TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol irja gerisone?
Gerisone
mér?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

grebber
Most egy darabig nem fog labdába rúgni nálam az tuti. (Oblivion miatt)

Next PC upgrade: 2022

Csak hogy bonyolitsam,gamefaqs.com :

TimeShift Atari 05/09/06 US
TimeShift (DVD Version) Atari 05/09/06 US
TimeShift Atari 05/12/06 EU

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Gerisone
az oldalán 24-ét írnak

márc 21. ma jelenik meg elvileg.
hát lehet csere lesz. addig 😊. mert naon bejön a játék sztorija meg ez a idõuralomosdi 😄
Magiszter
A demó pöttyet bugos. ha eleget játszol vele magad is észreveszed. (Mondjuk az atari-t ez még nem tartotta vissza a kiadástól soha.)
Másrészt meg lehet azért babrálni a beállításokkal. Én is így jöttem rá arra hogy tök mindegy hogy min, vagy max beállításokat használok, a szaggatási szint mindig ugyan akkora marad. Illetve van az a "egyszer csak szaggatni kezd" szindróma is. Ha túl soakt játszom egy huzamban akkor fogja magát és veszettûl szaggatni kezd.
harmadszor meg. Ha visszaolvasol akkor ott írja egy tetszter emberke hogy a full már egélsz jól van optimalizélve.
Már várjuk mind a kiadást. Amit elméletileg tavaszra ígértek (tavaly tavaszra <#nyes>)

Majd meglássuk

Gerisone
ijenem nekem is volt! télleg elment vele sokminden igaz nem maxon! de nemárt már a csere! mert meggyûlik a bajod az ujabb játékokkal! de lehet hogy a full verzijó már optimalizáltabb lesz!

ati radeon 9200se
eddig nagyjábol ment rajta minden.
jo mondjuk csak 800*600ba ment abszolut szaggatás nélkül.
Gerisone
mijen a kártyád?

szar a videokártyám vagy nem tudom? amikor lelassitom az idöt akkor lilás szine van az egésznek de tök élvezhetetlen.
Amikor stop time full fehér az egész és semmit se látok csak hallom a hangokat.
Reversekor szintén full fehéres és nem látok szinte semmit. Ja és amikor elfogy a power akkor megint normális szine lesz mindennek.
Valaki nem tudja miért ien gagyi?
Magiszter
Én azért elbíbelõdöm vele. :-D

Mond csak. hogy lehet ilyen teszternek jelentkezni? vagy mi kell hozzá?

icewolf
hibás a cucc... nem megy csak a training pálya... egyenlõre dolgozom hogy menjen.. vagy leglábbis várok egy újjab béta megjelenésére.. mert ez így lol.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Magiszter
Más: az ATARI fórumján olvastam egy olyat hogy valami memória szkenelõ progival lehet ügyeskedni, és akkor nem fogy az "idõenergia". Kérdésem az volna hogy tud valaki valamilyen memória szkenelõ progit? a Fórumon valami CE 5.2-t emlegetnek. De azt nem említették hogy minek a rövidítése a CE. Valaki tudja?

THX

Magiszter
AZ Szép!!!
Lehet végre egy jól optimalizált játék lezs? Nálam a Demó Fullon is megy. Ezek szerint nem kell aggódnom hogy a teljes verzió minimumon is szaggatni fog?

Amúgy meg észrevettem 1-2 aranyosságot. Pl:
- Fullon a graf, a textúrák eléggé jók. Bár a téglafal lehetne jobb is 😄
- Visszapörgetésénél akadozva megy a füst és a tûz.
- A Katonáknak érdekes az AI-juk. Nem látnak a fal mögött de ha kidugod a fejed akkor ha háttal állnak is tudják hogy ott vagy 😄

Teszter emberkék tapasztaltak ilyeneket?

ui.: márc 21.-én jön ki? vagy én tévedek?

icewolf
A bétát már otimalizálták.. legalábbis egy 6600 GT-n, 2 gigás procival 512 rammal fullon megy...

reaper4
nálam is elég rendesen 😞 de majd kiderül a fullnál....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nálam is elég rendesen 😞 de majd kiderül a fullnál....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

icewolf
csá... megvan a 0.15-ös Build, mert jelentkeztem Beta teszternek... van rajtam kívül más is?

Magiszter
Hali nekem volna egy kérdésem:
Már 20x kipörgettem a demót oda vissza, keresztûl kasul. Nem tud valaki hozzá valmi kódot, trainert amivel az idõ-energia nem fogy? mert mókás dolgokat lehetne úgy csinálni 😄

Elõre is köszi a választ

ThugEdge
optikai meghajtók le azt csá
másik:én pl nem tudnék gamepad-el fps-t tolni,de láttam videót a black nevû stuffból,aszem csak boxos játék,na hát az mi????ilyen mé nem gyün pc-re<#nemtudom>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

dynasty az egy fura dolog sokkaknak bejön..szerintem is egy agyatlan baromság..de én soha nem bánatm meg hogy ps2re beruháztam...pl killzone egy olyan fps..hogy pc-n még olyat nem láttam..a jappók embertelen storykat meg hangulatot tudnak alkotni...jó azért pc-n is van half-life megminden..de szerintem ez egy jó húzás volt az ubitól..persze hogy mi fogunk e ezekkel játszani az a Starforce miatt erõsen kérdéses
ThugEdge
jaja,remélem nem kõ sokat várni a konamis cuccokra,mert ott volt pl ez a dynasty warriors hent móka,hááát még az elsõ pályán sem mentem végig akkora fosadék volt,devil may cry tudom,hogy konzolon nagyon nagy sláger

na ez is egy nagy igazság... OFF: az Ubi soft a legdurvább. Ugye õk vannak leszerzõdve Sf-el és õk azok akik mostszerzõdtek a KONAMI-val és hozzák majd ki a jó kis hentelõs konzol gamékat (devil may cry és társaik)...akkor fogok sírni

ON:
egyébként ez a Timeshift egy nagy csalódás nekem is. Anno a fejlesztõk egy lapon említették a fear-rel..még közös interjú is volt velük..háááát ez nem öli meg a fear-t, bár az is igaz ha fear sem egy nagy szám bár nekem bejött hogy olyan monoton volt
ThugEdge
ne má hülye vagy?😊)legalább az atari nem sfossal van szerzõdve és azé néha kidobnak egy-két jó cuccot<#nevetes1>

grebber
Jó év játéka egyértelmû nekem is tetszik marhára de a többi jó gamet csak elrontották 😞

mucsácsó
az isteni egy játék...
na azért kiizzadtak egy farenheit-et...az nagyon jó lett
grebber
Hehe remélem csõdbe megy azt vége lesz!!

Atari: Hogyan tovább?

<2006. február 13. @ 12:40 - Berkenye>

Nemrég tette közzé az Atari negyedéves pénzügyi eredményeit, amely óriási veszteségekrõl számol be. A francia Infogrames játékkiadó amerikai divíziójának jövõje így igencsak veszélybe került. Ám úgy tûnik, van még remény.

A 2005. december 31-én zárult 2006. harmadik pénzügyi negyedévben az egy évvel korábbi 156 millióról 100 millió dollárra csökkentek az eladásokból származó bevételek. A korábbi 19 milliós nyereség pedig közel ötmilliós veszteségbe csapott át. Ezt látva a vállalatnak hitelezõ HSBC megtagadta a további hitelfolyósítást.

Az Atari jelenleg más hitelfolyosító intézetek után néz, valamint szellemi tulajdonjogait, és egyes fejlesztõ stúdióit is felkínálta már eladásra. Emellett megkezdõdtek a létszámleépítési tervezetek elõkészületei is. Egyes fejlesztés alatt álló projekteket felfüggesztettek, hogy felülemelkedhessenek az anyagi válságon. A dolgot nehezíti a pénzügyi vezetõ Diane Baker önkéntes távozása is. Reménykedjünk, hogy megoldják a problémákat.

info: Gamestar

grebber
Megis válszoltad magadnak ,mert nevetséges.
Ahol az Atari ott ne számíts jóra .Érdekes ellentét hogy a CrashDay meg kurvajól fut .

NeoMaN
MITÕL LAGOL AMD 3200+ Gef 6800-al?
Ez nevetséges...

Gerisone
hát nemtom szerintem ezen a játékon még alakítani kellene!

Maxtreme
(egyébként "érdekesen" akad,mert közben végig 40 felett volt az fps...)

Már kiveséztük hogy ez miért van.

Hello!
Nekem elindul a játék, van hang is, de a képet nem jeleníti meg, hanem lerakja a tálcára és onnan nem tudom kinyitni. ATI Radeon 9800-as videókártyám van a legújabb driver-rel. Légyszi segítsetek.
Glpetyus

Kipróbáltam,....kár volt :I
Az még hagyján' hogy 600 mega = 2 perc játék....nevetséges.
De,hogy még így el is basszák... .o
5 perc alatt beállítottam,hogy ne akadjon,de ez egy katasztrófa.
Fullt csak akkor próbálom,ha vmi radikális változást/javitást eszközölnek rajta,de ezt erõsen kétlem...
Atari rulz :S

(egyébként "érdekesen" akad,mert közben végig 40 felett volt az fps...)

Közben megoldódott... basszameg :-)

http://support.gamespy.com/article.aspx?id=10728
Sziasztok... nekem egy hibával lép ki... mégpedig még a telepítõ elindításakor... mi a fene lehet???

Sgtfathi
Visszaolvasva egyetértek Maxtreme kollégával! Ha igy adják ki gyorsan feledésbe merül,de várjuk ki a végét.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sgtfathi
Nálam is akadozik! Kell ezen még dolgozni hogy tuti legyen. Amugy nem sokat vártam,de nem is nagy vmi lesz igy a demo után megitélve.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

mucsácsó
milyen lenne, ha lenne limit a DEMO-n 😄DD
5-10 perc limit és auto uninstall 😄DD
hat akkor csak 1 perc maradt hatra 😛

May the force serve you well!

B@dsector
Csak nem 😄 nálam is ez a helyzet h mik vannak <#wilting>
Ja , mostanában észrevettem, hogy nekem semmi nem akad és nem tudom, hogy miért, pedig csak gépet cseréltem, az ember maradt...<#eplus2>

Most képzeld el ha akadna...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nekem nem akad, bár még nem volt idöm végigtolni, csak 1percet próbáltam!<#eljen>

grebber
Kiprobáltam nemrossz game csak ne akadna.Iányitással semmi gondom.

Glpetyus
<#zavart2><#rinya>

Maxtreme
Ehh kicsit elírtam...
Sabre = Saber
Lászik reggel van <#bee1><#idiota>

Maxtreme
Akkor tehát én is összegezném a véleményem

Ami tetszik:
- Tûrhetõ grafika. Akár jónak is nevezhetõ.
- Az idõmanipulácoió.
- A hangokat jól eltalálták.
- A fegyverek kidolgozása egyedi

Ami nem:
- Bugos, optimalizálatlan engine
- Az irányíthatóság megoldása. 2006-ba ez nagyon gáz. Számomra akár elrettentés is lehet a full játéktól.
- Baromi rövid a demo
- A játékmenet elég 1xû, semmi extra, Teljesen líneáris.
- Bár szép grafika, a modelek mégsem a legjobbak.

65%

Az Atari és a Sabre nagyot akart alkotni, de véleményem szerintnem nem igazán sikerült nekik.
Bár valjuk be õszintén,(mint az már soxor említettem) az utóbbi években kiadott Ataris cucok közül, ez a leghasználhatóbb játék. Bár a tényeken ez nem változtat.