TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
Na hali. Tuti volt már, de hiába olvastam vissza nem leltem. Elakadtam a léghajós (Zeppelines) küldetésnél. Mindíg lelõnek. Mi a trükkje (azon kivül hogy shiftelem rendesen az idõt, meg lövök mindenre ami mozog) ????

igen nálam is ez van
DarkSector
nemtuom sajnos.
Elméletileg az eredetinek is kéne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

No dehát ,hogy futhat a demó 1680x1050 felbontásban?
DarkSector
Akkor kártyacsere lesz a megoldás.
20-25ért már van kártya, ami maxon viszi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Próbáltam drivert,patcheket,crackeket de sajnos nem megy pedig az FLT verzió van meg.Biztosan már unalmas,de nincs egyéb ötlete valakinek?
DarkSector
Szerintem menni fog.

A minimum gépigény szerint nem jó a kártya és a teljes játékot nem is viszi.
arty
hol itt a kérdés?
gépigény szempontbol a demo=teljes

prince23: néha, kicsit

qwerty4: egen, picit eccerü lett, a fõ gond sztem azzal volt, h a ruha automatikusan azt az idõfunkciot aktiválta, ami kellett az adott szituácioban 😞

Forza.

Nvidia 5600 fx kártyám van ,ami nem elég,a demót mégis simán vitte.Hogy lehet ez?Nagyon hülye kérdés?
Qwerty4
Nem sokat kell gondolkodni sajnos, a feladványok szerintem egyszerûek, nekem legalábbis nem okoztak nagy gondot, elméletben nem, de megvalósításban néha szenvedtem sokat...
De 96%-a lövöldözés, csak annyi különbséggel hogy az idõt manipulalhatjuk kedvünkre és persze elõnyünkre. 😊
A sztorija botrányosan rosszul megszerkesztett, igazából egyáltalán nem érdekfeszítõ.És ez nagy hiba.

Qwerty4

Prince23
Hmm éátom, h nem olyan agyatlan lövölde játék ez, itt gondolkodni is kell, ahogy olvasom a fórumot😊

beamkiller
hat oo nem naon akar menni, feluton elfogy es felkenodok a ventilatorra <#wow1>

Tinman
Idõvisszatekeréssel sétálj át a képen látható helyzetbõl átlósan... javaslom, hogy elsõre csak az átlós ablakot célozd meg, mert kevés lesz az idõ átjutni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

beamkiller
hello!pls itt mit kell csinálni?

DarkSector
THX

DarkSector
THX
késõbb még a hegyek közötti bázison cool-abb a játék.

DarkSector
Jah közbe telefonáltam.
<#buck>

reaper4
grat a videóhoz 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ffxi
Videó szerint már elérted a szintet csak picit hátrálni kellett volna.

Fákjúal!

Qwerty4
addig repülj fel amíg talpra tudsz állni...

Qwerty4

DarkSector
Csáje itt mit kell csínáni-e??????
Mi a megoldás?

köszönöm!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Kimész az átlõtt kapun és jobbra lemész a metróba!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

üdv!én most kezdtem el játszani,nemrég.elakadtam annál,a résznél,ahol egy nagy bekerített udvarban kell elfoglalni egy turret-et,aztán az egyik kapuhoz odaáll kívülrõl egy harckocsi szerü dolog,és szétlövi a kaput.ezután a játék azt jelzi,hogy menjek a sarokban álló másik harckocsihoz,ott kiírja,hogy objective complete,és nem ad újabb útvonal pontot.mit kell ott csinálni?mert a harkocsiba nem lehet beûlni,legalábbis nekem nem írja ki,hogy használjam,viszont ki sem tudok menni,mert a kapunál álló másik ellenséges gép azonnal beaprít.elõre is köszi a választ

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

arty
jah, végét tényleg összecsapták, igy kis rossz szájíz maradt. összességében azért ez egy jó játék volt, csak az elsõ pálya tul magasra tette a mércét 😊

Forza.

Hello valaki nem tud nekem felrakni egy beállítást 1024 szer 768 és 60 herceset felettem elindítom nincs kép..

Qwerty4
jav.:javítsatok 😊

Qwerty4

Qwerty4
Két idõsík, egy megváltoztatott múlt valamikor 1950 elõtt és asszem a jelen.
De javítsok ki valaki ha tévedtem!

Qwerty4

Qwerty4
kb. annyi mint ami eddig volt...

Qwerty4

Rolika16
Amúgy kb hány pálya lehet még hátra?

Prince23
Amúgy ez a játék az idõsikban összevissza játszódik?

Qwerty4
pedig eléggé egyszerû, én egybõl rájöttem hogy kell ott felmenni 😊

Qwerty4

pedig most jobb jön majd ezt szerettem😊 a jo kis légcsavaros rész 😄D
Rolika16
Kösz^^ez a rész meghallata logikai képeségeimet.

Qwerty4
#2020!

Qwerty4

Rolika16
Hello,A Becsapódás Helye-ez a neve pályának(havas).Már eljutottam odáig hogy,egy liftel kell felmenni léghajó roncsra.Igen ám de akár hogy,állitgatom az idõt,nem jövök rá hogy kell.Valaki leírhatnál hogy mert borzasztó binya vagyok^^...köszi

Seth
Ekkora lehetõséget kihagyni istenem, ott van két szuperruhás alak és még csak össze sem eresztik õket, nagyon mérges voltam a végén emiatt

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Hááát végigtoltam... igencsak összecsapott vége volt, hosszúnak se mondanám, kb. 9-10 óra.
Eddigi nagy játékdömpingben sajna ez kevés volt, nem volt rossz, de a végét elszúrták :-/
Jó lett volna a nagy lépegetõ izében Krone-ra vadászni, miközben õ is és én is állítgatom az idõt. Kár.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rolika16
http://timeshift.extra.hu/ itt le írják.

JA OLVAS VISSZA!!!!!!!!!
manoG
Hali! Feltelepítem a játékot 1,2 patch + crack. Elindulnak a logos videók aztán bejön a fõmenû a zenével. Onnan kezdve semmi szépen esik az esõ folyik a víz a csávó némán beszél se az egér se a bill. nem reagál.
Találkozott valaki iesmivel?

már megvan...😊
Eagle16
Rá kell állni a futószalagra ahonnan jönnek a dobozok, és visszapörgetni az idõt...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Qwerty4
Nem látom a képet, töltsd fel egy másik képmegosztóra!

Qwerty4

pedig már igen a végefelé vagyok sztem, de nem tok továbbmenni próbáltam ráugrani a géprõl a peremre de nem tudtam ...
segítsetek légyszi a szabotázs nevû pályán elakadtam:
Tinman
Köszi!

az a bazinagy hangár? az télleg jó pálya 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Qwerty4
talán 70-75%-nál tartasz...

Qwerty4