Mozilla Thunderbird

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil78
Nem kevered a Biztonságos hitelesítés használatát a Biztonságos kapcsolattal? Ez két külön pont, minden kombinációt végigpróbáltál?

These are my friends, see how they glisten...

dokar
Helló.
Segítség kell! Plz!
A Vodafone Mail-bõl akarom leszedni a leveleimet,de ehhez szükséges a 'Biztonságos hitelesítés használata'. <-Ezt a Vodafone ügyfélszolgálata közölte velem. Hiába kapcsolom be, akkor sem tud a Vodamailhez kapcsolódni. Azt írja ki kapcsolódásnál: "A levelezõkiszolgáló nem támogatja a biztonságos kapcsolatot."
Ha pedig nem kapcsolom be a bizt. hitelesítést, akkor meg: "A jelszó elküldése nem volt sikeres."
Tanusítványokat kellene importálnom vagy mi? Ha igen, akkor honnan?

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

KoJin Mekre

Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait

Beklikkeltem hogy mindig on-line legyen és utána ment, elküldte.

Köszönöm

Isten fizesse meg <#alien2>

Sil78
Offline mód az, amikor nincs netkapcsolat (pl betárcsázós internetnél amikor nem vagy betárcsázva). A Thunderbirdben a bal alsó sarokban van egy kis ikon (ha nem látod, akkor Nézet / Eszköztárak / Állapotsor), ami mutatja, van-e kapcsolat. Vidd fölé az egeret és nézd meg. Vagy ha ez rendben van, akkor nézd meg az Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait.

KoJin Mekre
Üdv!

Azt látom hogy te kened-vágod a Mozilla TB-t is 😊 ne haragudj ,de nem igazán értem...
A netkapcsolatomra értetted ezt a offline módot vagy a TB-ben van vmi hasonló opció

(Ha a kapcsolatomra, akkor chello megosztva routerrel, de a munkahelyemen ahol szinén routerrel osztunk meg adsl-t is elõjön ez)
Ha beállítás probléma akkor utánanézek ...
Köszi

Sil78
Nem lehet, hogy offline módban vagy, és azért nem küldi el?

KoJin Mekre
Üdv!

Az vajon miért vagyon, ha a TB-vel ráklikkelek egy emilre, s megírom vala a levelet, de nem küldi el (ekkor piszkozatba menti) csak akkor ha a TB-t elindítom, és újraküldöm...vagy ez így normális? <#rolleyes>

Sil78
Az 1.0.x verziók nem tudnak automatikus választ küldeni, de ha pl az 1.5 bétát használod, abban már benne van ez a funkció is, a szûrõknél.

akyyy
gondoltam hogy ott, de azt nemtom, hogy hogyan küld vissza egy általam írt figyelmeztetõ üzit!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ivjoe
Szûrõk?
akyyy
Valaki tudja, hogy lehet megcsinálni azt, hogy ha küldenek egy e-mailt egy bizonyos cimrõl, annak írjon vissza VALAMIT, amit megírhatok, valamint tiltsa is le, hogy ezt a levelet ne kapjam meg!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Amse
hi!
az lenne a kérdésem, hogy belehet e állítani a hotmail-t, hogy letudja tölteni a mail-eket.
thx

Szervusztok!

A Thunderbird 1.0.6-os verzióját használom.
A Norton Internet Security vírusvédelmében be van állítva az e-mailek vírusellenõrzése, de én nem látom az e-mail küldés után, hogy ellenõrizné.
Milyen beállítással lehet feléleszteni ebben a levelezõben a vírusvédelmet?

Üdvözlettel: gy?jt?

nekem is az volt, de egy idõ után nagyon lelassult, volt amikor lefagyott megnyitáskor, nem volt benne spamszûrõ, stb..

bár ez szubjektív, nekem a TB jobban bejött

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

miért váltasz incredimailrõl? az egy zsír progi

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Sziasztok.Az lenne a kérdésem, hogy Incredimailbõl, hogy lehet átvinni a leveleimet TB-be?Most váltanék TB-re de az Incredimailbe van rengeteg fontos levelem.Az Incredimail-ben el lehet menteni az egész hóbelevancot(Beállitások, levelek, fiókok).cab file-ba.Kicsomagoltam és a mappák(ahol a leevleim vannak) .imm file-ba vannak, viszont a TB ezt nem látja.Nincs valami trükk?
A másik amit kérdeznék, hogy, hogy lehet megjeleníteni a címjegyzéket a bal oldalon(Mint az Outlook Expresszbe, vagy az Incredimailben), hogy állandóan látszon.
Hu.man limbi
Miért van az, hogy néhány kapott levélben az összes ékezetes karakter hibásan jelenik meg.
A kódolást hiába állítom át., lehet hogy olyan betûtípust használ, ami nekem a TB-ben nincs meg?

Jah bocs, félrenéztem, ez csak backupra van.

Keress rá a topikban az "export" szóra, korábban sokszor volt már róla szó, vannak rá extension-ök is.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

maozedong
és ezzel átvihetõ/exportálható lesz más levelezõkbe?

Resurrection!

maozedong
azmerre?

Resurrection!

MozBackup-pal.

maozedong
Hogyan lehet exportálni????
Nem találtam sehol export-ot. A leveleimet szeretném kimenteni + a beállításokat megõrizni.
A címjegyzéket sikerült.

Resurrection!

Az is volt, meg olyan is, hogy ékezettelenítettem, de akkor is dumált. Valami kódlap-konverzió kéne.

maozedong
próbáld meg, hogy kimásolod notepadba, ott mentésként beállítod a "jó" karakterkészletet, elmented, ott is kidob unicode-os figyelmeztetést. majd megnyitod, és copy paste al visszamásolod a küldendõ levélbe

Resurrection!

maozedong

A levelezõ kliense mennyire kompatibilis a netscape-l?

Resurrection!

Írom a levelet elõre fixált kódlapban. Egy weboldalról kopipasztázok egy szöveget. El akarnám küldeni, mire dob egy kis popup ablakot, hogy az üzenetem olyan karaktert tartalmaz, ami a levél kódlapjában nincs meg, válasszak inkább Unicode-ot, blabla.

Namármost nincs valami trükkös ext vagy bármi, amivel meg tudnám nézni, hogy egy adott szöveggel mi lehet a "kódlapos" gond? Mert látszólag már minden ékezetes karaktert átírtam, de még mindig baja van a kódlappal és fogalmam sincs, micsoda. Roppant idegesítõ, hogy nem tudom, mit kell átírni.

U.i.: UTF-8-ra nem akarok váltani, mert eddig akárhányszor próbálkoztam, mindig tömegével jöttek vissza a levelek, hogy nem tudják elolvasni.

Cicero
Jaj de jó neked

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Pfff... 😄:😄dd Én is láttam chatfoton darkboyt mégse te voltál az 😮

tudok 😛

inkább fogd be... majd privibe írok vmit...

Cicero
Ezek szerint a program nem hajlandó neked mûködni, ne is erõltesd.

Cicero
Jellemzõ rád ez a szó használat. A program nem kötsög, te nem értesz hozzá rohadtul, pedig te tudsz "php"ni... 211 megoldja a problémát

nem jó 😞

ja meg mindent próbáltam, de a kimenõ levelek se mennek... bár ez tuti az én hibám...

Aquir
ha jól értelmeztem a szöveget, akkor a #211 jó arra

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

1.) Nem
2.) De értek
3.) Kösz, hogy segíteni próbáltál de nem megy!

Ezt se használnám többet... De muszáj mert csak ebbe lehet megnézni a leveleimet! <#lookaround>

1. Mosd ki a szádat, mert mocskos.
2. Nem a program a köcsög, hanem a júzer nem ért hozzá. (Bárcsak a hozzáértés lenne akkora, mint a szitkozódás vehemenciája.)
3. Tools -> Account settings -> <vipmailes fiók neve> -> server settings -> Leave messages on server (alopciók ízlés szerint állítandóak)

Hi!
Ez a program egy akkora köcsögség hogy az nemigaz!
Feltettem, beírtam a vipmailes címemet, oké, rányomtam a letöltésre! Faszán mûködött!
Most jön a köcsögség:
Amikor webmailen be akarok lépni (anyám gépérõl), vimailen 0 db mail! Na tököm telelett! 2 napig nem kattintottam a letöltésre thunderbirdben! megjöttek a 2 nap alatti mailek! Hol a többi?

Kérdezem én: Mi a jó büdös fasz ez? A Qrva életbe!

Aki tudna válaszolni erre hogy mi a faszért van ez és van-e megoldás erre, megköszönném!

(Bocs a káromkodásért, de ez tényleg érthetetlen)

Mr Manson
Levél titkositás és aláíró - kell hozzá az enigmail plugin.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ezt nem egészen értem.... Rákerestem a OpenPGP-re, de nem tom használni... nem tom mire jó...
Elmagyaráznád? KÖSZI

http://darkghost.uw.hu

Mr Manson

Sil78
Nézd meg, amikor telepítetted a programot, pontosan hova tette a Profilodat. Ha olyan helyre, amihez amúgy nincs jogosultságod (pl egy korlátozott felhasználói fiókba, amihez nem férsz hozzá, ha nem azzal a felhasználóval jelentkeztél be az XP-be), akkor nem fogja tudni oda letölteni a leveleket.

Lenne egy olyan poblémám, hogy a freemail cíemrõl tölteném, le a leveleimet, de ezt a hibaüzenetet kapom :

A másik, hogy a leveleket állandóan letölti. Vagyis ugyan azt a levelet mindíg letölti, ha rámegyek, hogy levelek letöltése... Tudnátok segíteni??

THX

http://darkghost.uw.hu

Mr Manson
Aloha!

OpenPGP titkositó és az enigmail ingyenes kiegészitõ? Nyugodtan használhatom céges mailcimemhez?

Örülök, hogy tudtam segíteni. Valamikor én is mástól tudtam meg, amit most továbbadtam. Egyebek mellett ez a nagyszerû ebben a Fórumban.

Szervusz praksi!

Mindent átgondolva azt hiszem, a leggyorsabb segítség egy privátüzenet Sil78 részére. Nem szeretnék fogadatlan prókátor lenni, de biztos vagyok abban, hogy Sil78 segítségével sikerül a problémát megoldani.

ez az, mûködik, köszi szépen!

dede, jól érted, az a gondom, h nem jelzi a program, ha érkezett egy új e-mail, csak amikor Start Menübõl/Asztalról elindítom, akkor jelenik meg a kis ablak a képernyõ jobb alsó sarkában, és ezt szeretném vhogy megoldani.