TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Trükkös egy rész. Nekem is nehezen jön össze. De ha az F billentyût nyomod automatikusan a megfelelõ TimeShift funkciót használja a ruha és ez itt asszem a lassítás. De ugornod kell le azonnal, amint a kapcsolót lekapcsolod. És vigyázz a vonattal! :)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
eddig az össze program,játék így elindult.....nem értem ez miért nem!:(
64bit-es vistára nem akarja feltelepíteni, el sem indul a telepítõje!
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszönöm!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
csak ne úgy mint a jerichóban, hgoy hiába volt leírva, az istennek se tudtam továbbjutni..... hiába próbáltam a leírás szerint
Egész jó hangulatú kis játék volt. Kicsit rövid, talán kicsit egyszerû is, néhol hibákkal, de szerintem méltatlanul népszerûtlen ez a game.
Lothargia: a végén vagy. Pár tipp: a rakéták elõl idõlassítással tudsz védekezni, a kapott itt kitolt szóval nyugodtan tudsz mozogni. Nekeme vagy 20x sikerült, lényeg, hogy ki kell lõni mind a 3 tornyot. Ezután mehetsz tovább, ezután quicksave, mert egy ablakba leszel, ha lehet ne lépj át azonnal és vedd fel az utolsó muníciót adó fegyvert. Ezek után már csak egy ágyút kell kilõnöd, után a többi viszit az in-game.
én mikor megjelent, rögtön az elején elakadtam, és töröltem is a picsába. de miovel nagoyn sok komment van hozzá, lehet télleg jó játék. felrakom akkor újra ha van hozzá segítség
Szintén elakadtam.
Szerintem már a vége felé vagyok, van 1olyan rész mikor a tetõn kell kinyírni 3megjelenõs-eltûnõs palit, majd 1 marhanagy 3ágyús lépegetõt a távolban. amit leszedtem -mondják is a társak- el kellene tünni mert vmi bombák hullanak minden honnan nem lehet semerre sem menni. Van vmi félig lyukas fal, oda nem férek be, meg vmi félig kinyílt rácsos ajtó, amit szintén nem tok kinyitni. ahonnan+ jöttem magasan van, oda sem lehet visszaugrani...
Mi a megoldás???
Köszi a segítséget "csabika1982"
Még egy kérdés! Fordítást hol találok hozzá?
Lenne egy kis problémám a játékkal. Feltelepítem, patch, crack, elindít, és a játék menüjébe lefagy a billzet, meg az egér is. Illetve nem teljesen lefagy, mert az Alt+F4-re reagál (meg még egy pár gombkombinációra Alt+Esc, Ctrl+Esc, Alt+Tab), ki akar lépni, de se jobbra-balra, se Enter gomb. SEMMI!!!
Szerintetek mi lehet a baj?
Látom elég rég óta nem irtak ehhez a témához.
Nekem sajna lenne egy kicsi problémám:
A játékban elakadtam a ventilátoros résznél amikor idõmegálitással a számitogépnél kinyitom a átjárót majd átmegyek,de ott a baromi gyorsan forgó ventilátornál nem tudom merre, egy szinttel feljebb,vagy át még van 3 ajtó.Hogyan?valaki aki végigvitte...Help
Sziasztok
Egy kis segítség kellene. Elakadtam azon a részen, ahol egy légcsatornából leugrom egy terembe és tele van piros hordókkal. Sehogy sem jutok el a terem végéig, mert a faszi mindig felrobbantja a hordókat. Az idõlassítás sem elég a végigszaladáshoz. Esetleg egy mentés is jó lenne!
Elõre is köszi
Egyébként ki szokott esetleg multizni? Elég kihalt ilyen téren a játék, pedig jól összedobott multija van. Néha van egy-egy szerver, de mindenki oroszul írogat. :S
A játék folytatását meg szerintem senki nem várja, kész csoda, hogy egy átírás után ez is elkészült. :(
Nekem olyan problémám van, hogy meg van a TimeShift feltelepítettem. Meg patcheltem 1.2vel. meg crackoltam is. Elindíttom kiírja hogy telepítsem a megfelelõ Nvidia drivert. GeForce 8500 GT 512MB ramos VGA kártyám van, 2 GB RAM, 4200 Proci. a winchasterem meg elég nagy szóval van elég hely. Na mindegy meg csináltam hogy frissítettem a VGA drivert. Elidítottom a játékot, megjelenik a Új játék meg minden más elidíttom elkezd tölteni s végén meg hallom hogy elidult a játék csak épp a töltési kép marad a képernyõn és nem látok semmit. Erre tud nekem ötletet valaki, hogy mi lehet a baj és van rá gyógymód ha tud írjátok meg. Köszi szépem Deusex
keresd itt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na szóval felmegy a játék és amikor változtatni akarok valamit akkor kilép és el akarja menteni a >timeshift_fulldump.dmp<-t. Bármit válaszolok kifagy. A legérdekesebb hogy ez a játék már ment nekem ugyanezen a gépen régebben most meg nem akar. Valaki pls!! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
meg nemis értem ugyhogy aki érti az lenne szives elmagyarázná mert kicsit zaklat eza dolog h nem értettem a végét...
Celeron 2,6Ghz
Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP
1,5GB DDR RAM
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100