414
-
Thanatos #134 nem merült fel benned hogy van aki éjféltől 10ig tartó időintervallumban hétvégén alszik esetleg? :) -
pinehead #133 nem nagyon tolongtok a save-vel, népek...:// -
pinehead #132 akkor egy save-et vki plíz,mert nekem nagyon nem akar összejönni...://
thanx -
pinehead #131 ok,mindjárt +nézem,ls thx! -
#130 hát nekem pedig csak igy sikerült! -
pinehead #129 az ok, de egy idő után annyira begyorsul, h. lehetetlen visszaérnem sztem... -
#128 Az elsö kapcsolohoz balra indulj,ha bekapcsoltad vissza jobbra és kapcsold a többit -
pinehead #127 vki egy helpet?
-
pinehead #126 ez ide szólt?
mert megoldásnak nem értem..?! -
#125 a gyárban az ellen behajintása a présgép alá: -
pinehead #124 van egy rész,ahol egy "folyosón" kell rohangálni, meg 4 szobában kapcsolókat rángatni, de non-stop jön vmi "erőlöket", ami útjába kerül,azt elüti-égeti.
itt mi a gykomat kell tenni,mert a pasi naon lassú...:// -
#123 Valakinek megsikerült csinálni a Marlena (Vörös cuccba lévö csaj) gázpalack feldobálását? Nekem sajna nem.Ha tudna valaki küldeni 1 Save-t ahol ez a pálya már kész van megköszönném. [email protected] -
#122 van vmi ötlet arra hogy nálam micsöcsé szaggat be néha?konfig:
2.8p4,1Gram,6600Gt
sztem nem kéne,ha chaos theory fullon volt simán -
#121 na bementem a kódos ajtón, aztán a csaj beszélt hozzám párszor, most egy marha nagy teremben vagyok, ami lehet vagy 200 m felfele, az a feladat, hogy a szellőzőn keresztül jussak el a nukleáris töltetet tároló szobába, na ez ok, de a nagy lifttel nem tudok felmenni a D szintre, márpedig gondolom oda kellene, mit kell itt csinálni? -
#120 Köszi a tippet.Kipróbáltam,de ha beledöglök se birom levinni a csikját a picsának attól a pásztázó tüztöl nem lehet valahogy albujni? Már keresem a Cheat-et hozzá mert igy az életbe nem lesz meg. -
#119 arra van megoldás, hogy a billentyű kiosztást ne kelljen minden újrindítás után beállítani, hiábba akceptálom nem menti el. -
Gabe18 #118 Telekinézissel vagdosd hozzá a teremben lévő gázpalack szerűségeket. -
#117 ok, thx nem teljesen értettem amúgy azt a képességet, a Second Sightban kicsit egyértelműbb volt számomra, bár az kicsit másabb is volt. -
#116 HELP! Ott járok ahol az a tüzdobálós pirosruhás csaj áll 1 gépben,ami tüzcsovákat szór. Ki kéne nyirni de hogyan? -
Gabe18 #115 Hát ha ez az amire gondolok,akkor van az a képességed már amivel "előre tudsz nézni",azzal bemész a néger szobályába és az iróasztalán a monitoron vagy mit tudom én már min (ami az asztalon van )ott lesz a kód. -
#114 srácok, ott tartok, hogy leonov, vagy ki az a pisro suhás csóka, beszélt a dagadt négerrel. Van egy számzáras ajtó, meg ennek a csókának a szobája, de ez le van zárva a másikhoz meg innen kellene a kód, de ide hogy jutok be? -
#113 HELP! Ott járok ahol az a tüzdobálós pirosruhás csaj áll 1 gépben,ami tüzcsovákat szór. Ki kéne nyirni de hogyan? -
abonyitomz #112 szedjétek le a legújabb SF Nightmaret!! csak azzaql megy
nekem se működött ugy hogy kihúzogáltam -
Kaslerka #111 Lehet, de nekem akkor sem megy a sfn-al, ha nincs kiszedve a biosból. -
#110 arra kell, hogy ne kelljen biosban letiltogatni a meghajtót -
Kaslerka #109 Tényleg jó ez a gamma. xrm-mel egyetértve én sem értem miért kellene lehuzogatni a kábelt a CD-röl amikor BIOS-ban letiltva sokkal kényelmesebb. Mondjuk a StarForce Nightmare-t sem értem, hogy mire kell. Ha letiltom a CD-t simán elindul a gém a MI-el SFN nélkül is. -
abonyitomz #108 én is elkezdtem vele játszani! fain kis game! remélem a továbbiakban is jó lesz -
#107 öregem ezt ki kell probálnod...eszméletlen jóóóóóóóóóóó -
steweee #106 ez milyen játék? még nem volt időm kipróbálni? fps? -
Thanatos #105 lelőtem? :) rohangálsz körbe körbe és lövöldözöd ezerel ... :) -
#104 mit csináltál a csávokával?? -
Thanatos #103 pedig marha könyű az a rész, elsőre átverekedtem magam azon a főmukin :)
sokkal idegesitőbb nekem a mind control tutorial után a kapcsolokeresgélés szintén mind controlal :/ -
#102 én már rég leszoktam a biosz buheráról ,meg a kábelezéshez...ez a megoldás :SFNightmare -
#101 szokott............azt eljutottam addig mikor le kell rakni 3 bombát vmit...azt jön vmi csávó,ollan mintha villámokat szorna...azt elakadtam.... -
pinehead #100 másnál is kilépked néha a játék az asztalra?
vagy egyéni probléma? bejön, de zavaró a kilépkedés,nna...:// -
xrm #99 Én az ilyen verziójú játékoknál sem húzogatok kábelt soha és mégis mennek. A biosban letiltom az optikai meghajtókat és kész... Aki meg lehuzigálja annak gratulálok -
GrimReaper78 #98 Vagyis ettől függetlenül le kell húzgálni a kábelt meg minden? Csak mert akkor várok még egy proper releas-re... -
Thanatos #97 nem jól tudod -
#96 A daemonba csinál 1-üres "szellem" PSIOPS1 meghajtót! -
GrimReaper78 #95 Van hozzá mini image is. Jól tudom, hogy ez a CD-ROM kábel lehúzogatást/egyéb furmánykodást hivatott kiküszöbölni?