világos keretben foglaltatik,pedig tech 5 ön vok? vagy csak skirmisben?
A kampány modban? Igaz már csak 1 bolygó van hátra a Halálcsillaggal való rombolásból, ez lenne az utsó vagy még lesz pár küldetés? Mert ha ez az utolsó akkor még hárdon is elég rövidre sikerült 1 nap alatt végig lehet tolni a gémet.
Alapvetõen én a Birodalmat szeretem, ám mégis végigjátszom a kampány részt a lázadókkal.Hmmm, elég nehézkes, fõleg az elején.Az látszik, hogy a Birodalom erõsebb,egy ISD-t vagy egy Victory Destroyert (a kisöcsi)is elég nehezen zúzok le.A felszíni harcokban viszont valamivel már kiegyenlítettebb a helyzet.A legjobbak szerintem a Speeder egységek, ezeket tudom a legjobban kihasználni és nem is drágák.
Érdekes számomra a gép elleni küzdelem.pl. van egy 2-es szintû ûrállomásom, betámad a birodalom, NEKEM CSAK EGY SZAROS KORVETTET KÜLD ERÕSÍTÉSNEK, A GÉPNÉL EGYSZERRE AKÁR HÁRMAT IS!Gondolom ez a nehézségi fok...
Mit ne mondjak ez a rész hagy némi kívánnivalót maga után.A gép szó szerint sza*ja ki az egyégeket, ha engem támadnak, ad egy kis korvettet, azt csá'...
Így volt egy nagy veszteségem, amikor egy 5-ös szintû ûrállomása volt (nekem a legerõsebb hajóm akkor a Nebulon B Frigate lehetett), és más semmi.Legalábbis én azt hittem...Erre jön szépen a Victory Destroyer,meg az Acclamtor Cruiser, persze egyszerre három(!).
Ez olyan szánalamas, hogy csak így tudnak úgymond "AI"-t adni a gépnek...
Persze hozzászoktam már az összes stratégiánál (persze ez nem az), hogy nem a gép jobb, hanem õ 10x-20x olyan erõs, mindene meg van elõre építve és sokkal magasabb technikai szinten van.

Végtelenül egyszerû.Advanced factory (asszem ez a neve) kell a bolygóra.Persze ehhez elõbb kell Heavy Factory és asszem Light Factory is.
Ezután már lehet építeni AT-AT-ot.

Üdv.
Volna 1 kérdésem: A birodalmiakkal nyomom, AT-AT hogy lehet építeni, vagy csak annak a hõsnek van 1 nyéglábúja? Mert ha igen akkor eléggé elbatták.
Sziasztok!

Ha bekapcsoljátok a Game optionsban a forgatás a két egérgombbal funkciót (asszem az uccsó), akkor csata közben a két egérgombot egyszerre lenyomva mozgassátok az egeret minden irányban! Fõleg ûrcsatában látványos a dolog!

<#circling>
Ne csigázz, mi az?

icewolf
Estére nagyon durva dolgot találtam nektek... csak figyeljétek a F.A.Q.-ot este 8 után... Készüljetek fel!

Amin meglepõdtem hogy a skirmish ûrcsaták egészen szórakoztatóak. Van olyan szinten mint egy átlagos stratégiai játék. épitkezni nem nagyon lehet, de vannak fejlesztgetések és egyebek, tehát lehet egy picit taktikázni.

Csabye: szerintem két küldit keversz. Leia elfogásához kell egy flotta, amiben benne van Vader is... A jelzett bolygó csatájában elõszõr el kell intézni a kalózókat, aztán elbújni a nebulákba. Amikor Leia megérkezik a kisérettel, akkor kellene elfogni a tractor beammel (gondolom az zavart meg hogy emlegetik a küldiben a halálcsillagot - pontosabban a terverit ami Leiánál van). Namost: nekem itt szerintem bugos volt, mert úgy volt a doog, hogy még neki sem estem Leia kiséretének, amikor elkezdett 10 másodpercrõl visszaszámolni az óra hogy a lázadók elugranak. Sajna az interdictorok "gravity well" funkciója a nebulákban nem megy, igy nem is tudtam volna megakadályozni Leia menekülését. Viszont ahogy letelt az idõ, ahelyett hogy vesztettem volna, nyertem 😊 Aranyos bug....

Ha ez a küldi megvan, a halálcsillag automatikusan elkészül, külön nem kell gyártani.

sajnos az egész game halál unalmas 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amúgy én is csak az ûrcsatákat játszom, a földi csaták szvsz halál unalmasak. De azért mind a kettõt elütni durva lenne.

Te már meg vetted??<#vigyor1>

Hi all!
Hogy lehet a Falconnal az aszteroidamazõbe konténereket vizsgálni, hogy ne kapjanak szét! A rohadt bobba mindig kiszed, meg az aranyos flotta amit rám eregetnek! 6x elbuktam nem lehet elbújni sehova. No flotta.

Valaki átvitte?

Hi all!

Birodalmi kampányban akadtak gondjaim... 😊 Közepes szinten játszom, az összes létezõ bolygót elfoglaltam, már csak a Tattoine van hátra, ami a küldetésbewn is benne szerepel. Azt írja h. Wederrel állítsak össze egy flottát a hercegnõ elrablásához, amihez a Star Destroyer szükséges. A halálcsillagot viszont vmi Tractor Beam-el hozhatom össze. A kérdésem az lenne, hogy mien módon lehet halálcsillagot építeni/megoldani a küldit?
bigfoot
😊
mivagy te star wars marketinges?

vedd meg<#vigyor1>
ha nem veszed meg halál reád

sWbFII
Ha egy hõs kinyiffan,akkor mikor kapom vissza?Egyébként érdemes megvenni a játékot?(mert nekem csak demó van)

sWbFII
Na látom megszerezted a játékot!

Jóóó van naaaaaaa.... <#vigyor3>

Gerbill
Az ûrcsatákban rendesen meg van csinálva a kamere nézet, azt le szoktam játszani. És amúgy meg tényleg unalmas de a földi csatákat elég idegesítõ lejátszani. Remélem lesz hozzá valami camera hack.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Ööö, ha minden csatát auto-resolve-al oldasz meg, akkor minek játszol? Nem túl élvezetes a taktikai térképen tologatni az egységeket.

Gerbill
A kamerakezelés annyira idegesítõ hogy mostanában minden csatát Auto Resolve-al szoktam végigjátszani. Mármint nem a kamerakezelés az idegesítõ hanem az hogy nem lehet látni semmit a katonáimon kívül hogyha kicsit feljebb viszem a kamerát. Azt sem látom hogy most éppen megtámadtak e vagy sem

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Magnumrolcsi
#2027 ?

<#wilting>
Nagy kár hogy én nem az Empire At Warról beszéltem, hanem a Homeworld2 Warlords SW modjáról. Nem ártott volna rendesen elolvasni hozzászólást, neadjisten az elõzményeket .<#falbav>

Boba Fett-el kellene még az elején egy kalózvezér hajóját +semmisítenem, de mindíg meglóg.
valami trükk, tipp volna ide?
köszönöm.

probáld meg be mountolni a BWT fáljt egyébként érdemes kiprobálni mert kapsz 5 bonus pályát meg csomo szart

azzal nekem nem megy

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

icewolf
A FAQ-ban le van írva... Daemon Tools

nekem van egy tonna izé ami lejött vele:BWI BWT CUE BWS BWA.Ebbõl csak kettõt tud muntolni normálisan a cuet meg a BWT-t.A hothi mapon hogyan lehet leszedni a speedereket?Multiban nagyon jó a game fõleg hardon!!!!Bratyesszal nyomtam hálóba és tök izgi amikor 3 hard rádront és te nem tudsz semmit csinálni mert épp teknikai kort fejlõdsz és a haverod véd meg.Akkor nem érdemes letölteni az extra lemezt?

a BWT fáljt kell mountolni
ja és nekem deamon 4.00 van

nekem az megvan de a játékot azóta sem tudtam felrakni

nem tudom milyen progival lehet ezt a formázumot beolvasni: BWI.

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

ezek vannak a bonus disc-en:Concept art-ok háttérképek képernyö frissitõk és a legjobb 5 darab bonus pálya
ugye bár mind az empire at war-hoz

nekem meg van a bonus disc de még nem probáltam ki mi van rajta

Magnumrolcsi
Elsõnek a patchet kell felrakni utánna a cracket.
Nekem úgy indult el.

Gépelés rulez: szóval "használj cracket" 😊

Használ cracked, akkor nem kell a védelemmel szórakozni.

"Minden lézer, hangár, a helyén van, és tökéletesen mûködik."

Na, azért elfogultnak nem kell lenni, egy ISD-n nem 5 lézerágyú van 😊
Igazság szerint kezdetben nekem se nagyon jött be a játék, de ahogy haladok az imperial kampányban, valahogy jobban kedvet kaptam hozzá. A földi harcokat mondjuk automatán nyomom, inkáb vesszek egy rakat egységet, minthogy az elég khm... egyszerû csatákat erõltessem, de az ûrharc az elég szimi. Ez se bonyolult, de talán pont ezért jó egy könnyed játékra. Ami nagyon nem tetszik az az utánpótlás rendszer, a szárazföldi harcban a minimalista épitkezés (azért ne már csak két helyre rakhassak tornyot) meg az, hogy a védekezésben az AI ontja magából az egységeket... Az nagyon nem kéne, mindenki azzal harcoljon amit legyártott. Na meg az, hogy tömegével hullanak a star destroyerek meg calamari cruiser-ek a harcban és 1 nap alatt újakat lehet épiteni helyettük.
Az ûrjharc 2d megoldása is megszokható, bár a hajókat pozicionálni elég gázos, akárcsak a nagyobb tankokat.

Szóval összességében végülis nem rossz game ez, egyszerû de szórakoztató egy darabig. Mondjuk a multi részét nem tudom elképzelni, mi lehet jó benne... ahhoz már szvsz túl egyszerû, kevésnek tûnik a variációs lehetõség benne, mivel a nagyobb hajók/tankok mindig jobbak, ergó az nyer akinek több nagyobb cucca van.

Egy pár aprósággal nagyon fel lehetett volna dobni. Pl:
- egységeknek viselkedés beállitás (hold position nagyon hiányzik)
- nagyobb ûrhajóknál/ûrállomásnál a fegyverrendszerek kicsit részletesebb irányitása (kicsit Nexus jelleggel, de azért nem annyira perverzen. Mondjuk lehetõség arra hogy megadjam a fegyvercsomópontoknak a célokat. Hova tüzeljenek az ionágyúk, hova a rakéták, hova a turbólézerek)
- birodalmi hajóknál és az állomásoknal a vadászok kiküldésének kézivezérlése (én mondhassam meg mikor/milyen gépek jöjjenek ki a hangárból)
- upgrade lehetõségek kiterjesztése: taktikai harcban ugyebár az ûrállomásokon van ilyesmi, na ezt lehetne kibõviteni a stratégiai képernyõkön némi kutatással
- egy kis RPG jelleg bevezetése a nagyobbhajóknál (szintlépés meg hasonlók mint pl a Ground Controlban)
- ûrcsatánál - ha már limitálták hány egységem lehet - én mondhassam meg kik kezdik a meccset. Ez nagyon hiányzik nekem a kampányban.
- a spéci egységekkel (p fejvadászok) némi szabotázs elkövetése.

nagyon zsír a game!!!fõleg az ûrös részek tetcenek amikor van 4 Csillagrombolóm...nem lehet valahogy beállítani hogy ne korlátozza le a max egységek számát?Valamikor olvastam hogy van hozzá egy bonus cd.Azon mi van?

a.carkey
*... is lehet.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem 20! A reinforcement érték 20. Ez azt jelenti, hogy egy-egy ûregység több pontos.

A medve nem játék.