218
Mi a három film, amin a legtöbbet agyaltál?
-
#98 - Vissza a jövőbe trilógia
- Equilibrum
- Idétlen időkig
- Gattaca
- K-pax
- Mátrix
- A sebezhetetlen
- Hatodik érzék
- A 6. napon
- Truman show
- 12 majom
- + az Alkonyzóna összes része
-
Vegas #97 -Sorvaggyel... -
#96 Oliver Stone filmek...
-Szakasz
-Született gyilkosok
-Ha ölni kell
-Amistad(ez lehet , hogy Spielberg)
-Minden héten háború
-Nixon
-Született július 4-én
nagyon sok film van még
-Egy asszony illata
-Keresztapa sorozat
-Egy igaz ügy
-Ösztön
-A per
lehetne még sorolni.. -
#95 "Álmodozás az élet megrontója te vagy" :)
Asszem így van :) -
deicide #94 Elgondolkodtató filmek...?
A Matrix...de annak csak az alap gondolata..!
-
#93 Megnéztem énis a kört, ha már ennyire sokan mondtátok. Nem egy egyszerű film! Még jó hogy túl fáradt voltam ahhoz hogy gondolkozzak rajta.
Panzermeyer, most olvastam 1 újságban. Idézni nem tudom, de valami olyasmi volt, hogy a chipek ára változatlan de a tudásuk félévente megdumlázódik.Ha ilyen mértékben növekszik 2050re már olyan szinten lehetnek, mint az emberi agy, vagy akár meg is haladhatják. És akkor már nem árt elgondolkozni a robotok szerepén. -
#92 Ja, és a Terminator filmek időparadoxonja (szerintem időparadoxon).
Mert elküldi jövőből a jelenbe a katonát, hogy az apja legyen, de akkor ő mégis hogy lehet a jövőben anélkül, hogy még előtte nem is küldte el az apját? Vagy, hogy, meg mint??? wááááá... van benne agyalnivaló. -
#91 Amin elgondolkodtam:
- Donnie Darko
- Jákob lajtorjája
- Harcosok klubja
- Hatodik érzék
Mellesleg A.I. Nem lesz itt még 50 éven belül semmi ilyesmi. Anno az USA vs Szovjetunió űrpárbaj idején már a 2000. év környékén emberi Mars kolonozációkról beszéltek. Aztán hol vagyunk még attól... -
#90 Az élet szép! egy hatalmas film, tele sok poénnal, de nagyon kemény a sztori. Csak ajánlani tudom én is! -
#89 Asszem még senki nem írta: A zongoratanárnő (La pianiste) Nagyon durva, beteg film. Nagyon sokáig filóztam rajta a film után. Igazából annyira beteg a film, hogy símán rá lehetne mondani, hogy egy nagy rakás szar, de valami miatt mégis megfogott. Nagyon érdekes kérdéseket vet fel.... szerintem. -
#88 Hmm lássuk a saját listáma:)
amik egy szinten vannak:
-Fight Club, Amerikai Szépség, Összeomlás, Gattaca, Kontroll (szerintem elég agyalós ha elmélyed benne az ember)
- és nálam csak ezek után jön a Hetedik, 6. érzék az Identity és a Donnie Darko -
#87 egyetértek az 1 eredetibb volt és jobb. -
#86 Ja nincs csak elgépeltem. Az 2 akart lenni. -
#85 van Cube 3?
[nem tudta] -
_Vegeta_ #84 A rocco hatulrol szereti 1 az nem a true anal stories 13 ? :P -
Vegas #83 Rocco hátulról szereti 1.2. -
Garfield #82 Szerintem az 1 messze jobb, a második rész semmit sem ad hozzá.
Az 1-ben pont az volt a zsneiális, hogy minimális diszletek közt szinte kamaradarab-szerűen játszódott a sztori, mégis pattanásig tudták feszíteni az ember idegeit.
A szerepek is jobban kidolgozottnak tűnnek az 1-ben. -
#81 A kettő után az 1 nem váltott ki ilyet. Szerintem a 3 súlyosabb de másnak más erről a véleménye. -
#80 Én még csak az 1et láttam, de az nem kavart fel ennyire. Ha a 2 ilyen akkor meg se nézem Bennem ilyen érzéseket az AI, meg az Amerikai szépség keltett. -
#79 A Kocka 2 -t láttam először az nagyon érdekes volt és megnézése után olyan érzéseket keltett amit semmi más film. Elhagyatottság reményvesztetség kilátástalanság. -
Kolbasz #78 Mulholland Drive
Lost Highway
Radírfej
Ezeken lezsibbadna az agyatok.
Aztán jöhet a többi, amiket írtatok, csak én még hozzátenném a Forrest Gump-ot is. -
RadeoN #77 összeomlás alap. fight club is. -
Vegas #76 Kör
6. érzék
A.I.
Félelem.com
A bujaság kertje
-
_Vegeta_ #75 Az AI-t teljesen elfelejtettem, pedig valoban nagyon erdekes volt. Felveszem 4.nek. :> -
#74 Kocka? -
_Vegeta_ #73 A reklammal kapcsolatban igazad van.. De teged egy film se kesztetett gondolkodasra miutan megnezted ? -
#72 Ja,ja!:) -
#71 JA,ja!:D -
#70 Tenksz. Na azon 2-3 napot, biztosan agyaltam -
#69 6. érzék -
#68 AMiken én gondolkodtam: Lé meg a Lola, Hetedik, meg van egy film, aminek nem jut most hirtelen eszembe a címe. Bruce Willis játszik benne egy kisgyerekkel (nem, nem a Kölyök) és a kissrác látja a halottakat. Annak a filmnek tetszett eddíg legjobban a befejezése. -
#67 Mi bajotok a Schindler lsitájával? -
#66 A Ravasz az agy és a két füstölgő puskacsövön min gondolkodtál? :D
Hogy melyiket dobja a vízbe? :) -
#65 Mullholand drive
Lost highway -
#64 a remény rabjai...nemtom volt-e már...illetve a philadelphia....na meg akkormár a forrest gump is.... -
#63 A Maffiózok-ról én is szoktam néha gondolkodni. Szeretem nagyon... Talán az egyik legjobb sorozat :) -
#62 egy igazán ütős, elgondolkodtató, drogos film: Rekviem egy álomért. -
#61 Jákob Lajtorlája
Most volt TV2-n szombat éjjel. -
#60 Az Amerikai Szépségen fél északán át filóztam. A másik, ami nagyon megfogott az az AI-mesterséges inteligencia. Robotikával foglalkozók szerint kevesebb, mint 50 éven belül realizálódik a probléma, szóval majd lehet filózni mitől válik valaki egyéniséggé. -
#59 #50: ezek közül még csak a K-Pax-et láttam, az télleg jo film volt