218
Mi a három film, amin a legtöbbet agyaltál?
-
reanimator #178 Suicide Club -
KnightRider #177
Nyugaton a helyzet változatlan - alapvető emberi értékekről
Rocky - nem az erő számít igazán, hanem a hit és az akarat
Star Trek V: A végső határ - elég érdekesen boncolgatja a hit kérdését (sokak szerint szar a film, szerintem azonban a legjobb Trek film)
Csocsó, avagy éljen Május Elseje - 50'es évek retro, az embernek eszébe jutnak a jó és a rossz dolgok, töri szakosoknak kötelező
Schindler listája - azt hiszem, ehhez nem kell kommentár
A bukás - az előző fordítottja. Nem mondom, hogy kötelezően sajnálni kell Hitlert, de legalább nem az általánosan ismert szörnyetegként állítják be benne, hanem annak, ami valójában volt: embernek
Veszélyes jövő - mit tehetünk, amikor már nincs remény
Good Bye, Lenin - egy álom véget ért, és nem adatott meg az álmodóknak, hogy tisztességgel búcsút vegyenek tőle
Fahrenheit 9/11 - ehhez sem kell kommentár
Most hirtelen ezek jutnak eszembe, mint elgondolkodtató filmek...
-
OPM #176 tegnap megnéztem a Nyisd ki a szemed c. alkotást... és háát nemtudom... szerintem azon ritka filmek közé tartozik, amelyből jobban sikerült a remake -> Vanília égbolt -
blackgamer #175 Trükkös fiúk
van egy csavar a végén, mindenképpen ajánlott megnézni -
OPM #174 vanília égbolt
húú tegnapelőtt láttam újra tv-ben -
reanimator #173 Kairo(Pulse) !!! -
#172 π -
landmine #171 Harcosok klubbja, Forest Gump, Educators, látom az elsőt többen írták, úgyhogy ez tuti alapmű...:) -
#170 Equilibrium, leszámítva a mátrix szerű harc jeleneteket, nagyon dúrva a mondani valója. Létezhet az ember érzések nélkül, és ha igen érdemes-e létezni nélkülük? -
#169 egyetértek.
Nekem lámpást adott kezembe az Úr! az kihagyhatatlan film!!!! -
#168 Én utólag, és úgymár nem is tetszett a csodálatos elme:D -
#167 "Én ezt a filmet nem értem"
Hát igen, ez a kérdés gyakori Lynch filmjeinél. :-) -
#166 Ööööö... Hát ami azt illeti nekem elég hamar leesett. :-D
(Nem láttam az Egy csodálatos elme-t) -
Acorp02 #165 azabaj hogy én elötte pár nappal láttam az "egy csodálatos elmét" és én sejtettem hogy ezlesz :D -
#164 Hetedik pecsét
Ingmar Bergman filmje. Érdemes megnézni, mint az összes Bergmant. Ez még nem is túl művészi, inkább elgondolkodtató. (Ergo a "művészfilmektől" irtózók, mint pl. én is megnézhetik.) -
#163 Titkos ablak? Nekem nagyon bejött, hogy a film végéig nem is sejtettük, hogy az egész csak a depp fejében játszódik. -
Egg #162 Alul... -
#161 ops -
#160 pl a twin peaks! -
#159 győzike show, Big brother ,Való világ (komolyan) -
#158 Közellenség,Ocean's Eleven -
ugot2know #157 Néha jó,hogy egyes filmek ne ma néző szájába adják a megoldást szájbarágósan,hanem gondolkodjon rajta el a néző!Akár több megoldásra is lehet jutni...sztem néha az ilyen nyitva hagyott kérdésekkel teli filma tovább megmarad az emberben... -
#156 Lynch -
#155 Na igen... a sorozatot gyerek fejjel láttam még, ahogy láttam. De megnéztem még miket rendezett Lynch, s nincs több kérdésem :D -
ugot2know #154 Meg kell nézni a sorozatot és utána Lynch bácsit megkérdezheted! -
#153 Twin Peaks - Tűz, jöjj velem
Én ezt a filmet nem értem. Magyarázza már el valaki... -
#152 helyes
így ugyan kimaradsz egy csomó jóbol, de minket ez a tény miért zavarna? -
#151 Hunter S. Thompson öngyilkos lett :((( -
ott a pont. -
ugot2know #149 Vannak jók,pl. Csapd le csacsi!,Legényanya.. -
#148 Én magyar filmet nem nézek meg semmi pénzért. Még netről ingyen sem töltöm le. -
#147 Amerikai Taxira az egyik újság 0%-ot adott. Azért ez elgondolkoztató. Nem is néztem meg. -
#146 Csendes pusztító (Miről szólt a film?)
Rambo 3 (Hány lőszer fér egyes fegyverekbe?)
Amerikai Taxi (Melyik idegszanatóriumban él a rendező és forgatókönyvíró?) -
ugot2know #145 Masnap c. magyar film!Hogy voltak erre kepesek penzt adni es miert lett ilyen hosszu?Miert neztem meg?NO,ez igazan elgondolkodtato! -
#144 Az van a film borítójára írva, hogy rejténylabirintus. Én ahányszor megnéztem (kb 10-szer), annyi ötlet jutott eszembe, hogy mi miért van. -
#143 ok.. már meg van a topikja!:D Google találta meg!;) -
#142 Mindenki próbálja, és van is sok verzió, de... :D -
#141 Vki érti ezt a mulholland drive-t!??! -
#140 A pityergő teve története
Egy nyár a Góbi sivatagban, Mongólia déli részén. Egy nomád család segédkezik a tevék születésénél. Az egyiknél komoly nehézségekbe ütközik a kicsi világrahozása. Miután mégis megszületik a kis tevebébi, anyja nem akar tudomást venni róla, nem eteti, és nem gondozza. A hagyomány szerint, a mongolok ilyenkor hívnak egy hegedűst, hogy játékával elbűvölje a nőstényt, akiben a zene hatására talán újra feltámadnak az anyai ösztönök -
#139 Wilbur öngyilkos akar lenni
A harmincas éveikben járó testvérpár, Harbour és Wilbur anya nélkül nőnek fel. A jószívű Harbour úgy érzi, felelősséggel tartozik öccse, a labilis idegzetű Wilbur iránt. Miután édesapjuk hirtelen meghal, a fivérek között még szorosabb, szeretetteljes kapcsolat alakul ki. A fiuk összefognak és elhatározzák, hogy közösen vezetik egyetlen örökségüket: apjuk antikváriumát. Hamarosan azonban Wilbur öngyilkosságot kísérel meg, amelyet túlél ugyan, de hosszabb terápiára kórházba utaljak. Kezelőorvosai úgy gondoljak, hogy Wilbur számára egy szerelmi kapcsolat jelentené az igazi gyógyírt, s bár a fiút időről időre megkörnyékezik a nők, ő senkit sem kepés közel engedni magához. Harbour eközben kénytelen egyedül vezetni az könyvkereskedést. Egy nap betoppan hozzá a kórházban takarítóként dolgozó Alice, aki a betegek által hátrahagyott könyveket szeretné eladni. Harbour beleszeret a gyermekét egyedül nevelő, csendes, fiatal nőbe. Az új kapcsolat szinte észrevétlenül megváltoztatja a fivérek életét...