Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
msot teszteltem és ugytünik csak az aktuális gépinditás-tól nézve az elsõ inditás iylen..., utána gondolom beeszi magát a memóriába, de ez igy mgé akkor is elég necces 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
más:
a get mail gobmra kattintva nem történik semmi valamiért..., migh ha a nyilra kattintok mellette és get all new messages müxik tökélewtesen, ez mitõl lehet? régebben nem votl ilyen :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
These are my friends, see how they glisten...
újabban iszonyú lassan nyilik meg a thudnerbird (vagyis megnyilik de alul a kis csik nagyon alssan kuszik lefele)addig meg még a már leszedett leveleimet se mutatja inboxban, iszonyú sokat kell várni..., és gõzöm sincs mitõl van, egy régebbi verziom volt az elkezdte csinálni, mozbackupal kimentetem elveleim emg adressbookot, unisntall, felraktam legújabbat, vbissza elvelek emg egybebek..., és msot is ugyan ezt csinálja...., exteket nem hazsnálok thudnerbridhoz...
valami 5let? 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért is írtam, mert azt hittem ennek vmi speciális helye van a menükben, de úgy látszik a hiba az én készülékemben van...
Kipróbáltam, ezt a profile password kiterjesztést, de én a Lock (lakat) ikonon kívül amit az eszköztárban találtam, nem találtam "beállításra" utaló gombot, az elején sem kért semmit. Mikor ráklikkelek a lakatra, azt irja hogy no password set, azaz nincs jelszó beállítva...én hiszek neki hiszen igaza van.
Kérdés:
Hol lehetne ezt beállítani? Ugye ez a kiterjesztés jelszóval védené a fiókomat, hogy illetéktelenek ne lássák a leveleimet(persze mint irtad "De persze csak lámák (meg véletlen megnyitás) ellen véd, hisz elég a leveleket tartalmazó fájlokhoz hozzáférni...")
5let?
Közben megtaláltam /Me noob... G billentyû volt amit én leütöttem véletlenül. 😊
Apropó, nekem angol a helyesírás ellenõrzõ az 1.5 TB-ben, ami nem nagy baj, de idegesitõ hogy mindent piros vonallal aláhúz.
Kérdés:
Nem lehetne valahonnan beszerezni a magyar helyesírás ellenõrzõ kit.-t ?
(a TB magyar menüs, csak ez angol, és nincs is más nyelv hogy kiválasszam a magyart)
Köszike elõrre is aki tudja a megoldást...
Jelszavas védelemre ott a Profile Password kiterjesztés, ez indításkor kér jelszót. De persze csak lámák (meg véletlen megnyitás) ellen véd, hisz elég a leveleket tartalmazó fájlokhoz hozzáférni...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
még anno raktam fel egy helyesírásellenõrzõ ext-et. Újraraktam a rendszert, az megmaradt, de a szótár részét mégsem tudja használni.. már keresgéltem, de nem tudom, honnan is szedhettem le...
nem tud esetleg valaki segíteni? :S
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Tudtok még ajánlani valami okos kis extrát hozzá amit érdemes feltenni?
Thunderbird-öt hogyan lehet letteni hogy háttérben fusson.
Meg azt hogy automatán induljon startup-kor. (vagy csak indítópultban lehte?)
tele vana net free progikkal ehez...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
port: 110
felh. név: neved(ami a kukac elõtt van)
Köszi
azért kár! mert TB1.5b2 is jó nagyon!
Jó helyen keresem?
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Le lehet valahogy zavarni a TB-t a systraybe?
Van olyan plugin ami a beérkezõ leveleken víruskeresést futtat?
Outlook felismerte a Nod32-t, a TB sajnos nem...
Végülis ez nem is hiba, inkább kényelmi funkció.
Magyarul:
Nem lehet a TB-be integrálni a víruskeresõt? (alá Nod32?)
Nem tudja valaki, hogy és hol lehet beállitani azt, a Thunderbird-be, hogy az elküldött és fogadott leveleknél automatikusan kérja és küldje a visszajelzést?
Aki tudja az irja meg minnél hamarabb ha lehet...
Elöre is köszi!
Szal ez kiszolgáló hizelesítést igényel, gondolom ez a TB-be a 'Biztonságos hitelesítés használata'-val felel meg.
Nem keverem a Biztonságos kapcsolattal, mert itt teljesen másról van szó. Úgy tudom az 995-ös port és SPOP3-nak mondják (vagy SSL POP3).
Itt a Vodánál sima POP3 kell csak, biztonságos hitelesítéssel. Vodás tanúsítványhoz hogyan jutok?
Freesite-os tanúsítványom van, mellesleg megsúgom ingyen SMTP-t biztosítnak! <#eljen>#eljen>
Egyáltalán mit kéne csinálni? Enigmail-t is telepítettem, bár ehhez nem igazán értek.