1448
Mozilla Thunderbird
  • Richard90
    nah megoldódott a probléma .D vagyis nem is volt... elküldte csak későn érkezett meg (azért gondoltam hogy hibás lehet, mert írtam valakinek, de nem válaszolt vissza)
  • Richard90
    az outlook konfiggal eddig soha nem volt baj (ott rendesen működött.
    de most ennél a levelezőprogramnál nem tom miért nem küldi el a levelet...
    itt a kép: http://kepfeltöltes.hu/view/070108/smtp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

az ö-t javítsátok o-ra
  • cbdkroa #566
    Ezt így ebben a formában nehéz megállapítani. A port is jó?
    Jelszó is? Szolgáltató troubleshooting-ját megnézted már?
  • Richard90
    Hali!
    Nekem olyan problémám van, hogy amikor küldök egyx levelet, akkor azt nem küldi el. AZ stmp be van állítava. Mi lehet a probléma??
  • cbdkroa #564
    Értem. Kár, hogy mappára nincs. Köszönöm!
  • Sil78
    Olyan van, hogy a program egy adott profillal való indításakor kérjen jelszót, Profile Password a neve.
  • cbdkroa #562
    üdv!
    Tudtok olyanról akár opció, akár addon, hogy bizonyos folderekhez, jelszót lehessen beállítani és csak ezekután lehessen bejutni?
  • Sil78
    De azt mondtad, hogy sok link esetén leáll, és hogy másik programot keresel...
  • tobias88
    van flashgotom és azzal is van all downloads
  • Sil78
    Egy olyan kiterjesztés, amit pont erre találtak ki. Nem garantálhatom, hogy ezzel nem áll meg (azt sem tudom, milyen a géped), de érdemes megpróbálni vele. katt ide
  • tobias88
    tess? mind letöltése, de az megáll flashgottal, mieza kiterjesztés?
  • Sil78
    Mondjuk DownThemAll kiterjesztés?
  • tobias88
    hell, milyen progival tudok mondjuk 500 képet egy oldalról kimenteni úgy hogy csak hivatkozások vannak rájuk??? mind letöltése flashgottal megáll egy idő után
  • Sil78
    Ellenőrizd a beállításaidat.
    Felhasználónév: a teljes emailcímed (a @ utáni rész is)
    POP3: pop3.vipmail.hu
    (esetleg IMAP: imap.vipmail.hu)
  • ba32107
    Sziasztok én vipmailes vagyok, és az a gondom hogy a Thundenbird már több hete nemhajlandó letölteni az új leveleket.Ha weben bejelentkezek, ott jönnek rendesen a levelek, de a T. azt írja hogy nincs új üzenet a kiszolgálón. Nincsenek megtelve a levélmappák a kiszolgálón, ez nem lehet gond, csak 9 levél van ott. Haverom, aki szintén vipmail-thundenbird kombinációt használ, ugyanerre panaszkodik. Már létrehoztam újra a postafiókot, de megint ugyanaz a hiba. Mi lehet a gond?
  • KoJin Mekre
    Ezzel sajnos együtt kell élned, mármint azzal , hogy jönni fognak a spam-ek, de ahogy Sil is mondta etanítható. Olyan jól működik, hogy nekem több mind 2-3 hónapja nem teszi be a beérkezett levelek közé a spameket...azonnal áthelyezi szemétbe, majd törli.

Szóval keine panic :)
  • Sil78
    Tanítsd be, van benne spamszűrő. A kapott spameket jelöld meg szemétként (jobb egérgomb rajta, Megjelölés...), és egy idő után fel fogja ismerni magától. Hogy mit csináljon velük, azt az Eszközök / Levélszemét kezelése pontban állíthatod be.

Mondjuk egy céges postafióknál illene egyébként lennie valamilyen szerveroldali szűrésnek is...
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki ha tud segítsen máááár nekem a céges emailem ellepték a spamek... napról napra egyre több és több jön... Thunderbird-öt használok. De már nem tom mit tegyek...
    Mindenki segítségét nagyon köszönöm.

Üdv:JOE!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • FrezeR
    a dokuments and setting\userneved\application data mappában lévő thunderbird könyvtárat elmented és majd mindig visszamásolod ide új telepítás esetén akkor megmaradnak a dolgaid :)
  • Sil78
    Hát, én ugyan nem próbáltam még ezt a progit, de esetleg próbáld meg a Profilkezelővel, hátha úgy felismeri. A Start menü / Futtatásba írd be, hogy thunderbird.exe -p, és csinálj új profilt, de úgy, hogy a Mappa választása... pontot használva megkeresed hozzá az átmentett profil mappáját.
  • KoJin Mekre
    Sziasztok.

mozbackup nevü progival próbálkoztam a TB beállításait átvinni egy másik pc-re (amin ugyanaz a TB verzió van) de nem igazán működik 100%-an.
    Beállításokat nem találja, + a leveleket sem.

5let? :)
  • psg5
    még annyi hogy a POP3 fül nél a protokoll által használt portokhoz ha t-online-os emiled is van akkor érdemes a 110 mellé a 995-t is beírni hisz a t-online biztonsági portként azt használja nem a 110-et
  • psg5
    Igen így van. Ez rendben.Nekem is így van beállítva. Az illetőnek aki felvetette a témát az volt a kérdése, hogy hogyan látja hogy megvizsgálta a NOD a leveleket.
    Te hogyan látod azt?
  • Dj Faustus #545
    IMON a Nod32 internetes forgalom ellenőrző eszközének - van külön EMON - de az csak Outlookhoz jó.

Az IMON-t először engedélyezni kell (Bal oldalt: Víruskereső modulok/IMON - majd jobb oldalt IMON engedélyezése).
    Majd a Beállítások gombra kattintva az alábbiakat be kell jelölni:
    * POP3 fül: E-mailek ellenőrzésének engedélyezése - legyen bepipálva
    * POP3 protokoll által használt portok: 110
    * Értesítés illesztése: Minden e-mailhez
    * Kompatibilitási beállítások/Beállítások gomb: Csúszka Maximális hatékonyság
    Ez így nálam működik Thunderbirddel
  • Pogány
    Az IMOD módot ismerem,csak a levél alján lévő ellenőrző szöveget hiányolom,ezért kérdeztem rá,hogy külön be kell-e állítani.Válaszod alapján igen,csak nem tudom,hogy hol.Azért köszi.
  • psg5
    A nod32 ben tudod beállítani IMOD módot.
    A thinderben tudomásom szerint csak úgy látod, hogy ellenőrizte, hogy a levél alján feltünteti, hogy ez megtörtént.
  • Pogány
    Hali.A Thunderbird-öt hol lehet beállítani,hogy a víruskereső /nod32/ a bejövő leveleket ellenőrizze?Az Outlook Exress-ben a levél aljára ki is írja,hogy ellenőrizve.
  • Mr Manson
    TB 64biteshez van valakinek müködő MinimizeToTray kiterjesztése?
  • psg5
    Kösz. Nem izgulok tovább.
  • Sil78
    Az Opera feltevése előtt nem csinált ilyet? Nem maradhatott valamilyen az Operával kapcsolatos bejegyzés a regisztrációs adatbázisban (a Firefox meg a Thunderbird alig írkál oda, de az Operát nem ismerem annyira)?
  • Sil78
    4 nappal a cikk megjelenése után kijavították, még novemberben. Ha zavar (bár ez szabálytalan fejlécekkel fordult elő és elég ritkán), telepíts egy nightly-t vagy a 2.0 béta 1-et, ami nemrég jelent meg. De ha nem szoktad túl gyakran tömörítgetni a mappáidat (amit mezei felhasználó szerintem amúgy is ritkán tesz), megvárhatod nyugodtan a hivatalos 1.5.0.9-et.
  • psg5
    Olvastátok?
  • shrek82
    sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy elindítom a thunderbirdit, és mindig megkérdezi, hogy akarom-e, hogy az legyen az alapértelmezett levelező, és én mindig igent nyomok, és ki is pipálom, hogy ne jelenjen meg többet, illetve a programok hozzáférhetőségében is beállítottam már alapértelmezett levelezőnek, de mégis minden egyes induláskor megkérdi..Egy hete kb feltettem az operát, amit azóta leszedtem, és annak van vmi levelező opciója, nem lehet, hogy az zavar(t) be valahogy?? Vagy vkinek vmi ötlet? A többi levelező programot(outlok exp., microsoft outlook) el sem indítottam..nemtom mi lehet!!:S
  • Sil78
    Ha továbbítás helyett átirányítani akarod a levelet (eredeti fejlécekkel), azt a Mail Redirect kiterjesztéssel lehet. Ez viszont nem automatikus.
  • Fantomas
    Hi! Az üzenetszűrőben hogyan lehet azt beállítani, hogy egy adott címről érkező levelet továbbítsa egy másik címre, de úgy, hogy a feladó továbbra is az eredeti feladó maradjon? Jelenleg úgy működik, hogy mivel továbbított levélről van szó, ezért én szerepelek, mint feladó.
    Köszi!
  • stein
    532 storno megoldodott!
  • stein
    A levelezés megtekintését közvetlenül a Firefox 2 -ből nem tudom beállítani.Hogyan lehetséges ?
  • Sil78
    Hmm... vagy a szerverrel van valami? Az Eszközök / Beállítások / Haladó / Általános fülön lehet egyébként az időtúllépést hosszabbra venni.
  • Hegi90
    egybkt a címet többféleképpen is beirtam ( a kiszolgálohoz) és tulajdonképpen kapcsolodik is de vmiért lassu... az nem lehet hogy tul sok a levelem és nem tudja fogadni?

Segitsetek pls mert más progiba nem bízok. Max ha ti ajánljátok
  • Hegi90
    NEm kétmagos a procim...