Mozilla Thunderbird

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Hi! Volna egy kérdésem: a return receipt az ugye a kézbesítési visszajelzés küldése? Ha azt bekattintom akkor a címzettnél rá fog kérdezni hogy elküldi-e az értesítést hogy megjött a levél ugye?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

nah elszoltam magam..., megint elezdte..., pedig compactoltam már a fodlert de ugyanolyan alssú emgint 😞
msot teszteltem és ugytünik csak az aktuális gépinditás-tól nézve az elsõ inditás iylen..., utána gondolom beeszi magát a memóriába, de ez igy mgé akkor is elég necces 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem , de msot megtettem, tényleg jobb lett valamivel thx, bár anno ennél is gyorsabb volt emlékeim szerint de ez már bõven a türhetõ szitnen belül van, ezer thx
más:
a get mail gobmra kattintva nem történik semmi valamiért..., migh ha a nyilra kattintok mellette és get all new messages müxik tökélewtesen, ez mitõl lehet? régebben nem votl ilyen :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil78
Hmm, a "Mappák tömörítése" menüpontot próbáltad már?

These are my friends, see how they glisten...

help pls:
újabban iszonyú lassan nyilik meg a thudnerbird (vagyis megnyilik de alul a kis csik nagyon alssan kuszik lefele)addig meg még a már leszedett leveleimet se mutatja inboxban, iszonyú sokat kell várni..., és gõzöm sincs mitõl van, egy régebbi verziom volt az elkezdte csinálni, mozbackupal kimentetem elveleim emg adressbookot, unisntall, felraktam legújabbat, vbissza elvelek emg egybebek..., és msot is ugyan ezt csinálja...., exteket nem hazsnálok thudnerbridhoz...
valami 5let? 😞

Sil78
Ugyanúgy Eszközök / Levélszemét kezelése.

akyyy
hol van az újban a spam szûrõ? egy rakat spam jön motanába , és nem tudom sehogy se leállítnai, és nem szerretném egyeknét szûrõvel letiltogatni.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sil78
Ez nem a Profile Password kiterjesztés, hanem a Profile Password Button, ami egy kiegészítés a Profile Password-höz. De attól még ez önállóan valószínûleg nem mûködik, kell a sima Profile Password.

KoJin Mekre
Megmondom az õszintét 😊, elõször ott próbáltam, de szürke volt a gomb ami a kiterjesztéshez tartozott.

Azért is írtam, mert azt hittem ennek vmi speciális helye van a menükben, de úgy látszik a hiba az én készülékemben van...

Sil78
A kiterjesztés beállításainál nézd meg. Eszközök / Kiterjesztések, ráállsz a megfelelõre és Beállítások gomb alul.

KoJin Mekre
Köszi, sikerült! 😊

Kipróbáltam, ezt a profile password kiterjesztést, de én a Lock (lakat) ikonon kívül amit az eszköztárban találtam, nem találtam "beállításra" utaló gombot, az elején sem kért semmit. Mikor ráklikkelek a lakatra, azt irja hogy no password set, azaz nincs jelszó beállítva...én hiszek neki hiszen igaza van.
Kérdés:
Hol lehetne ezt beállítani? Ugye ez a kiterjesztés jelszóval védené a fiókomat, hogy illetéktelenek ne lássák a leveleimet(persze mint irtad "De persze csak lámák (meg véletlen megnyitás) ellen véd, hisz elég a leveleket tartalmazó fájlokhoz hozzáférni...")
5let?

Sil78
Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Helyesírás, kell ott lennie egy olyannak, hogy További szótárak letöltése.

KoJin Mekre
Mi a bill. kombinációja ennek a nézetnek?
Közben megtaláltam /Me noob... G billentyû volt amit én leütöttem véletlenül. 😊

Apropó, nekem angol a helyesírás ellenõrzõ az 1.5 TB-ben, ami nem nagy baj, de idegesitõ hogy mindent piros vonallal aláhúz.
Kérdés:
Nem lehetne valahonnan beszerezni a magyar helyesírás ellenõrzõ kit.-t ?
(a TB magyar menüs, csak ez angol, és nincs is más nyelv hogy kiválasszam a magyart)
Köszike elõrre is aki tudja a megoldást...

Sil78
Mondjuk Eszközök / Postafiókok beállításai, és ott az adott postafióknak a nevére kattints, ott lesz szerintem az általános adatok közt.

Jelszavas védelemre ott a Profile Password kiterjesztés, ez indításkor kér jelszót. De persze csak lámák (meg véletlen megnyitás) ellen véd, hisz elég a leveleket tartalmazó fájlokhoz hozzáférni...

Sziasztok! Megtudná valaki mondani hogy miként (hol) lehet a thunderbird-ben aláírást szerkeszteni a levelekhez? Valamint hogy esetleg nincs valami jelszavas védelme a programnak indításkor? Gondolok itt arra, hogy ne lehessen beleolvasnia akárkinek a beérkezett üzenetekbe.
totya24
öö.. asszem egycsapásra meg is oldódott a problémám... valami elkerülte a figyelmem.😄

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

totya24
Hi!

még anno raktam fel egy helyesírásellenõrzõ ext-et. Újraraktam a rendszert, az megmaradt, de a szótár részét mégsem tudja használni.. már keresgéltem, de nem tudom, honnan is szedhettem le...
nem tud esetleg valaki segíteni? :S

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Hu.man limbi
Ok! Köszi! Sikerült megcsinálni!
Tudtok még ajánlani valami okos kis extrát hozzá amit érdemes feltenni?
Sil78
Minimize to Tray kiterjesztés.

ha azt akarod hogy a systemtrayre üljön re ahoz egy ext kell emlékeim szerint..., az auto indulást meg simán benyomod az inditopultba az iconját 😄

Hali!
Thunderbird-öt hogyan lehet letteni hogy háttérben fusson.
Meg azt hogy automatán induljon startup-kor. (vagy csak indítópultban lehte?)
aki keres az talál...
tele vana net free progikkal ehez...

hali, kéne egy kis segítség, saját gépen hogy tudok smtp-szervert létrehozni?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mr Manson
frissult magától

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bala_
Sajna 1.5 el nem mûködik

Mr Manson
levélszemét hogy lehet automatikusan olvasott?

Sil78
Ha jól emlékszem, az Outbox nevû kiterjesztéssel.

bala_
Mivel lehet megoldani (a bill. kombináció kivételével), hogy ne azonnal küldje el a levelet, hanem késõbb??

kiszolgáló: pop3.tvn.hu
port: 110
felh. név: neved(ami a kukac elõtt van)

Hy. A thunderbird proginaál a kiszolgálo beáll./kiszolgálohoz mit kell beirni ha TVN-es vagyok?

Köszi
Mr Manson

Mr Manson
okés!
azért kár! mert TB1.5b2 is jó nagyon!

Sil78
Ebbõl még nincs, a Thunderbird-bõl mindig kb egy héttel késõbb jelenik meg a következõ verzió (a két fejlesztõcsapatban elég nagy az átfedés).

Mr Manson
ebbõl hol az 1.5 RC1?

dokar
így már okés, kösz

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Sil78
Majdnem, de ez azok közé a kiterjesztések közé tartozik, amik nincsenek fent a hivatalos oldalon. Minimize to Tray

dokar
lécci, mi a kiterjesztés pontos neve?
Jó helyen keresem?

dokar
thx <#worship>

Sil78
Persze, csak rakd fel a Minimize to Tray kiterjesztést.

dokar
Hi, kérdés.
Le lehet valahogy zavarni a TB-t a systraybe?

Sil78
A NOD32 attól még ellenõrzi a leveleket, csak nem az EMON modullal (ami asszem csak Outlookhoz van), hanem az IMON-nal, amikor a megfelelõ portokon beérkeznek.

Miért kellene integrálni? A NOD32 attól még leellenõrzi a leveleket, csak kapcsold be azt a szolgáltatását, hogy az e-mail végére odafûz egy rövid üzenetet arról, hogy leellenõrízte a levelet.

KoJin Mekre
üdv!

Van olyan plugin ami a beérkezõ leveleken víruskeresést futtat?
Outlook felismerte a Nod32-t, a TB sajnos nem...
Végülis ez nem is hiba, inkább kényelmi funkció.

Magyarul:
Nem lehet a TB-be integrálni a víruskeresõt? (alá Nod32?)

Mr Manson
Eszközök ... Postafiók beállítások ... Tértivevények

Szijasztok!

Nem tudja valaki, hogy és hol lehet beállitani azt, a Thunderbird-be, hogy az elküldött és fogadott leveleknél automatikusan kérja és küldje a visszajelzést?

Aki tudja az irja meg minnél hamarabb ha lehet...
Elöre is köszi!
Mr Manson

dokar
Részlet a Vodafone által közölt Outlook beállításokról: "Válassza a 'Kiszolgálók'/'Servers' fület, és pipálja ki a 'Kiszolgáló hitelesítést igényel'/'My server requires authentication' négyzetet."
Szal ez kiszolgáló hizelesítést igényel, gondolom ez a TB-be a 'Biztonságos hitelesítés használata'-val felel meg.
Nem keverem a Biztonságos kapcsolattal, mert itt teljesen másról van szó. Úgy tudom az 995-ös port és SPOP3-nak mondják (vagy SSL POP3).
Itt a Vodánál sima POP3 kell csak, biztonságos hitelesítéssel. Vodás tanúsítványhoz hogyan jutok?
Freesite-os tanúsítványom van, mellesleg megsúgom ingyen SMTP-t biztosítnak! <#eljen>
Egyáltalán mit kéne csinálni? Enigmail-t is telepítettem, bár ehhez nem igazán értek.