414
  • Thanatos
    nem merült fel benned hogy van aki éjféltől 10ig tartó időintervallumban hétvégén alszik esetleg? :)
  • pinehead
    nem nagyon tolongtok a save-vel, népek...://
  • pinehead
    akkor egy save-et vki plíz,mert nekem nagyon nem akar összejönni...://
    thanx
  • pinehead
    ok,mindjárt +nézem,ls thx!
  • Sgtfathi
    hát nekem pedig csak igy sikerült!
  • pinehead
    az ok, de egy idő után annyira begyorsul, h. lehetetlen visszaérnem sztem...
  • Sgtfathi
    Az elsö kapcsolohoz balra indulj,ha bekapcsoltad vissza jobbra és kapcsold a többit
  • pinehead
    vki egy helpet?
  • pinehead
    ez ide szólt?
    mert megoldásnak nem értem..?!
  • ThugEdge
    a gyárban az ellen behajintása a présgép alá:
  • pinehead
    van egy rész,ahol egy "folyosón" kell rohangálni, meg 4 szobában kapcsolókat rángatni, de non-stop jön vmi "erőlöket", ami útjába kerül,azt elüti-égeti.
    itt mi a gykomat kell tenni,mert a pasi naon lassú...://
  • Sgtfathi
    Valakinek megsikerült csinálni a Marlena (Vörös cuccba lévö csaj) gázpalack feldobálását? Nekem sajna nem.Ha tudna valaki küldeni 1 Save-t ahol ez a pálya már kész van megköszönném. [email protected]
  • ThugEdge
    van vmi ötlet arra hogy nálam micsöcsé szaggat be néha?konfig:
    2.8p4,1Gram,6600Gt
    sztem nem kéne,ha chaos theory fullon volt simán
  • Shep
    na bementem a kódos ajtón, aztán a csaj beszélt hozzám párszor, most egy marha nagy teremben vagyok, ami lehet vagy 200 m felfele, az a feladat, hogy a szellőzőn keresztül jussak el a nukleáris töltetet tároló szobába, na ez ok, de a nagy lifttel nem tudok felmenni a D szintre, márpedig gondolom oda kellene, mit kell itt csinálni?
  • Sgtfathi
    Köszi a tippet.Kipróbáltam,de ha beledöglök se birom levinni a csikját a picsának attól a pásztázó tüztöl nem lehet valahogy albujni? Már keresem a Cheat-et hozzá mert igy az életbe nem lesz meg.
  • Shep
    arra van megoldás, hogy a billentyű kiosztást ne kelljen minden újrindítás után beállítani, hiábba akceptálom nem menti el.
  • Gabe18
    Telekinézissel vagdosd hozzá a teremben lévő gázpalack szerűségeket.
  • Shep
    ok, thx nem teljesen értettem amúgy azt a képességet, a Second Sightban kicsit egyértelműbb volt számomra, bár az kicsit másabb is volt.
  • Sgtfathi
    HELP! Ott járok ahol az a tüzdobálós pirosruhás csaj áll 1 gépben,ami tüzcsovákat szór. Ki kéne nyirni de hogyan?
  • Gabe18
    Hát ha ez az amire gondolok,akkor van az a képességed már amivel "előre tudsz nézni",azzal bemész a néger szobályába és az iróasztalán a monitoron vagy mit tudom én már min (ami az asztalon van )ott lesz a kód.
  • Shep
    srácok, ott tartok, hogy leonov, vagy ki az a pisro suhás csóka, beszélt a dagadt négerrel. Van egy számzáras ajtó, meg ennek a csókának a szobája, de ez le van zárva a másikhoz meg innen kellene a kód, de ide hogy jutok be?
  • Sgtfathi
    HELP! Ott járok ahol az a tüzdobálós pirosruhás csaj áll 1 gépben,ami tüzcsovákat szór. Ki kéne nyirni de hogyan?
  • abonyitomz
    szedjétek le a legújabb SF Nightmaret!! csak azzaql megy

nekem se működött ugy hogy kihúzogáltam
  • Kaslerka #111
    Lehet, de nekem akkor sem megy a sfn-al, ha nincs kiszedve a biosból.
  • Shep
    arra kell, hogy ne kelljen biosban letiltogatni a meghajtót
  • Kaslerka #109
    Tényleg jó ez a gamma. xrm-mel egyetértve én sem értem miért kellene lehuzogatni a kábelt a CD-röl amikor BIOS-ban letiltva sokkal kényelmesebb. Mondjuk a StarForce Nightmare-t sem értem, hogy mire kell. Ha letiltom a CD-t simán elindul a gém a MI-el SFN nélkül is.
  • abonyitomz
    én is elkezdtem vele játszani! fain kis game! remélem a továbbiakban is jó lesz
  • sumi
    öregem ezt ki kell probálnod...eszméletlen jóóóóóóóóóóó
  • steweee
    ez milyen játék? még nem volt időm kipróbálni? fps?
  • Thanatos
    lelőtem? :) rohangálsz körbe körbe és lövöldözöd ezerel ... :)
  • sumi
    mit csináltál a csávokával??
  • Thanatos
    pedig marha könyű az a rész, elsőre átverekedtem magam azon a főmukin :)
    sokkal idegesitőbb nekem a mind control tutorial után a kapcsolokeresgélés szintén mind controlal :/
  • sumi
    én már rég leszoktam a biosz buheráról ,meg a kábelezéshez...ez a megoldás :SFNightmare
  • sumi
    szokott............azt eljutottam addig mikor le kell rakni 3 bombát vmit...azt jön vmi csávó,ollan mintha villámokat szorna...azt elakadtam....
  • pinehead
    másnál is kilépked néha a játék az asztalra?
    vagy egyéni probléma? bejön, de zavaró a kilépkedés,nna...://
  • xrm
    Én az ilyen verziójú játékoknál sem húzogatok kábelt soha és mégis mennek. A biosban letiltom az optikai meghajtókat és kész... Aki meg lehuzigálja annak gratulálok
  • GrimReaper78
    Vagyis ettől függetlenül le kell húzgálni a kábelt meg minden? Csak mert akkor várok még egy proper releas-re...
  • Thanatos
    nem jól tudod
  • Sgtfathi
    A daemonba csinál 1-üres "szellem" PSIOPS1 meghajtót!
  • GrimReaper78
    Van hozzá mini image is. Jól tudom, hogy ez a CD-ROM kábel lehúzogatást/egyéb furmánykodást hivatott kiküszöbölni?