TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TimeShift Atari 05/09/06 US
TimeShift (DVD Version) Atari 05/09/06 US
TimeShift Atari 05/12/06 EU
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Másrészt meg lehet azért babrálni a beállításokkal. Én is így jöttem rá arra hogy tök mindegy hogy min, vagy max beállításokat használok, a szaggatási szint mindig ugyan akkora marad. Illetve van az a "egyszer csak szaggatni kezd" szindróma is. Ha túl soakt játszom egy huzamban akkor fogja magát és veszettûl szaggatni kezd.
harmadszor meg. Ha visszaolvasol akkor ott írja egy tetszter emberke hogy a full már egélsz jól van optimalizélve.
Már várjuk mind a kiadást. Amit elméletileg tavaszra ígértek (tavaly tavaszra <#nyes>#nyes>)
Majd meglássuk
eddig nagyjábol ment rajta minden.
jo mondjuk csak 800*600ba ment abszolut szaggatás nélkül.
Amikor stop time full fehér az egész és semmit se látok csak hallom a hangokat.
Reversekor szintén full fehéres és nem látok szinte semmit. Ja és amikor elfogy a power akkor megint normális szine lesz mindennek.
Valaki nem tudja miért ien gagyi?
Mond csak. hogy lehet ilyen teszternek jelentkezni? vagy mi kell hozzá?
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
THX
Lehet végre egy jól optimalizált játék lezs? Nálam a Demó Fullon is megy. Ezek szerint nem kell aggódnom hogy a teljes verzió minimumon is szaggatni fog?
Amúgy meg észrevettem 1-2 aranyosságot. Pl:
- Fullon a graf, a textúrák eléggé jók. Bár a téglafal lehetne jobb is 😄
- Visszapörgetésénél akadozva megy a füst és a tûz.
- A Katonáknak érdekes az AI-juk. Nem látnak a fal mögött de ha kidugod a fejed akkor ha háttal állnak is tudják hogy ott vagy 😄
Teszter emberkék tapasztaltak ilyeneket?
ui.: márc 21.-én jön ki? vagy én tévedek?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Már 20x kipörgettem a demót oda vissza, keresztûl kasul. Nem tud valaki hozzá valmi kódot, trainert amivel az idõ-energia nem fogy? mert mókás dolgokat lehetne úgy csinálni 😄
Elõre is köszi a választ
másik:én pl nem tudnék gamepad-el fps-t tolni,de láttam videót a black nevû stuffból,aszem csak boxos játék,na hát az mi????ilyen mé nem gyün pc-re<#nemtudom>#nemtudom>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
ON:
egyébként ez a Timeshift egy nagy csalódás nekem is. Anno a fejlesztõk egy lapon említették a fear-rel..még közös interjú is volt velük..háááát ez nem öli meg a fear-t, bár az is igaz ha fear sem egy nagy szám bár nekem bejött hogy olyan monoton volt
Next PC upgrade: 2022
Atari: Hogyan tovább?
<2006. február 13. @ 12:40 - Berkenye>2006. február 13. @ 12:40 - Berkenye>
Nemrég tette közzé az Atari negyedéves pénzügyi eredményeit, amely óriási veszteségekrõl számol be. A francia Infogrames játékkiadó amerikai divíziójának jövõje így igencsak veszélybe került. Ám úgy tûnik, van még remény.
A 2005. december 31-én zárult 2006. harmadik pénzügyi negyedévben az egy évvel korábbi 156 millióról 100 millió dollárra csökkentek az eladásokból származó bevételek. A korábbi 19 milliós nyereség pedig közel ötmilliós veszteségbe csapott át. Ezt látva a vállalatnak hitelezõ HSBC megtagadta a további hitelfolyósítást.
Az Atari jelenleg más hitelfolyosító intézetek után néz, valamint szellemi tulajdonjogait, és egyes fejlesztõ stúdióit is felkínálta már eladásra. Emellett megkezdõdtek a létszámleépítési tervezetek elõkészületei is. Egyes fejlesztés alatt álló projekteket felfüggesztettek, hogy felülemelkedhessenek az anyagi válságon. A dolgot nehezíti a pénzügyi vezetõ Diane Baker önkéntes távozása is. Reménykedjünk, hogy megoldják a problémákat.
info: Gamestar
Ahol az Atari ott ne számíts jóra .Érdekes ellentét hogy a CrashDay meg kurvajól fut .
Már kiveséztük hogy ez miért van.
Nekem elindul a játék, van hang is, de a képet nem jeleníti meg, hanem lerakja a tálcára és onnan nem tudom kinyitni. ATI Radeon 9800-as videókártyám van a legújabb driver-rel. Légyszi segítsetek.
Kipróbáltam,....kár volt :I
Az még hagyján' hogy 600 mega = 2 perc játék....nevetséges.
De,hogy még így el is basszák... .o
5 perc alatt beállítottam,hogy ne akadjon,de ez egy katasztrófa.
Fullt csak akkor próbálom,ha vmi radikális változást/javitást eszközölnek rajta,de ezt erõsen kétlem...
Atari rulz :S
(egyébként "érdekesen" akad,mert közben végig 40 felett volt az fps...)
http://support.gamespy.com/article.aspx?id=10728
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
May the force serve you well!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ami tetszik:
- Tûrhetõ grafika. Akár jónak is nevezhetõ.
- Az idõmanipulácoió.
- A hangokat jól eltalálták.
- A fegyverek kidolgozása egyedi
Ami nem:
- Bugos, optimalizálatlan engine
- Az irányíthatóság megoldása. 2006-ba ez nagyon gáz. Számomra akár elrettentés is lehet a full játéktól.
- Baromi rövid a demo
- A játékmenet elég 1xû, semmi extra, Teljesen líneáris.
- Bár szép grafika, a modelek mégsem a legjobbak.
65%
Az Atari és a Sabre nagyot akart alkotni, de véleményem szerintnem nem igazán sikerült nekik.
Bár valjuk be õszintén,(mint az már soxor említettem) az utóbbi években kiadott Ataris cucok közül, ez a leghasználhatóbb játék. Bár a tényeken ez nem változtat.