311
Hogyan kell videót vágni úgy hogy ne legyen rossz a minősége és ne szaggasson?
-
#111 Bal oldalt, Koepi's Xvid codec (1.2) -
#110 és meiket szedjem le innen a nevét írd le Kösz
-
#109 Nincs telepítve xvid kódek.
www.free-codecs.com -
#108 törölt hozzászólás -
Reyes #107 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok feliratot/subtitle-t hozzárendelni a konvertálandó filmhez? -
#106 Ennél van már újabb MPEG2-es is, ha jól tudom. -
#105 kösz
tudnál ajánlani valami jó kodeket amiben van MP3 és divx vagy hasonlo -
#104 VDub-1.4.13-MPEG2-AC3 -
#103 hi
van egy problémám
na szóval tv tunerrel felvettem pár jó számot MPEG2 12m bit rate és 720x576 on ez a progi nem tudja megnyitni csak a VirtualDubMod
az viszont nem jó mert nem tudom a hang sávját modositani mondjuk MP3 ra
ötlet mit csináljak? -
Pocok84 #102 Köszi, megtaláltam, viszont nem tudok angolul, szóval sajnos ez nem segít, hacsak valaki le nem írja röviden, hogy mi van ott. -
#101 http://www.doom9.org/ > Faqs > Audio FAQ > 19. pont "How can I convert the frame rate of my audio with freeware" -
Pocok84 #100 Hali!
Nekem is hasonló problémám van mint iguanodon-nak. Az a különbség, hogy nekem van egy jó minőségű angol (23.976) és egy tvripes magyar (25.000) filmem. Ha átteszem a hangot, akkor az eleje még jó, de a végén egyre jobban elcsúszik. Próbáltam már a goldwave programmal "széthúzni" a hangot, hogy tuti egyforma legyen a mérete a kettőnek, de nem lett jó. Próbáltam áttenni a filmet Vdubbal 23.976-ra, és utána játszottam a hanggal, és ua. rossz lett. Szinte mindent kipróbáltam már, a hajam hullásnak indult, és nincs több ötletem. Ha valakinek bármilyen ötlete van, ne habozzon leírni, előre is köszi. -
iguanodon #99 Szevasztok.
Olyan problémám lenne, hogy csúszik a hang a képhez képest, hogyan tudnám ezt megoldani a virtualdub-al.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#98 Nagyon szépen köszönöm. -
#97 Virtualdub
-File-->Open Video File és add meg az első filmet
-File-->Append AVI segment és töltsd be a második filmet
-Audio- Direct Stream Copy, hogy változtatás nélkül másolja
-Video- Direct Stream Copy, "
-File-->Save as AVI add meg milyen névven és hova mentse
-Ok
-
#96 Megnyitod az elsőt, majd "File->Append Avi...", és ez hozzáfűzi az előzőhöz
Többet is összefűzhetsz így. -
#95 Hi all! Hogyan lehet két különálló videót egybeolvasztani? Például úgy, hogy egymás után következzenek egy fájlban -
Hay #94 -
Hay #93 Mi a baja a hangsávokkal? -
Hay #92 Majd jön a File "Append avi segment", s a 2. avi fájl, erre meg ezt.
Netről egy helyről leszedett cucc. -
Hay #91 Bocs, ezt. -
Hay #90 -
Hay #89 Hi!
Összefűznék 2 avit e progival. File, open az 1. fájl, ezt írja:
-
#88 Akkor felteszem én is a VD-osok örök kérdését:
Mi a rákért van az, hogy FULL 64 bites rendszeren a VD 64 bites verziója semmilyen avi-t nem hajlandó megnyitni és folyamatosan azt irogatja ki mint ami a 79-es hsz-ben látható.
Most mindjárt jön egy szaki aki kifejti, hogy DV codecre van szükségem... ebből ajánlja a Panasoninc vagy a Canopus codec-et.
Igen ám, de az a qrva nagy helyzet, hogy 32 bites VDub u.e. a rendszeren csont nélkül megnyitja az avi-t.
A gép amúgy egy 64 bites 3.2-es Intel, XP Prof Eng 64 bittel.
Erre tudja valaki a megoldást? -
#87 ejha, nem mondod:| sztem rosszul értelmezted a kérdést. -
#86 én erre a virtual dub témára tudnám javasolni a GordianKnot nevű programcsomagot, ami letölthető a http://www.doom9.org oldal Downloads szekciójából. sztem nagyon jó eszköz annak, aki avi-val és DVD-vel foglalkozik. -
#85 hi,
lépj oda, ahová a frame-et akarod beszúrni.
aztán illeszd be, majd mentsed el más néven. ott kell lennie a módosításnak. -
ssolitude #84 Miért pont VDubbal? És milyen TV-kártyáról?
-
szaborosi #83 Hali!
Virtualdub programmal szeretnék tv müsort felvenni de a képernyő méretem kisebb
mint az eredeti képméret Hol lehet ezt normál méretre állitani
Köszi szaborosi -
#82 písz!
keyframe-eket hogy lehet beszúrkálni?
"végre" eljött az alkalom, mikor igényt tartanék rá:D
htxvm^^ -
ssolitude #81 Itt olvasgass! -
#80 ha valaki tudna segíteni köszi -
#79 -
#78 file/open megnyitásakor ezt az üzit kapom -
XerPY #77 THX
-
#76 Az Avi nem a videókodek, hanem fileformátum, az XVID pedig MPEG-4-es típusú videókodek (nem külön fileformátum)
1. Avi megnyitása (File/Open)
2. Tömörítés beállítása Video/Compression/a listából XVID MPEG-4 codec kiválasztása (a Configure gombbal tudod finomhangolni)
3. File/Save as menűponttal mentés -
XerPY #75 VAlaki megtudja mondani hogy hogy tudok avit xvidre konvertálni vele?
köszi -
Norby86 #74 Sziasztok.
Eddig még nem igazán használtam ezt a progit,de most kéne videovágásra, és eggyet nem értek. Letöltöttem az 1.6.12 verziós VirtualDubot és amikor kejlölök egy részt mert azt kiszeretném menteni a filmböl,és rámegyek arra hogy file->Save as AVI,na elis menti,de amikor megnézem minden jólett e,késik a kép a hang mindig előrébb jár 2,3 mp-vel. Hogylehet ezt korrigálni? Vagy ez ilyen verzió hiba? Aztán van olyan is amikor nemcsak hogy a hang jár előrébb a képnél hanem a kép kifagy miközbe lejátszom winampon. Meg azis kicsit furi nekem hogy adott 700 megás AVI formátumu film,amiböl kimentek aviba egy kb. 3percet,és 2 giga lessz a file mérete! Na,ezt sem értem hogy mért csinál ekkora méretet,amikor semmit nem álítottam át benne,alap program amit felraktam gépre és ilyeneket csinál. HELP! -
#73 thx -
FoToS #72 Sajnos a képet nem sikerült ideaplikálni :-(