TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*** morcos kedvébe van mert nem hiszi el h ennyiszer felteszik a hülye kérdéseiket
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Csak halkan, mert ez illegális...
HELP! Amikor elakarom indítani a játékot ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel! Mit kell csinálni?
HELP! Tud valaki segíteni, hogy kell feltelepíteni, CLONEDVD változat van meg!
Eolvatam a 27. oldaltól a 7 oldalig, de nem találtam a bajomra megoldást, és tovább nem bírok már olvasni. Tök jó hogy van keresõ, csak hát nem mûködik. Szóval a bajom a következõ:
Feltelepítem az FLT verziót, felrakom az 1.1 patch-et és 1.1 crack-et. Indul a játék, az elsõ betöltésen végigmegy, bejön még a fõmenü is, itt indítom a játékot, újra elkezd tölteni. Egyszer csak a betöltés leáll, a csíkon semmi mozgás nincs tovább. De a beszéd még hallatszik, meg esik az esõ.
Láttam hogy 1.2-es crack is, az segítene ezen a hibán?
Én is kérnék egy kis segítséget elakadtam ennél a pályánál és az idõ lassító sem segít
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gépem😛rocessor:AMD Athlon64 X2 4400+ 2,3Ghz dualcore
RAM:2GB
VGA:7600GS,256MB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de szép és hangulatos kis játék volt,csak ajánlani tudom.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
De már kezd unalmas lenni ez a sok "nem indul" duma. 😞
Qwerty4
lenne egy kérdésem nem tudjátok miért nem inul a játék?az a bajom hogy elindítom a bal felsõ sarokba bead egy kis ablakot és utána kilép és ennyi.konfigom 2.4-es proci,1,25 gb ram,GeForce FX5500 videókártya!1.1-es patch fenn van és krekkelve is van.lécci valaki válaszoljon<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Qwerty4
radeon 9600 256Mb videó kártya 512ram, és 3GHz-és procim van
azért kérdem mert nem naon akar indulni a letöltött teljes játék és ha elég hozzá a gépem akkor mit kell csinálnom hogy elinduljon mert sehogyse jövök rá😞 ha tud vki segiteni vegyen fel msn-re [email protected]
elöre is köszönöm a segítségeteket
Ajánlom kezd elõlrõl a pályát és ügyelj a Zeppelin ne sérüljön (jelzi hogy mennyire sérült).
Qwerty4