109
Melyik filmen paráztál a legnagyobbat? Többet is lehet írni.
-
#69 a 13 kísértet - azt mondta má valaki? :)) az nagyon véres, szaftos:)) -
#68 Beyond nekem örök top10-ben van... -
#67 nem lehet a kettőt egy napon említeni -
_Vegeta_ #66 Az a film hihetetlen gyenge szvsz. :) -
#65 Ja igen, feardotcom :) a flashsiteja nagyon para :) nem is mertem végig nézni :P ezaz -
#64 A kör-t nem láttam a de a feardotcom is hasonló sztorival rendelkezik :) -
#63 Nincs mit.
Fellelhető jó minőségben sokfelé, szerintem nem lesz gond vele. -
Boroskóla #62 Kösz, már mióta megakarom szerezni ezt a filmet de nem tudtam az eredeti címét.
Már szedem is lefele. -
#61 Hű, tényleg, a Sötétség fejedelme (hercege néven is futott asszem) is tényleg jó volt.
A másik, amit írtál a Beyond, Lucio Fulci mesterműve, egy örökzöld klasszikus. :) -
Boroskóla #60 Nyolcvanas évek végéről emlékeztek még, a Sötétség fejedelmére azthiszem John Carpenter rendezte.Mikor jön ki a sátán a tükrön hú akkor volt egy kis para.
Meg volt az az Eibon vagy hogy hívták, mikor az elején befalazzák a festőt mert meg festette a poklot.Na abban volt egy csaj akinek mintha fehér hájog lett volna a szemén,de utáltam. -
#59 Azért elég érdekes hogy kicsikorunkban mi mindentől nem félünk. Én annó emléxem, hogy féltem a Hófehérkében a boszorkánytól amikor átváltozott banyává hogy oda adja az almát. Rémálmom is volt rendesen tőle... -
Nyiri #58 8 eves koromban lattam a The Thing-t. Azt hiszem nem kell mondanom, hogy fostam elaludni hetekig. Nalam meg mindig az a film viszi a palmat. A kort nem lattam, mert elmondtak elotte es utana mar nem volt kedvem megnezni. -
_Vegeta_ #57 Franc.. dc-t kerulom nagyivben :\ -
#56 én anno GoreNet -
#55 Én Ramzától kaptam, nemtom ő honnan nyomta má. -
#54 nem úgy sci-fi...
én DC-n/horror hubok/ kívül még sosem láttam :( -
_Vegeta_ #53 Hmm, erdekesnek nez ki meglesem talalhato e vhol vmi verzio belole. :)
Horror scifi? Hat hogyne Event horizon. ;) -
#52 Egy jó kis film a nyolcvanasok elejéről. Az első VHS-, és horrorélményeim között volt, tényleg féltem tőle. 1-2 jelentere TOTÁL MÁSKÉPP emlékeztem, mint ahogy valójában van a filmben, azokon a szcénákon csodálkozva röhögtem, hogy mennyire megszépítette őket az idő, loál! :D
Egyébként van 1-2 olyan momentum a filmben, ami mai szintű megvalósítással egy nagyon ütős múvit eredményezne, viszont 1-2 olyan momentum is, amit remakebe semmi esetre sem tennék be, annyira tré (nem spoilerezek).
Ettől függetlenül ajánlom, nézd meg, ha egy kicsit is vonzódsz az akkori filmek hangulatához. -
#51 hmmmm
horror sci-fi ha van ilyen
sztem marha jó... -
_Vegeta_ #50 Hat figyelj, nekem bugyuta volt. Ott kattogott allandoan a rosszszellem katkatkat. :) A kiscsaj meg nem veszi fel a telefont egy oraig. Ott ereztem azt h lecsukodik a szemem. :|
Szerk:
Mi az a Xtro -
_Vegeta_ #49 Igen igen, igazad van. En má teljesen elfelejtettem. :) -
#48 attól a komáról készült festménytől eléggé megijedtem. -
#47 mert természetfelleti módon kemnény/edzett vagy!
GP-n te sem röhögnél azt garantálom! -
#46 én a hororrfilmeken vagy röhögök, vagy elalszom :( -
#45 84-ben még rohadtul az volt. Bezonbultam tőle! D: -
#44 Xtro mekkora film, bár nem annyira ijesztő sztem...
-
#43 pont azt akartam mondani hogy ha az amcsit nézted, az tényleg nem akkora cuicc.
Nekem az eredetiek nagyon tetszettek, ha te elaludtál>sajnálom -
#42 Charile Sheen.
Legkomolyabb gyermekkori fosi-élményem a Poltergeist, Xtro, Beyond, Dawn, és Day of the Dead, Exorcist, plusz néhány film, amik nem ugranak be. A bennük látott dolgoktól féltem, de ~15 éve azért kissé máshogy álltam ezekhez :), bár manapság is felidéződtek bennem az akkori emlékek, amikor újranéztem ezeket a filmeket.
Manapság engem is inkább a szellemekkel, szellemvilággal kapcsolatos filmek tudnak megfogni (kivéve 28 nappal később), a The Eye 1-2 nagyon jó volt, a Kör közepes, de a gumiszörnyes filmeken max megijedni tudok, ha egy hirtelennagyhangerővelelőugrógenya van, félni nem igazán. -
_Vegeta_ #41 Az elalvast kepletesen ertem, lenyegeben aludni nem aludtam csak mar leragadt a szemem es be is csuktam de ramszoltak h nealudjak. Es igen az ordoguzo kezdetek vagyhogyforditjak nagyon fos film volt. -
_Vegeta_ #40 Ha a szara misel gellarra gondolsz akkor nem, nem o volt.
En a japan Juon-t neztem meg, tobb kis tortenetet meselt el vegen osszeall a kep, h mi az osszefugges. De marha bugyuta. :)
#23 Takezó: fifi jolmondta, nemkell megismerned. Nekem kepek + sample is eleg volt. ;) Ha jol tom Tom Cruise volt aki nyomozast kezdemenyezett a keszitokkel szembe, mert azthitte igazi az egesz. Persze nemaz. Egyebkent a guinea pig egy 6reszes sorozat, es a legdurvabb a flower of flesh and blood c. resz.
#26 Bandew: Nem moziba neztem. Ha moziba neztem volna visszakertem volna a jegyet. :P Egyebkent csak ugy megyek moziba h tudom megéri majd. :)
-
#39 Tortura -
#38 Twin Peaks -
#37 Én legjobban anno az Alienektől paráztam, mikor megnéztem szülői tiltás ellenére :) A szimpla sorozatgyilkosos filmeken viszont egyszerűen nem tudok félni, fogalmam nincs miért. Engem is az okkultabb dolgok paráztatnak be inkább. Állatos horrorból egyszerűen még nem láttam olyant ami túllépett volna a nevetségesen, ami az állati viselkedést illeti. A legtöbb fájdalmasan gagyi.(pl. az Anakonda rendezőjét szvsz le kéne lőni) -
#36 1et értek, qrvajó az a fim! -
akos #35 Darkness (A rettegés háza)
Nagyon ütött. Azt hittem, valami kis buta tinihorror. Hát kőkemény okkultista horror. -
#34 Ja igen és az X-aktáktól is paráztam nagyon, de mindig meg akartam nézni. :) -
#33 Hát velem még moziban nem. :-)
De nem is erről van szó, hanem arról, hogyha vki elalszik egy filmen, az azt jelenti, hogy nem is látta 100%-osan, így nincs joga lefosozni. Persze ilyenkor jön azzal, hogy "De olyan unalmas volt!", de mi van akkor, ha pont azokat a részeket aludja át az illető, amik esetleg tetszettek volna neki. -
#32 Amúgy nem tudom miért, de az ilyen misztikus természetfeletti dolgoktól (Temtetlen múlt, Az átok, Stephen Kingek, Chucky[szerintem természetfeletti :)) félek jobban mint a sorozatgyilkolóstól(sikoly1-3 tudom mit tettél) vagy az vérszomjas állatoktól(cápa, mélység titkai, ahová lépek szörny terem stb.). Igen, talán jobban félek az "ismeretlen"-től :). -
#31 Jaja azért jutott eszembe ennek a topignak a gondolata. :) -
#30 Ezvan :-/
De a nem félek is elég necces volt, mert váratlan dolgok voltak benne, de persze az nem horrorfilm volt és nem is kommersz film volt.