Félelmetes filmek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Jesszus régen mennyire paráztam az Alientõl. Nagyon durva volt, ma már nem az.
"Stephen King:Az" c. film volt amin fostam rendesen.. Mai napig para.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

fifi
Deathwatch
eredeti Juon filmek

ezeken fostam

összes Guine pig<#wow3><#wow2>, bár az más alapokon 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
😄D

Rózsalány
Holtak hajnala - tom, hogy mindenki röhög rajta, meg rossznak tartja de nekem 3 éjszaka volt utána rémálmom, meg mindentõl megijedtem nappalis... nemtom mér?!😊
A másik a Kör. az is nagyon <#ijedt>😄DD

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Taranov
"hûûûha de para.. baz a térdemig nem ér fel, megfogom, lerúgom az arcát, megtaposom, kidobom a tizedikrol"

😄D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

engem csak az irritált nagyon hogy ennyire beszartak tõle...
csezz! egy baba aminél van egy bicska..hûûûha de para.. baz a térdemig nem ér fel, megfogom, lerúgom az arcát, megtaposom, kidobom a tizedikrol, utana raparkolok egy ifával..nehogy már ártson nekem egy ilyen

ya bocs ha kicsit túl naturalista voltam <#buck>

Taranov
Én csak a Chucky-t láttam, más horrorfilmet nem 😊)
De elég gagyesznek tûnt 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

én szerencsére csákit már 17 évesen láttam elõször így inkább csak nevettem rajt ;D
asszem A Kör viszi a pálmát!

iko
Régen nagyon sok horror filmen paráztam. Emléxem hogy a gyerekjáték sorozat miatt féltem a játékbabáktól. 😄

spam. sry

← ElőzőOldal 3 / 3