39
-
HUmanEmber41st #39 "Csak a szádban olvad, nem a kezedben " -
Runo #38 A hozzászólásokat olvasva kiderült, nem csak én vagyok lökött
-
pepe003 #37 Very Fun -
#36 Ez egy összeesküvés! Minden képet az IL&M készített!! -
#35 hanem 0 ;] -
#34 érdekes -
BiroAndras #33 Egy ilyen pici holdnak nincs elég gravitációja ahhoz, hogy egy gyűrűt megtartson. -
dez #32 Lucas tudott valamit... -
#31 Mi is volt, az a nagy dolog? Szerinted mekkora gravitáció kellene , hogy a becsapodáskor létrejött "gyűrű", pont ilyen alakzatban rakodjon le? A hegyről, meg nem is akarok nyilatkozni!
-
-
#29 Titán-ra a Huygens január 14-én száll le ha jól emlékszem. -
#28 Marha egyszerű:
A hold összeütközött valami nagy dolggal, ami szétrobbant, és gyűrű alakult ki a hold körül, mint a Szaturnusz esetében. Csakhogy itt a gravitáció erősebbnek bizonyult, és a hulladék szépen lassan lerakódott a felszínre. Ez lehet a magyarázata, hogy a fekete anyag a hegylánc két oldalán helyezkedik el, és így keletkezhetett a hegy is. -
#27 A 4. képen jól látni h. a hegyvonulat két oldalán helyezkedik el a sötét anyag. Tuti közük van egymáshoz. -
nobook #26 Nem egy bothan halt meg ezekért a képekért...
-
#25 Nézd meg jobban az árnyékokat -
#24 Ott van az, csak nem látod! -
HellBurner #23 Pontosna hol van a fekete anyag? Én itt csak árnyékokat látok. -
#22 Az is érdekes, hogy 600 illetve 400 km-es becsapodási kráter van rajta! Holott az átmérője csak 1400 km-es! -
#21 nekem is ez jutott eszembe egyböl. csodálkoztam is volna ha még nem irta volna be senki :)) -
#20 Szerintem meg optikai csalódás lesz ez a "fekete anyag".
Az egyenlítői "hegyvonulat" meg egy régi földrengés következménye is lehet. -
rolika #19 fúú, jók ezek a képek
lovecraft néhány novellája jut róluk eszembe :)
jó ez a küldetés! -
p00h #18 tényleg vannak olyan nyalókák amik ,,egyenlítőjüknél" ,,hegyvonulattal" rendelkeznek :) A csoki borítás is magyarázat lehet... szal eddig ez a legésszerűbb megoldás :) 1 pálcáját vesztett nyalóka! -
#17 Tényleg érdekes.
Részemről ( a képek alapos megnézése után ) arra hajlok, hogy ez az anyag rákerült a holdra és nem maga a hold termeli.
Akár még arra is hajlok, hogy a sötét rész nem más mint egy hatalmas kráter amit eme sötét anyag borit igy viszonylag magyarázható lenne a szabályos hegyvonulat. Legalább is igy hajnali egy körül ez jutott eszembe. Igaz a 4. felvétel gömb alakú.
Cat: Mindazon által tényleg úgy tünik, hogy 2 égitest olvadt össze. -
#16 UFO-k titkos bázisa van a belsejében. -
#15 Egyszerű a válasz: 2 félből rakták össze, mint a kindertojást. Csak arra vagyok kíváncsi, mit rejt a belseje...:) -
#14 Kiköpött Deathstar. Az egyenlítői árok helyett hegyvonulat van, de a bolygóromboló lézer tányérja stimmel. :)
-
#13 Jó kis hold ez :) Érdekes. A miénk mért ilyen uncsi? :D -
#12 hú én félek :) -
Flashy #11 á ez csak vakítás
:D -
flashX #10 tökjó -
#9 az 1* biztos! csilli villi 1 ojjektum! -
HUmanEmber41st #8 Mekkorát döbbennének a tudósok, ha kiderülne, hogy az a fekete cucc igazi szurok!!!!!! Vagy fagyott kőolaj.... -
Cat #7 vagy talán két objektum olvadt össze -
Ronny #6 kivaxolták -
HUmanEmber41st #5 Miért....miért... a világegyetem legjobb kérdése...de az összes miértre adott válasz sem semmi... -
kukacos #4 Tényleg döbbenetes... Kicsit olyan, mint egy félig nyalt Kojak-nyalóka, egy részén még rajta van a csoki, a másikon nincs, meg látszik a formanyomó is. Azt az egyenlítői hegységet még csak tippem sincs, mi csinálhatta. Körbefutó rengéshullámok aligha. Talán valami nagyobb méretű keringő objektum töredezett szét és hullott idővel a holdra, bár miért tett volna ilyet? -
Flashy #3 now what. -
#2 Érdekes,várjuk a 2007-es 100-szor jobb felvételt.
Mikor is kapunk képeket a titánról jan15 vagy elcsúszott februárra? -
M2 #1 Pedig szerintem egyértelmű: egy balesetet szenvedett sötét jedi műve...