109
Melyik filmen paráztál a legnagyobbat? Többet is lehet írni.
-
#29 nekem a tegnap esti film is tetszett.Az Átok volt a címe asszem. -
#28 Az ördögűző az igazi parás film :)
Meg a Rémkoppantók Stephen Kingtől. -
#27 Velem is volt már hogy elaludtam moziban -
#26 Te aludni jársz a moziba? -
#25 ha per pillanat nem tudod, nem is kell soha hogy megismerd, hidd el jobb úgy... -
#24 Buffy volt a fsz??? -
Takezó #23 mi az a guine pig? -
_Vegeta_ #22 guine pig?
Inkabb nem nezem ugyhallottam undorito. illetve az a resz amikor a szamuraj feldarabolja áldozatát. :P -
_Vegeta_ #21 Csomo fos filmet soroltok fel. :)
A kör az szar vot bealudtam raja.
Ringu 1,2,0 .ill. dark water viszi a pálmát.
fifi: Juont megneztem, 2x ebresztettek fel alatta, nagyon gagyivolt. Persze ha egyrol beszelunk. :) -
#20 Abból a bohócot anno jól feltetováltattam a hátamra... :) -
#19 Régen Szellemírtók 2, amikor csávó feje kidudorodik a képből, atom para volt -
#18 A Szem -
Csaba #17 Halloween 1. Tiszta para volt. -
#16 Mackó testvér -
#15 Az. -
#14 Én a Rémálom sorozattól paráztam iszonyúan 10-12 évesen. Emléxem, csomószor nem mertem elaludni, nehogy jöjjön Freddy. Sőt, még álmodtam is vele. Eléggé para volt. -
#13 Ezt nem mondod komolyan?! -
#12 az a bohócos ugye? -
#11 Ami számomra félelmetes volt és sokat paráztam, az a Hatodik érzék, Temetetlen múlt, A kör. -
CUCLI #10 kör.
[fosik a 2 előzetesétől] -
#9 Jesszus régen mennyire paráztam az Alientől. Nagyon durva volt, ma már nem az.
"Stephen King:Az" c. film volt amin fostam rendesen.. Mai napig para. -
#8 Deathwatch
eredeti Juon filmek
ezeken fostam
összes Guine pig, bár az más alapokon :) -
#7 :DD -
#6 Holtak hajnala - tom, hogy mindenki röhög rajta, meg rossznak tartja de nekem 3 éjszaka volt utána rémálmom, meg mindentől megijedtem nappalis... nemtom mér?!:)
A másik a Kör. az is nagyon :DDD -
#5 "hűűűha de para.. baz a térdemig nem ér fel, megfogom, lerúgom az arcát, megtaposom, kidobom a tizedikrol"
:DD -
ZsirosKenyer #4 engem csak az irritált nagyon hogy ennyire beszartak tőle...
csezz! egy baba aminél van egy bicska..hűűűha de para.. baz a térdemig nem ér fel, megfogom, lerúgom az arcát, megtaposom, kidobom a tizedikrol, utana raparkolok egy ifával..nehogy már ártson nekem egy ilyen
ya bocs ha kicsit túl naturalista voltam -
#3 Én csak a Chucky-t láttam, más horrorfilmet nem :))
De elég gagyesznek tűnt :) -
ZsirosKenyer #2 én szerencsére csákit már 17 évesen láttam először így inkább csak nevettem rajt ;D
asszem A Kör viszi a pálmát! -
#1 Régen nagyon sok horror filmen paráztam. Emléxem hogy a gyerekjáték sorozat miatt féltem a játékbabáktól. :D