A Naprendszerben egyedülálló az Iapetus felszíne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Csak a szádban olvad, nem a kezedben "<#falbav><#falbav><#banplz>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

A hozzászólásokat olvasva kiderült, nem csak én vagyok lökött <#vigyor2>
<#banplz>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Very Fun <#alien>

Tetsuo
Ez egy összeesküvés! Minden képet az IL&M készített!!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

[HUN]PAStheLoD
hanem 0 ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hispan2
érdekes

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

Egy ilyen pici holdnak nincs elég gravitációja ahhoz, hogy egy gyûrût megtartson.

Lucas tudott valamit... <#awink>

Sauron
Mi is volt, az a nagy dolog<#alien2>? Szerinted mekkora gravitáció kellene <#fejvakaras>, hogy a becsapodáskor létrejött "gyûrû"<#confused>, pont ilyen alakzatban rakodjon le<#guluszem1>? A hegyrõl, meg nem is akarok nyilatkozni<#ravasz1>!

\"Látlak, látlak Téged!\"

Magnetic
<#fejvakaras> <#falbav>

<#banplz>

Shodan
Titán-ra a Huygens január 14-én száll le ha jól emlékszem.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

dewdew
Marha egyszerû:
A hold összeütközött valami nagy dolggal, ami szétrobbant, és gyûrû alakult ki a hold körül, mint a Szaturnusz esetében. Csakhogy itt a gravitáció erõsebbnek bizonyult, és a hulladék szépen lassan lerakódott a felszínre. Ez lehet a magyarázata, hogy a fekete anyag a hegylánc két oldalán helyezkedik el, és így keletkezhetett a hegy is.
Esrohnoil
A 4. képen jól látni h. a hegyvonulat két oldalán helyezkedik el a sötét anyag. Tuti közük van egymáshoz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem egy bothan halt meg ezekért a képekért...

Magnetic
Nézd meg jobban az árnyékokat <#hehe>

Sauron
Ott van az, csak nem látod<#nyes><#nyes><#nyes>!

Pontosna hol van a fekete anyag? Én itt csak árnyékokat látok.

Sauron
Az is érdekes, hogy 600 illetve 400 km-es becsapodási kráter van rajta<#wow2>! Holott az átmérõje csak 1400 km-es<#guluszem1>!

Ch_Slater
nekem is ez jutott eszembe egyböl. csodálkoztam is volna ha még nem irta volna be senki 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

AnuluWork
Szerintem meg optikai csalódás lesz ez a "fekete anyag".

Az egyenlítõi "hegyvonulat" meg egy régi földrengés következménye is lehet.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

fúú, jók ezek a képek <#taps>
lovecraft néhány novellája jut róluk eszembe 😊
jó ez a küldetés!

tényleg vannak olyan nyalókák amik ,,egyenlítõjüknél" ,,hegyvonulattal" rendelkeznek 😊 A csoki borítás is magyarázat lehet... szal eddig ez a legésszerûbb megoldás 😊 1 pálcáját vesztett nyalóka!

Magnetic
Tényleg érdekes.
Részemrõl ( a képek alapos megnézése után ) arra hajlok, hogy ez az anyag rákerült a holdra és nem maga a hold termeli.
Akár még arra is hajlok, hogy a sötét rész nem más mint egy hatalmas kráter amit eme sötét anyag borit igy viszonylag magyarázható lenne a szabályos hegyvonulat. Legalább is igy hajnali egy körül ez jutott eszembe. Igaz a 4. felvétel gömb alakú.
Cat: Mindazon által tényleg úgy tünik, hogy 2 égitest olvadt össze.

grebber
UFO-k titkos bázisa van a belsejében.

Next PC upgrade: 2022

sz4bolcs
Egyszerû a válasz: 2 félbõl rakták össze, mint a kindertojást. Csak arra vagyok kíváncsi, mit rejt a belseje...😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

PetruZ
Kiköpött Deathstar. Az egyenlítõi árok helyett hegyvonulat van, de a bolygóromboló lézer tányérja stimmel. 😊
Killgore
Jó kis hold ez 😊 Érdekes. A miénk mért ilyen uncsi? 😄

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

[HUN]PAStheLoD
hú én félek 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

á ez csak vakítás
😄

tökjó

Benedekco
az 1* biztos! csilli villi 1 ojjektum!

Mé há nem?

Mekkorát döbbennének a tudósok, ha kiderülne, hogy az a fekete cucc igazi szurok!!!!!! Vagy fagyott kõolaj....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

vagy talán két objektum olvadt össze

kivaxolták

Miért....miért... a világegyetem legjobb kérdése...de az összes miértre adott válasz sem semmi... <#wave><#wave><#vigyor2>

Tényleg döbbenetes... Kicsit olyan, mint egy félig nyalt Kojak-nyalóka, egy részén még rajta van a csoki, a másikon nincs, meg látszik a formanyomó is. Azt az egyenlítõi hegységet még csak tippem sincs, mi csinálhatta. Körbefutó rengéshullámok aligha. Talán valami nagyobb méretû keringõ objektum töredezett szét és hullott idõvel a holdra, bár miért tett volna ilyet?

now what.

bah
Érdekes,várjuk a 2007-es 100-szor jobb felvételt.
Mikor is kapunk képeket a titánról jan15 vagy elcsúszott februárra?

Pedig szerintem egyértelmû: egy balesetet szenvedett sötét jedi mûve...