497
  • TÁTÁÁÁ
    sziasztok!!
    Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy hol tudnék vásárolni,vagy rendelni MAGYARORSZÁGON OCC-s pólókat??????!!!!!!!
    köszi
  • pauly
    na ennyi volt az új részek?
    már megint régi részt adtak...
  • pauly
    ja,szerintem gyenge a cikk,szinte semmi újat nem mondanak,amit eddig ne tudtunk volna,már aki nézi a sorozatot...de persze jó indok volt nekik kimenni hozzájuk legalább...ha már kimentek,akkor csinálhattak volna velük egy komoly interjút
  • savafan
    nekem igazából az a bajom a cikkel, hogy nagyon sok és nagyméretű képet tettek bele:((( ráadásul igazán érdekes és új kép nem került bele. csak az interjú szobás kép. azok helyett még írhattak volna valamit. pl. az új 3 szintes építkezés helyzetéről.
  • Met
    jó lett volna ha olyant küldenek oda akinek van némi köze a motoros témához
  • savafan
    nekem is furcsa volt ami írtak róla. mint egy primadonna:))) tele sztárallűrökkel. én úgy vagyok vele, hogy amíg megcsinálja azt amiért szeretjük és nézzük a sorozatot addig azt csinál amit akar. a magánélete ennyire nem izgat. megteheti mert van pénze és nincs kontrollja. igazából mikey-ra sem figyel senki. ő meg aztán még nem is dolgozik. csak bohóc a cégnél. de jószívű, a cikk szerint.
  • hunbasser
    ezaz,végre itt egy igazy occ fan,akinek még a logója is az amcsi motorok! :D
  • pauly
    ja,köszi!
  • spyderco
    Már megtörtént :) a képek tif-ben vannak 10-12MB/db
    1.oldal
    2.oldal
    3.oldal
  • pauly
    szkenneld be :) köszi :P
  • hunbasser
    amikor jótékonykodnak,meg minden,akkor nem ilyen
  • Reyes
    Az meg a másik, hogy a cikkben is írják, hogy milyen flegma Paulie... Nekem eddig sem volt szimpatikus, de ezután...
  • savafan
    Ma megvettem a lapot. Az tetszik, hogy a junior is kezd az apjára hasonlítani:)) az interjú alatt ugyanúgy az asztalon van a lába. mondjuk a faternak letörném amikor valakivel beszél az irodában, háttal neki, asztalon a láb. és a multkori részben a wendys-eseknél is asztalon a lábbal beszélgetett:))
  • pauly
    Jó kis mocikat csinál Russel is :)Nekem ezekben az tetszik hogy elég egyszerűek,nincs telerakva mindenféle giccses vackokkal...
  • Reyes
    Igen még 2 hétig biztos kapható lesz:)
  • Met
    Az Exile-nak mi köze az OCC-hez?
  • Bankrupt #441
    Itt érdemes szétnézni
  • pauly
    :)
  • Vlala #439
    Discovery néha művel ilyet, pl. nemrég egy másik rész hangsávját nyomták rá az egyik Biker Build-off részre...
  • pauly
    Pff már megint rossz részt adott ez a szerencsétlen discovery :) de leglább itt a vénembernek még a jó hangja volt :)
  • pauly
    én is jótékonykodnék ha ha már telelennék pénzzel :)
  • hunbasser
    oh shit,lemaradtam a mostani chopper befejezéséről!
    a végét láttam,amikor learatták a sikert,ezzel a sárga-piros motorral,sztem ez volt az eddigi legjobb motorjuk,a kormány nagyon durva volt,meg a vázat is ők csinálták,szal eszméletlen volt,és megintcsak jótékony célú volt.ezt becsülöm bennük,h mindig jótékonykodnak.többek között ezzel a műsorral is - nekünk :)
  • savafan
    a mostaniban? az még kapható az újságosoknál? nem szoktam olyat venni.
  • Reyes
    Auto-MMotorban van egy 6 oldalas cikk a "gyárlátogatásról"!
  • savafan
    ja, az a tegnap esti rész ismétlése volt. mindig így van. reggel ötkor és 11-kor ismétlik az előző esti 8 órás részt.
    ma este lesz a befejezése a mocinak. ez az első sajátvázas moci.
  • hunbasser
    most is volt egy rész,11kor kezdődött,itt maguk csinálták a vázat,meg egy csomó mindent.
  • savafan
    ja, ricknek, vinnienek is folyamatosan változik. de, hogy ezeknél mindig hó van, az hihetetlen:)) alig van meleg, napsütéses rész a mostaniakban. viszont jók az új részek. nekem az extrák is nagyon tetszenek, sajnos a háttérinfós részt nem láttam de majd az ismétlést megnézem.
  • pauly
    én is így vagyok vele,már kezdem megszokni,erre beraknak meint egy ujabbat,és most hogy újabb részek vannak,már a többinek is cserélgetik összevissza...:(
    pedig az eredeti hangok jók voltak mindnek,kivéve mike-nak,annak jobb a mostani hangja :)legelőször nem az volt ha jól emlékszem...
  • pauly
    :D
  • savafan
    azt mondja meg valaki, hogy miért kell szinte adásonként változtatni a szinkronokat? már kezdem megszokni az egyiket, mire változik:(((

amúgy a faternak egyre gyakrabban gurul el a gyógyszere. ettől még jobb a műsor:))
  • hunbasser
    meg így már nem is olyan élvezetes a veszekedésetek,igaz Pauly? :)
  • pauly
    jaja,a régi hangja nagyon jó volt,így már nincs is annyir akedvem nézni :(
  • Fenrir
    Nagyon furcsa az öreg Paul hangja, kár hogy más szinkronja volt. Az előző sokkal jobban el volt találva, főleg amikor üvöltözött meg káromkodott :)
  • Fido4life
    pfhuj...
  • Vegas
    ki tud csinalni jo bannert?
  • Vegas
    d:
  • Narancs
    Jewrassik Park, ja
  • Met
    teccen, mert valami modi csinálta csakúgyból
  • Vegas
    fura D: