2583
-
#2183 időt megállitod, bemész a propeller közepéhez és ott lebujva vársz, mig ujratöltödik az időmanipulácios képességed
akkor időmegállitás megint, felugrasz és átsétálsz a másik oldalra
szal kétlépésben kell átmenni -
freemanone #2182 Sziasztok! kéne egy kis help mer full elakadtam! :(
Itt mit kell csinálni??
http://freemanone.sinuslink.hu/trash/timeshift.jpg -
savasman #2181 köszi, ezt sejtettem, csak oda valahogy be kéne jutni mielőtt kinyírnak, aztán le is kéne lépni :D -
#2180 Elvileg egyik satorban megtalalod :) -
savasman #2179 nekem senki se segít :P -
savasman #2178 áh, nekem ez nem megy :'( -
#2177 nekem hogy menne?:)
Köszi^^
-
savasman #2176 oks, megpróbálom, köszi -
#2175 várj egy kicsit és tekerd vissza az idöt igy majd visszafelé forog... -
mindegy #2174 Segítsetek egy nagy forgó hajtóműnél állok a másik oldalra kellene átjutni, hogyan csináljam????? -
#2173 hy all!
hogyan kell a billentyűzetet átállítani? mert faszán le acceppetolom az én kezemnek megfelelően és visszaáll defaultura mitől van ez? -
savasman #2172 segítsetek -
savasman #2171 az már megvan :D
most épp quadozok, és vmi robbanó anyagot kéne azt hiszem megtalálni, van 4 repülő srác meg egy csomó gyalogos fegyveres ellenség. és lőnek... :D na ott tényleg nem tudok átjutni kútfőből :D -
#2170 pontossabban mi a feladat? -
savasman #2169 és a zeppelinnél mit kell? :D csak én nem figyelek oda, vagy tényleg nem olyan egyszerű? :D -
#2168 A visszatekerést kell használni ha jól emlékszem. -
savasman #2167 valaki nem akar multiba játszani? :D unom a külföldieket :D -
savasman #2166 jó tanács erre az esetre:
vedd meg eredetibe és felejtsd el a letöltött verziót ;) (bocsi) -
kalapos #2165 Üdv mindenkinek.
Egy kis gondom van a játékkal valaki tud segíteni?
Mikort belépek a játékba minden ok.Elindítom minden ok.De ha a bekapcsolom a felíratokat akkort következő hibaüzenet jön: Gamecrashed "Timeshift_Minidump.dmp" saved.Save fulldump?
Ezután ha nem re nyomok azonnal kidob hogy a játék leállt.Ha yes-t akkort 1-2 per mulva kiírja hogy mentette majd akkort dob ki hiba üzenetel.Utána ha elindítom a fömenübe minden ok.De a játékban nem működik se az egér se a billentyűzet.Ami csak újrainstallal jön meg de akkort ismét nincs felírat.A legújabb patchet felrakom akkort is ez van.Van valami ötlet hogy hogyan lehet felíratot bekapcsolni anélkül hogy újra a hibaüzenet lenne? -
FAN boy #2164 Egy havas pályán vagyok, ahol van egy felvonó, de nem tudok felmenni vele az állványra! Ott mit kell csinálni? HELP!
-
FAN boy #2163 Hi! Valaki már végig vitte a játékot?
-
#2162 Alapba magyar!!!!!! -
#2161 #2149 -.- -
#2160 koszi szepen -
G18XM8 #2159 Te honnan szereztél magyarítást? Vagy van magyar verzió? -
-
#2157 valaki dobja be nekem screenshotban a billentyu beallitasokat legyszi mert nekem hulla ures -
riddick1 #2156 hello valaki tudna segiteni nekem elakadtam a lezuhnat zeppelinel nem tudok attjutni a zeppelin rotorjanal a tulso oldal hiaba allitom meg az idot leesek rola a szakadekba
-
#2155 Sziasztok felraktam a gamet es olyan gondom van hogy a billentyu beallitasoknal nincs semmi alapbol sajat magamnak kell beallitani vagy mitol lehet??? -
#2154 Meg a játék saját directX-ét telepítetted fel? -
#2153 Legújabb videókártya driver van fenn? -
kispalika #2152 Feltelepítem az FLT verziót, felrakom az 1.1 patch-et és 1.1 crack-et. Indul a játék, az első betöltésen végigmegy, bejön még a főmenü is, itt indítom a játékot, újra elkezd tölteni. Egyszer csak a betöltés leáll, a csíkon semmi mozgás nincs tovább. De a beszéd még hallatszik, meg esik az eső.
A http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest oldalon lévő teszttel megnéztem a gépet, a minimum követelményeknek megfelel. -
#2151 Nem egy könnyű játék. -
#2150 Előszőr meg kell ölni azt a 3-4 villámból előtűnő emberkét...aztán,igen mind a 3-at ki kell lőni egyessével. Miután egyet kilőttél, állítsd meg az időt, és szaladj távolabb úgy, hogy lásd, merre csapódnak be a rakéták... ennyi a trükk. -
#2149 A játékban van magyar nyelv, a következőképpen hozhatod elő:
A játék "bin" mappájában levő "steamwars.ini" nevű fileban:
ez helyett:
[Language]
Language = English
LangShort = en
ez szerepeljen:
[Language]
Language = Hungarian
LangShort = hu -
#2148 Meg hiába lövök ki 1-t rakéták egyböl megölnek. -
#2147 De most mind 3-at ki kell löni? -
Lbaxta #2146 magyarosítani lehet valahogy,mert nem találtam semmit a neten
-
#2145 Szal itt meg ua kell csinálni amit alább leírtam, csak 3 ágyú van, és vigyázni kell az utánna lezúduló rakétákra. -