1448
Mozilla Thunderbird
-
#528 Úgy tudom, az ingyenes Yahoos fiókokhoz nem jár POP3 támogatás. Vannak viszont külső programok, amikkel össze lehet kapcsolni a kettőt (pl YPOPs!), vagy ott a Webmail nevű kiterjesztés Thunderbirdhöz. -
#527 A Yahoos leveleim letöltéséhez beállitottam a mail.yahoo.com -ot de nem tölti le soha. Miért van ez? Hogyan oldhatom meg? vagy mást kell beírni? -
#526 Nem kétmagos véletlenül a procid? Pl AMD Athlon 64 X2, vagy Intel Pentium D? Mert az 1.5-nek van egy ilyesmi bugja, de megoldható... -
#525 Hi! Az lenne a problémám hogy amikor még pár honapja feltettem a Tb.-t akkor még le tudtam tölteni a leveleket de most nem sikerül neki: Időtullépés. Neten be tudok menni a pf-embe de a tb-vel nem sikerül. Nem tudjátok mi a probléma???? -
#524 Köszönöm! -
#523 Elvileg tud kezelni aliasokat (bár én nem használom). Eszközök / Postafiókok beállításai / kattints a postafiók nevére / jobboldalt alul Személyazonosságok kezelése... -
Garfield #522 És ha nem külön fiókokat csinálsz, hanem úgy állítod be, hogy mind a local folderbe menjen? Akkor gyakorlatilag egy fiókod lenne, de tudnál aliasozni is. -
#521 A következőt szertném elérni:
Van egy domainem, pár e-mail aliassal. A lényeg az lenne, h ha levelet akarok küldeni, ki tudjam választani a feladót. (Ugye ez alapból csak úgy megy, ha több fiókot csinálok, nekem viszont egy fiókom van, és jópár aliasom.) -
ba32107 #520 Sziasztok, újabb kérdésem lenne szintén email gondokkal:
Van olyan, hogy a kiszolgáló pop3 szervere időnként nem működik? Én vipmailes vagyok, és a mozilla nem hajlandó letölteni az üzeneteket. Ha a Vipmail oldalán jelentkezek be, akkor ott megjönnek a levelek, de a Thundenbird nem hajlandó kapcsolódni a kiszolgálóhoz.
Előre is köszi -
ba32107 #519 Kösz a válaszokat. Mindent beállítottam, frankón működik. Nem tudtam egyébként, hogy van ilyen lehetőség is.....ja, és kerestem smtp szerver-szerű topicot de nem találtam, ezért ide írtam mivel Thundenbirdet használok. -
Garfield #518 A GMailnek van egy olyan feature-e, hogy be tudod állítani, milyen címet tüntessen fel küldőként. Örülni nem kell, mert szívatásra nem lehet használni: csak valós címet használhatsz és csak akkor használhatod, ha az arra kiküldött ellenőrző emailben levő linkre rákattintottál.
Ezt a megoldást mind a GMail webes felületén, mind email kliensből tudod használni: ha a levelezőkliens ellenőrzött email címet állít be, mint küldő, akkor a GMail SMTP-szervere nem írja át a GMailes címre.
Így leellenőrizteted az általad használt emailcímeket a GMaillel, majd beállítod SMTP-nek a GMail szerverét.
U.i.: A topik címe egyébként Mozilla Thunderbird... -
#517 Igen van külső, ami bárhonnan elérhető. És ÍGY kell beállítani a különböző levelezőprogramokat. -
ba32107 #516 Nem műkszik...........cseszik elküldeni a leveleket -
ba32107 #515 Azért kell a saját szerver mert a koliból is netezek, aminek van saját szervere, itthonról is, aminek van t-online-os szervere(amit mellesleg nem tudok beállítani), és néha hotspotokról is.
Ha létezik külső szerver, amit bárki bárhonnan elérhet, nekem az a legjobb. Én nem tudtam ilyenről. De ha nincs, akkor viszont muszáj egy lokális program. -
ba32107 #514 A Postcast-ot asszem már próbáltam, de nem biztos, úgyhogy mégegyszer kipróbálom most töltöm. -
Attiska #513 A gmail nem jó, automatikusan a rajta elküldött levelekhez hozzácsapja válaszcímként a gmailes címed. -
Attiska #512 Postcast Server? -
#511 Miért akarsz smtp szervert telepíteni?
Külső miért nem jó? MInek a local smtp?
gmail-nek van amúgy saját smtp-je, csak nézd meg a beállításoknál, h hogy kell feljelentkezni rá, mert asszem TLS-t használ, nem a default smtp porton. -
ba32107 #510 Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy jó smtp szervert? Nagyon kéne mert sok helyről netezek (laptomon van). Találtam két progit: a free smtp server nem működik nem indul el, a QK smtp server pedig valamiért nem továbbítja a leveleket. Szóval ha van valami tuti, egyszerű és lehetőleg ingyenes program javaslatotok, akkor szívesen venném. Kösz -
Attiska #509 Sziasztok,
Volt egy olyan beállítás a Mozillánál a prefs.js-ben, hogy mikor az ember megnyitja a levelezőt, akkor abban a részben, ahol a levél tartalma jelenik meg, a reklám helyett üresség jelent meg. Mi ez a módosítás? -
#508 Huhhúú :)
Nagyon köszi. Beállítottam mindent, remekül megy! ;-) -
#507 Az a Profile Password kiterjesztés.
Persze, lehet több profilt csinálni (akkor is, ha a Windowsban valamiért nem akarsz több felhasználói fiókot csinálni a családtagoknak): a Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p, és nyomj egy entert, és akkor elindul a Profilkezelő. (Szokott egy parancsikont is rakni telepítéskor a Start menübe hozzá, de biztos ami biztos. A program közben ne fusson.) Ha létrehoztad a profilokat, akkor vagy úgy állítod be, hogy minden indításkor megkérdezze, melyikkel akarod elindítani, vagy csinálhatsz hozzá külön-külön parancsikonokat is az Asztalra. Azt úgy kell, hogy először simán kirakod a parancsikont, utána jobb egérgomb rajta, Tulajdonságok, és az elérési útjának a végére odaírod, hogy -p "profilneve". A külön profilok persze azt jelentik, hogy mindenkinek teljesen saját beállításai lesznek, és a kiterjesztéseket is külön fel kell tenniük. -
#506 Sziasztok.
A TB-t nálunk többen is szeretnék használni ,de úgy hogy a csalad többi része ne tudja elolvasni a leveleket.
Anno "valamilyen-password" nevü kiterjesztéssel le lehetett jelszavazni a TB-t, ezzel szemben olyan van hogy több felhasználó is használja a többiektől fügetlenül?
-
#505 lol..köszi sil..ez segített..csak azt nem értem, hogy eddig sem csináltam meg, és mégis működött..na mind1, mit számít! köszönöm a segítséget -
#504 Állítsd be itt is alapértelmezettnek:
Start menü / Beállítások / Vezérlőpult / Programok telepítése és törlése / baloldalt Programok hozzáférhetősége és alapértelmezései. -
#503 Sziasztok!
Mitől van az, hogy a thunderbirdben hiába kattintok a linkekre, nem nyitja meg őket a böngészőmben(FF 2.0)..Nem állítottam át semmit, kiterjesztés csak kettő van, de azok nem hiszem, hogy befolyásolnák a dolgot! :( Találkozott már vki hasonló problémával? -
Cat 02 #502 hülye vok -.-
át kell állítani angolról magyarra :) thnx ! -
Garfield #501 Az nem is gond, hogy nem jelenik meg, az normális. -
Cat 02 #500 megvan de #498 :) -
Garfield #499 Ugyan olvass már egy kicsit vissza... -
Cat 02 #498 találtam egy Hungarian Dictonary-t fel is raktam, de nem jelenik meg a kiegészítőknél -
Cat 02 #497 hi
valaki tudna adni egy linket a magyar szótárához ???
mert itt nincs -
#496 Oda húztam ahol a mellékletek kockát sejtettem, és megjelent a kocka. :)
Köszi. -
#495 Igen? És mi az a megfelelő hely, ahová rá kell húzni? -
#494 Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Kiszolgáló beállításai / Haladó, Beérkezett üzenetek mappa. -
#493 Hali
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy bal oldalt ahol vannak/ voltak a felhasználó fiókok+ helyi mappák, ott most csak a helyi mappa szerepel.
4 fiók is be van állítva, de hol tudom visszaallitani hogy külön külön jelölje bal oldalt?
Sorry a kérdésért :) -
#492 Kipróbáltam, és nálam alapból működik. Ha ráhúzod a fájlt a megfelelő helyre, megjelenik az a kocka... -
#491 Küldéshez szükséged lesz egy SMTP szerverre (a freemail-nek nincs ilyenje a felhasználói számára).
Ezt az Internet-szolgáltatód (T-Online, Externet, Fibernet, stb...) biztosít számodra.
A címe általában smtp.szolgaltato.hu - ahol a szolgaltato helyére a szolgáltató neve kerül, ékezetek, speciális karakterek nélkül.
Pontosabb információt a szolgáltatótól (weboldalukról) kaphatsz. -
liziman #490 Nekem viszont azt nem sikerült megcsinálni, hogy tudjak küldeni a thunderbird-el levelet. Fogadni tudok minden freemail-os levelemet de nem tudom beállítani, hogy küldeni is tudjak. Ha valaki tudja segítsen legyen olyan jó!!!! -
#489 Most csak akkor jelenik meg a melléklet kocka, ha csatolok egy fájlt a tündérbe ->
Van-e valami módszer arra, hogy alapból ott legyen a kocka, és csak bele kelljen húzni a mellékleteket? Mert most nem lehet ->