Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Sajnos ez a gáma elég középszerû, és csak az SW feeling adja el. Nameg a csillagrombolók. <#vigyor>#vigyor>
"Not Weaken.... Weeeaken"
A bolygókon mi az a mitõl a limitem emelkedik? 800on van itteni képen meg még nem is vagy a végénél, de bõven 2000 felett a limited? Ezt hogy csináltad?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Engem különösen a szárazföldi csatáknál dühitett fel ez az "egységfosás".
Érdekes számomra a gép elleni küzdelem.pl. van egy 2-es szintû ûrállomásom, betámad a birodalom, NEKEM CSAK EGY SZAROS KORVETTET KÜLD ERÕSÍTÉSNEK, A GÉPNÉL EGYSZERRE AKÁR HÁRMAT IS!Gondolom ez a nehézségi fok...
Mit ne mondjak ez a rész hagy némi kívánnivalót maga után.A gép szó szerint sza*ja ki az egyégeket, ha engem támadnak, ad egy kis korvettet, azt csá'...
Így volt egy nagy veszteségem, amikor egy 5-ös szintû ûrállomása volt (nekem a legerõsebb hajóm akkor a Nebulon B Frigate lehetett), és más semmi.Legalábbis én azt hittem...Erre jön szépen a Victory Destroyer,meg az Acclamtor Cruiser, persze egyszerre három(!).
Ez olyan szánalamas, hogy csak így tudnak úgymond "AI"-t adni a gépnek...
Persze hozzászoktam már az összes stratégiánál (persze ez nem az), hogy nem a gép jobb, hanem õ 10x-20x olyan erõs, mindene meg van elõre építve és sokkal magasabb technikai szinten van.
Ezután már lehet építeni AT-AT-ot.
Volna 1 kérdésem: A birodalmiakkal nyomom, AT-AT hogy lehet építeni, vagy csak annak a hõsnek van 1 nyéglábúja? Mert ha igen akkor eléggé elbatták.
Ha bekapcsoljátok a Game optionsban a forgatás a két egérgombbal funkciót (asszem az uccsó), akkor csata közben a két egérgombot egyszerre lenyomva mozgassátok az egeret minden irányban! Fõleg ûrcsatában látványos a dolog!
<#circling>#circling>
Csabye: szerintem két küldit keversz. Leia elfogásához kell egy flotta, amiben benne van Vader is... A jelzett bolygó csatájában elõszõr el kell intézni a kalózókat, aztán elbújni a nebulákba. Amikor Leia megérkezik a kisérettel, akkor kellene elfogni a tractor beammel (gondolom az zavart meg hogy emlegetik a küldiben a halálcsillagot - pontosabban a terverit ami Leiánál van). Namost: nekem itt szerintem bugos volt, mert úgy volt a doog, hogy még neki sem estem Leia kiséretének, amikor elkezdett 10 másodpercrõl visszaszámolni az óra hogy a lázadók elugranak. Sajna az interdictorok "gravity well" funkciója a nebulákban nem megy, igy nem is tudtam volna megakadályozni Leia menekülését. Viszont ahogy letelt az idõ, ahelyett hogy vesztettem volna, nyertem 😊 Aranyos bug....
Ha ez a küldi megvan, a halálcsillag automatikusan elkészül, külön nem kell gyártani.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hogy lehet a Falconnal az aszteroidamazõbe konténereket vizsgálni, hogy ne kapjanak szét! A rohadt bobba mindig kiszed, meg az aranyos flotta amit rám eregetnek! 6x elbuktam nem lehet elbújni sehova. No flotta.
Valaki átvitte?
Birodalmi kampányban akadtak gondjaim... 😊 Közepes szinten játszom, az összes létezõ bolygót elfoglaltam, már csak a Tattoine van hátra, ami a küldetésbewn is benne szerepel. Azt írja h. Wederrel állítsak össze egy flottát a hercegnõ elrablásához, amihez a Star Destroyer szükséges. A halálcsillagot viszont vmi Tractor Beam-el hozhatom össze. A kérdésem az lenne, hogy mien módon lehet halálcsillagot építeni/megoldani a küldit?
ha nem veszed meg halál reád
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Nagy kár hogy én nem az Empire At Warról beszéltem, hanem a Homeworld2 Warlords SW modjáról. Nem ártott volna rendesen elolvasni hozzászólást, neadjisten az elõzményeket .<#falbav>#falbav>
valami trükk, tipp volna ide?
köszönöm.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
ja és nekem deamon 4.00 van
nem tudom milyen progival lehet ezt a formázumot beolvasni: BWI.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
ugye bár mind az empire at war-hoz
Na, azért elfogultnak nem kell lenni, egy ISD-n nem 5 lézerágyú van 😊
Igazság szerint kezdetben nekem se nagyon jött be a játék, de ahogy haladok az imperial kampányban, valahogy jobban kedvet kaptam hozzá. A földi harcokat mondjuk automatán nyomom, inkáb vesszek egy rakat egységet, minthogy az elég khm... egyszerû csatákat erõltessem, de az ûrharc az elég szimi. Ez se bonyolult, de talán pont ezért jó egy könnyed játékra. Ami nagyon nem tetszik az az utánpótlás rendszer, a szárazföldi harcban a minimalista épitkezés (azért ne már csak két helyre rakhassak tornyot) meg az, hogy a védekezésben az AI ontja magából az egységeket... Az nagyon nem kéne, mindenki azzal harcoljon amit legyártott. Na meg az, hogy tömegével hullanak a star destroyerek meg calamari cruiser-ek a harcban és 1 nap alatt újakat lehet épiteni helyettük.
Az ûrjharc 2d megoldása is megszokható, bár a hajókat pozicionálni elég gázos, akárcsak a nagyobb tankokat.
Szóval összességében végülis nem rossz game ez, egyszerû de szórakoztató egy darabig. Mondjuk a multi részét nem tudom elképzelni, mi lehet jó benne... ahhoz már szvsz túl egyszerû, kevésnek tûnik a variációs lehetõség benne, mivel a nagyobb hajók/tankok mindig jobbak, ergó az nyer akinek több nagyobb cucca van.
Egy pár aprósággal nagyon fel lehetett volna dobni. Pl:
- egységeknek viselkedés beállitás (hold position nagyon hiányzik)
- nagyobb ûrhajóknál/ûrállomásnál a fegyverrendszerek kicsit részletesebb irányitása (kicsit Nexus jelleggel, de azért nem annyira perverzen. Mondjuk lehetõség arra hogy megadjam a fegyvercsomópontoknak a célokat. Hova tüzeljenek az ionágyúk, hova a rakéták, hova a turbólézerek)
- birodalmi hajóknál és az állomásoknal a vadászok kiküldésének kézivezérlése (én mondhassam meg mikor/milyen gépek jöjjenek ki a hangárból)
- upgrade lehetõségek kiterjesztése: taktikai harcban ugyebár az ûrállomásokon van ilyesmi, na ezt lehetne kibõviteni a stratégiai képernyõkön némi kutatással
- egy kis RPG jelleg bevezetése a nagyobbhajóknál (szintlépés meg hasonlók mint pl a Ground Controlban)
- ûrcsatánál - ha már limitálták hány egységem lehet - én mondhassam meg kik kezdik a meccset. Ez nagyon hiányzik nekem a kampányban.
- a spéci egységekkel (p fejvadászok) némi szabotázs elkövetése.