414
-
GiGa master #214 jah de most is 3 ig eljutottam hogy másik emberkével mentem de pont amikor már én mentem az uccsóhoz akkor a kis beugró helynél elkapott
-
#213 Ja, ez a rész az, hát figyelj ez pedig totál egyszerű rész, ahogy melléd ér már akkor kell indulni, különben tényleg elkap, a fényből lehet látni, hogy mikor kell már készülnöd próbálozz egy kicsit, mert egyáltalán nem nehéz megcsinálni. -
GiGa master #212 nekem csak annyi gondom van vele össz vissz hogy 2 őt kinyomok és olyan gyors az a szar hogy már el kap! -
GiGa master #211 itt vannak a képek!!!!!!
-
#210 nem rémlik a hely azért írtam, hogy tegyél be képet -
GiGa master #209 hát nagyon gyorsnak kellene lennem megprószálom!! max megholok
-
#208 rakj fel egy képet, mert most nem tudom megnézni a mentésed /nem otthon vagyok/, meg már le is szedtem a gamet, mert a végére értem. -
GiGa master #207 Itt az ftp ha valki tud segíteni pls segítsen no meg akinek kell 1 kis tuning itt van a többi savém is más mappokon
Ftp hozzáférés!!: test.centerweb.hu
Pass:Hannibal
nick:geniusa -
GiGa master #206 hello shep ksözi aztán rájöttem!de most megint elakadtam, 1 olyan helyen vok mint 1 nagy O betű csak van még 1 kör bellöl nah ott vannak az ajtók és az ajtók mögött le kell kapcsolni valamilyen kapcsolókat és nem tudok 2 nél többet lekapcsolni mert a folyosóban valami lézer futkos és nem tudok mit csinálni!!!!megkeresem a savét és felteszem ftp-re nézzétek meg és ha tudtok segíteni pls segítsetek -
#205 Aki még csak nézegeti (Leszedjem...Megvegyem..)1- kis leirás:
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=533 -
#204 Sajnos ez a crack se sikerült,az irányitás 3-4 másodpercet késik már rég nem nyomom a gombot az ember meg még mindig fut.Kár érte.... -
Cajal #203 Tenksz,így sikerült. Ez a "egyből el is engeded" cuccra nem jöttem rá. Mégegyszer kösz -
#202 Hát ez az aknás rész ritka undorító, káromkodok rendesen, ilyenkor jó lenne az egyik készítőt magam mellé venni azt ütni vágni. -
#201 fussál körbe körbe és csak megfogod a ládát és egyből el is engeded ekkor ő ráirányítja neked nem kell vele foglalkozni, viszonyleg egyszerű megcsinálni, ha ráérzel a ritmusra, lessz ettől rosszabb is, bár az elv eddig mindegyiknél ugyanaz volt, mostmár eléggé a végén vagyok, de az összes főellenfélhez dobálni kell cuccokat, érdekes dolog ez a golyó nem fogja őket de egy láda meg sebez rajtuk -
Cajal #200 Hogy kell a kövér fekát kinyírni? Most azon a résznél vagyok ahol kint harcolunk a vasútaknál. Tudom,h dobálni kell rá cuccokat,de ő rámdob egy nagyot,ha nem figyelek egy mp-re és meghalok. Nemtok ennyi helyre figyelni,h őt is + még h mit dobjak el,meg azt irányítsam rá stb. Van vmi taktika ellene?
más: tényleg lesz folytatás? -
#199 Nah kész,aki tudja tolja végig.A vége már nem is olyan nehéz és bosszantó mint 1-2 helyen volt a játékban .Jo volt és lesz folytatása is.....(Hoppá bocs) -
#198 Hát nagy nehezen tul mentem azokon a részeken.Most 1 barlag renszerbe vagyok, de az se kutya (Olyan Shift f8-as hangulatom van töle). -
Gabe18 #197 Nekem már hiába,eddig seró voltam nagy segitség mondjuk.De ott a csigalépcsőnél annyi ellenség jött hogy egyszerüen képtelen voltam felmenni,illetve egyszer valahogy felértem,de ott meg zárva volt az ajtó vagy mi...
Lényeg hogy ott abbahagytam az egészet. -
#196 csinálj egy képet arról, hogy mi van annak a ventis résznek a végén amit kikapcsolsz hogy ne szívjon be -
GiGa master #195 ami itt van szembe venti ott jobbra van 1 vwnti még mögöttem is van ha a mögöttem lévő felé elmmeek akkor a mainframe szobába jutok abba nagy terembe meg semmi sincsen
-
GiGa master #194 lift nincsen bocsi
-
GiGa master #193 milyen ventinél itt a közelben nincsen iss venti csak amik a képen vannak
-
#192 mi a probléma? a ventinél elész jobbra, aztán fel a liftel és ott be jobbra -
GiGa master #191 nah itt vannak fellülről az első ahol bemeek a második a turbinák(ventik) a harmadika aküldetés! -
GiGa master #190 Bocsi hogyha valakit zavarnak sorry!!!
-
#189 Fraps-al próbáld! -
GiGa master #188 lehet a gaméban csinálni képet vagy külön kell??
mert a hypersnappom behalt amikor képelni akartam -
#187 Lökj be 1 képet Pls! Sajna igy nem dereng. -
GiGa master #186 Sgtfathi te nem tudod hogy mit kéne csinélnom amikor a nagydarab fekát kihalgattam hogy dumál azzala szemcsis emberkével utánna kell mennem valami turbinás helyre és ott kell valamit csinálnia mainframe szobában letéptem azt a rácsot és úgy jutottam oda abba a szellőző szobába előre is thx
-
#185 Közbe rájöttem dolgokra,de ha elakodok sikitok! -
GiGa master #184 hát képet nem csinálok mert hypersnap behót -
GiGa master #183 Hello lenne 1 nagy kérdésem!olyan helyen vok ahol van 3 nagy db turbina féle 1ik fúj 2 szív és szerintem be kell kapcsolnom de nem tudom mit kell csinálni pill csinálok képet mit kell csinálni meg hogy hol vok! -
Gabe18 #182 Na most utánna felmentél egy csigalépcsőn,ahol megszámlálhatatlan mennyiségű szörny jön,nem? -
Gabe18 #181 Akkor majdnem jól emlékeztem... -
#180 jaja a szobrot kellett rátenni a lapra! -
Gabe18 #179 Szerintem én idáig már nem jutottam...
A harangon meg a kőlapon már túl vagy? -
#178 Gabe 18 sztem te tudod!!! -
#177 Bocs,jobb oldali! -
#176 Help!!! A másik követ hol találom amit rá kell tennem a bal oldali köre??
-
#175 Rángattam mint félbolond a Fa*zát,de semmi!