Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol
há ne hagy magad elkelni 😄
sajna nekem sincs jó fényképarcom szerintem, de a kutyát nem érdekli. ilyen vagyok és kész 😛
Na ez a talis dolog tényleg izgatja a fantáziámat. valamit össze kéne dobni. dumcsi & italozás, aztán ha robot is eljönne, hozunk neki motorolajat 😄
há ne hagy magad elkelni 😄
sajna nekem sincs jó fényképarcom szerintem, de a kutyát nem érdekli. ilyen vagyok és kész 😛
Na ez a talis dolog tényleg izgatja a fantáziámat. valamit össze kéne dobni. dumcsi & italozás, aztán ha robot is eljönne, hozunk neki motorolajat 😄
Nekem meg van tiltva ,mert még a végén elkelnék és az ember szorosra fogja a pórázt .
(Ha csak dumálok vkivel ,aki hím egyed ,már egybõl megindul a zizi nála .
Pedig 1 átlag nõnek találom magam és már szültem is . )
Na sebaj ,kibírom ,hogy nem rakok be képet és egyébként sincs jó fénykép arcom .
Majd élõben megláttok 1 összejövetelen (talán) . 😊
(Ha csak dumálok vkivel ,aki hím egyed ,már egybõl megindul a zizi nála .
Pedig 1 átlag nõnek találom magam és már szültem is . )
Na sebaj ,kibírom ,hogy nem rakok be képet és egyébként sincs jó fénykép arcom .
Majd élõben megláttok 1 összejövetelen (talán) . 😊
Én mostanában nagyon aláadtam, de lassan összeszedem magam, úgy érzem. Szal lassan merek majd képet betenni. <#ravasz1>#ravasz1>
Az elõzõ két év sikerére való tekintettel idén újra indul a
"Revalid Hajszépségverseny"!
On-line szavazással lehet a döntõbe jutni, így Önökön múlik, ki lesz az a húsz felnõtt és tíz gyermek, akik 2005. május 25-én megmutathatják hajkoronájukat a zsûri tagjainak akik között helyet foglal a TEVA - VASAS Plaket vízilabda csapat egy játékosa is, míg társai a nézõtéren fognak szurkolni a versenyzõknek!
Akkor ismét kiderül, vajon ki lesz idén a Revalid szépe!
Jelentkezzen most
és legyen Ön az idei év "Hajszépségkirálynõje"!
csak szépen és okosan 😛
😄
amit meg is értenék 😛
vigyázok, igérem. Bár mostanában (sajnos) nem fenyeget az a veszély, hogy végelgyengülésben halok meg <#nemtudom>#nemtudom><#shakehead>#shakehead>
Grat.
Csak vigyázz meg ne erõltesd magad a túlkapásban ! 😄
Vigyázz nehogy vég elgyengülésben hunyj el ! 😄DD (nem venném a szívemre 😊 )
Csak vigyázz meg ne erõltesd magad a túlkapásban ! 😄
Vigyázz nehogy vég elgyengülésben hunyj el ! 😄DD (nem venném a szívemre 😊 )
nembeszélve a borsos fodrászszámlákat is meguszom.
vettem egy hajnyirót és azzal nyirom magam.nincs bejelentkezés a fodrászhoz és nemkell órákat várni.
vettem egy hajnyirót és azzal nyirom magam.nincs bejelentkezés a fodrászhoz és nemkell órákat várni.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
lol
emmegmi? 😛
nem, Õk buknak rám 😄
egy darabig :S
egy darabig :S
Már próbáltam sokfélét, fodrász barátnõm volt (2 is) 😄
ha nemis probáltad honnan tudod?
énis igyvoltam vele aztán meg jolnéztem ki ugyis.<#vigyor5>#vigyor5>
énis igyvoltam vele aztán meg jolnéztem ki ugyis.<#vigyor5>#vigyor5>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
de nekem meg nem állna jól a rövid haj, szal ez kilõve 😊
nekem nem számít, csak úgy megjegyeztem 😛
Számít az ,hoghy más mit gondol az a lényeg ,hogy te jól érzed magad és term. mi is ebben a topicban . 😊
látod én nemfogom elfeküdni a hajamat mert 3mm-es.
engemet is idegesitett állandóan elfeküdte aztán reggel jött a zselé vagy a víz,de meguntam.
igy sokkal jobb most és egészségesebb is.(szerintem)
engemet is idegesitett állandóan elfeküdte aztán reggel jött a zselé vagy a víz,de meguntam.
igy sokkal jobb most és egészségesebb is.(szerintem)
nem vagytok semmik.
jah, qrvára elaludtam a hajamat 😊
Breki, néha eltûnõdöm azon, hogy mit gondolnak a topicot sunyiban olvasók rólunk, hisz mondhatni 2 férfiember van csak a Nõk között, aki általában írogat ide 😛
jah, qrvára elaludtam a hajamat 😊
Breki, néha eltûnõdöm azon, hogy mit gondolnak a topicot sunyiban olvasók rólunk, hisz mondhatni 2 férfiember van csak a Nõk között, aki általában írogat ide 😛
akkor mint általában, most is egyet értünk. végre egy Nõ, aki egyetért velem. 😛
loool
amúgy az a 2 év ide vagy oda, nem számít 😊
amúgy az a 2 év ide vagy oda, nem számít 😊
Hááát ,ha az 1. randim sikerül vagy korábban kelek már ekkora fiam lenne ... ?
Na jóóó kisfiam ,tegezz ! 😄DD
Na jóóó kisfiam ,tegezz ! 😄DD
ööö, akkor tegezhetlek? <#idiota>#idiota>
mirõl beszélünk? 😛
jah, nem ide vág, de este megyek bulizni <#law>#law><#puszis>#puszis><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
jah, nem ide vág, de este megyek bulizni <#law>#law><#puszis>#puszis><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Kb. 1 idõs vagy velem "+" vagy "-" 1-2 év .
De ,ha oroszkrém torta volt szolhattál volna mert azt imádom ... 😄
De ,ha oroszkrém torta volt szolhattál volna mert azt imádom ... 😄
kéne? 😛