Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van már 1.3mas vagy 1.4-es crack?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Hi! Meg tudná mondani valaki mikor és hogyan lehet elérni a technikai fejlõdést. Mert már a 80 napon vagyok és még mindig tech 1-gyen. Elõre is köszi.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehetne a hangokat kiszedni a játékból? Emlékszem a Jedi Outcast-nél ill. a Jedi Academy-nél pl. az egyik fájl kiterjesztését kellett átírni rar-ra, azt aztán az ember simán kitömörítette és máris megvoltak neki a hangok, zenék mp3-ban. Aztán a BfME-hez volt egy kis progi, amivel egyesével lehetett kiszedni a hangokat, zenéket, stb. Szóval, van valami tipp?
Köszi! Most meg az a baj hogy nem enged a bolygó közelébe! Mikor és hol tünik fel ez a konvoj? Mert mint irtam nem enged oda! Please help?
NEXUS6
Y-szárnyúakkal bénítsd le (spec fegyver) a 6 szállító halyót és menj oda Antillessel fellszedni õket.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hi! Tudna valaki segíteni, hogyan lehet megmenteni a kesselen lévõket? A lázadok kampányában.
én vittem .. nem volt kedvem folyton megtisztítanbi a felszínt inkább szétlõttem a bolygót ^^ ...

NEXUS6
Továbbra is tele van a faxom, a Leját ugyan elkaptam, de a további pályák bugosak, eccerúen nem akar kilépni amikor letisztítottam a terepet.
Vagy ne vigyek magammal halálcsillagot mindenhova?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Televan a faxom!!!!!

Eddig nem volt semmi bug a játékban, most meg itt ez a Leia elkapós küldetés, amint bekapcsolom a vonósugarat belassul meg végül is lefagy.

Valakinek van valami 5lete?

http://modthisname.spiderhost.hu/ok/?Roli
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a rebel mission csak addig tart, hogy a halálcsillagot szétzúzod?:( Ennyi az egész játék???
" Star Wars Empire at War
<2006. július 20. @ 09:25 - Berkenye>
A LucasArts kiadta a Star Wars Empire at War címû valós idejû stratégiai játék 1.05-ös verziójú javítását. A Petroglyph Games által fejlesztett alkotás igen nagy népszerûségnek örvend még mindig, ennek köszönhetõ, hogy végre kijavították a játékmentésnél néha jelentkezõ problémát, illetve sikerült még egy kicsit javítani az erõegyensúlyon az egyes egységek között. A 22 megabájtos csomagot innen tölthetik le az érdeklõdõk."

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23197

hogyan játsszak az 1.4-gyel van már crack?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Na sikerült megoldania a problámám. Újratelepítettem a progit, felraktam az 1.4-es javítást, majd újrakezdtem a birodalommal a hadjáratot.
Nekem akkor csinált ilyen szaggatást a játék ha beálitottam az Eax-ot nézd meg neked mi van a játékban a hangnál beállitva és ott ha Eax van akkor meg lehet hogy az miatt van. Akkor állitsd vissza stereo-ra vagy....de ne Eax-ra
Most hogy játszottam vele vmi nem stimmel... a játék kb 15 mp-ként beszaggat mitn az állat kb 5-6 mp-re, a hang is elkezd akadni, de az egeret rendesen tudom mozgatni. Ezt miért csinálja? Nem találkoztam még hasonlóval.

War. War never changes.

Próbáltam csak Vaderrel kopogtatni, de ugyanez a helyzet. :(
"Személyesen kell a probléma után járnom" Ami gondolom nem azt jelenti hogy egy egész flottával kopogtatsz be.

War. War never changes.

az nem lehet, hogy csak Vader kell hozzá?
Persze Vader is van a flottában. De nélküle is próbáltam támadni, de akkor is beleszólt.
kell hozzá vader is gondolom...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Egy kis segítségre lenne szükségem.

A birodalmiak oldalán a Subjugating Geonosis nevû küldetésben elakadtam.

A pályán már elfoglaltam minden kalóz, lázadó bázist, kivétel a Geonosis bolygó. (Halálcsillag-tervek)
Ha meg akarom támadni, Vader mindig a következõket mondja:

Mintha, valami programhiba miatt nem tudnék továbbmennei.

Akár meddig várok mindig ezt mondja. Már csak ez a bolygó foglalható el ezen a pályán. Próbálkoztam 100 cirkálóval is de nem támadott, akkor sem.

A játékot próbáltam 1.0-n, és az 1.4 javítással is, de ez nem változott.
NEXUS6
Asszem õsszel.

Na csak meg találtam,kösszönöm a segitséget,sikerült teljesiteni a küldetést.

<#vigyor2>
interdictort nekem ilyen nincs hol lehet ezt szerezni mert már minden bolygo meg van és nekem ilyen nincs
Még mondják is, ha jól emléxem, hogy interdictort vigyél magaddal, nehogy elszökjön.
Persze nem árt bekapcsolni a generátorait, hogy tényleg a rendszerben tartsd :)

Nem értem ezt a rohadt pályát mihelyt meg érkezek nem telik belle 1 percbe és elmenekül az a rohadt segfej,pedig meg kellene védeni vagy mi a szösz.
Jo lenne ha be irná valaki aki már végigtolta mitt kell csinálni.Mert már vagy 50 probáltam de semmi és kezd unalmassá válni az ürcsata.
<#eplus2>
Hú gyerekek ez a kiegészítõje nagyot üt majd(forces of corruption).Nem tudjátok mikor jönne ki M.o-ra?

Én is szenvedek velle,mindig elmenekül az a rohadt gyökér.Ami meg a pláne mi a picsának van az a szar szemét ürbázis ha mindig elfoglalja ez a szemétláda.Ott van vagy 30 rombolo és mégis nem értem.Ennek igy semmi értelmét nem látom.
Ha valaki tudja a megoldást az be irhatná
valaki tud kenni egy serialt ami multira is jó?:D
Az 1.2 van fent...

mike0013
nekem is Ati 9600 csak még ott vagy egy PRO is:P
amúgy nekem sem szaggat

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gerbill
Nekem ATI 9600 van és nem szaggatott. Lehet hogy a patch segítene.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Sziasztok!

Radeon 9800 Pro elég hozzá?
Azért kérdezem, mert vagy gyenge a karim vagy kuka.
Már a Battle for Middle Earth 2-nél is érdekes dolgokat csinált, de az SW-nél alighogy betöltöm a csatát - beszitál a kép és társai.
Próbáltam új drivert, levenni a felbontást - semmi nem változott.

Szóval szerintetek kártyahiba v egyszerüen kevés?

Háááát a Nar Shaada és Abregado Rae között(elég sötét egy hely egyedül ne menj oda:D)
nekem is szagatott elég rendesen anyi az egészhogy kevés egyéget teszel le ... egy hõst rohamosztagosokkal vagy katonákkal és megvan oldva a dolog ... amenyire lehet ...
csempészel? Hol? ...

Én ismerem a galaxist amióta csak csempészek:D
Na szóval csak szar a gépem és a szárazföldi csata szaggat mint állat,és ezért kérdeztem érdemes e szenvedni vele:D
persze hogy érdemes ... ha másnam ha eddig nem ismerted volna, megismered a galaxist:O

amugy hamachi mûködik cak ki-be kell lépkedni multiba
Helloka!megvan már a játék egy ideje és azt szeretném tudni érdemes e belevágni a kampányba.
s
Engem érdekelne az a kézikönyv amit le lehet tölteni a F.A.Q-ban de mikor rákattintok a "töltsd lokálbol" feliratra nem találja az oldalt? Valaki csinálja már meg léci.
Nekem is az a bajom hogy elinditom a gamet és mikor a menü-t töltené kidob a windowsba.Amugy nekem nem kellett installálnom játékot csak felmásoltam a gépre és az antisecurommal.exe-vel kijelöltem a 26mb-s külön feltett exe-ét ami a sweaw.exe.valaki segitsen mi lehet a megoldás a problémámra elöre is köszi.
bigfoot
oké már megvan thy

Risu Führer
császtok.nincs faq vagy nekem nem jön be.valaki segítsen!

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Emlékeim szerint nem 1 hanem több relét kell kilõni és máris beugrik az erõsítés.

bigfoot
pls vki help!
na szóval annál a küldinél vok mikor boba fettel ki kell lõni vmi kalóz mûhódait és mikor kilövöm erõsítést kéne híni!de nem tok!!

bigfoot
boba s küldiben hogy lehet erõsítést hívni?
egyebként gány ha ezen a gépen néha beszaggat földi harcnál?

NEXUS6
;)

Szerintem nem.
Bár a netes multihoz az 1.04 kell neki, ahhoz meg még nem ngyon van.