Psi-Ops:The Mindgate Consp.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus755
mer?

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

nem kell jónak lennie...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
tudtok letöltési helyet, mert sehol nem találom, persze az ilyen beírásokat mellõzhetitek, hogy privát ftp meg regisztrációt igénylõ torrent oldal, ahol a regisztráció már rég lezárult. Elõre is thx,.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

magus755
sziasztok probálta valaki a gamejackal elinditani elvileg ilyen starforce-s játékokhoz jonak kell lennie!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

a hiba az ön készülékében ugye... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Maxtreme
Elvileg :)
De nekem ugy sem megy :)

grebber
Elvileg ha lehuzod a kábeleket lazán mennie kell.

Next PC upgrade: 2022

fitutufi
Lacc hogy indítottad el ???

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

STREEX
Download Starforce nightmare from http://starf.bestmedia.kiev.ua/.
Run the SFNightmare.exe and Disable CD then Disable node,"if needed
Disable ch2(depending on what IDE cable your cd drive located)".
3. Mount the MI image using latest Daemon Tools and Run game.

Nekem se megy az istennek se.Azt honnan lehet tudni hogy szükséges-e a ch2 kikapcsolása?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ThugEdge
na ez már érvelés,reméljük a legjobbakt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Meg abból is lehet következtetni hogy Reloaded feltröi hogy ennek a Psi Ops-nak a verziószáma Starforce 3.4.56 a Second Sightnak pedig StarForce 3.4.62 és ezt már feltörte.

grebber
Mi hogy lesz Reloaded verzió ???
Mostanában Reloaded töri az sf3-as gameket csak onnan szedtem hogy lehet feltöri.

valaki akinek elindult úgy hogy nem huzogatta le leírná nekem hogy csinálta plíz mert nekem a starfuck-al sem indul

ThugEdge
ezt honnan veszed nforcról?

fitutufi
hogyan indult el?
lehúzogattad?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Xboxon tudtam vele játszani.Kicsit késõbb indul be a játék,amikor megkapunk egyre több képességet.
Sajnos a vége nekem túl nehéz lett.De ebben a külsõnézetes kategóriában szerintem mindenképp a jobbak között van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lacc
Hát szerintem nem nagyon veszi fel velük a versenyt, szinte semmi fény-árnyék hatás, shaderek nuku, low rez texturák...
"Grafika szvsz átlagon aluli" Ezt hogy erted felveszi a verseny a legjobbakkal.
Maxtreme
Hurrá
Nekem sem sf nightmare-al, sem a meghajtó lehuzogatós módzserrel nem megy.
Bedobtam a mini imagae-t is a Daemon toools-ba.
De nem megy.
Checking disk, és ott lehal.

Lacc
Nem rossz játék, de annyira jó se, bár még csak kb. 1 órát toltam vele. Jófajta konzolos-eksönös játékmenet, néhány érdekes dologgal, kártyakeresésekkel, kapcsolókeresésekkel, izomlineáris történettel.

Grafika szvsz átlagon aluli, de összhatásban elmegy végülis, különösen nincs bajom vele. Végülis nem rossz, majd végigtolom unalmas óráimban :)
Egesz jo a jatek.Grafika szep,iranyitas jo,jatekelmeny is jonak igerkezik.Erdemes letolteni.Inditas a szokasos Starforce,de semmi gond vele.
Lacc
Én is most húzom csak át.
grebber
Hát egyenlõre csak itt találtam de remélhetõleg terjed majd mindefelé.
Amugy Reloaded verzió lesz nemsokára elvileg.

ThugEdge
hát igen registration closed:(

grebber

ThugEdge
na de melyik torrent,mit nem ismerek még?:)))

Hajrá RELOADED! :)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

grebber
Csakis torrent jöhet szóba nálam.

Shep
honnan szeditek/szedtétek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nálam mindigy fagy a gép, azért nem is erõltetem a progikat inkább lehuzogatom a meghajtókat.

fitutufi
starfuck+miniimage-gel tuti megy...
holnap mondok véleményt ha elindul...

grebber
Mini imagel is le kell huzogatni a meghajtókat.
Nálam egyik sf3-as progi sem megy csak a lehuzogatos módszerrel.

A game még nincs meg amúgy most havernak töltök.

fitutufi
MiniImage-t próbáltad?

grebber
Hát na üsse kavics lehuzogatom a meghajtót a játék kedvéért ugyis már belejöttem az sf3-as játékok kapcsán :)

fitutufi
PsiOps.Mini.Image-TWK

fitutufi
ezzel nem mondtál újjat, mivel ez benne van a game nfo-jában :))

torrente
1. Unpack it.
2. Install the game with Daemon Tools.
3. Download Starforce nightmare from http://starf.bestmedia.kiev.ua/.
Run the SFNightmare.exe and Disable CD then Disable node,"if needed
Disable ch2(depending on what IDE cable your cd drive located)".
4. Mount the MI image using latest Daemon Tools and Run game.
5. When asked for a serial, use *****-*****-*****-*****-*****
Game was tested, with WiNXP and cdroms on channel2 IDE cables.
6. Play and Enjoy!

Na az lenne a legjobb

de a gamecopyworld-on van egy mini-image amivel azt olvastam hogy megy.

grebber
Nem nagyon kell kérdezgetni szokásos sf3.
SFNightmare vagy pedig cd lehuzogatás és megy.

torrente
Egyik torrentes oldalon feltettem a kérdést a mûködésérõl. Ahogy választ kapok, megírom.

Melyik Warezrõl lehet jelenleg tölteni a játékot?

same here :(

grebber
Na én lenem huzogatom a meghajtókat megvárom a Reloaded verziót.

francba

majd írjátok be ha sikerül elindítani plz

Az:

Starforce 3.4.56.00

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ez most akkor starforceos?

grebber
2005-05-28 Psi Ops The Mindgate Conspiracy (c) ZOO Digital Group TWK 195x15 MB 4cd-s
Errõl a TWK-ról nem halottam még.

Sgtfathi
Psi Ops The Mindgate Conspiracy (c) ZOO Digital Group
Aki leszedte irjon pár sort!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
Valaki látott már valami linket hozzá mert mini image az bezzeg van de game nincs.
Kurva jók ezek a dolgok másik gamenél pl Obscure az is SF3-as game van de image nincs a faszom kivan.