Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak baleset következtében szétrepedt a jobb szemöldököm és ezét úgy kell csinálnom,hogy csúnya ne legyen,de hasonló legyen.:( (eltört az orrom is,az államat is 1plasztikai sebész csinálta meg-hál Istennek csak az orrom miatt nem vagyok olyan"szép",de minden maradt és nem kell vödör sem a fejemre:DDDD)<#vigyor2>#vigyor2>
Nekem azok amik természetesek
A mûszinektõl herotóm van
És a kihúzótt kitépkedett szemöldöktõl is
A mûszinektõl herotóm van
És a kihúzótt kitépkedett szemöldöktõl is
értem. A szõkésvörös már nem lenne olyan szokatlan,most a sötét lenne az,de a fekete és sötétbarna úm.öregítene.Marad a vöröses barna és a szõkés vörös.-kék a szemem,ha ez mond vmit.Mint férfi melyik szín jön be jobban...?<#confused>#confused>
keressük meg a festékmárkát és nézzük meg konkrétan
amúgy kipróbáltad a programot?
Azzal megnézheted
amúgy kipróbáltad a programot?
Azzal megnézheted
dehogy is ,el ne menj!Kedves brekegõm sose voltam én se az gondolod most akarok,ebben a pillanatban megváltozni?????
Fõleg most Heart-ot és Whitesnake-et,ja becsúszik1-1ZZ top,1Metalica szám is.-megmutatnám,csak ezt nem tudom sajna...:D:)))
most mostam hajcsit!!! tökari vagyok!!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Kallos color és az még benne volt a hajamban.(mahagóni szerû let tõle a színe)tavaly áprilisban.
hát igen,részben...csak tavaj szar festéket használtam és így szivatás után rózsaszínû lett és ezért lett ilyen a végeredmény.:(
akkor szép hosszú,nekem most vágták és a fültõtõl számítva 45cm.A leszivatáshoz pedig 12%-os hidrogént használnak és vmilyen porral elkeverik,utána ezt tincsenként felviszik a hajra-ennyit tudok én is...
most mostam meg, és megmértük. 79 cm hosszú, a farokcsontomig ér. <#nyes>#nyes>
meglepõdtem, mert én általában nem látom hátulról, de már nagyon megnõtt. le kellene vágni a végébõl.
meglepõdtem, mert én általában nem látom hátulról, de már nagyon megnõtt. le kellene vágni a végébõl.
...what\'s for You, will not pass You by...
nem látszik a füle. nem tudom.
az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennyire nem egészséges a vége a hajamnak. de ilyen a színe, az esése, csak vmivel hosszabb.
az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennyire nem egészséges a vége a hajamnak. de ilyen a színe, az esése, csak vmivel hosszabb.
nagy bizony. és milyen alacsony a kerítés... <#hawaii>#hawaii>
Fodrásznál voltam és húztam a szám,de még egyszer hapsi miatt nem lesz szín,hosszúság váltás...Nem engem szivattak és nem is szopattak,hanem a hajam-ne legyen piszkos a fantáziád...<#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Szia(sztok)!A 2.sor 1.képe kb.ilyen színû az én hajam is most 3hetembe került,amig megszoktam más kedvéért...(1.sor 3. képbõl csak volt benne vörös is,leszívatáskor rózsaszínû lett és abból sikerült kb.olyanra.)