3132
  • alienkiller
    Van egy kis gondom azon a pályán amikor Han-t kell megmenteni mert vontatja egy birodalmi csillagromboló, akkor amikor elmenekül elsötétül a kép és nem akkar vissza jönni. mit csináljak az 1.03 patch van fen. help help.
  • Wini
    van egy kis dilemmám, bár lehet hogy csak nem tanulmányoztam eléggé a játékot... szal amikor megtámadok egy bolygót, ott csak az odaszállított csapatokat használhatom? nem lehet valahogy bázist kiépíteni? ugyanez űrben...?
  • SaGa Jr
    Hali!

Köszi, időközben már megoldottam. CSak újra kellett kezdeni a pályát és onnantól minden ment simán. MEgszereztem az AT-AT-t és végigyalultam a pályát vele.
    Mondjuk a Birodalmi küldetéseknél is elsőre megakadt a játék egy ponton, amikoris az AT-AT tesztje során ki kellett volna nyírni a Rancort, mert nem volt sehol a rancor. AZtán pálya előlről kezdése után már ott volt a helyén.
  • Me0w
    Minek crackelsz ha nem ertesz hozza... visszarakaod az eredeti exe-t, amit ugye nem toroltel le, hanem atneveztel, felrakod a peccset, majd keresel az 1.03-hoz valo fixed exet.
  • sWbFII
    Crackre hogyan tudom föltenni a pack1.03-mat???
  • sWbFII
    Ha egy játékot k*-ra megúnok akkor jöhet a kódokkal való szórakozás.Egyébként már végignéztem egy csomó helyet.
  • Gerbill
    Ha kód kell itt találsz: google
  • bgabor
    Mi is a veszteseket. Ha kód kell, túrd fel az internetet érte, lúzerkám.
  • Mr Spock
    Hát pl Solo-val kiütheted az AT-ST-ket chuwi-val meg a tie maulerrel eltaposhatod pillanatok alat a gyalogosokat. De egyébként én simán visszasprinteltem.
  • Shep
    Mi lenne ha 4 hozászólást azért visszaolvasnál?
  • sWbFII
    Tud v.ki kódokat?
  • lammaer
    Kinek a pap....

Nekem is volt már olyan, hogy cheatet használtam, amikor egy játék már felszabta az agyam vagy irreálisan nehéznek tartottam. Nem gyakran, de volt már rá példa :)
  • vodMarci
    Leszarom.
  • bgabor
    A vesztesek használnak kódokat.
  • Shep
    Hova akarod átvinni, a szoba másik végébe? :)
    egyébként meg itt keresgélhetsz
  • vodMarci
    HEllo

Elakadtam a játékban egy igen nehéz résznél és sehogy se tudom átvinni.Tud valaki hozzá kódokat?
  • SaGa Jr
    Hali!

Tudna valaki tippet adni arra, miként tudom megoldani a Felkelőknél a Caridan mission-t? Ez az, mikor Han és szőrös kísérője kettesben kavar a Birodalom egyik bolygóján. Addig minden szép és jó, hogy leírtok gyakorlatilag mindenkit a pályáról, de amikor beérnek a célállomásra jön az újabb feladat, hogy vigyem őket a siklókhoz. Na itt kezdődnek a bajok, mert ugye Han gyalogol, Csubi meg bepattanhat egy tankba, de 8 egységnyi storm troopert, 4 scoutot és 4 AT-ST-t nem lehet lenyomni, de még kikerülni sem.
    Esetleg van valami amit nem vettem észre (el lehet egyáltalán "foglalni" a pályán ácsorgó AT-AT-t?)?
  • Andrejka
    nem tudja vki hogy a moddal együtt letöltött .xml fájlokat hova kell bemásoolni
  • Andrejka
    nekem is ez volt de csak crackkel(fixed nem lesz bug) indult el
  • engine
    Elsőre detektálja a rendszert. Szóval türelem
  • peti94
    elindítom agamet kiírja hogy Star Wars Empire At War de utánna lefagy (meggáll vagy valami ilyesmi ) tudtok segíteni ?
  • bigfoot
    faq ban le van írva
  • Andrejka
    nem tudja valaki hogy kell a cureromot használni?
  • bigfoot
    sajna most nem jó a gépem (behalt a winyó,így csk egy másik gépemmel netezek,szal kb 2-3 hét míg jó lesz a winyó utána mehet a multi
  • peti94
    BigFoot van MSN ed ha van akkor mi a címed mehetnénk ketten valamikor multiba
  • peti94
    már csak 5perc
  • bigfoot
    :)

egyebként multiban jó a game?vannak sokan fennt?
  • peti94
    na már csak 13 perc az 1 cd ből
  • peti94
    megy de mondom 30 perc az egyik cd
  • peti94
    na jó 30 perc
  • peti94
    van 1 oldal de ott 58 perc 1 cd tudtok gyorsabbatt ?
  • peti94
    nem tudjátok honnan lehet leszedni (teljes nem demó )a Star Wars Empire AT War t ?
  • sWbFII
    Valaki rájött már,hogy hogyan lehet feltenni az 1.03 verziót?(crackos)
  • Andrejka
    szerintem ez a világ legkirályabb játéka
  • sWbFII
    x=bekapcsolva,engedélyezve
  • sWbFII
    Én is ezt kérdem!Felraktam,de nem ment.Ezek után felcrackeltem,de így viszont csak a 1.02 megy.
  • bgabor
    Nem tudni, nem sokan használunk cracket a progihoz, mert bugos lesz tőle.
  • Dévids
    Az internetes játékhoz kell az Xfire?
  • Dévids
    bocs rosszul írtam:DAEMON tools
  • Dévids
    kapcsold ki a Deamon tools-t meg az Anti Blax-ot! (ha van)