Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Breki,hogy lehetsz ilyen szívtelen...?És engem kihagytok a buliból?(Tudom, én szedem a belépõjegyet...:-( ):-D
Najó beállhatsz harmadiknak
Je nem nem jó mert hat Elvi engem maszíroz nekem téged kell.
Hameg fordítva ajjajjjjjjjjjjj
Ki vagy RÚGVA
Je nem nem jó mert hat Elvi engem maszíroz nekem téged kell.
Hameg fordítva ajjajjjjjjjjjjj
Ki vagy RÚGVA

Tudod,lehet a Breki nem meri kimondani rá az áment,amíg ki nem próbálta<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#awink>#awink>
akkor ismét: <#idiota>#idiota>
de csak a poén kedvéért! 😊
eddig mindenki csak dícsérte a kezemet. 😊
de csak a poén kedvéért! 😊
eddig mindenki csak dícsérte a kezemet. 😊
Én nem azt állítottam,hogy te túlzásba viszed csak vannak olyan férfiak és nõk is,akik ha tehetnék egész nap a tükör elõtt állnának és nem azt nézik,hogy nekik mi a jó,hanem hogy ezt reklámozzák,a barátnõm is ezt használja és ez drága akkor biztos jó.Ne forgasd ki azt,amit mondtam!Ja,mint tudjuk calgonnal a ... is tovább él. <#nevetes2>#nevetes2>:-D
Hát olvasd el a fórumot
Nem viszem túlzásba csak szeretem ezt a krémet mert matt hatást biztosít és egész napp fitt maradok
És ezt a calgonos doboknak köszönhetem,
megyek megis beszélem fofrászommal gyógyszerészemmel esetleg fogorvosommal, feltéve ha kijött az almából P
Nem viszem túlzásba csak szeretem ezt a krémet mert matt hatást biztosít és egész napp fitt maradok
És ezt a calgonos doboknak köszönhetem,
megyek megis beszélem fofrászommal gyógyszerészemmel esetleg fogorvosommal, feltéve ha kijött az almából P
jah hát sokan nevetségesnek tartják, ha egy férfi krémezi magát
Hát én szoktam reggel egy picit kenni az arcomra mielõtt elindulok.
Este általában elfelejtem :-)
Hát én szoktam reggel egy picit kenni az arcomra mielõtt elindulok.
Este általában elfelejtem :-)
Hát így jártál.Az ember sikítani tudna,mert tudok furulyázni és hegedüli is.(elhúzom a nótáját<#nevetes2>#nevetes2>)Masszírozni...az nekem is megy.De köszönöm a továbbképzés lehetõségét valószínû élni fogok vele.
szintén zenész. állítólag 😄
Esetleg kozmetikai dolgokról,csak nem sokat tudok a gép elõtt ülni.Esetleg este kb.fél órát vagy szabadnapomon egy keveset,mert azért tanulnom is kell.(de a szórakozásnak is kell néha 1 kicsi idõt szánni majd.Tudod,este 21-ig leszek kb.)😊Azért jó,hogy bejött szerencsét hoztál(hoztatok).😊))<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
hûha! komoly. akkor majd írhatsz nekünk jótanácsokat a frizura topikba! <#vigyor2>#vigyor2>
...what\'s for You, will not pass You by...
Temészetes anagokból készült dolgokat:kül. fürdõsók,szappanok,illó olajok,testolaj,tengeriszivacs,kefék,fésük,masszázsolaj,pólus tisztítók,vízi-és kül. illatú gyertyák,gyógynövényekbõl készült dolgok stb. hát kb. ezek.Minde nem tudtam megjegyezni,de a fõnõk korrek feltételeket ismertetett.Nekem legalább is tetszik és suliba is tudok járni,mert már a beosztásomat is ez alapján állítja össze úm.
eladó,áru ismertetés:mibõl készült,használati útmutató készítése,mivel vegyíthetõ ill.oldható,haszn. idõ tartam és hatása az emberre(bizonyos bõr típusra pl.),megfelelõ mennyiség lemérése,csomagolás(pl.diszcsom.),kiszámolnom a súlynak megfelelõ árat stb.Nem fogok unatkozni-de ez nem segédmeló.Hát röviden talán ennyi.Oroszul beszél a tulaj,de szerencsém van mert értem,hogy mit szeretne.Ma este felhívott,hogy az áruról való ismertetést,amit tudnom kell email-ben átküldi.
ha azt mondták, akkor biztos úgy van. szerencsére ilyenekkel nem szoktak viccelni. remélem. <#vigyor3>#vigyor3>
mi lesz a munkaköröd?
mi lesz a munkaköröd?
Azt mondták megkaptam,de akkor leszek teljesen biztos benne vagyis akkor ünnepelek teljes bedobással,ha már febr.24. lesz és melózok.😊))
hogy én hogy utálok télen hajat mosni...!!! <#csodalk>#csodalk>
nem megy át a privi...
akkor ez most azt jelenti, hogy megkaptad az állást? 😊)) gratula! ha csak jól sikerült a pofavizited, akkor is.
akkor ez most azt jelenti, hogy megkaptad az állást? 😊)) gratula! ha csak jól sikerült a pofavizited, akkor is.
nem ment át a privi, amit küldtem. most mennem kell. <#integet2>#integet2>
becézni?Tina pl. De szegény nem tehet róla,ha így is hívják,de te majd kitalálsz neki egy másik nevet ,amivel becézgetheted.😄
A Drágám is. 😄