218
Mi a három film, amin a legtöbbet agyaltál?
-
#58 Ken Park nagyon durva!:)
Meg van dvd-n!:) -
#57 Fhuu ne is mond!:) -
#56 Az is kurva jó!:) -
#55 Igen,igen!:) -
Rohamoszti #54 Mortal Kombat 2. - Vajon miért vártam ki anno a végét és miért ültem be rá egyáltalán?! -
#53 "fujj de budi van" reklam - na azon elgondolkodtam hogy hany fokos szogben kene baltaval szetverni a gyerek fejet aztan szetkenni anyja hatan a beleit.
Amugy nem irok ide ilyen mindenki altal alternativnak nevezett filmeket, mint matrix, stb. -
Gabyee #52 aki nem látta még az nézze meg az Azonosság(Identity)c. múvit aki meg látta annak további jó gondolkozást kívánok:P -
#51 Kisérlet is ide tartozik szerintem. -
#50 mert az Összeomlás/Amerikai Szépség/K-Pax mellett nagyon gyenge :) -
#49 csodálkozom, hogy az Egy csodálatos elmét még senki sem mondta... -
#48 Last samurai miért?
Képi világa szép volt, de egy akkora alapvető baromságra épült, hogy vérlázító... -
#47 Amerikai história X
Gattaca
Stigmata (ez nem annyira)
I am Sam
Ken Park (kicsit durva, de ha jobban bele gondolsz...)
Meet Joe Black
Mona Lisa Smile
The Last Samurai
Veronica Guerin
A kör mért? szerintem szimpla horror, annak viszont nagyon jó! -
flashX #46 igen a Kontroll is jó a csuklyással! -
Garfield #45 Akkor te még nem láttad az Életvonat c. filmet. -
#44 A Zongorista
Kontroll
A Kör -
#43 Memento?vagy vmi hasonló című film,az is agyalós volt -
#42 sajnos hogy igazad van.. és mindig ezek a filmek kapnak kitüntetést, díjat, pénzt ..
-
#41 hetedik, 21 gramm, fight club, butterfly effect, osszeomlas
ezek a filmek amiken elgondolkodtam, es telleg volt ertelme megnezni oket. -
Eddig az egyetlen ilyen témát feldolgozó film, ami jó: Az élet szép! -
#39 Schindler listája - elgondolkodtam, hogy egyáltalán minek csinálnak ilyen filmet ...
Meg majd gondolom a Sorstalanság, arra is biztos nagy szükség van ... -
#38 :DDDDDDDDDDDD -
#37 Ja aztán még olyanok, hogy Hetedik érzék.. Ez a film volt az első olyan amit "gyerek" fejjel láttam és rákellet, hogy jöjjek, hogy engem az ilyen filmek sokkal jobban izgatnak mint a lövöldözös szarok.
A hős c. film is kurva jó volt. Akkor az Utolsó szamuráj.
Mit láttam még ami megfogodt?!.... mmhh.. jah IGEN: Azumi.
Akkor a Kill Bill vol. 1-2. Hatalmas film.
Bár nem tom ti, hogy álltok ezekkel a filmekel, h ti megnézztéttek aztán jóvan .. ez egy jó film volt, vagy filóztatok rajta, mert én elég sokat gondolkodtam utánuk.
Meg volt egy film már nem tom a címét amibe egy Zsidó gyerek elkezdet nácinak öltözni és próbált a "vére" ellenfordulni úgy, hogy zsinagókákat raboltak ki megilyenek! -
#36 pl: ami hirtelen eszembe jutt és nagyon nagyot ütöt számomra: 21 Gramm!
aztán: Amerikai Szépség, Összeomlás, K-PAX, 12 majom, Halálsoron, Fight Club, Ravasz az agy és két füstölgő puska cső, meg a blöff is kurva jó volt!
Mondjuk a fight club után amiket irtam azok annyira nem gondolkodtatóak viszont nagyon csavaros a rendezésük és talán ez fogodt meg!
Meg van még egy pár!
Meg ti sorozatokon nem szoktatók gondolkodni?? Én pl.: nagyon sokat szoktam fantáziálni a Maffia c. sorozaton. Csak sajnos dvd-n nem tudtam megvenni az egészet, mert 51ezer forint(két évad)!:(
Ha esetleg vki tudná olcsóbban(gondolom értitek mit értek ez alatt-copy) az írhatna nekem egy privit. -
tiamat #35 És valljuk be, hogy a Taken sorozat is ott hagyott néhány nyitott kaput maga után... -
tiamat #34 A Titokzatos folyó inkább volt megrázó,de ez is velem maradt pár éjszakát... -
tiamat #33 Engem sokáig nyugtalanított pár gondolat a Hetedik c. film után.
Meg aztán ott van a Magnólia is.... -
#32 de -
#31 Saw :DD -
Gyusz #30 A Mátrix-filmek elgondolkodtatóak, de mindegyik részt többször is meg kell nézni, hogy kialakuljon az ember saját értelmezése. Bár a második és harmadik rész szerintem mint film, nem állta meg olyan jól a helyét, de sokkal többet lehet rajtuk agyalni mint az első részen.
Egyébként A kör az egyik kedvencem, habár tényleg egy amerikanizált változata egy eredeti filmnek. Már alig várom a második részt!
-
#29 #15 :-) -
#28 a mullholland drive-on senki nem gondolkozott el? :) -
_Vegeta_ #27 Igy vegigolvasva csupa jo film.
Azert a kör is igen elgondolkotato, (mondjuk inkabb ringunak mondanam ha nem veszitek zokon :) ) mivel ezis a tulvilagot targyalja. -
_Vegeta_ #26 Erdekes a matrixot sokan emlitik es van is benne vmi. De azert (szvsz) egy donnie darko sokkal elgondolkodtatobb. :S -
_Vegeta_ #25 Tenyleg igazad van, a truman show is iszonyat nagy film el is felejtettem. Basszameg h letoroltem. :( -
#24 ryan közlegény első 20 perce... -
#23 ha tetszett nézd meg a Ringu vírus-t és a Ringu 0-t is... -
CUCLI #22 matrix -
#21 A titkos folyó
Trainspotting -
Takezó #20 jah, hogy úgy elgondolkodtató :) -
#19 Miért? Nem mondhatod, hogy rögtön leesett minden. :-)