2583
-
hitch #623 már megoldodott tükörsimán fut ahogy felraktam a legujjab drivert. -
#622 nem lehet, hogy a RAModat zabálja a játék? sok minden fut háttérben? -
#621 Nem hinném. -
ellington #620 már jöhetne igazán. -
hitch #619 köszi már megoldottam leszedtem a 169.04 es drivert.Qurva nagy a game csak jönne már baszki XD -
#618 nvidia driver update (külön csináltak hozzá) -
#617 deh szívesen megrúgdoslak, ha még a demot se futattad, csak videót láttál akkor h a viharvert péló alkotsz véleményt??? -
#616 Time.Shift.PAL.XBOX360-DNL
haha :P -
hitch #615 1280x1024 en nem fog akadni????? -
#614 Elégnek kéne lenni a gépednek hozzá. Egész jó kis géped van, szerintem jobban kéne menni. 1280-on próbáltad? -
hitch #613 Sziasztok.Nem értek valamit.Szt mondták hogy jo hozzá a gépem na kiprobáltam a demo.Hát 800x600 minden medium mert lowra nem lehet levinni és eszméletlenul akad a game.sztetek a gépem gagyi neki? -
keepernext #612 Amerikában a boltokban!!
Az idei év egyik iagzán nagy durranásaként várt TimeShift PC-s és X360-as verziója mától érhető el az amerikai boltokban. A PS3 verziót Sierráék november 17-ére ígérik. Reméljük, hogy mostmár csak napok kérdése, hogy hozzánk is eljusson a játék. -
zsotee #611 Attól hogy nincs törés 1 clone verzió kijöhetett volna :(
Vagy mégse jelent meg, esetleg visszahívták, hogy vmi önmegsemmisítő hiperszuper védelmet rakjanak rá :P -
#610 Már mié ne..azé mert még nincs törés az nem jelent semmit.
Még visszavan 5 nap ember a hétből. -
hitch #609 semmi baj. -
Djemba #608 na ez sem jön ki a héten tuti -
Purga #607 De kecseg vagy! Nem szögletes a fejem! -
keepernext #606 csak aza baj hogy nem akar jönni mingyá meek dolgozni nem tom tölteni -
keepernext #605 Szerintem meg gyönyörű a grafika.Szerintem annak szögletes akinek a fejecskéje is. -
#604 Szerintem grafikailag nagyon jó az eső, az ereszből kiömlő víz és hogy a csatornafedő is gőzölög, a lángok, és lövésnél a fegyver... -
Mr. Perfect #603 Szerintem nem kell semélyes sértésnek venni,ha valakinek nem tetszik a játék. -
Purga #602 Nem lehet az embernek negatív véleménye, ráadásul csak a demo-ból látott videókra hagyatkozom, szóval nincs leírva a dolog bennem.
Megrugdosni nem akarsz? :P -
#601 újrekk:S. -
#600 Mi nem tetszik rajta? Ez az év játéka bazz... Vérig sértettél és szerintem nem csak engem.:S. Ennél gyönyörűbb játékot még nem láttam, amióta kipattant a szemem. Akkor neked mi a jó? NO COMMENT:S. -
#599 bocs. nem jól fogalmaztam... -
Purga #598 A története viszont nagyon érdekesnek igérkezik! -
Purga #597 Nézegetve a játékról a demo videókat, véleményem szerint ez az időmegállítós/lassítós dolog adja a Timeshift élményét a legjobban és erre támaszkodhat, mert grafikailg nem az igazi a kidolgozottság, túl szögletesek a textúrák, valamint a fegyverek hangja se üti a kellő szintet szerintem.
Valamint pár BUG is van benne amit már most meglehet figyelni és ez sem jó jel. Egyenlőre nekem nem tetszik.
Peace! -
#596 Elvileg tegnap megjelent. -
keepernext #595 De a játék megjelent? -
#594 Warez még nincs,európában sincs még. -
mikiking #593 Akkor már kijött a game ? vagy hogy van ? -
keepernext #592 eddig ezt várom a legjobban nekem a demó naon bejött.Pedig holnap lenne idő rá -
#591 ÁÁÁ már játszani szeretnék,pont ezt nem tudják 2 perc alatt feltörni:( -
keepernext #590 Még mindig semmi.... -
#589 TOVÁBBRA IS az a sztori hogy egy időruha projekten dolgozik sok szép kedves aranyos tudós. Az egyik azonban világuralomra tör (Dr. Aidan Krone) Ellopja az ALPHA ruhát, visszamegy a II. világháború elé, megöli hitlert, ő lesz a nagyúr, és hozott magával Hi-tech fegyvereket. Alakít egy rendőrséget, ami minden nem regisztrált lakost és ellenállót kinyírhat. Ekkor jövünk mi a képbe, mert amíg Krone az ALPHA ruhával volt elfoglalva, addig mi benyúltuk a valamivel fejlettebb, ámde nem tökéletes BÉTA ruhát, utánamegyünk, megkeressük, megöljük, stbstbstb... -
adammmmmmm #588 Egyépként a játék sztoriáról adtak ki valami infót? -
Devergo05 #587 Végülis majd megérkezik addig nyomom a Painkiller Overdose-t:-) -
#586 elfoglalom magam én is: megnézem a Toronto Conflict HL2 mod-ot... igéretes level designja van! -
#585 Én annyira nem aggódok.El tudom foglalni magam.
Lesz este COLOMBo amit naon szeretek..azt felnézek utolsóra és ha semmi, akkor maj holnap délután. -
#584 feszült várakozás :/