2255
Neked milyen van
-
#1095 és te csinálod jól -
Lacika 79 #1094 van, aki a divat szerint vágatja a haját a fiúknál? akkor valszeg Én vagyok maradi mert úgy próbálom vágatni, hogy jól álljon. :P -
#1093 melyik a mostani divat a fiúknál? -
#1092 Én úgy gondoltam,hogy te vagy ez a "lángész" ,mivel neked eszedbe jutott ezt elmondani ill. esetleg idézni.Szóval tapsot érdemelsz ezért és minden elismerésem. :) -
#1091 nincsmit de ezt egy "lángész" írta -
#1090 :)))))))))) -
Nagyon kedves volt az előzőekben olvasott vers és hozzáfűzött ismertetés.Sztem minden nőnek jól esett,hogy valaki ennyire kultúráltan és úm. ízesen tudta kifejezni magát.
Ezért is minden nő nevében köszönöm ezt a kedves köszöntést
nőnap alkalmából. :) -
#1088 Március 8. - Nőnap!
"Szép reggel az asszony: pihenést lehellő
Arca szelíd hajnal, friss hajnali szellő,
Puha gyenge harmat, gyümölcs üde hamva;
Szava rigó-ének mélyebb fuvodalma"
Mindenki számára ismerős dátum a március 8., ezen a napon ugyanis sok országban a főszerep a hölgyeké, lányoké, édesanyáké és nagymamáké. A Nemzetközi Nőnap immár majd egy évszázada ösztönzi megemlékezésre a fiúkat és férfiakat. Ilyenkor köszöntik hölgyismerőseiket a férfiak, ki virággal, ki apróbb vagy nagyobb ajándékokkal, esetleg néhány kedves szóval.
Bár nem egy örömteli alkalom szülte ezt az ünnepnapot, ma már kevesen tudják, honnan ered, hogyan alakult ez az ünnep.
1908-ban, New Yorkban járunk. Az ottani varrónők, szám szerint úgy 40000 nő fellázadt és harcot indított a jogaiért és azért, hogy a nőkkel is emberségesebben bánjanak. Ezt a napot nyilvánították Nemzetközi Nőnappá, Magyarországon 1910-től vált ünneppé ez a dátum.
A nőkről sokan, sokféleképpen vélekednek, költőket ihlettek, festők ecsetjeit keltették életre, és sok más művészeti ág hirdeti alkotásaiban a nők különlegességét, szépségét, bájait.
Ezen a napon a férfiak igyekeznek kivételes bánásmódban részesíteni barátnőjüket, feleségüket, hölgy rokonaikat.
S bár tudva lévő, hogy a női lélek érzékeny és szeretetre éhes, s nemcsak az évnek ezen a napján kívánja a törődést, mégis boldogsággal tölti el az a kényeztetés, melyet ezen a napon kap.
Sok férfi nyilatkozott már úgy, hogy a nővel élni néha gyönyörű érzés, olykor teher, néha felemelő, máskor nyűg, egy mégis bizonyos. Nélkülük élni nem lehet!
Hiszen gondoskodóak, szeretnek, aggódnak, féltenek, ha kell, simogatnak, s ha szükséges korholnak, vagy éppen hallgatnak. Mégis szeretnek, s ezért sokan hálásak is nekik.
S elárulok így végezetül egy titkot is! A nő is olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap a párjától, annál szebb és sugárzóbb!
Fiúk! Gondoskodjatok róluk, hogy még nagyon sokáig szépek maradjanak!
Lángész
-
Lacika 79 #1087 -
#1086 napfény íze?
kérsz egy kis Pisztáciát? -
#1085 igazat mondj és..........
tudok hazudni is :-) -
#1084 most majden kérdeztem %-ot -
Lacika 79 #1083 hm, nekem mindíg az van. Én ilyen kis mohó vagyok. tudod, csak az íze miatt :D -
Lacika 79 #1082 ezt nektek kell tudni, lányok :) -
#1081 mindennél van aranyosabb...
nagy igazságokat tudsz, Breki! :))))))))) -
#1080 az tényleg kéne...
meg egy kis pénz is... :D -
#1079 okés utal pénz -
#1078 Grat.(azért kiváncsi vagyok rá)
ha csak a tengertől lesz megfelelő a hajad színe hát lép ki pl. a Karib-tengerre. :) -
#1077 ja a dumám az jól áll -
#1076 igazából van aranyosabb -
#1075 hát nekem most melirozták újra de nem tetszik igazán túlságosan látszik
kéne napfény és tenger -
#1074 Látom tényleg hiányod van...(?) :))) -
#1073 de meg kell hagyni sikerül ill. jól megy neki vagy talán jól áll neki :))) -
#1072 aranyos kutyi -
#1071 kicsit már elkalandoztunk a frizurától... nem kellene átnevezni a topikot?
tényleg sportkategória... nagyon erőlködik a felső...
:))))))))))))) -
Lacika 79 #1070 ott van egy ":D" a végén. veheted komolyan is, vagy felfoghatod poénnak is. Ahogy érzed. Nem ismerlek annyira, hogy ilyesmit mondhatnék rólad, ezért inkább poénnak szántam, majd Te eldöntöd, hogy igaz-e a poén, vagy sem :D -
#1069 Azt hiszed ilyen vagyok?
-
Lacika 79 #1068 ez jó duma, teccik :P
szal akkor Te ilyen "nemtoksemmitártatlanvagyok" dumával hódítod a nőket? :D -
#1067 én nem vágom P -
Lacika 79 #1066 szal most akkor hajvágásról van szó, vagy dugásról, vagy birkózás, VAGY MIVAN?! :D -
#1065 de komolyan ez a sportkategóriájú gif-eknél a birkózás
temeg megint pajzánkodol -
#1064 lol -
#1063 -
#1062 mit üzennél?
sportkategória... hát igen, erőnlét és kitartás kell. -
#1061 a huncutkaságom?
olyan huncutkán csinálom, hogy észre sem veszed
Ja Elvirának üzenném, hogy nem azt P -
#1060 Oké!Majd kipróbálom...? -
#1059 hát rendi nagy huncutka leszek -
#1058 nézd meg ez a sportkategória P -