2255
Neked milyen van
-
#1495 -
#1494 na ezaz amit én nem mertem betenni P -
#1493 -
#1492 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
#1491 REVANS :
Nem eléggé és béna vagyok hozzá ... sajnálom...
De legalább megtanultad ,hogy ha a PS2 többet ér az asszonynál ,akkor a "moziba is el fog menni az asszony" ... :))) -
#1490 Konkrétan én is igy lettem átb****a... -
#1489 Ismerkedés a diszkóban:
- Van autód?
- Igen.
- Az jó! És milyen színű?
- Kék.
- Az szép! És hány személyes?
- Kettő.
- Hűha! És hány köbcentis?
- Hatezer.
- Ahh... hú... és... őőő... milyen gyártmányú?
- IFA.
-
#1488 Ezt Lacvikának
Fickó a borbélynál ülve átszól a manikűröslánynak:
- Te, szépségem, nem vacsoráznál velem ma este? Gyertyafény, halk
zene, a többi meg majd kialakul. . . .
- Nem lehet, férjnél vagyok.
- Hát mondd azt neki, hogy egy barátnőddel mész moziba!
- Mondd meg neki te! Épp téged borotvál!
-
#1487 igen-igen azt megkell hagyni -
#1486 de jól áll nem? :-) -
#1485 ez már hasonlít rá... :) -
#1484 nem -
#1483 -
#1482 -
#1481 -
#1480 -
#1479 -
#1478 -
#1477 -
#1476 Asszem maradok a rövidebb hajnál :-) -
-
#1474 -
#1473 Akkor jó mert van hasonló Champion polo-m P
-
Lacika 79 #1472 nem. sztem -
#1471 Ez izompoló?
-
#1470 úúúú ... látom ... :DDD -
#1469 -
#1468 ez van ,nekem pedig hosszú a hajam -
#1467 kopasz vaok -
#1466 köszike... :DDD -
Lacika 79 #1465 :D -
#1464 jaj -
bener25 #1463 -
#1462 Legutóbb tíz jó tanácsot adtam a kollegáknak arról, hogy miként fogadják vendégeiket, és milyen válaszokat adjanak a vendégek által feltett kérdésekre. Ezúttal megpróbálok egy nagyon is aktuális munkafázisról írni: 10 jó tanács következik a tartóshullám-problémákkal kapcsolatban!
A nőknek körülbelül az 50 százaléka készít vagy készíttet tartós hullámokat. A vegyi beavatkozások egyre kíméletesebbek, mégis megtörténhet, hogy a beavatkozás után a haj erőtlen és fénytelen lesz. Ilyenkor speciális kúrákra van szükség.
1. Enyhe hajmosás. A dauerolt haj érzékenyebb, mint a kezeletlen, ezért az első három napban egyáltalán nem célszerû mosni. Erre többnyire nincs is szükség, mert a nagyon porózussá vált hajszálak a fölösleges zsírt egyszerûen felszívják. Dauerolt hajhoz ajánlott enyhe hatású samponokat használni, vagy „2 az 1- ként" használni (azaz vízzel hígítani). A hajat ne húzogassuk, mert könnyen szakad. A sampont csak a fejbőrre és a hajtőre vigyük fel, mivel öblítés közben a többi rész elegendő tisztítószert kap.
2. A haj éjszakai ápolása. Tartós hullámnál a vegyszerezés a hajnak nemcsak a külső, hanem a belső szerkezetét is megtámadja. Azok a fehérjék, melyek a hajnak szilárdságot adnak és rugalmasságát biztosítják, tönkremennek, ezért a haj szalmaszerûvé, fénytelenné válhat. Ezt a károsodást az úgynevezett „folyékony haj" kezeléssel hozhatjuk rendbe. A 150 ml-es kiszerelésben árult „folyékony hajat" (aminosav és protein tartalmú) rápumpáljuk a hajra, és amikor átnedvesedett, fésûvel egyenletesen átfésüljük. Reggel a hajat egyszerûen megmossuk.
3. Két hajmosás közti villámkúra. Minden nő számára megfelelő, akinek kevés az ideje - nedvesítő (hidratáló) folyadék felszórása. Ez két szempontból is előnyös: az egyébként száraz haj több hajápoló anyagot képes felvenni, másrészt a nedvesség felvitel miatt a loknik is felfrissülnek. Akár naponta is használható.
4. Rendszeres hajápolás. Dauer után mindig szükség van hajápoló kúrára. Az alapszabály: hetente egyszer hajápolóval öblítés, és minden harmadik vagy negyedik héten valamilyen pakolás.
5. Megengedett a lágy hajformázók használata. Ez a megállapítás különösen a hosszú hajakra érvényes, ugyanis a forró levegő végzetes lehet a haj számára. A „fönt" állítsuk langyosra, és használjuk a difuzort, a tapadós csavarót, így a haj hamarább szárad és nincs szükség csatokra, tûkre.
6. A pomádé a csodafegyver. Igazi újdonság: egy olaj féleség, amely erősíti a hajat és mégsem hagy benne olajos nyomot. A titok nyitja: keratin és protein hidrolizátumok újfajta kombinációja. A hőhatás következtében a hatóanyagok egyenletesen oszlanak el, és jobban behatolnak a hajszerkezetbe.
7. Tartós hullám után a festett de a természetes haj is veszít színéből és fényéből. Ezt a veszteséget színező samponokkal nagyszerûen helyre hozhatjuk, mert a bennük levő fizikai színezők rátapadnak a hajszálakra, így inkább védik azt, mint rongálják. A vegyszerrel való hajfestés nem ajánlatos tartós hullám után.
8. A hajat kímélni kell. Mindegy, hogy a haj hosszú, vagy rövid - a tartós hullám után a hajat nem szabad naponta körkefével szárazra „főnözni". A hajnak szüksége van a pihenésre. A legjobb módszer: hajunkat szárítsuk meg a levegőn, és kezünkkel többször gyúrjuk át.
9. A kettéhasadt hajszálak levágása. Ha a kettéhasadt vagy megtört hajszálakat rendszeresen levágjuk, attól a haj ugyan nem gyógyul meg, de különösen a hosszú haj egészségesebbnek látszik. Az egyik oldalról kezdve válasszunk le nagyobb fürtöket, csavarjuk meg azokat, és a kibúj végeket rövidítsük meg egy-két milliméterrel.
10. Hajápolással kombinált tartós hullám. Ha rossz tapasztalataink vannak a tartós hullámmal kapcsolatban, akkor feltétlenül próbáljuk ki az újabb tartóshullámosító szereket. Ezek kitöltik a haj „sebhelyeit", és védik a további roncsolódástól. A szernek van egy olyan hatóanyaga, amely meggátolja a haj túlzott duzzadását, és így a hajápoló anyagok - aminosavak, polimerek és vitaminok a hajszálak felületét védőréteggel vonják be.
Minden képzett fodrász tudja, hol lehet beszerezni a fent említett anyagokat. Ha nem, akkor Frizuraszervizünk szívesen áll rendelkezésükre a 065-168-723 vagy a 092-249-783-as telefonszámon.
-
#1461 JA és nem csillámlakra hajwax-ra zselére gondolok, hanem olyasmire amitől nem ragad szépen fésülhető és FÉNY-es -
#1460 Egy kérdés
Ismertek olyan szert amit a hajra kenve szép fényes lesz?
Azért kérdem mert mikor kéthetente bemossák nekem a szinezővel egypár napig tök jó fényes aztán ez az állapot megváltozik.
NEm azt mondom, hogy most nincs jó színe de szeretném ha kicsit fényesebb lenne. -
#1459 -
#1458 Na elkapom én azt a főnököt
-
#1457 na ezt most mégegyszer -
#1456 nem ,hanem alsó - felső ruházati és viszik ...az ilyesmit is ... :)
Ugyanis az előző melóhelyemen nem forogtam ill. pörögtem a főnöknek "ott"...és ez az asszonynak sem tetszett ill. a főnöknőnek ... :/