Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem biztos, hogy jól értem a problémádat. Nekem jelenleg nincs ilyen érkezõ levél-jelzõ telepítve, mert a levélforgalmam nem indokolja.
Nézd meg a Mozilla Firefox témacím 17. oldalán a #263 hozzászólást.
Ott szó van a levélérkezés jelzésérõl
Üdvözlettel: gy?jt?
nálatok nincs ilyen probléma?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Tehát Thunderbird 1.06 Magyar verzsön.
Nem emlékszem, hogy korábban, amikor magasabb verzióra váltottam, le kellett-e a korábbi programot törölni, vagy upgrade-ként rátölthetõ-e az újabb verzió?
Köszönöm az információt. Az egyszerûség kedvéért a szolgáltatóval tisztázom a dolgot.
These are my friends, see how they glisten...
Ezek szerint a Thunderbirdnek nincs ilyen vakációs beállítása.
Mert ha nem érsz rá, akkor hogy töltöd le a leveleket?
U.i.: A VIPMail-nek pl. van ilyen vakációs beállítása.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Milyen beállítással tudom elérni, hogy hosszabb távollét esetén a fiókomba küldött email-re automatikusan olyan visszajelzés menjen, amely jelzi, hogy nem tudom fogadni az üzeneteket? Mozilla Thunderbird 1.0.2 verziót használok.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
találtam 1 ilyet, talán ez lesz az..
A másik megoldás, hogy kiexportálod a leveleket .eml formátumba (ebben segíthet pl az AutoSave nevû kiterjesztés, amivel egész mappákat is le lehet menteni egyszerre .eml fájlokba), és azokat a fájlokat behúzod az egérrel az Outlook Expressbe (sima Outlookban ez nem fog menni, viszont az meg tud importálni Outlook Expressbõl). Vagy pl használhatsz külsõ programot is erre, mint pl a mbx2eml, ami a .mbx fájlokból csinál .eml-t.
mert most egy másik gépen is meg kell a thunderbirdrõl outlook 2003ra átállást és ott többszáz mail van😞 mit tegyek?
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Yeah! Magyar várható?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Akkor azt nem lehet ugy megoldani, hogy az ADSL-em AXELEROS és én egy freestart-os postaládán keresztül szeretnék küldeni levelet, másnak ?
Mert hiába adom meg a TB-nek a freestart mtp-jét nem jut át a levél a cimzethez.
Lenne egy jókora gubancom a TB-vel.
Tegnap feltettem, és agybajt is kaptam töle...
Mivel én ruoter megosztáson keresztül vagyok neten a levelek simán megérkeznek, de mikor szerettem volna levelet küldeni vkinek, akkor kérte az smtp beállitásokat...
Csak mivel én egy Axeleros adsl-el vagyok és a posta fiokom freestartos, igy nem fogadja el egyik smtp-t se.
Mi a tehendö ?
Felejtsem az a Tb-t vagy van rá vmi megoldás ?
Plz, akinek van vmi ötlete az irjon, elöre is tnx !
Pá.
Lenne egy kérdésem és elõre bocsi ha már volt ilyen és nem láttam volna.
Az a gond, hogy a TB állandóan kéri az smtp jelszavát akkor is ha azt már kismilliókétszer beállítottam, hogy használja a jelszókezelõt, de az neki nem felel meg, tehát küldés elõtt popóáp ablak, hogy véssem be a jeszót. Mind addig nem volt annyira idegesítõ ameddig akár 6 xor is akarta.
Ez csak eltöltés elõtt csinálja és nem csak az smtp-nél ha nem felváltva miko melyiket akarja.
Mi qrtam el?
Van vmi tippetek?
Köszönöm a segítséget elõre is.
Üdv.: Kroy
peza
Display Mail User Agent Extension
Mozilla Calendar
de van egy olyan sejtesem/erzesem, h a calendart nem szereti...
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
/lehet rosszul irom, mert ebben azert nem vok jo 😊/
de csokkentett modban elindult, megjelennek az fiokok, es a levelek is, s az email kuldes is megy.
Segitsegetekre lenne szuksegem... 😊
Tartomany nev valtozas tortent a munkahelyemen, s kicsit megzakant a thunderbirdom..., az alabbi jelenseget produkalja, s a reinstall nem segitett...
itt meg lehet tekinteni
sajnos nekem elfogyott a tudomany...
valaszotok elore is koszonom
peza
A másik megoldás, hogy kiexportálod a leveleket .eml formátumba (ebben segíthet pl az AutoSave nevû kiterjesztés, amivel egész mappákat is le lehet menteni egyszerre .eml fájlokba), és azokat a fájlokat behúzod az egérrel az Outlook Expressbe (sima Outlookban ez nem fog menni, viszont az meg tud importálni Outlook Expressbõl). Vagy pl használhatsz külsõ programot is erre, mint pl a mbx2eml, ami a .mbx fájlokból csinál .eml-t.
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"