2255
Neked milyen van
-
#935 A szöszi nem neked szólt.
Engem nem izgattak fel.
Jobb szeretem ha.....
De ez már offtopic P -
#934 Jajj,küldjél már apácának esetleg 1 elvonóra...Mondd meg őszintén olyan rémesek lettek szerinted azok a képek?:-( (:-)) -
#933 Mármint az van odaírva miért kapta szöszi P -
#932 azt én is látom :)) -
#931 oda van írva -
#930 neked miért vannak felkiáltójeleid? -
#929 De Breki koma,hogy gondolhatsz ilyesmire,hogy esetleg "rossz fűszert" alkalmaznék ill. használnék. Nyissunk kajást...OKÉ!!! -
#928 Ari vagy...:-))) -
#927 meg még valami belemegy P
Lehet nyitunk egy kajást -
Lacika 79 #926 ezek a piszkos anyagiak :P -
Lacika 79 #925 inkább a főzés után. nem akarom, hogy elvonjam a figyelmedet a kajáról. :D -
#924 Jó éjt! -
#923 Összedobjuk rá a lóvét...mindenki beleszáll,aki jelen lesz-egyszerű...:-))) -
#922 a kaját P -
#921 Attól függ kinek kell fizetni és mit akarsz állandóan (ki)fizetni? -
#920 jó de ki fizeti? -
#919 Köszönöm,ezért téged is megmaszírozunk(lak) a főzés mellett... -
Lacika 79 #918 Ez magától értetődik! :)
Egy kis masszírozásra mindíg kapható vagyok. -
#917 A kezed ügyességét nekem is megmutatod attól függetlenül,hogy a Brekivel főzök? :-))) -
Lacika 79 #916 na akkor Ti főztök, én masszírozom a HÖLGYEKET..... :) -
#915 Nekem úgy is jó,és el is készíted?Vagy esetleg azt még mindig csinálhatom...? :-))) -
#914 Hát inkább én találnám ki mi legyen a kaja. -
#913 Oh,köszönöm... -
Lacika 79 #912 -
#911 Nem baj,ez akkor már meg is van oldva...Te leszel a kukta én főzök a többiek pedig -term. veled együtt-betermelitek...:-DDDHozzávetés van? -
Lacika 79 #910 én szeretem csinálni. Csütörtökön voltam manikűrösnél. tudod levágja, polírozás, stb. utána megmasszírozta a kezem. Én meg visszamasszíroztam neki. :)
Azt mondta, hogy annyira jó volt, hogy elengedi az ár felét. :D -
Lacika 79 #909 a kitalálásban jó vagyok, az elpustításában mégjobb, de főzésban vannak hiányosságaim. :) -
#908 Azt ki nem lehet hagyni... -
#907 Én nagyon szeretek főzni,de utálom hogy nimdig nekem kell kitalálnom,hogy mités itthon a sógorom olyan válogatós... és term. 1fajta kaját így nem is lehet kitalálni.Sőt,amikor már majdnem kész van hideget kezdenek enni. -
#906 Nem csalódtam benned...:-) -
Lacika 79 #905 masszírozás? :P -
#904 a nők részében énis :-) -
Lacika 79 #903 a főzés részében én max kukta leszek, de a duma,buli,pia részében benne vagyok :) -
#902 bennem nem lehet gyönyörködni P
persze jó pénzért mindent lehet D -
#901 Dehogy is,aki szeret főzni azok lesznek a konyhatündérek és dumálás,iszogatás,bulizás...Benned fogunk gyönyörködni...ill. a teremtés koronáiban,dísz példányaiban.Jó?:-) -
#900 akkor megint budapesti múzeumlátogatás lesz? -
#899 Na jó,elnézzük neked...:-))) -
Lacika 79 #898 az még megoldható, de Bora borát sajna nemtom finanszírozni :) -
#897 Szerintem bene lesz mindenki,ha te fizetsz... -
#896 ja! én vagyok, aki miatt sütizni kellett volna...
a névnapom decemberben van, a szülinapom meg januárban, úgyhogy a nagy sütizésről lekéstünk.
álnévre álsütizés?