2583
  • hitch
    már megoldodott tükörsimán fut ahogy felraktam a legujjab drivert.
  • Twetr0x
    nem lehet, hogy a RAModat zabálja a játék? sok minden fut háttérben?
  • DarkSector
    Nem hinném.
  • ellington
    már jöhetne igazán.
  • hitch
    köszi már megoldottam leszedtem a 169.04 es drivert.Qurva nagy a game csak jönne már baszki XD
  • Depridol
    nvidia driver update (külön csináltak hozzá)
  • Depridol
    deh szívesen megrúgdoslak, ha még a demot se futattad, csak videót láttál akkor h a viharvert péló alkotsz véleményt???
  • mucsácsó
    Time.Shift.PAL.XBOX360-DNL

haha :P
  • hitch
    1280x1024 en nem fog akadni?????
  • skyli991
    Elégnek kéne lenni a gépednek hozzá. Egész jó kis géped van, szerintem jobban kéne menni. 1280-on próbáltad?
  • hitch
    Sziasztok.Nem értek valamit.Szt mondták hogy jo hozzá a gépem na kiprobáltam a demo.Hát 800x600 minden medium mert lowra nem lehet levinni és eszméletlenul akad a game.sztetek a gépem gagyi neki?
  • keepernext
    Amerikában a boltokban!!
    Az idei év egyik iagzán nagy durranásaként várt TimeShift PC-s és X360-as verziója mától érhető el az amerikai boltokban. A PS3 verziót Sierráék november 17-ére ígérik. Reméljük, hogy mostmár csak napok kérdése, hogy hozzánk is eljusson a játék.
  • zsotee
    Attól hogy nincs törés 1 clone verzió kijöhetett volna :(
    Vagy mégse jelent meg, esetleg visszahívták, hogy vmi önmegsemmisítő hiperszuper védelmet rakjanak rá :P
  • DarkSector
    Már mié ne..azé mert még nincs törés az nem jelent semmit.
    Még visszavan 5 nap ember a hétből.
  • hitch
    semmi baj.
  • Djemba
    na ez sem jön ki a héten tuti
  • Purga
    De kecseg vagy! Nem szögletes a fejem!
  • keepernext
    csak aza baj hogy nem akar jönni mingyá meek dolgozni nem tom tölteni
  • keepernext
    Szerintem meg gyönyörű a grafika.Szerintem annak szögletes akinek a fejecskéje is.
  • skyli991
    Szerintem grafikailag nagyon jó az eső, az ereszből kiömlő víz és hogy a csatornafedő is gőzölög, a lángok, és lövésnél a fegyver...
  • Mr. Perfect
    Szerintem nem kell semélyes sértésnek venni,ha valakinek nem tetszik a játék.
  • Purga
    Nem lehet az embernek negatív véleménye, ráadásul csak a demo-ból látott videókra hagyatkozom, szóval nincs leírva a dolog bennem.
    Megrugdosni nem akarsz? :P
  • mama2
    újrekk:S.
  • mama2
    Mi nem tetszik rajta? Ez az év játéka bazz... Vérig sértettél és szerintem nem csak engem.:S. Ennél gyönyörűbb játékot még nem láttam, amióta kipattant a szemem. Akkor neked mi a jó? NO COMMENT:S.
  • reaper4
    bocs. nem jól fogalmaztam...
  • Purga
    A története viszont nagyon érdekesnek igérkezik!
  • Purga
    Nézegetve a játékról a demo videókat, véleményem szerint ez az időmegállítós/lassítós dolog adja a Timeshift élményét a legjobban és erre támaszkodhat, mert grafikailg nem az igazi a kidolgozottság, túl szögletesek a textúrák, valamint a fegyverek hangja se üti a kellő szintet szerintem.
    Valamint pár BUG is van benne amit már most meglehet figyelni és ez sem jó jel. Egyenlőre nekem nem tetszik.
    Peace!
  • Fehercsoki
    Elvileg tegnap megjelent.
  • keepernext
    De a játék megjelent?
  • Fehercsoki
    Warez még nincs,európában sincs még.
  • mikiking
    Akkor már kijött a game ? vagy hogy van ?
  • keepernext
    eddig ezt várom a legjobban nekem a demó naon bejött.Pedig holnap lenne idő rá
  • Fehercsoki
    ÁÁÁ már játszani szeretnék,pont ezt nem tudják 2 perc alatt feltörni:(
  • keepernext
    Még mindig semmi....
  • Twetr0x
    TOVÁBBRA IS az a sztori hogy egy időruha projekten dolgozik sok szép kedves aranyos tudós. Az egyik azonban világuralomra tör (Dr. Aidan Krone) Ellopja az ALPHA ruhát, visszamegy a II. világháború elé, megöli hitlert, ő lesz a nagyúr, és hozott magával Hi-tech fegyvereket. Alakít egy rendőrséget, ami minden nem regisztrált lakost és ellenállót kinyírhat. Ekkor jövünk mi a képbe, mert amíg Krone az ALPHA ruhával volt elfoglalva, addig mi benyúltuk a valamivel fejlettebb, ámde nem tökéletes BÉTA ruhát, utánamegyünk, megkeressük, megöljük, stbstbstb...
  • adammmmmmm
    Egyépként a játék sztoriáról adtak ki valami infót?
  • Devergo05
    Végülis majd megérkezik addig nyomom a Painkiller Overdose-t:-)
  • Depridol
    elfoglalom magam én is: megnézem a Toronto Conflict HL2 mod-ot... igéretes level designja van!
  • DarkSector
    Én annyira nem aggódok.El tudom foglalni magam.
    Lesz este COLOMBo amit naon szeretek..azt felnézek utolsóra és ha semmi, akkor maj holnap délután.
  • Depridol
    feszült várakozás :/