Psi-Ops:The Mindgate Consp.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
srácok, ott tartok, hogy leonov, vagy ki az a pisro suhás csóka, beszélt a dagadt négerrel. Van egy számzáras ajtó, meg ennek a csókának a szobája, de ez le van zárva a másikhoz meg innen kellene a kód, de ide hogy jutok be?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sgtfathi
HELP! Ott járok ahol az a tüzdobálós pirosruhás csaj áll 1 gépben,ami tüzcsovákat szór. Ki kéne nyirni de hogyan?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

szedjétek le a legújabb SF Nightmaret!! csak azzaql megy

nekem se mûködött ugy hogy kihúzogáltam

Lehet, de nekem akkor sem megy a sfn-al, ha nincs kiszedve a biosból.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Shep
arra kell, hogy ne kelljen biosban letiltogatni a meghajtót

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tényleg jó ez a gamma. xrm-mel egyetértve én sem értem miért kellene lehuzogatni a kábelt a CD-röl amikor BIOS-ban letiltva sokkal kényelmesebb. Mondjuk a StarForce Nightmare-t sem értem, hogy mire kell. Ha letiltom a CD-t simán elindul a gém a MI-el SFN nélkül is.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

én is elkezdtem vele játszani! fain kis game! remélem a továbbiakban is jó lesz

sumi
öregem ezt ki kell probálnod...eszméletlen jóóóóóóóóóóó

ez milyen játék? még nem volt idõm kipróbálni? fps?

lelõtem? 😊 rohangálsz körbe körbe és lövöldözöd ezerel ... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sumi
mit csináltál a csávokával??

pedig marha könyû az a rész, elsõre átverekedtem magam azon a fõmukin 😊
sokkal idegesitõbb nekem a mind control tutorial után a kapcsolokeresgélés szintén mind controlal :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sumi
én már rég leszoktam a biosz buheráról ,meg a kábelezéshez...ez a megoldás :SFNightmare

sumi
szokott............azt eljutottam addig mikor le kell rakni 3 bombát vmit...azt jön vmi csávó,ollan mintha villámokat szorna...azt elakadtam....<#law>

másnál is kilépked néha a játék az asztalra?
vagy egyéni probléma? bejön, de zavaró a kilépkedés,nna...://

Én az ilyen verziójú játékoknál sem húzogatok kábelt soha és mégis mennek. A biosban letiltom az optikai meghajtókat és kész... Aki meg lehuzigálja annak gratulálok <#vigyor5>
Vagyis ettõl függetlenül le kell húzgálni a kábelt meg minden? Csak mert akkor várok még egy proper releas-re...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

nem jól tudod

Sgtfathi
A daemonba csinál 1-üres "szellem" PSIOPS1 meghajtót!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Van hozzá mini image is. Jól tudom, hogy ez a CD-ROM kábel lehúzogatást/egyéb furmánykodást hivatott kiküszöbölni?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sgtfathi
HUUU olyan mintha JEDI lovag lenne az ember,olyat lehet zúzni a Psi-képességekkel.

Sgtfathi
Kipróbáltam és nálam is megy SfNightmare-el.Amugy a game ritka jól sikerült animációval kezdödik ("Ezt nem szabad kihagyni érzés").A játék grafikája jónak mondható,az irányitás se rossz,szval bele is mélyedek.

így okés, thanx m8t!!

grebber
Nekem az van rányomok a Disable cd-re semmi sem történik rányomok utánna a disable node-ra szintén seemi sem történik rányomok a disable ch2-re lefagy a gép és nincs más csak reset.

Ezért használom én a manuális cd-lehuzogatást ugy megy.

Next PC upgrade: 2022

+nézem,thx.

ne csak disable CD-t nyomj hanem még disable none vagy ha kell akkor disable ch2! nekem ez vlt a bajom 😄
torrente
Várj 1 hetet, aztán biztos kijön egy normális verzió.

vki dobjpn tippet,mit lehetne még megpróbálni starf***+lehúzogatás mellett....
nekem sehogy sem indul...://

magus755
Tedd azt nagyon kiru a game

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

grebber
Kösz.Akkor csinálok helyet azt kiprobálom.

magus755
2.67 Gb

grebber
At installációs folyamat eredményeképpen hány GB-ot telepít fel a game??

már ahol.
letöltöttem a s******-ot, mindent a leírtak szerint csináltam, még CD-lehúzással is volt próba, semmi.
??

magus755
nekem is elindul a game az igaz hogy a cd-röl a kábelt le kellet huznom de nem rossz a játék!

tökéletesen megy a leirás szerint és igy elgalább nincs patch gond, de senkit ne zavarjon 😄

grebber
Restricted Area Starforce 3.4.76.00 remélem csak feltöri Reloaded minél elõbb.

fitutufi
elég a crack csak

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

alcohollal sem megy. Mindegy megvárok egy rendes tört verziót

pedig a daemon a nyerõ ilyeneknél 😛 legalábbis daemonal nekem még sose volt semmi bajom...

Talán használd a leg újabb alkoholt ne a daemont.

hát nekem még akkor sem akar elindulni, ha minden szart lehúzok meg még a sf-ban is megcsinálom a dolgokat!Dics checking után mindig insert licsened disc-et ír ki <#rinya><#rinya>

Simán elindul.. Azt kell csinálni, amit az infoban irnak.Pl én nem húztam le semmit, mert akkor nálam felejtõs lenne a game.

na csá
nekem ugy indult el hogy kikapcsoltam a amit kelet +cd rom kábel le minden más virtuális meghajó kikapcsol gamecopyrol leszedtem az uj mini imagét és demonba be és indul
sok sikert...
(azért halkan megsugom hogy csak 1-2-es sf-ekel megy 3as al nem...)

magus755
Ja igaz bocs!Akkor nem tom de satrforce-os game is elindult ezzel a megoldással na de mindegy majd kiproszálom ha lejött ugyhogy egyelöre off-olom a témát!

sacred nem sf3-as, egyébb hozzáfüznivaló? 😊

magus755
Figyu elég sokmindent irnak ezeken a honlapokon de azért én megprobálom ha lent van a game de elvileg a sacred underworld is starforce-os játék és megy a gamejack-el de nem akarok vitatkozni majd inkább ha lent lesz kiproszálom!De személy szerint nem hiszek a sf nightmare-ban!

magyarul: nem fog vele menni..., ennyi, ha azt kréded miért ovlasd el kcisit jobban a progi honlapját...

magus755
oké ezt nem jáccom tovább

mer