3132
-
alienkiller #2331 Van egy kis gondom azon a pályán amikor Han-t kell megmenteni mert vontatja egy birodalmi csillagromboló, akkor amikor elmenekül elsötétül a kép és nem akkar vissza jönni. mit csináljak az 1.03 patch van fen. help help. -
Wini #2330 van egy kis dilemmám, bár lehet hogy csak nem tanulmányoztam eléggé a játékot... szal amikor megtámadok egy bolygót, ott csak az odaszállított csapatokat használhatom? nem lehet valahogy bázist kiépíteni? ugyanez űrben...? -
SaGa Jr #2329 Hali!
Köszi, időközben már megoldottam. CSak újra kellett kezdeni a pályát és onnantól minden ment simán. MEgszereztem az AT-AT-t és végigyalultam a pályát vele.
Mondjuk a Birodalmi küldetéseknél is elsőre megakadt a játék egy ponton, amikoris az AT-AT tesztje során ki kellett volna nyírni a Rancort, mert nem volt sehol a rancor. AZtán pálya előlről kezdése után már ott volt a helyén. -
#2328 Minek crackelsz ha nem ertesz hozza... visszarakaod az eredeti exe-t, amit ugye nem toroltel le, hanem atneveztel, felrakod a peccset, majd keresel az 1.03-hoz valo fixed exet. -
#2327 Crackre hogyan tudom föltenni a pack1.03-mat??? -
#2326 Ha egy játékot k*-ra megúnok akkor jöhet a kódokkal való szórakozás.Egyébként már végignéztem egy csomó helyet. -
#2325 Ha kód kell itt találsz: google -
bgabor #2324 Mi is a veszteseket. Ha kód kell, túrd fel az internetet érte, lúzerkám. -
#2323 Hát pl Solo-val kiütheted az AT-ST-ket chuwi-val meg a tie maulerrel eltaposhatod pillanatok alat a gyalogosokat. De egyébként én simán visszasprinteltem. -
#2322 Mi lenne ha 4 hozászólást azért visszaolvasnál? -
#2321 Tud v.ki kódokat? -
lammaer #2320 Kinek a pap....
Nekem is volt már olyan, hogy cheatet használtam, amikor egy játék már felszabta az agyam vagy irreálisan nehéznek tartottam. Nem gyakran, de volt már rá példa :) -
vodMarci #2319 Leszarom. -
bgabor #2318 A vesztesek használnak kódokat. -
#2317 Hova akarod átvinni, a szoba másik végébe? :)
egyébként meg itt keresgélhetsz -
vodMarci #2316 HEllo
Elakadtam a játékban egy igen nehéz résznél és sehogy se tudom átvinni.Tud valaki hozzá kódokat? -
SaGa Jr #2315 Hali!
Tudna valaki tippet adni arra, miként tudom megoldani a Felkelőknél a Caridan mission-t? Ez az, mikor Han és szőrös kísérője kettesben kavar a Birodalom egyik bolygóján. Addig minden szép és jó, hogy leírtok gyakorlatilag mindenkit a pályáról, de amikor beérnek a célállomásra jön az újabb feladat, hogy vigyem őket a siklókhoz. Na itt kezdődnek a bajok, mert ugye Han gyalogol, Csubi meg bepattanhat egy tankba, de 8 egységnyi storm troopert, 4 scoutot és 4 AT-ST-t nem lehet lenyomni, de még kikerülni sem.
Esetleg van valami amit nem vettem észre (el lehet egyáltalán "foglalni" a pályán ácsorgó AT-AT-t?)? -
Andrejka #2314 nem tudja vki hogy a moddal együtt letöltött .xml fájlokat hova kell bemásoolni -
Andrejka #2313 nekem is ez volt de csak crackkel(fixed nem lesz bug) indult el -
engine #2312 Elsőre detektálja a rendszert. Szóval türelem -
peti94 #2311 elindítom agamet kiírja hogy Star Wars Empire At War de utánna lefagy (meggáll vagy valami ilyesmi ) tudtok segíteni ? -
#2310 faq ban le van írva -
Andrejka #2309 nem tudja valaki hogy kell a cureromot használni? -
#2308 sajna most nem jó a gépem (behalt a winyó,így csk egy másik gépemmel netezek,szal kb 2-3 hét míg jó lesz a winyó utána mehet a multi -
peti94 #2307 BigFoot van MSN ed ha van akkor mi a címed mehetnénk ketten valamikor multiba -
peti94 #2306 már csak 5perc -
#2305 :)
egyebként multiban jó a game?vannak sokan fennt? -
peti94 #2304 na már csak 13 perc az 1 cd ből -
peti94 #2303 megy de mondom 30 perc az egyik cd -
peti94 #2302 na jó 30 perc
-
peti94 #2301 van 1 oldal de ott 58 perc 1 cd tudtok gyorsabbatt ?
-
peti94 #2300 nem tudjátok honnan lehet leszedni (teljes nem demó )a Star Wars Empire AT War t ? -
#2299 Valaki rájött már,hogy hogyan lehet feltenni az 1.03 verziót?(crackos) -
Andrejka #2298 szerintem ez a világ legkirályabb játéka -
#2297 x=bekapcsolva,engedélyezve -
#2296 Én is ezt kérdem!Felraktam,de nem ment.Ezek után felcrackeltem,de így viszont csak a 1.02 megy. -
bgabor #2295 Nem tudni, nem sokan használunk cracket a progihoz, mert bugos lesz tőle. -
Dévids #2294 Az internetes játékhoz kell az Xfire?
-
Dévids #2293 bocs rosszul írtam:DAEMON tools -
Dévids #2292 kapcsold ki a Deamon tools-t meg az Anti Blax-ot! (ha van)