Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah! én nem szeretem a narancsot. 😛
De ne politizáljunk <#idiota>#idiota>
De ne politizáljunk <#idiota>#idiota>
akkor én most értek 10 dologhoz, meg a 69.
😄
De ezt a narancsos témát nem vágom. <#idiota>#idiota><#lama>#lama>
😄
De ezt a narancsos témát nem vágom. <#idiota>#idiota><#lama>#lama>
Pszt! Ne buktass már le. 😛
és tudja, és tudja! 😄
igen, azért vagyok Lacika, mert úgy hívnak, és azért 79, mert akkor születtem. De azért a koromhoz képest jól nézek ki, nem? 😄
igen, azért vagyok Lacika, mert úgy hívnak, és azért 79, mert akkor születtem. De azért a koromhoz képest jól nézek ki, nem? 😄
kérd meg szépen Efreet-et hogy tegye be neki van oda is moderátor joga, bár szerintem hónapok óta be se nézet 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
én is láttam belõle egy részt, de nem bírtam sokáig... <#vigyor3>#vigyor3>
te azért vagy Lacika 79, mert 79ben születtél, és Lacikának hívnak? <#hawaii>#hawaii>
te azért vagy Lacika 79, mert 79ben születtél, és Lacikának hívnak? <#hawaii>#hawaii>
...what\'s for You, will not pass You by...
húzzáá' máá' eeel 😊
Nekem teccett a film. Annyira fárasztó, hogy már egyenesen jó.
Nekem teccett a film. Annyira fárasztó, hogy már egyenesen jó.
Lesszi a mézest se szereti meg messze van szal.....
akár úgy is.
Lesszitõl meg majd kapok a fejemre, hogy évekig kell könyörögnie, mire rászánom magam, hogy megmasszírozzam. <#miaz>#miaz>
Lesszitõl meg majd kapok a fejemre, hogy évekig kell könyörögnie, mire rászánom magam, hogy megmasszírozzam. <#miaz>#miaz>
tudom. és mivel arról akarsz meggyõzni, hogy milyen jó lenne nekem, ha megmasszázsolnálak, az öt perc távolság sokkal jobban hangzik, mint a hét... ugye? <#vigyor>#vigyor>
ne felejtsd el hogy én kb 5 percre alkok tõled szal ha itthon vagy és.....<#ravasz1>#ravasz1>
mizu? vidéki vagy?
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
utólagos engedelmeddel. De remélem, nincs ellennedre a dolog. 😄
nem fogunk összeveszni. ha akarod, a tiéd. <#hawaii>#hawaii>
Bocsánatot kérekde a kártyám lemerült,így nem tudtam beszélni a barátnõmmel,de nyugodj meg nem felejtettelek el.:-)
holnap? 😛
Kb.7000-15000-ig,embere válogatja és az is számít mennyire vagy szimpi annak,aki masszírozni fog...:-) sajna ez van... (de megkérdezem a barátnõmet,hogy mennyiért vállalnának be)<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Kellemes,elõször úgy érzed össze törnek utána pedig szét akarsz esni.Egybõl nem is állhatsz fel mert nagyon ki vagy lazulva.
De ember ...mit nem gondolsz rólunk?Én nem akarok összeveszni rajtad az Elvirával.😊)Habár Õ nem olyan hisztis végül is mindent meg lehet dumálni.De pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.<#nyes>#nyes>
Inkább én masszírozom Elvirát, ill. ha Krisztike is benne van a buliban, Õt is. 😊
A lányok pedig majd osztoznak rajtunk. Így megmarad a káposzta is, és a kecske is jól lakik. 😛
A lányok pedig majd osztoznak rajtunk. Így megmarad a káposzta is, és a kecske is jól lakik. 😛