TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Egyhuzamban elvittem a léghajós résztõl egészen, a mag felrobbantása utáni menekülõsig. Ez azért érdekes, mert nem eresztett a program... az összeszerelõ gyár nagyon tetszett.
Kíváncsi lennék, hogy vajon hány %-nál járhatok, de érzésre még sok óra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
LOL!!! Én sem csíptem ^^ néha majdnem elröhögtem magam. Sztem ezek vmi fordítóprogival fordítottak 😄

Fákjúal!

Qwerty4
Nagyon tucat FPS lett belõle, nem erre számítottam én sem. 😞

Qwerty4

Tinman
Igen, sajna egy kicsit most már én is érzem, hogy ez is csak egy egyszerû FPS, idõlassítós elemekkel... mondjuk plusz pont a léghajós részért ;-)

Viszont visszatettem angolra a feliratokat, mert a magyar -hogy is mondjam, hogy ne sértsem a fordítót- khhmm, szóval, az angolt választottam ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kb. 10-12h (ha bámészkodsz és élvezed a graf.(amit tényleg lehet) kicsit több.

Most kezdek neki a Gears-nek vagy a crysis-nak remélem élvezetesebb lessz mert a timeshift története nagyon vázlatos volt.(a jó kezdést leszámítva csak mész és helyrerakod a rosszfiúkat)

arty
én már régota játszom (6-8 óra biztos bennevan) de még nincs vége ... ezt nemtom soknak számit-e manapság 😊 amugy nekem is nagyon bejön, cod4 pl. emiatt pihen 😊

Forza.

Tinman
2007 számomra a meglepetések éve játékfronton.
Portalt imádtam, Bioshock megdöbbentett, Cod4 1-2 pályája sokkolóan jól sikerül, Gears of War is egész korrekt volt, Timeshift meg szimplán kegyetlen jó.

Kb. hány órás játékideje van?

Qwerty4
az robot, nem szörny (sztem)

Qwerty4

Utána ott megnyilik valam fal és bemehetsz rajta. Ott felmész egy erkélyre és ujra jön egy szörny amit ki kell lõni
és ennyi a game
joshua
Nekem x850xt kártyám van és szépen fut rajta. Legújabb driver van rajta? Proci, ram? Hibaüzenet van, vagy csak simán nem indul el?

ez már volt itt ha vissza olvasnál, ha a kert meghúzod lassítsd le az idõt elindul a szállítószallag amin már nem is tudom 2 vagy 3 láda van ha jobban megnézed az elsõ két láda közt kell legugolva bemásznod egy csatornába
Hali!
van 1 Ati radír x800 Pro-m.és nem indul el a gamma.semmien módon nem is fog????SM nem teccik neki?azt írja 2.0ás
ffxi
Jé! Ilyet próbáltam korábban. Ezexerint az elméletem jó, csak gyakorlat nem sikerül. Akkor nem vaok gyökér, hanem béna 😊

Jah és kösz a help-et.

Fákjúal!

Synit HUN
Télleg az vagy 😊
Tekerd meg, várd meg míg lejön, állj be és tekerd vissza az idõt! Aztán fönt szállj ki! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ffxi
Ááááh... naon gyökér vaok 😊 Hogyan kell itt tovább menni?

Fákjúal!

JackSparrow88
Köszi,azt meg tudtam most már nagy nehezen csinálni, de most jön egy jó kérdés: ha felrobbant mindhárom ágyú akkor az a robot izé összeesik amin voltak aztán meg hiába menekülök, jön egy robbanás v. mi aztán meghalok. Merre kell menni tovább???

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince23
Lehetséges, h több alternativája van a játéknak? Bár én még csak a 2. pályán vaok

viszont érdekesen lett vége.
hisz mikor lefut a video akkor olyan mintha akarna tovább menni és akkor jön a készítõk névsora ez mindenkinél igy van?
Számomra olyan furcsa ez.
A minden egyes ágyura kell egy tár plazma fegyo lõszer .
Lelassitod az idõt és belenyomsz egy tárat egyes lövésekkel.
Utána félre vonulsz mert jönnek a rakéták. Ezt kell ismételni 3 szor
ha fizeted a repjegyemet 😄 a gépemröl meg annyit hogy repülögép=én gépem 10201233443445ghz..<#mf2>

wapolok

Még 1 kérdés! Neten lehet nyomni??
Sziasztok! Azt akarok kérdezni,hogy ennek a játéknak milyen a gépigénye? pls help!
JackSparrow88
amúgy én is ilyen plazma fegyverrel lövöm õket, de nem úgy nézett ki, h hatással van rájuk...

JackSparrow88
Csá! Vki megtudná mondani h kell szétlõni azokat a plazmaágyúkat? Ez már sztem a végefele van vhol, mer hiába lövöm mint állat, nem akarnak felrobbani az istenért sem.
<#szomoru1><#confused>

Ha annyira akarsz vele nyomulni akkor ugorj át hozzám vagy eladom neked a gépem!!! 😊 Vagy esetleg még egy cserébe is bennt vagyok!!! <#vigyor>
minden fentvan a gépen amit irtál..uj gépre nincs pénzem ;D

wapolok

ez így igaz mediumon volt (árnyék is) de még így is szép a graf

Azért vigyázzunk ezzel a húdevajsimánfut-szövegekkel, mert nálam pl. azért ha nyilt terepen több enemy támad rám, simán leesik 20-25-30fps-re..ami azért nem egy vajsima dolog. Jah, és az árnyékok még ki is vannak kapcsolva. Szóval, vigyázzink ezzel..
Valsz.aki ezt mondja, 1024/mediumban tolja..

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

én is 7300Gt-vel nyomtam a 169.04-es driver-rel, futott szépen tényleg grat. a fejlesztõknek.

Viszont csak megszokásból vittem végig...vártam hogy lessz benne valami! de nagyon monoton a játékmenet, a történet pedig kritikán aluli (legalábbis a váz jó de nagyon nincs kifejtve)...az elején volt egy erõs Half Life 2 szerû feeling ezért piros pont, ami sajnos gyorsan leült.

Jaja, nekem is 1024-ben AA nélkül (nem hiányzik rá), majdnem maxon megy és simán! Még Depth of Field is van! A Crysis meg még lekapcsolt graffal is szenved...

Prince23
Ja és még valami: mikor indítom a játékot, állandóan vmi videodrivert kérdez, h töltse e le... nekem nincs szükségem rá, mert jól megy a gamma. De megkérdezhetném , h miaz?

Prince23
Hm, na megszereztem... télleg nagyon jónak tûnik. És hát a gyönyörû grafikáért elismerésem a sierranak, h kiválóan, akadásmentesen fut egy 7300 gt-én. Ez mondjuk fura.

ja, és egyesek el tudnak akadni benne...
tényleg vannak benne trükkös részek amiken túl kell jutni, de nyilván a tájmot kell siftelni valamerre...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

ja, végül spoilert nem nagyon írtam bele 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

zsír játék nekem tetszett, csak tényleg már mindenki végigtolta 😊
hamar végig lehet vinni, pedig sok pálya van
grafika nagyon szép, és nem kell hozzá komoly gép
spoileres lesz, vigyázat!!!!

van ez a ruha rajtad, ezzel 3féleképpen lehet játszani az idõvel, megállítani, lelassítani (mint pl a f.e.a.r.-ben) és visszafele pörgetni. a ruha egyben feltölt, ha sebeztek, ha kellõ ideig lapulsz (mint cod4 vagy sof3... ez ugy látszik tendencia lesz 😞 ) épp ezért lehet gyorsan végigvinni, de amúgy is buták az ellenek.
viszont kurvajól néz ki 😊 meg lehet benne szórakásan nyírni õket: idõt megállítod, odamész, fültövön lövöd a shotgunnal, és az csak akkor hat, ha elindítod az idõt, szal elindítod, a fickó meg elrepül 😊 vagy idõ megállít, mögémész, idõ elindít, az meg forgolódik h hol vagy 😊)

szórakoztató, szép, és fut közepes gépen simán

na elsõ pályán járok. graf nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen übersötét. na de átdugom majd a tft moncsimat a crt heylett, meglátjuk úgy mit mutat

de a játékmenettõl nem vok elájulva. lehet gyorsan uninstall lesz belõle úgy is

Depridol
nem csak már mindenki végigvitte ikszdééé amugy jó

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Prince23
Látom rossz játék lehet...

Prince23
Na vki mesélne a gémrõl, h milyen lett?
vagy dobjatok már meg egy linkkel, mert nem találok róla semmit... csak a töltõállomáson vettem észre

Nvidia Driver ami a gamehoz kijött meg pach és talán jó lesz a game! Nekem a menüt nem töltötte be, de azóta megcsináltam! Vagy vegyél új gépet tonyo9! <#nevetes1>
nekem sincs gamepadom..

wapolok

sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Elakadtam a "beszivárgás" pályánál ott, amikor egy nagy dobozokkal teli raktárban vagyok és tovább kellene mennem a csõrendszeren, de nem tudok, mert van ott két doboz.
Van egy kar is a teremben de hiába húzom meg nem nagyon történik semmi.
Elõre is nagyon köszönöm mindenkinek!

painkiller25
THX megpróbálom

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Qwerty4
akkor elõször instaláld újra a játékot, igazából nincs más ötletem...

Qwerty4

painkiller25
Nekem nincs gamepdaom...😞:S

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Qwerty4
tonyo9, painkiller25:húzzátok ki a gamepadet, hátha tudtok mozogni...

Qwerty4

Sziasztok

KAtincsatok a www.mp300.uw.hu oldalon a fõoldal jobb oldalán található reklámra mert olyan jön be amin nagyot lehet röhögni! Jó szórakozást
painkiller25
Hy ALL!! elindítottam a jatekot nem tuttam mozogni.felraktam az 1.1es patchet meg a crack et hozzá.mostmár tok állítani benne cuccokat de mozogni még most se.plíz help valaki!jöhet privátba is csak segítsetek!

segitel?😄

wapolok

artschi
lehet bizony 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!