TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depridol
Mit kell csinálni? nénikedet a ravatalon
*** morcos kedvébe van mert nem hiszi el h ennyiszer felteszik a hülye kérdéseiket

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
ja ennyi láma gyereket, láma gyereknek anyja veri wehe-wehe ikszdéééj

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Ha 4.06-os daemonnal indítod akkor nincs összeférhetetlenség.

Csak halkan, mert ez illegális...

Rolika16
Nincs messze 2-3 pálya.

doncarlos
Mindjárt odaérek és segítek... még holnap szerintem..... psze ha megtom oldani 😊 most megyünk a 2. léghajós részhez... onnan messze van még?

Rolika16
Ahonnan jönnek a dobozok oda kell bemenned.De vigyázz,a dobozokkal nem érj hozzá,az idöt pedig visszafele tekerd.Na és még mindig fenn áll problémám.Azon pályán vagyok,ahol ki kell löni az õrszemnek 3 plazma ágyúját,lécci vki segítsen.

HI all!

HELP! Amikor elakarom indítani a játékot ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel! Mit kell csinálni?
Üdv! Elakadtam egy trükkosebb résznél. Túlhevitettem a reaktort, felrobbant a kóceráj, elrepültem a léghajóval. Utána bejutottam egy csarnokba, ahol egy futószalagon gyorsan jönnek egymás után a dobozok, amiket jobbra fel egy emelõberendezés berak egy pillanatra kinyiló résbe. A baj csak az, hogy közben 90 fokot átfordulnak a dobozok, igy nem olyan egyszerû bejutni a nyilásba. Hogyan csináljam? Gondolom, hogy az idõvel kell játszogatni, de nem jön össze. THX
Hi all!

HELP! Tud valaki segíteni, hogy kell feltelepíteni, CLONEDVD változat van meg!
Rolika16
Tedd fel legújabb driver-t a VGA-hoz

doncarlos
Megkaptad privátban

sziasztok valaki tudja a thimeshift telepítési kódját?
Hy!
Eolvatam a 27. oldaltól a 7 oldalig, de nem találtam a bajomra megoldást, és tovább nem bírok már olvasni. Tök jó hogy van keresõ, csak hát nem mûködik. Szóval a bajom a következõ:
Feltelepítem az FLT verziót, felrakom az 1.1 patch-et és 1.1 crack-et. Indul a játék, az elsõ betöltésen végigmegy, bejön még a fõmenü is, itt indítom a játékot, újra elkezd tölteni. Egyszer csak a betöltés leáll, a csíkon semmi mozgás nincs tovább. De a beszéd még hallatszik, meg esik az esõ.
Láttam hogy 1.2-es crack is, az segítene ezen a hibán?

Rolika16
Ezt magyarázom,lécci akit tud vmi okosat segítsen.

doncarlos
Rolika : szerintem mi még nem járunk ott Christopherrel.....

kösz
Rolika16
AZ idö megállításal kell megcsinálni,akkor menj át,amikor kb függölegesen áll.

Rolika16
Amit leírtál szép és jó csak én azzon pályán már rég túl jutotam.EZAZ a pálya ahol az õrszemnek ki kell löni a 3 plazma ágyúját.De ha kilövök 1-t akár hogy megyek jobbra ballra megöl.

Kilövöd a katonákat a követ mögött bujkálva felugrassz a teherautó platójára és ott megtalálod a hatékony fegyvert, ezt ajánlatos továbbra is magadnál tartani mivel a többi pályán is nagy hasznát veszed.
Én is kérnék egy kis segítséget elakadtam ennél a pályánál és az idõ lassító sem segít
Rolika16
ezaz a pálya ahol a plazmaágyúit ki kell löni,itt nincs quad.

doncarlos
Én személy szerint kikerültem az örszemet, bár vagy kétszer rálõttem, de rájöttem, hogy nem fogom tudni megölni. Kilõttem körülötte az emberkéket, beültem a quad-ba, rágyorsítottam, majd mikor közel értem hozzá megállítottam az idõt, kipattantam, elbujtam a budi mögé (tõle jobbra) és onnan már tiszta a terep.

Rolika16
Hello,hogy az istenben kell megsemesíteni az õrszem plazmaágyúit?Tom hogy ami ott van,abba ládában azzal kéne,de ha kilövök egyet,akkor már többi egybõl megöl.Segítsetek,kösz

DarkSector
8800-assal még gyönyörûbb, de azé te is fullon játszhatol majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

doncarlos
Tökéletesen... nekem Asus m2n sli,AMD dualcore 4200+,2+1024Mb 1066RAM, Geforce7600GS... és gyönyörû...

szerintetek hogy fog menni nekem?
Gépem😛rocessor:AMD Athlon64 X2 4400+ 2,3Ghz dualcore
RAM:2GB
VGA:7600GS,256MB
doncarlos
Amikor a szélturbinán állsz, akkor vissza kell tekerni az idõt, és (legalább is nekem) csak balra engedett a levegõben "repülni". Aztán már NO PROBLEM!

doncarlos
Sikerült... csak még senki nem írta le, hogy.....

doncarlos
Hogy pontosítsak itt járok, de mitöl fogok én "felrepülni"?

doncarlos
Na hali! Én is elakadtam annál a szélturbinás résznél. Most akkor hogyis? Mert olvastam én sokmindent itt, de csak állok a közepén és iszonyatos sebességel forog. Mit tegyek?

ffxi
Nem rossz.

Fákjúal!

DarkSector
Na hogy tetszik?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Qwerty4
akkor jó 😊
de sm2-sbõl is biztos az utolsó kiadások kellenek

Qwerty4

doncarlos
hahaha <#mf2>.... de tudod hogy nem úgy gondoltam

ffxi
Futni=idõlassítás 😄

Fákjúal!

doncarlos
Azt azért megemlíteném negatívumként, hogy guggolni lehet ugyan, de futni...? Vagy csak én nem jöttem még rá?

Tatyla
na tegnap este én is a végére értem,összességében tetszett,csak a végét kicsit elnagyolták,meg értelmetlen is lett kicsit.
de szép és hangulatos kis játék volt,csak ajánlani tudom.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

joshua
Elég neki az sm2 is.

Qwerty4
SM3-as kártát neki!geforce 6600-tól, ati x....-tól!És akkor indulni fog. 😊

De már kezd unalmas lenni ez a sok "nem indul" duma. 😞

Qwerty4

Qwerty4
LOL

Qwerty4

szasztok!

lenne egy kérdésem nem tudjátok miért nem inul a játék?az a bajom hogy elindítom a bal felsõ sarokba bead egy kis ablakot és utána kilép és ennyi.konfigom 2.4-es proci,1,25 gb ram,GeForce FX5500 videókártya!1.1-es patch fenn van és krekkelve is van.lécci valaki válaszoljon<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
sry nem ide akartam írni
nem xboxom van.gépem van<#gun><#violent><#boxer><#wilting><#idiota><#hehe><#nevetes2><#falbav><#falbav><#falbav>
Qwerty4
Igen, vége, ezért kezd teljesen az elejétõl a pályát és koncentrálj jobban.Ha közben nem sérült a Zeppelin vagy kevésbé sérült gyorsmentést is használd.

Qwerty4

Qwerty4
Nem fog elindulni 9600-al!Kártyát kell cserélj.

Qwerty4

helló segitséget szertnék kérni h a Timeshift Játék el indul-e a gépemen?
radeon 9600 256Mb videó kártya 512ram, és 3GHz-és procim van
azért kérdem mert nem naon akar indulni a letöltött teljes játék és ha elég hozzá a gépem akkor mit kell csinálnom hogy elinduljon mert sehogyse jövök rá😞 ha tud vki segiteni vegyen fel msn-re [email protected]
elöre is köszönöm a segítségeteket
doncarlos
Háát az a kis skála teljesen legalul van... gondolom (az elején nem figyeltem) akkor azt jelenti hogy vége.

Qwerty4
Jah, csak gyorsnak kell lenni, használd mindig az idõmegállítást, míg a repülõk állnak addig szedd õket teljes erõbedobással.
Ajánlom kezd elõlrõl a pályát és ügyelj a Zeppelin ne sérüljön (jelzi hogy mennyire sérült).

Qwerty4

doncarlos
Nem, nem ott járok, hanem amikor beültetnek a gépágyúhoz és lõni kell a repülõket, meg az ejtõernyõket (vagy miket). Vagy 2x kiírja a game hogy mentés, tehát valamit jól csinálok, csak aztán mindíg felrobban a zepp.

Qwerty4
Ha a téli pálya elsõ részére gondolsz, amikor leszálltok és jön pár katona akkor inkább menekülj elõre az úton.
Sajnos ott nincs megfelelõ fedezék, a futás meg nem szégyen.

Qwerty4