TimeShift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi lennék, hogy vajon hány %-nál járhatok, de érzésre még sok óra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fákjúal!
Viszont visszatettem angolra a feliratokat, mert a magyar -hogy is mondjam, hogy ne sértsem a fordítót- khhmm, szóval, az angolt választottam ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most kezdek neki a Gears-nek vagy a crysis-nak remélem élvezetesebb lessz mert a timeshift története nagyon vázlatos volt.(a jó kezdést leszámítva csak mész és helyrerakod a rosszfiúkat)
Forza.
Portalt imádtam, Bioshock megdöbbentett, Cod4 1-2 pályája sokkolóan jól sikerül, Gears of War is egész korrekt volt, Timeshift meg szimplán kegyetlen jó.
Kb. hány órás játékideje van?
és ennyi a game
van 1 Ati radír x800 Pro-m.és nem indul el a gamma.semmien módon nem is fog????SM nem teccik neki?azt írja 2.0ás
Jah és kösz a help-et.
Fákjúal!
Tekerd meg, várd meg míg lejön, állj be és tekerd vissza az idõt! Aztán fönt szállj ki! 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
hisz mikor lefut a video akkor olyan mintha akarna tovább menni és akkor jön a készítõk névsora ez mindenkinél igy van?
Számomra olyan furcsa ez.
Lelassitod az idõt és belenyomsz egy tárat egyes lövésekkel.
Utána félre vonulsz mert jönnek a rakéták. Ezt kell ismételni 3 szor
wapolok
<#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
wapolok
Valsz.aki ezt mondja, 1024/mediumban tolja..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Viszont csak megszokásból vittem végig...vártam hogy lessz benne valami! de nagyon monoton a játékmenet, a történet pedig kritikán aluli (legalábbis a váz jó de nagyon nincs kifejtve)...az elején volt egy erõs Half Life 2 szerû feeling ezért piros pont, ami sajnos gyorsan leült.
tényleg vannak benne trükkös részek amiken túl kell jutni, de nyilván a tájmot kell siftelni valamerre...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
hamar végig lehet vinni, pedig sok pálya van
grafika nagyon szép, és nem kell hozzá komoly gép
spoileres lesz, vigyázat!!!!
van ez a ruha rajtad, ezzel 3féleképpen lehet játszani az idõvel, megállítani, lelassítani (mint pl a f.e.a.r.-ben) és visszafele pörgetni. a ruha egyben feltölt, ha sebeztek, ha kellõ ideig lapulsz (mint cod4 vagy sof3... ez ugy látszik tendencia lesz 😞 ) épp ezért lehet gyorsan végigvinni, de amúgy is buták az ellenek.
viszont kurvajól néz ki 😊 meg lehet benne szórakásan nyírni õket: idõt megállítod, odamész, fültövön lövöd a shotgunnal, és az csak akkor hat, ha elindítod az idõt, szal elindítod, a fickó meg elrepül 😊 vagy idõ megállít, mögémész, idõ elindít, az meg forgolódik h hol vagy 😊)
szórakoztató, szép, és fut közepes gépen simán
de a játékmenettõl nem vok elájulva. lehet gyorsan uninstall lesz belõle úgy is
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
vagy dobjatok már meg egy linkkel, mert nem találok róla semmit... csak a töltõállomáson vettem észre
wapolok
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Elakadtam a "beszivárgás" pályánál ott, amikor egy nagy dobozokkal teli raktárban vagyok és tovább kellene mennem a csõrendszeren, de nem tudok, mert van ott két doboz.
Van egy kar is a teremben de hiába húzom meg nem nagyon történik semmi.
Elõre is nagyon köszönöm mindenkinek!
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
KAtincsatok a www.mp300.uw.hu oldalon a fõoldal jobb oldalán található reklámra mert olyan jön be amin nagyot lehet röhögni! Jó szórakozást
wapolok