Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyebár van itt ez a frizura topik. Beirtam még az #1643as posztban hogy "Nekem geciszép." A frizurám, értelemszerûen. Mivel a topik(nak) errõl (kéne) szól(nia).
sz4bolcs barátunk posztjából azt vontam le hogy félig ironikusan félig humorosan utal rá hogy mennyire eltért a topik az eredeti témájától, erre reagáltam hogy én is ezt vettem észre, mert a Frizura topikbn megkérdeznék hogy milyen az a "geciszép" frizura amivel jelen pillanatban büszkélkedhetek, de nem kérdezték.
Sajnálom ha egyesek számára nem volt érthetõ, köszönöm fatalerror társam végtelen türelmét amivel fórumozó társai felé fordul 😊
üdv.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
pedig ha tudnák...
(Geciszép™ is a copyrighted trademark of the smici corporation. All rights reserved.)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
azt hogy miért szavazzunk rá, azt tudom...
...what\'s for You, will not pass You by...
inkább erre
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szavazzatok😄...köcce
remélem, mindenki jól van :-D
amúgy nemtom mi az a kiborgizátor, majd megkérdem Jedi-t, Õ járatosabb az efféle dolgokban 😊
Ej, mi a ko Windows ur,
kend a vinyomon lakik itt bent?
Lam csak, jo az Isten, jot ad,
Hogy folvitte a kend dolgat!
Betelepszik fol és ala,
Minden ujabb gepre raszall,
eszebe jut, munkat gatol,
S nem verik ki a szobabol.
Dehogy verik, dehogy verik!
Ha mar megvettek, etetik.
Valogat a programokba',
Belerondit a kodokba.
Ezert aztan Windows komam,
Jol megbecsulje kend magat,
Iparkodjek, ne legyen am
Error szukeben a tanyam.
Balek user hegyezd fuled,
Jol kicsesztunk mi most veled,
Regi cseled vagy a haznal,
Azt sem tudod, kit szolgalsz mar.
Irjad fel ezt jo magosra:
Kedvet ne kapj MacIntoshra,
Elj BillGeccel baratsagba'
Te vagy Microszoft joszaga.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
R U Ready?!?!? ...broken soul...
de nem a bundesliga tipus
csak most nincs fölnyírva és oldalt kicsit ránó a fülemre
énis csak annyira festetem illetve szeretném hogy természetesnek hasson
én nem festetem, ilyen téren maradok a hagyományos, mondhatni bevált frizuránál 😊
mármint a pár milis
a süni már igen de azt mindig be kellett lõni
mindig irigyeltem azokat akik felkelnek beletúrnak aztán kész a hajuk P
szerintem csak annak áll igazán jól a rövid, akinek szép arca van.