2583
-
#2143 Már ha ezen túl vagy... bár ha jobban belegondolok, ha ezt már megcsináltad akkor az már kutyafing....
-
#2142 hehe... szóval az a lényeg, hogy amikor azon a kis erkélyen állsz, akkor jobbra van az a lézerágyú.. majd kelleni fog, mert kevés lesz a lőszer.. annyi a lényeg hogy megállítod az időt, belelősz a lézerágyúval 3-at az ő ágyújába, majd amint elmult az időmegállítás, felveszed a plussz "lőszer" és mielőtt rádlőne, belelőssz még vagy kettőt-hármat.És THE END! -
#2141 Igen érdekel,még nem tudom mindig hogy kéne. -
#2140 Nnna Rolika kivégeztem a gammát.. el kell szomorítsalak, ha kivégzed az őrszemet, vége a játéknak... érdekel hogy hogyan kell megölni, vagy már sikerült? -
#2139 http://www.timeshift.extra.hu/ -
#2138 mit kell átírni:D? mliyen fáljt? -
#2137 Egy mappában átkell írni Hungarianra, meg 3 helyett 16-ra írni... -
#2136 Egy kérdésem lenne:
Letöltöttem a FLT verziot felraktam felraktam az 1.2 patchet és már csak nagyaritani szeretném ,de a FAQ-ba lévö HACK nem kell én szeretném magyaritani de hol és mit kell átirni??? -
TTomi #2135 Megoldottam! Nem vettem észre a létrát! -
TTomi #2134 Hali! Hogy jutottál le oda a szélturbinához? Ha a fenti konténer tetejéről ugrom, akkor a venti bedarál. Ha időtrükközöm, akkor pedig nem is tudok elugrani addig! -
#2133 Mit kell csinálni? nénikedet a ravatalon
*** morcos kedvébe van mert nem hiszi el h ennyiszer felteszik a hülye kérdéseiket -
#2132 ja ennyi láma gyereket, láma gyereknek anyja veri wehe-wehe ikszdéééj -
zsotee #2131 Ha 4.06-os daemonnal indítod akkor nincs összeférhetetlenség. -
#2130 Nincs messze 2-3 pálya. -
#2129 Mindjárt odaérek és segítek... még holnap szerintem..... psze ha megtom oldani :) most megyünk a 2. léghajós részhez... onnan messze van még? -
#2128 Ahonnan jönnek a dobozok oda kell bemenned.De vigyázz,a dobozokkal nem érj hozzá,az idöt pedig visszafele tekerd.Na és még mindig fenn áll problémám.Azon pályán vagyok,ahol ki kell löni az őrszemnek 3 plazma ágyúját,lécci vki segítsen. -
FAN boy #2127 HI all!
HELP! Amikor elakarom indítani a játékot ezt írja ki: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel! Mit kell csinálni? -
feketeobeliszk #2126 Üdv! Elakadtam egy trükkosebb résznél. Túlhevitettem a reaktort, felrobbant a kóceráj, elrepültem a léghajóval. Utána bejutottam egy csarnokba, ahol egy futószalagon gyorsan jönnek egymás után a dobozok, amiket jobbra fel egy emelőberendezés berak egy pillanatra kinyiló résbe. A baj csak az, hogy közben 90 fokot átfordulnak a dobozok, igy nem olyan egyszerű bejutni a nyilásba. Hogyan csináljam? Gondolom, hogy az idővel kell játszogatni, de nem jön össze. THX -
FAN boy #2125 Hi all!
HELP! Tud valaki segíteni, hogy kell feltelepíteni, CLONEDVD változat van meg! -
#2124 Tedd fel legújabb driver-t a VGA-hoz -
#2123 Megkaptad privátban -
stunc #2122 sziasztok valaki tudja a thimeshift telepítési kódját? -
kispalika #2121 Hy!
Eolvatam a 27. oldaltól a 7 oldalig, de nem találtam a bajomra megoldást, és tovább nem bírok már olvasni. Tök jó hogy van kereső, csak hát nem működik. Szóval a bajom a következő:
Feltelepítem az FLT verziót, felrakom az 1.1 patch-et és 1.1 crack-et. Indul a játék, az első betöltésen végigmegy, bejön még a főmenü is, itt indítom a játékot, újra elkezd tölteni. Egyszer csak a betöltés leáll, a csíkon semmi mozgás nincs tovább. De a beszéd még hallatszik, meg esik az eső.
Láttam hogy 1.2-es crack is, az segítene ezen a hibán?
-
#2120 Ezt magyarázom,lécci akit tud vmi okosat segítsen. -
#2119 Rolika : szerintem mi még nem járunk ott Christopherrel..... -
Christopher44 #2118 kösz -
#2117 AZ idö megállításal kell megcsinálni,akkor menj át,amikor kb függölegesen áll. -
#2116 Amit leírtál szép és jó csak én azzon pályán már rég túl jutotam.EZAZ a pálya ahol az őrszemnek ki kell löni a 3 plazma ágyúját.De ha kilövök 1-t akár hogy megyek jobbra ballra megöl. -
Zoli Zoltan #2115 -
Zoli Zoltan #2114 Kilövöd a katonákat a követ mögött bujkálva felugrassz a teherautó platójára és ott megtalálod a hatékony fegyvert, ezt ajánlatos továbbra is magadnál tartani mivel a többi pályán is nagy hasznát veszed.
Én is kérnék egy kis segítséget elakadtam ennél a pályánál és az idő lassító sem segít -
#2113 ezaz a pálya ahol a plazmaágyúit ki kell löni,itt nincs quad. -
#2112 Én személy szerint kikerültem az örszemet, bár vagy kétszer rálőttem, de rájöttem, hogy nem fogom tudni megölni. Kilőttem körülötte az emberkéket, beültem a quad-ba, rágyorsítottam, majd mikor közel értem hozzá megállítottam az időt, kipattantam, elbujtam a budi mögé (tőle jobbra) és onnan már tiszta a terep. -
#2111 Hello,hogy az istenben kell megsemesíteni az őrszem plazmaágyúit?Tom hogy ami ott van,abba ládában azzal kéne,de ha kilövök egyet,akkor már többi egyből megöl.Segítsetek,kösz -
#2110 8800-assal még gyönyörűbb, de azé te is fullon játszhatol majd. -
#2109 Tökéletesen... nekem Asus m2n sli,AMD dualcore 4200+,2+1024Mb 1066RAM, Geforce7600GS... és gyönyörű... -
Christopher44 #2108 szerintetek hogy fog menni nekem?
Gépem:Processor:AMD Athlon64 X2 4400+ 2,3Ghz dualcore
RAM:2GB
VGA:7600GS,256MB -
#2107 Amikor a szélturbinán állsz, akkor vissza kell tekerni az időt, és (legalább is nekem) csak balra engedett a levegőben "repülni". Aztán már NO PROBLEM! -
#2106 Sikerült... csak még senki nem írta le, hogy..... -
#2105 Hogy pontosítsak itt járok, de mitöl fogok én "felrepülni"?
-
#2104 Na hali! Én is elakadtam annál a szélturbinás résznél. Most akkor hogyis? Mert olvastam én sokmindent itt, de csak állok a közepén és iszonyatos sebességel forog. Mit tegyek?