American Chopper (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy újabb vas

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
az tudjátok miért van? azért, mert azzal még szebbé lehet tenni amocikat, mint pl. rick mocijának légszûrõjét...avagy valamelyik régebbi részben paulie a sárvédõkre vágott vele króm lángokat. azt egyszerûen a diszitésre használják..majd ha lézerrel vágják a vázat, és robotok futószalagon rakják össze a gépeket, és mindenki fehér köpenyben flangál, mint a tudósok, na majd akkor mondhatjátok, hogy nem kóser a dolog...
Az öreg Teutul felfogása szerintem az, hogy jó munkát csakis jó minõségû és megfelelõ szerszámmal lehet elvégezni és nincs is ezzel baj.
Indian Larry-t meg ne bántsd, annak ellenére, hogy old school stílusa volt de nekem tetszett. David Mann tudomásom szerint festõ volt.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
másrészt tisztelen a régieket, mint david mann-t, arlen nesst...de azt meg kell hagyni, hogy egyszerûen fenomenális a mûsor. Az ott dolgozók, az egész yolan családias....Mikey a kedvencem, meg Vinnie, de a többiek is jófejek...szeretem a mûsort, mindig megnézem, és az egészben az a jó, hogy oylan mint egy valóságshow. Minden nap várom este a következõ részt...csak kár hogy teleb*sszák reklámokkal:S
ReaL MaDRid x siempre
sztem jó a sorozat, fõleg hogy nincs narrátor benne, mint pl. az Egyszer egy iylet vezetni-ben, ettõl yolan életszerû az egész...amugy sztem a mai vilgában nem maradhatnak meg modern cuccok nélkül nem tudnának megmarani, a visugaras gép pöpec, és én valahol meg is értem, hogy nem mindent õk végeznek, ellentétben az American hotroaddal, ahol lehetne Boxd-éknál egy saját kárpitos team...
Mostmár? Elküldjük ennekannak neki van 80 fejes vízsugaras vágógépe, amit simán meg lehet csinálni kézzel.
nálam még +fav
A halál csupán a kezdet...
nálunk( UPC) ma is volt és tegnap is
A halál csupán a kezdet...
ReaL MaDRid x siempre
van fent egy bõrdzseki is,amilyen paulnak van,az mondjuk kicsit drága
ReaL MaDRid x siempre
Akkor nincs más választásom csak az internetrõl???????
Szerettem volna kihagyni ezt a procedúrát!!!!!!!
Azért ha van valakinek még ötlete azt elõre is köszönöm!!
ReaL MaDRid x siempre
Várom a részleteket.Elõre is köszi
Downhill!!
Szeretném a segítségeteket kérni abban,hogy hol tudnék vásárolni,vagy rendelni MAGYARORSZÁGON OCC-s pólókat??????!!!!!!!
köszi
már megint régi részt adtak...
ReaL MaDRid x siempre