Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerbill
Olyat inkább a SW: Battlefront 2-ben találsz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

JohnnySmith
Miért lenne?? Ez egy RTS...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

még csak egy skirmisht indítottam. van benne olyan is mint ami a menüben hogy belsõ nézetbõl lõ a hajó ?

Másnál is elront a crack? Vagy ez csak egyedi eset?
Tényleg HIBÁS a crack. Miután felraktam, nálam is elrontotta a reinforments-rendszert.
Az elõbb például AT-STket akart hozatni velem az ûrcsatába (!!!) erõsítésként.
Asszem visszacsinálom az antisecuromos módszert. Még szerencse, hogy az elsõ CD-n rajta van az eredeti exe (a gamedata\gamedata könyvtárban), így csak vissza kell másolnom, nem kell újratelepíteni a játékot.

Azt minden Star Wars rajongó tudja, hogy a Csillagrombolókat a Kuat Drive Yards gyártja.

icewolf
mûködik, csak lehet h kicsit lassó az atw miatt.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

a tört veriót is lehet patchelni?
A Crack-ot nem tudom a FAQ-ból leszedni. Adna valaki egy linket hozzá?
Azt nyilván tudod, hogy Star Destroyert és Mon Calamarit csak egyes bolygókon lehet építeni. Star Destroyert például Kuat-on próbálj építeni.

icewolf
Ez a 2 cd-s verzió nem rip! Szerepel a Wanadoo-n is! Ha meg Dvd-s verziót akarsz fizess. de ez is ugyanúgy mûködik mint a DVD-s...

Na azért ez durva, megszûnt valamér a reinforcements opció!! Mind ûr, mind földi csatáknál!!! Nem lehet hívni, letesz egy tankot azt a többi meg orbitról nézi!!
Látott már valaki ilyent????? 😞

icewolf
E-mailben nem is tudnál zaklatni, mivel a jobmail-es címem kb két hete nem aktív, a jobmail-nél történt rendszerösszeomlás után. úgyhogy no problem... tehát pontosan mi a baj azzal a linkkel? vagyis a gammel? RIP? nem hinném, mert akkor nem 2 cd lenne... de majd megnézem.. azért köszi.

© lammaer: Nyugi, többet már nem zargatlak.. 😊
Szal azt értem h. mit mond a küldi: Állítsak össze egy flottát Vaderrel, + szükséges Start Destroyer is. A gond az h. nemtudok Star Destroyert csinálni, hiába van meg a 4. szintû ûrbázisom. Enélkül meg nem megy a küldetés...
ISD-t hol/hogyan lehet csinálni?
Szia Zsoc! Tudom e-mailbe zaklassanak, de az a 2 CD-s RIP😞 És én a DVD-s verziot szeretnék szal vmi warez (bocsi hogy warezolok) wanadoo oldalt aki ismeri és van jelszava hozzá az adja meg legyen szives meghálálnám csak nincs pénzem :'( és akinek van 1 felesleges kódja az privibe küldene jelszót? Köszi elõre is..

Gerbill
Kösz azóta már rájöttem.

le kell bénítani a shuttle-ket a spéci tûzerõvel, h ne tudjanak elmenni, majd a hõssel begyûjteni õket. (remélem erre a küldire gondoltál 😛 )

Elsõnek rakd fel az 1.02 updatet és utána crakkeld meg a reloded féle krekkel

(és frissítsd ha lehet a videokártya drivert)

Cactus
Jó, akkor help me 😄
Mér van az, hogy elindítom a játékot és fehér képernyõ...Proci 100on, vártam már 10 percet is, de semmi. Havernál dettó. Crackel is meg curerommal is. Ötlet?

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Gerbill
A lázadóknál azt a feladatot hogy kell megcsinálni mikor egy csomó y-wingel kell megtámadni egy aszteroida mezõben lévõ convoyt?

icewolf
úgy néz ki bevállt a F.A.Q. ugyanis szinte teljesen megszüntek a "Hogyan..." címû kérdések... De még a "honnan lehet..." is. Elhalt a topic...<#guluszem1>

Sziasztok

Nem tudtok olyan modot a játékhoz amiben benne vannak az EPIV utáni cuccok?
A realizm modot valaki föltette?
A #2113-ban lényegében leirtam a Leiás küldetést. Legalábbis ahogy nekem zajlott.

Apropó: a #2108-ban összekevered a Star Destroyert (Csillagromboló) a Death Starral (Halálcsillag). TEhát, a Leiás küldetéshez Star Destroyer kell, Death Star akkr még nincsen is. Az (I)SD-nek van vonósugara (speciális képesség), ami képes asszem megbénitani a kiszemelt hajót. Gondolom igy kéne elkapni Leia gépét, de mint elõzõleg is irtam, nekem ilyesmi nem kellett. Amikor el kell bújni a nebulákban a flottáddal, bújj el egy ISD-vel valahol ott, ahol Leia hajója jön, aztán amikor az akció jön, nyomj rá vonósugarat. Más tippem nincs, de ha valakinek ment rendesen ez a küldi, megoszthatná a kollégával a megoldást 😊

Ilyet még nem is láttam - valaki (mod) csak úgy beleirhat másnak a hozzászólásába? Azért ez szerintem elég durva... Egyébként ki a mod itt?

Megjegyzem a 2144-ben éppen jól irta....

Ryleh
nah...látom..már télleg kifulladt a game....eddig a (joggal)game fikázása,mostmár egymás fikázása a téma....

Me0w
Jolvan csabika. Ird ahogy akarod. De ne felejtsd az eket levenni a John Deererol ha diszkoba mesz!

Together we'll fly someday...

A gonoszok? Akkor te biztos azokr a mocskos lázadó söpredékre gondolsz akik veszéjeztetik nagy birodalmunk békéjét! 😊
Lammer: Leiás küldiben segits plz!
Meow: Úgy írom Wédert ahogy teccik... elmehetsz a sunyiba. Nagyokos.

Mod szerk: utolsó figyelmeztetés. Nem leszel nagyobb gyerek azzal, hogy direkt szítod a kedélyeket.
Nah,szóval végigtoltam a Lázadókkal is.
A végén meglehetõsen felgyorsultak az események,amikor megszereztem a Mon Calamari Cruiser terveit a birodalmi bolygóról Han-nal és Csuvi-val (direkt írtam így).Alig maradt idõm kipróbálni csatában, máris bekeményít a Birodalom.Elõbb jön Piett Admirális egy nagy flottával lezúzni a Mon Calamari bolygót, aztán elindul az a nagy szürke ûrállomás...mi is az...valami Desz Sztár... <#vigyor0>
Viccet félretéve, elég rendesen lekapta egy pár bolygómat, alig volt idõm evakuálni.De újabb "titkot" véltem felfedezni mindeközben.
A Birodalom elfoglalja egy bolygómat, na mondom megyek visszavenni.KÁBÉ FÉL PERC (!) ALATT ÉPÍTETT A GÉP EGY 5-ÖS SZINTÛ ÛRÁLLOMÁST az én elõzõleg általuk lerombolt helyére.Jéééé!Ilyet hogy lehet?Mert nekem legalább negyed óra...
Kábé öt-hat bolygó megsemmisítése után jön az üzenet, hogy Luke-kal le lehet zúzni a Halálcsillagot, ha életben marad.
Picit az a baj itt, hogy túl gyorsra sikerült a vége.Túl hamar jönnek ezek a részek egymás után és alig van idõm élvezni, hogy a legmagasabb technikai szinten végigviszek egy jó ûrcsatát.
Amúgy kelemes órákat töltöttem el véle.

Lehet, hogy Õ a Wéber Gyurkára gondolt... <#vigyor>
(Szia Gyuri,Kata vagyok,van még egy lábad?) <#vigyor>

Gerbill
Most újra kezdtem de a Lázadókkal és a kameraállást is kezdem megszokni, (bár elég idegesítõ mikor tíz egységet viszek le akkor alig tudom kijelölni õket) szóval egyre inkább kezd megtetszeni.

icewolf
A "gonoszokkal"... LOL. Na jó. Nem bántok senkit.

Fenrir
Akkor marad a pasziánsz...

A halál csupán a kezdet...

reaper4
wazz srácok a 2. pályán voltam a "gonoszokkal" a kampányban amikor úgy döntöttem h soha többet 😞 . pedig teccett a game de amikor folyamatosan támadnak (ízin) és semmit (szinte) nem tok csinálni elmegy a kedvem 😞 kár érte. mi lehet hard-on? sok stratégiát végignyomtam már de áááááááááá 😊
sajnálom

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Me0w
Felreerted 😊 A Mod irt bele az uzenetbe mert ez a szerencsetlen idiota megint W-vel irta Vadert.

Játszom az agyam.... ez jó... hát tudod ki segitsen neked. Szenvedj akkor...

© lammaer: A Leiás küldinél van a gondom. Egyszerûen nem engedi megtámadni a bolygót. Sem Vaderrel, sem nélküle...

Mod szerk: hiába játszod az agyadat, ha sokáig direkt rosszul írod és direkt borzolod a kedélyeket akkor még akár egy kis pihenõt is kiharcolhatsz magadnak.
sWbFII
A FAQ-ban már "4 NAP ALATT" is letölthetem.<#wow1>-azthiszemmegvárhatom,mígbeszerelikazADSL-t.<#rinya>

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Ki mondta,hogy csak 10000-ért lehet megvenni?!<#duhos2>

"Not Weaken.... Weeeaken"

A Leiás küldetést már lenyomtad?
A következõ küldiben (Alderaan), amikor már van "haláloscsillagod" csak ki kell tartani amig az idõ lejár. Akkor klatty a ditsztárra, és van egy bazi nagy kapcsoló, amit szépen átkapcsolsz és voila, kész vannak az aszteroidák. Ha jól emlékszem.

Akkor inkább legyen Veder, annak még értelme is van <#vigyor2>

Kandurex
<#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Me0w
MEgegyszer beirod hogy Weder... VADER te szerencsetlen abortuszmaradek

Lockheed
Darth VADER...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

© lammaer: Próbáltam én már megtámadni a bolygót Wederrel+flottával, Wederrel magában, Weder nelül, de mindig benyomja a szöveget...Nemtudom mi lehet a gond. Vki segitsen plz!
Szerintem meg nem. Okostojás.
<#action><#mf1>

JohnnySmith
Ezzel vitatkoznék, de nem fogok. Nekem biztos nem éri meg a 10ezret.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

icewolf
Nagyon is sok játék megéri a 10000 HUF-ot.. a játékélményért... Doom 3, HL 2, Diablo 2... sztem ez a játék is ilyen, mert nem rossz, és szórakoztató.

icewolf
F.A.Q. FRISSÍTVE!
Bekerült a meglepi. Bár sztem csak azok fognak neki örülni, akiknek még nincs meg a játék... de legalább ez is bent van a F.A.Q.-ban.<#vigyor3><#alien><#alien2>