Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon köszi!!!
Elindítod a curerom exet, a feljövõ ablakban kiválasztod az eaw.exe-t, és megnyitás.
Aki segített, annak nagyon köszönöm
Tigris
Tigris
kösz,hogy segítettél,egy ilyen intelligens,okos,sok nyelvet beszélõ emmertõl azért nem ezt vártam
FAQ
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Leszedtem a gémet, de mem tudom hogy kell használni a curerom progit(nem vagyok pczseni). Segítség kéne.
'kiírja,hogy default'
Ezen rohogok 10 perce. DEFEAT te idiota.
Ezen rohogok 10 perce. DEFEAT te idiota.
Together we'll fly someday...
Többeknél a crack felrakása után bugok jelentkeztek a reinforments rendszer körül.
Nálam például megjelenítette az AT-ST-t, mint behozható erõsítést. Ûrcsatánál.<#idiota>#idiota>
Nálam például megjelenítette az AT-ST-t, mint behozható erõsítést. Ûrcsatánál.<#idiota>#idiota>
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
a lázadókkal vagyok,és ott ahol transportok jönnek,nem tudom mit kell csinálni.
ha kilövöm a transportereket,kiírja,hogy default,ha nem lövöm ki,egy idõ után akkor is vége,mit kell csinálni?
üdv,és köszi elõre is
Segítséget kérnék.
a lázadókkal vagyok,és ott ahol transportok jönnek,nem tudom mit kell csinálni.
ha kilövöm a transportereket,kiírja,hogy default,ha nem lövöm ki,egy idõ után akkor is vége,mit kell csinálni?
üdv,és köszi elõre is
nem kell már elindult
nem tudja valaki hogy az empire at war conquesten hogy lehet halálcsillagot építeni?
nem tudja valaki hogy az empire at war conquesten hogy lehet halálcsillagot építeni?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Na ne viccelj már.
Gamecopyworld fõoldalán középen van egy Game Index link, az alatt vannak felsorolva a programok ABC sorrendben. Rányomsz az S betûre, és kikeresed közülük az SW:Empire at wart. Nem bonyolult.
Gamecopyworld fõoldalán középen van egy Game Index link, az alatt vannak felsorolva a programok ABC sorrendben. Rányomsz az S betûre, és kikeresed közülük az SW:Empire at wart. Nem bonyolult.
lécci elküldenéd ezt a cracket a [email protected] címre
nem találom a gamecopyworldon
elõre is köszi
nem találom a gamecopyworldon
elõre is köszi
Hi!
Elõjött már valakinek olyan hiba, hogy nem tud erõsítést kérni, holott tömérdek egysége van? Mer' nálam elõjött ez. Tök szürke az ikon, pedig vittem bõven egységeket.
Elõjött már valakinek olyan hiba, hogy nem tud erõsítést kérni, holott tömérdek egysége van? Mer' nálam elõjött ez. Tök szürke az ikon, pedig vittem bõven egységeket.
Remélem lesz kieg.
Nem tudom mennyire nézitek a modder forumokat, de minél lejjebb ásnak a kódban, annál biztosabb, hogy egy sokkal jobb játéknak indult...
Találtak több hivatkozást diplomácia megvalósítására, több a véglegesben nem szereplõ egység és hõs nyomait.
Nagyon úgy tünik, hogy a fejlesztés célja egy Rebellion 2 volt mai graffal, aztán valami megváltozott és lett ez.
Páran próbálják kiderírteni életre lehet-e kelteni a diplomáciát - nem akármi lenne, de szerintem képtelenség. Talán a kieg. - ha lesz - ezt is hozzá adja és ezért nincs az alapban.
Nem tudom mennyire nézitek a modder forumokat, de minél lejjebb ásnak a kódban, annál biztosabb, hogy egy sokkal jobb játéknak indult...
Találtak több hivatkozást diplomácia megvalósítására, több a véglegesben nem szereplõ egység és hõs nyomait.
Nagyon úgy tünik, hogy a fejlesztés célja egy Rebellion 2 volt mai graffal, aztán valami megváltozott és lett ez.
Páran próbálják kiderírteni életre lehet-e kelteni a diplomáciát - nem akármi lenne, de szerintem képtelenség. Talán a kieg. - ha lesz - ezt is hozzá adja és ezért nincs az alapban.
Nem véletlenül nincsenek. A progi az episode IV idején játszódik, és akkor még nem léteztek az általatok emlegetett TIE variánsok.
Ahogy TIE Advanced sem. Vader hajója prototípus, nem azonos a késõbbi TIE Advanced szériával.
Mellesleg a késõbbi esetleges kiegészítésekben majd benne lesznek a fejlettebb hajók, ahogy a progi halad elõre a Star Wars történelemben.
Ahogy TIE Advanced sem. Vader hajója prototípus, nem azonos a késõbbi TIE Advanced szériával.
Mellesleg a késõbbi esetleges kiegészítésekben majd benne lesznek a fejlettebb hajók, ahogy a progi halad elõre a Star Wars történelemben.
Van crack, csak bugos lesz tõle a program. De ennek ellenére kell, akkor a gamecopyworld-ön megtalálod, ahogy minden más cracket.
sikerült felrakni
tud valaki egy oldalt amin van egy crack amit csak felmásolok az .exe helyére és mûködik?
tud valaki egy oldalt amin van egy crack amit csak felmásolok az .exe helyére és mûködik?
Elvileg kapsz is egy ISD-t, most nem emlékszem pontosan, de Coruscanton engem már várt egy.Vagy a Piett-féle ISD kapod meg, az egy kicsivel felturbózottabb, ha emlékeim nem csalnak.
Sajnos nincs.A lázadó oldalon egy kicsivel több fajta vadász van, hiányzik nekem is a Tie Fighterbõl megszokott TIE variációk (Interceptor,Advanced,Defender).
Apropó a Tie Fighter az Amigás játék volt vagy már az is PC-n volt?Úgy elszaladt az idõ, hogy már nem emlékszem, pedig nagy kedvencem volt.
De visszatérve a játékra, van Tie Advanced, de az Vader hajója és csak egy darab sajnos.
Apropó a Tie Fighter az Amigás játék volt vagy már az is PC-n volt?Úgy elszaladt az idõ, hogy már nem emlékszem, pedig nagy kedvencem volt.
De visszatérve a játékra, van Tie Advanced, de az Vader hajója és csak egy darab sajnos.
Ebbe a játékba van Tie Iterceptor, Tie Advanced , Assault Gunboat stb ?? Mennyire foglalkozik a részletekkel ??
tud vki fizetos jatekletolto oldalt.amiket valaha ismertem mar megszintek...<#falbav>#falbav>
Önmagam paródiája vagyok.
+ interdictor, hogy ott is maradjon
Nem tom hogy birodalmi osztályú rombolót raktál-e a flottádba de ha nem akkor a küldetéshez az kell, mert csak azon a hajón van vonósugár és azzal kell elkapni Leila korvettjét
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
Hali segítséget kérek Empire kampány..Leila hercegnõt kéne elfogni.ALább olvastam,hogy majd asztroida mezõben kell elrejtõzni,kalózbázis kilövése után..stb.s.tb
Na most a gondom az, hogy én be sem tudok lépni a Tatuin rendszerbe..mindig megjelenik Vader és pofázik hogy ez az õ kötelessége.Megy ugye az objective-sban az van hogy épitsek flottát...de mekkorát??Mi az anyja baja van?Már aláraktam vagy 5 Victory rombolót,nem megy..mi kéne neki?Raktam bele a flottájába Aclematort is..azzal sem megy??
Mi a fenét épitsek mégis neki??
Segítsen valaki!!!!
<#wilting>#wilting>
Na most a gondom az, hogy én be sem tudok lépni a Tatuin rendszerbe..mindig megjelenik Vader és pofázik hogy ez az õ kötelessége.Megy ugye az objective-sban az van hogy épitsek flottát...de mekkorát??Mi az anyja baja van?Már aláraktam vagy 5 Victory rombolót,nem megy..mi kéne neki?Raktam bele a flottájába Aclematort is..azzal sem megy??
Mi a fenét épitsek mégis neki??
Segítsen valaki!!!!
<#wilting>#wilting>
aki akar néha multizni hamachival annak egy msn cím: [email protected]
3an rendszeresen megvagyunk,de jólenne még pár ember,és itt elég nagy a community,remélem többen is összegyûlünk.
3an rendszeresen megvagyunk,de jólenne még pár ember,és itt elég nagy a community,remélem többen is összegyûlünk.
Igaz. <#smile>#smile>
Itt van még egy, elég elborult agyú elemzés :)
http://www.theforce.net/SWTC/ds/#superlaser
http://www.theforce.net/SWTC/ds/#superlaser
Hmmmm... lehet, hogy igazad van, bár mindenfelé ezt lehet olvasni. Pl itt is (persze kérdés, autentikus-e az oldal :) ) :
http://www.galacticempiredatabank.com/DeathStarII.html
"The main weapon of the Death Star, the Superlaser was also greatly improved. Its targeting and power control systems were refined so that this weapon can be turned against capital ships. The Superlaser could now be focused more finely and quickly, and also its rate of fire was immensely improved and it could be used against capital ships. "
Magyarul a Deathstar II szuperlézerét fejlesztettték föl arra a szintre, hogy használható legyen nagy hajók ellen is.
Persze a kérdés akadémikus, mivel nem létezõ dolgokról vitatkozunk :)
http://www.galacticempiredatabank.com/DeathStarII.html
"The main weapon of the Death Star, the Superlaser was also greatly improved. Its targeting and power control systems were refined so that this weapon can be turned against capital ships. The Superlaser could now be focused more finely and quickly, and also its rate of fire was immensely improved and it could be used against capital ships. "
Magyarul a Deathstar II szuperlézerét fejlesztettték föl arra a szintre, hogy használható legyen nagy hajók ellen is.
Persze a kérdés akadémikus, mivel nem létezõ dolgokról vitatkozunk :)
Nem, a meglepetés az volt hogy mûködött a halálcsillag fegyverzete, holott a bothan hírszerzés szerint az még nem volt üzemképes. Semmiféle utalás nincsen arra hogy az elsõ halálcsillag szuperlézere ne tudott volna capital-shipekre tüzelni. Csak ez a filmbõl nem derült ki, hiszen az elsõ halálcsillagot kizárólag vadászgép méretû hajókkal támadták, azok ellen pedig az állomás csak vadászgépekkel és a turbólézerekkel tudja felvenni a harcot.
A halálcsillag dolog (nem tud ûrhajóra lõni) tudtommal nem hiányosság: ez az ELSÕ halálcsillag, ami nem tudott ûrhajókra tüzelni (mármint vadászoknál nagyobbakra), nem a második... ugye pont az volt a meglepetés a Jedi visszatérben, hogy a halálcsillag tudta irtani a lázadó söpredék nagy hajóit.
a crack melett van egy dll fájl azt is be kell másolni a game data valami perception... valami
utána menni fog
utána menni fog
Nemtom én felraktam a PATCH et utána a CRACK ot és töltené be a gamat és kidob . Valaki tipp?
Sziasztok kéne segítség miért van az hogy hamachin meg vana kapcsolat de lanban csak engem látnak én viszont se játékosokat sem kész host gamet amire csatizni lehetne és ha rám csatlakoznak senkit nem enged be segítsetek routerem van ha ez számít valamit
A földi csatánál lassan rakják le az egységeket(az ûrbõl)!!!a filmben nem(2.rész)
"Not Weaken.... Weeeaken"
Igaz az outcast multi p. része tetszett!A KOTOR-ra még nem szántam rá magam.
Nem értem,hogy ha a Battlefield II-t megtudták F*szául csinálni,akkor a SW Battlefront II-t miért nem? Ott van a Haegemonia,az egy jól kidolgozott,3D-s ûr game.Az Empire at War méé nem olyan?Nem kell,hogy ugyan olyanok legyenek,csak azt a szintet tartsák máá meg.Nem szeretem,ha egy modernebb,újabb játék(SWEaW)szarabb,mint egy régebbi(Haegemonia).(a játék részemrõl 5000-nél többet nem ér)
Nem értem,hogy ha a Battlefield II-t megtudták F*szául csinálni,akkor a SW Battlefront II-t miért nem? Ott van a Haegemonia,az egy jól kidolgozott,3D-s ûr game.Az Empire at War méé nem olyan?Nem kell,hogy ugyan olyanok legyenek,csak azt a szintet tartsák máá meg.Nem szeretem,ha egy modernebb,újabb játék(SWEaW)szarabb,mint egy régebbi(Haegemonia).(a játék részemrõl 5000-nél többet nem ér)
"Not Weaken.... Weeeaken"
nem az outcast az academy
Jó kis játék ez az Empire at War...csak pár dolgot elcsesztek benne, bár lehet hogy csak nekem van hiányérzetem.Pl tudtommal a Victory I-es romboló rendelkezett protontorpedóvetõkkel hogy bombázni tudja a bolygókat,és a II-esben cserélték le ion fegyverekre ezeket hogy javitsák az ürbéli képességeket. Szintén hiányolom az Imperial II-es rombolókat is,bár kitudja 1 modban vki megcsinálhatja õket ha lehetséges.Valamint miért nem lehet a Birodalommal Nebulon B-t és Corelian Corvette-t épiteni,eddigi SW-s játékokban simán használták azokat is...ha jól emlékszem.
Szintén hiányosság hogy a Halálcsillaggal csak bolygót lehet pusztítani, ürhajót nem :S
Ja meg a Calamari Cruiser kicsit erõs,viszont hiányolom a kisöccsét a Light Calamari-t.
Ha valaki tud vmi jó modot azt megoszthatná a többiekkel :)
Szintén hiányosság hogy a Halálcsillaggal csak bolygót lehet pusztítani, ürhajót nem :S
Ja meg a Calamari Cruiser kicsit erõs,viszont hiányolom a kisöccsét a Light Calamari-t.
Ha valaki tud vmi jó modot azt megoszthatná a többiekkel :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nekem a JK minden része bejött, KOTOR1-et nyomtam végig, az is frankó (a 2. részre még nem szátam el magam), stratégiából meg a Rebellion tetszett anno. Nem tudom, ma is megállja-e a helyét, de amikor kijött, jó volt.
Kotor 1 igaz, da jedi outcast nehogymár.... az elsõ rész mindent büntetett a film bejátszásokkal, de utána rókabõr lett belõle.
Nem tudjátok,lehet másoltal multizni?és ha igen,akkor valaki légyszi mondja el hogy hogy és mit kell!<#nemtudom>#nemtudom>
Erõ Izom,Viszkit Iszom!
igen szerintem a kotor 1,2 és a jedi academy a legjobb játékok
nemtom az oan dedós lett vagy nemtom, meg nincs benne sok újítás de a kotor 1 télleg jo de a 2 se rossz
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Valaki tudna segiteni ,hogy kell megcsinálni a The Traitorous Moff küldetést.Már vagy egy napja probálkozok vele ,hogy végigvigyem de nem sikerül.
Bizony, a Jedi Outcast és például a KOTOR elsõ része nagyon belevaló SW játék, kihagyhatatlanok.