Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Segítség kell! Plz!
A Vodafone Mail-bõl akarom leszedni a leveleimet,de ehhez szükséges a 'Biztonságos hitelesítés használata'. <-Ezt a Vodafone ügyfélszolgálata közölte velem. Hiába kapcsolom be, akkor sem tud a Vodamailhez kapcsolódni. Azt írja ki kapcsolódásnál: "A levelezõkiszolgáló nem támogatja a biztonságos kapcsolatot."
Ha pedig nem kapcsolom be a bizt. hitelesítést, akkor meg: "A jelszó elküldése nem volt sikeres."
Tanusítványokat kellene importálnom vagy mi? Ha igen, akkor honnan?
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait
Beklikkeltem hogy mindig on-line legyen és utána ment, elküldte.
Köszönöm
Isten fizesse meg <#alien2>#alien2>
Azt látom hogy te kened-vágod a Mozilla TB-t is 😊 ne haragudj ,de nem igazán értem...
A netkapcsolatomra értetted ezt a offline módot vagy a TB-ben van vmi hasonló opció
(Ha a kapcsolatomra, akkor chello megosztva routerrel, de a munkahelyemen ahol szinén routerrel osztunk meg adsl-t is elõjön ez)
Ha beállítás probléma akkor utánanézek ...
Köszi
Az vajon miért vagyon, ha a TB-vel ráklikkelek egy emilre, s megírom vala a levelet, de nem küldi el (ekkor piszkozatba menti) csak akkor ha a TB-t elindítom, és újraküldöm...vagy ez így normális? <#rolleyes>#rolleyes>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az lenne a kérdésem, hogy belehet e állítani a hotmail-t, hogy letudja tölteni a mail-eket.
thx
A Thunderbird 1.0.6-os verzióját használom.
A Norton Internet Security vírusvédelmében be van állítva az e-mailek vírusellenõrzése, de én nem látom az e-mail küldés után, hogy ellenõrizné.
Milyen beállítással lehet feléleszteni ebben a levelezõben a vírusvédelmet?
Üdvözlettel: gy?jt?
bár ez szubjektív, nekem a TB jobban bejött
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
A másik amit kérdeznék, hogy, hogy lehet megjeleníteni a címjegyzéket a bal oldalon(Mint az Outlook Expresszbe, vagy az Incredimailben), hogy állandóan látszon.
A kódolást hiába állítom át., lehet hogy olyan betûtípust használ, ami nekem a TB-ben nincs meg?
Keress rá a topikban az "export" szóra, korábban sokszor volt már róla szó, vannak rá extension-ök is.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem találtam sehol export-ot. A leveleimet szeretném kimenteni + a beállításokat megõrizni.
A címjegyzéket sikerült.
Resurrection!
Resurrection!
Namármost nincs valami trükkös ext vagy bármi, amivel meg tudnám nézni, hogy egy adott szöveggel mi lehet a "kódlapos" gond? Mert látszólag már minden ékezetes karaktert átírtam, de még mindig baja van a kódlappal és fogalmam sincs, micsoda. Roppant idegesítõ, hogy nem tudom, mit kell átírni.
U.i.: UTF-8-ra nem akarok váltani, mert eddig akárhányszor próbálkoztam, mindig tömegével jöttek vissza a levelek, hogy nem tudják elolvasni.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
ja meg mindent próbáltam, de a kimenõ levelek se mennek... bár ez tuti az én hibám...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2.) De értek
3.) Kösz, hogy segíteni próbáltál de nem megy!
Ezt se használnám többet... De muszáj mert csak ebbe lehet megnézni a leveleimet! <#lookaround>#lookaround>
2. Nem a program a köcsög, hanem a júzer nem ért hozzá. (Bárcsak a hozzáértés lenne akkora, mint a szitkozódás vehemenciája.)
3. Tools -> Account settings -> <vipmailes fiók neve> -> server settings -> Leave messages on server (alopciók ízlés szerint állítandóak)
Ez a program egy akkora köcsögség hogy az nemigaz!
Feltettem, beírtam a vipmailes címemet, oké, rányomtam a letöltésre! Faszán mûködött!
Most jön a köcsögség:
Amikor webmailen be akarok lépni (anyám gépérõl), vimailen 0 db mail! Na tököm telelett! 2 napig nem kattintottam a letöltésre thunderbirdben! megjöttek a 2 nap alatti mailek! Hol a többi?
Kérdezem én: Mi a jó büdös fasz ez? A Qrva életbe!
Aki tudna válaszolni erre hogy mi a faszért van ez és van-e megoldás erre, megköszönném!
(Bocs a káromkodásért, de ez tényleg érthetetlen)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Elmagyaráznád? KÖSZI
http://darkghost.uw.hu
A másik, hogy a leveleket állandóan letölti. Vagyis ugyan azt a levelet mindíg letölti, ha rámegyek, hogy levelek letöltése... Tudnátok segíteni??
THX
http://darkghost.uw.hu
OpenPGP titkositó és az enigmail ingyenes kiegészitõ? Nyugodtan használhatom céges mailcimemhez?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mindent átgondolva azt hiszem, a leggyorsabb segítség egy privátüzenet Sil78 részére. Nem szeretnék fogadatlan prókátor lenni, de biztos vagyok abban, hogy Sil78 segítségével sikerül a problémát megoldani.