1448
Mozilla Thunderbird
  • geri777
    megprobáltam azt se fogadja ell
  • bertino
    hát... ja.
  • geri777
    de nem fogadja ell a pinkodot

vagy a t-onlineos email cimem kodjat ?
  • Carmang
    A t-onlányosat.
  • geri777
    hellosztok most csinálok ijet elöször szovcal bocsánat a hülye kérdésért

Thunder Bird 2 töthasználok citromail.hu s e-mail cimem szeretnék beállitani de elakadtam
    beálitotam a imap ot

és az smtp pét is be id tudom tölteni a leveleket de amikor küldeni szeretnék kép egy jelszot a mail.t-online.hu de se a citromail os se a pinkodot nem fogadja ell amit a weben walk hoz kaptam

mijen jelszót kell akkor oda beirni elöre is köszönöm válaszotokat !
  • theplayer
    Köszi Ballor. Ez a MozBackup tényleg jó.

Most azonban új problémával találtam magamat szemben. Eddig e tekintetben én segítettem másoknak, de most én vok tanácstalan.
    Nem müxik a helyesírás ellenőrzés, annak ellenére hogy a [myspell] könyvtárban benne van a hu.aff és hu.dic fájl is. Vajon miért?
    És a beállításokban sem mutatja a magyar nyelvet. Be van pipálva pedig hogy a helyesírás ellenőrzés beírás közben...
  • bertino
    ok na meglesem még így is, kösz.
  • Carmang
    Nekem így van beállítva. és jól működik:

Eszközök menü > Beállítások. Feljön egy új ablak.
    Azon belül a Megjelenítés fülön, alul van olyan gomb, hogy Betűk..., rákattintasz, új ablak jön fel.
    Ezen belül (fentről lefelé):

Kódolás: Közép-európai
    ...
    Az üzenetek használhatják a saját maguk által megadott betűkészletet: bepipálva
    Kimenő levelek: Közép-európai (ISO-8859-2)
    Bejövő levelek: u.a
    Közvetlen alatta a két mező nincs bepipálva (Alapértelmezett karakterkódolás használata...).

Ennyi.
    A Nézet főmenüben, a Karakterkódolás alatt semmi nincs nekem bejelölve.
  • bertino
    na valaki árulja el, hogy a búbánatban legyen a karakterkódolás beállítása mindenhol a programban, mert mostmár szó szerint tele a faszom az egésszel :D

ha belövöm az UTF8at alapértelmezettnek, akkor rögtön utána faszányosan látszanak az ékezetes betűk az e-mailben.
    ez az alapértelmezett karakterkódolás.
    aztán vagy másfél óráig fasza minden, aztán ékezetes betűk helyén ismét kérdőjelek, csak tudnám mi a halál faszának a hatására változik ez és ha belövöm közép európaira, akkor lesz ismét normális. lehet mondjuk nem kedvel a program vagy fingom sincs :|

hihetetlen, hogy ez az egyetlen levelező, aminél jelentkezik ez a probléma egyébként.
  • etitkar
    köszönöm Carmang már megint elöbb járt a kezem mint a szemem
  • Carmang
    Izé... természetesen Exportálás, nem Importálás.
  • Carmang
    Eszközök menü > Címjegyzék. Bejön egy új ablak, ott megint Eszközök menü > Importálás.
  • etitkar
    A thunderbird-ot használja a kolleganőm és ki szeretnénk exportálni belőle a címjegyzéket milyen módszer van erre, ha valaki segítene megköszönném

etitkar
  • ivjoe
    Pont ezért jó az átirányítás és a gmail külső e-mail cím kezelése. :)
  • Tompie
    Pont ezért használok emil klienst, hogy egyszerre több emil címemre jövő emilt is el tudjam olvasni :)
  • ivjoe
    Kiszolgálón nincs olyan beállítás, hogy letöltéskor törölje? :)
    Amúgy ha rám hallgatsz regelsz magadnak egy gmail-t, a mostanit átirányítod oda és használod a gmail e-mil cím fake-elését meg az imapot.
  • Tompie
    Ezt mire érted ?
  • ivjoe
    Valószínűleg a kiszolgálón is.
  • Tompie
    Sziasztok!

Nekem az a problémám a Thunderbird-el, hogy ha törlök egy levelet akkor a kiszolgálón nem törli le, ha belépek a webesen akkor ott a levél olvasottként. A Thunderbirdben be van állítva a Postafiók beállításai / Kiszolgáló beállításai-nál Üzenetek megtartása a kiszolgálón, Letörlésükig.
    A lényeg én azt akarom beállítani, hogy ha a Thunderbirdben törlöm a levelet akkor törlődjön a kiszolgálóról is, ahhoz a fentebb leírtakat kell beállítani nem ?

Köszi

• ballor
    MozBackup program átpakol mindent: levelet, kiterjesztést stb.
    Keress rá a neten!
  • theplayer
    Sziasztok!

Az op. rendszer újra telepítése előtt állok.
    Hogyan lehet a Thunderbird-et a legkomplettebben átrakni, levelestől, címjegyzékestől, szóval mindenestől?
  • ReTeK
    igen az abc/helyesírás ikonja ott van csak a tartalma üres, a további szótárak letöltés... résznél nincs magyar nyelv, kérdés honnan lehetne ezt most letölteni
  • etele34
    Nekem csak ilyenem van.
    [IMG][/IMG]Thund.
  • Evin
    100%, hogy van, mert használom.
  • ivjoe
    Persze, a hely is jó, amit linkeltél, csak épp jelenleg nincs ott. :o
  • ReTeK
    egy naiv kérdés: thunderbird 2 magyar helyesírás ellenörző létezik ?

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/browse/type:3 <-- itt se hun se magyar nincs :-S
  • lovrob
    köszi,igy sikerült
  • Sil78
    Milyen 3-assal? Ne a Firefoxra telepítsd, hanem a Thunderbirdre. Töltsd le a fájlt a gépedre, nyisd meg a Thunderbirdben az Eszközök / Kiegészítők ablakot, és húzd bele a fájlt az egérrel.
  • lovrob
    De nem engedi felrakni mert azt mondja nem kompatibilis a 3assal..
  • Evin
    Felrakod a MinimizetoTray kiegészítőt, és akkor kicsinyítéskor bekerül az óra mellé, és a háttérben fut. Aztán beállítod, hogy milyen gyakran ellenőrizze a leveleid.
  • Gregorius

Tudja valaki, hogy miért így jelenik meg minden 10. cikk az Origóról Thunderbird-ben? Arra van állítva, hogy a teljes cikk oldalát mutassa, és működik is többnyire, de uszkve minden 10. alkalommal előfordul, hogy csak ennyit tölt be. Előtte még a kódolás is más volt, de azt átállítottam. Elképzelhető, hogy különböző karakterkódolással nyomatják fel a különböző híreket, és attól kergül meg?
  • Hegi90
    Halleluja!!!!!!!
    Így már jó!
    Nagyon köszi!
  • lovrob
    Sziasztok

Kérdésem az hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy jelezzen az asztalon valahogy amikor új levél érkezik ne kelljen mindig megnyitni a bird-öt.
    Köszi
  • Sil78
    Azt próbáltad már, hogy hátha a teljes emailcímet kell beírni felhasználónévnek?
  • Hegi90
    mailboxnál még most sem fogadja el a jelszavamat, akárhogy probálkozok.... már probáltam egyszerűsíteni is, hogy ne legyenek benne spec karakterek, stb, de így se megy....
  • magus
    tudom, azt kéne lecserélni, mert windows vista 64 bit-es verzión nem megy...
  • Sil78
    Ilyen nincs (csak sima felbukkanó értesítés van), de ha ez fontos, hogy konkrétan ugató kiskutya legyen, ilyen csillivilli dolgokra van kihegyezve pl az Incredimail nevű levelezőprogram.
  • magus
    nem tudtok valami kiegészítést Thunderbirdhez (vagy outlookhoz esetleg), ami olyat csinál, hogyha jön egy új levél mondjuk kijön egy kiskutya és elkezd ugatni? vagy vmi ilyesmi...
  • Hegi90
    de azért köszi :)
  • Hegi90
    Jah, utána már megtaláltam énis xD. ( nem kellett hívni :D )