218
Mi a három film, amin a legtöbbet agyaltál?
-
OPM #138 Run Lola Run -
#137 Német. Lola rennt. film. -
#136 angol címe mi ennek? -
OPM #135 nézd meg a Lé meg a Lolát és megkapod a választ! -
#134 Elgondolkodtató film: Reverse Gang Bang 2. Egy férfi és 14 nő... -
#133 ExistenZ tényleg jó film... -
#132 A Torrente mindkét része az!
Győnyőrű mocsokságok: szervkereskedelem a téma
Könyörtelenek: családon/fiúkollégiumokon belüli erőszak
Existenz(életjáték): sztem jobb mint a mátrix -
#131 A legjobb film a Mulholland Drive!!!! -
_Vegeta_ #130 Persze persze, enis elfogadom h neked tetszett, de nekem vhogy nem jott be. -
#129 En az Ocean`s Twelve-n gondolkoztam azon hog vajon en mit csinalnek ha egy maffiatag kopogtatna ket gorrillaval. -
#128 Nekem is nagyon tetszett pont azért is mert nem agyon fényezett amcsi színészeket láttam benne. -
#127 kink a pap, kinek a papné.... :D
én elfogadom, ha neked nem tetszett. nekem viszont nagyon. -
_Vegeta_ #126 Regen vitaztam mar errol itt sg-n szal most nemakarok, de.. Szentem borzaszto gyenge film volt a 28dl. Gyenge szineszi teljesitmeny, gyenge latvany, gyenge sztory, gyenge alapotlet. :D
Boccs, telleg nemakarok vitazni errol, de szeretnem ittlatni a velemenyem. :) -
#125 28 days later tényleg jó volt...
akár a lehetséges /közel/jövő is lehet -
#124 voltak filmek amiken elgondolkodtam, meg most is sokkol pl a 28 nappal kesobb, vagy a fo kedvenc 78'as Dawn of the Dead... De ma hajnalban elegge lesokkolta az elmemet egy filmecske:
Crash...
nocomment GG^^
enyhen durv... -
#123 Erre én is gondoltam. A válasz: az életben nincs megoldás mindnere:D -
#122 Pontosan ezen gondolkodtam ma. Mármint a vetéléseken, hogy többször volt...
Viszont logikai baki a filmben, hogy ha a gyerek meg sem születik, akkor a csaj családi élete is rendben/mert voltak ilyen bevágások/tehát nem válnak el, apuka nem pedofil... Hiszen ez szvsz még közvetve sem múlt a gyereken... Na mind1 -
_Vegeta_ #121 Nem a paradoxon a lenyeg hanem h neki meg se kellett volna szuletnie, nyilvan az anya azert vetelt el már annyiszor mert eddigis mindig igyvolt. Valami ilyesmi :) -
#120 Uff szóval a rendezői változat szerint csak a halálával oldja meg a paradoxont? Dúrva -
#119 Igen, a directors cutról beszélek. Akkor én néztem félre valamit, mondjuk már vagy fél éve láttam, lehet rosszul emlékszem. De így legalább már minden világos, eddig nem értettem, hogy mit keres a végén, ha egyszer meg sem született.... Na mindegy... -
#118 Ha most a directors cutról beszélsz akkor> az nem ő hanem egy full ismeretlen fickó...
De a normál verzióban is rájön hogy csak és kizárólag akkor tud jóvá tenni mindent, ha a csajt mégcsak nem is ismeri, ezért küldi el a p*cs*ba a szülinapi partin -gyerekként.
nekem ez jött le, de javítsatok ki ha tévedek... -
#117 SPOILER!!!!!
Na ezt én sem értem pontosan. Mert ha ugye megfojtja magát, és elvetél az anyja, akkor ő meg sem születik. De akkor mi az a film végén a képsor, amikor összeházasodnak a szőke csajjal. Mert asszem ezzel van vége a filmnek. Ezért nem értem pontosan, hogy mi is történik. Most meghal, vagy pedig összeházasodnak meg happyend??? -
#116 Ha itt elkezdek spoilerezni lelőnek...
!NE olvasd el csak végszükség esetén!!! :D
!!!NAGYON KEMÉNY SPOILER!!!
Az eredeti filmben az van hogy asszem az elmegyógyintézetben elővesz vmi gyerekkori tekercset egy születésnapról./ezzel megy vissza/ Odamegy e kiscsajhoz, és már nem emléxem pontosan, de vmi olyat mond hogy azután nem is ismerkednek meg egymással, nem lesznek barátok stb...
Ennek a végén meg az intézetben egy olyan filmet vesz elő amin az ő születése van felvéve, apa-anya-tehát a szülés. Ezzel megy vissza és felköti -megfolytja a köldökzsinórral magát.../!/ -
#115 Nem rég láttam, de nem azt a változatot. Mi a külünbség? -
#114 Butterfly effect -director's cut-
de jó volt... -
_Vegeta_ #113 Van nekije sajat topigja, de btw epp ez a lenyege h annyira osszetett.
Szentem nem meghalt, de csak ezt a vilagot vesztette el. -
Halhatatlanok
egész érdekes kis animáció, de a vége egy picit kavar szvsz. -
#111 Ennek a Donnie Darkonak mi volt most a lényege??
Hogy meghalt? Vagy mi? -
#110 Az Űrodüsszeia tényleg húzós film, komoly tartalommal, és zseniális metaforákkal. Nem árt 10-15-ször megnézni a film végét, és akkor is marad egy pár olyan dolog, ami 1000. megnézésre sem biztos, hogy leesett volna, neten lelhető 1 pár oldal, ami ezzel foglalkozik. -
_Vegeta_ #109 Kiraly, akkor nemis olyan nehez megszerezni. Felcsuszott most a priolitasa a dolognak. ;)
Koszi az infokat. -
#108 igen, minden idők "ős" sci-fi -je a film,
nagyon jó....
Én inkább a folytatáson,
a 2010 Űrodüsszeián gondolkodtam el, amiben
Roy Sneider játtsza a főszerepet, TCM -en csomószor
vetítették már. jó film. -
#107 de a netpiacon olcsóbb amúgy -
#106 itt a dvd
én dc-ről szedtem amúgy -
_Vegeta_ #105 Hat megszerezni lesz a nehez feladat, mivel regi film. Jelent meg dvdben ? -
#104 nem olyan könnyű így elmagyarázni (spoilerkedés nélkül)... a zene, a látvány, a történet: zseniális... Nézd meg!
/ha ez segít Stanley Kubrick rendezte Arthur C. Clarke-al közösen/ -
_Vegeta_ #103 tudatlan vagyok de a 2001urodusszejat még nemlattam, mirol szol az ? -
_Vegeta_ #102 Az idetlen idokig, eleg erdekes mert ahhoz kepest h romantikus vigjatek eleg mély mondanivaloja van. Csucsfilm. :) -
Acorp02 #101 csao na akkor enis leirnam kis listamat :)
- Amerikai Historia X
- Halalsoron
- A Kor
- Ejszaka a foldon
- Collateral
most ezek jutottak hirtelen eszembe, ezek azok amik utan meg forgott az agyam a filmen :D -
#100 amiket még nem nagyon említettek:
- Blade Runner/Szárnyas Fejvadász
- 2001 űrodüsszeia
- Apokalipszis most
- Mechanikus narancs
meg még van 1 pár -
#99 téényleg a 12 majmon én is sokat filóztam. nagyon dúrva h pont azok terjesztik el akaratlanul akik később megpróbálják megakadályozni