Psi-Ops:The Mindgate Consp.
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát sztem ott van a gubanc, hogy egy olyan kiadó kezében van a game, amely már nem egy játékát ellátta Starforce védelemmel (Kill Switch pl). Így valószínû hogy ez is az lesz. Ezért jön ki sokára. Bár gyáriban valószínû már meg lehet venni.
eddig én is azt hittem hogy még nem jelent meg, de a ZOO Digital Publishing honlapja szerint kinn van és ott írják is hogy PC Gamer-tõl 80%-ot kapott, továbbá megrendelhetõ 24.99$-ért.
Ki érti ezt??
Ki érti ezt??
Rosszat sejtek...
A gamespot.com -on edig február 4.-e volt a game mellett,most már csak február.Meg a gamspot oldalán lévõ fotókhoz-videókhoz tartozó linkek is eltüntek onnan...<#nemtudom>#nemtudom>
A gamespot.com -on edig február 4.-e volt a game mellett,most már csak február.Meg a gamspot oldalán lévõ fotókhoz-videókhoz tartozó linkek is eltüntek onnan...<#nemtudom>#nemtudom>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Játszottam, nem jött be, sarokban porosodik.
Annál jobb!
Tevedel mivel a grafika eszmeletlen. En vegig toltam konzolon es nagyon jo gama lett. Eszmeletlen hogy mik vannak benne. Szerintem ez nagyon sok embernek tecceni fog!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem is kiemelkedö a müfajában az ötletességnek és a fizikának köszönhetöen, nálam pl. a Riddickel egyforma kedvencek lettek..
Mint látható azért nem a grafika lesz az erõsség,de a jó fizikai motor,és az (elvileg) jó játékmenet,történet,akár jó játékot is kerekithet belõle.
Xbox-os ismerõsöm kifejezetten jónak mondta,pedig Õ elég kritikussan szemléli a dolgokat...<#vigyor4>#vigyor4>
Xbox-os ismerõsöm kifejezetten jónak mondta,pedig Õ elég kritikussan szemléli a dolgokat...<#vigyor4>#vigyor4>
Képek,asszem mind az Xbox-os változatból van.

Ahogy néztem ennek még nem volt topicja,pedig a gamefaqs.com szerint február 4.-én jön pc-re.
Ezt irta róla hardwired régebben:
"A ZOO Digital Publishing világgá kürtölte, hogy a korábban konzolon aranylemezt kapott Psi-Ops átsétál szeretett PC platformunkra is, mely csodálatos döntés! A Psi Opsban afféle dzsedi erõktõl duzzadó kommandóssal kavarunk, ki telekinetikus, pirokinetikus erejével ládákat és ellenfeleket emel a magasba, süt ropogósra vagy szívja le az agyukat. Fõszereplõnk szuperképességei közvetlenül hatnak a berendezésre vagy ellenfeleire. Szuper AI tölti meg élettel a PSI BOSS-okat, valamint a HAVOK fizikai modul egyensúlyozza a tárgyakat. Lendületes történet, és drámai átvezetõ animációk izzítják fel az alkotást."
Ezt irta róla hardwired régebben:
"A ZOO Digital Publishing világgá kürtölte, hogy a korábban konzolon aranylemezt kapott Psi-Ops átsétál szeretett PC platformunkra is, mely csodálatos döntés! A Psi Opsban afféle dzsedi erõktõl duzzadó kommandóssal kavarunk, ki telekinetikus, pirokinetikus erejével ládákat és ellenfeleket emel a magasba, süt ropogósra vagy szívja le az agyukat. Fõszereplõnk szuperképességei közvetlenül hatnak a berendezésre vagy ellenfeleire. Szuper AI tölti meg élettel a PSI BOSS-okat, valamint a HAVOK fizikai modul egyensúlyozza a tárgyakat. Lendületes történet, és drámai átvezetõ animációk izzítják fel az alkotást."
← ElőzőOldal 9 / 9