Félelmetes filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
spam. sry
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
én DC-n/horror hubok/ kívül még sosem láttam 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Horror scifi? Hat hogyne Event horizon. 😉
Egyébként van 1-2 olyan momentum a filmben, ami mai szintû megvalósítással egy nagyon ütõs múvit eredményezne, viszont 1-2 olyan momentum is, amit remakebe semmi esetre sem tennék be, annyira tré (nem spoilerezek).
Ettõl függetlenül ajánlom, nézd meg, ha egy kicsit is vonzódsz az akkori filmek hangulatához.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
horror sci-fi ha van ilyen <#alien>#alien><#alien2>#alien2>
sztem marha jó...
Szerk:
Mi az a Xtro
GP-n te sem röhögnél azt garantálom!<#buck>#buck>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
<#eplus2>#eplus2>
Nekem az eredetiek nagyon tetszettek, ha te elaludtál>sajnálom
Legkomolyabb gyermekkori fosi-élményem a Poltergeist, Xtro, Beyond, Dawn, és Day of the Dead, Exorcist, plusz néhány film, amik nem ugranak be. A bennük látott dolgoktól féltem, de ~15 éve azért kissé máshogy álltam ezekhez 😊, bár manapság is felidézõdtek bennem az akkori emlékek, amikor újranéztem ezeket a filmeket.
Manapság engem is inkább a szellemekkel, szellemvilággal kapcsolatos filmek tudnak megfogni (kivéve 28 nappal késõbb), a The Eye 1-2 nagyon jó volt, a Kör közepes, de a gumiszörnyes filmeken max megijedni tudok, ha egy hirtelennagyhangerõvelelõugrógenya van, félni nem igazán.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
En a japan Juon-t neztem meg, tobb kis tortenetet meselt el vegen osszeall a kep, h mi az osszefugges. De marha bugyuta. 😊
#23 Takezó: fifi jolmondta, nemkell megismerned. Nekem kepek + sample is eleg volt. 😉 Ha jol tom Tom Cruise volt aki nyomozast kezdemenyezett a keszitokkel szembe, mert azthitte igazi az egesz. Persze nemaz. Egyebkent a guinea pig egy 6reszes sorozat, es a legdurvabb a flower of flesh and blood c. resz.
#26 Bandew: Nem moziba neztem. Ha moziba neztem volna visszakertem volna a jegyet. 😛 Egyebkent csak ugy megyek moziba h tudom megéri majd. 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nagyon ütött. Azt hittem, valami kis buta tinihorror. Hát kõkemény okkultista horror.
De nem is errõl van szó, hanem arról, hogyha vki elalszik egy filmen, az azt jelenti, hogy nem is látta 100%-osan, így nincs joga lefosozni. Persze ilyenkor jön azzal, hogy "De olyan unalmas volt!", de mi van akkor, ha pont azokat a részeket aludja át az illetõ, amik esetleg tetszettek volna neki.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
spam. sry
De a nem félek is elég necces volt, mert váratlan dolgok voltak benne, de persze az nem horrorfilm volt és nem is kommersz film volt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Meg a Rémkoppantók Stephen Kingtõl.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Inkabb nem nezem ugyhallottam undorito. illetve az a resz amikor a szamuraj feldarabolja áldozatát. 😛
A kör az szar vot bealudtam raja.
Ringu 1,2,0 .ill. dark water viszi a pálmát.
fifi: Juont megneztem, 2x ebresztettek fel alatta, nagyon gagyivolt. Persze ha egyrol beszelunk. 😊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
[fosik a 2 elõzetesétõl<#idiota>#idiota>]
http://thenamelessphoto.com/