1448
Mozilla Thunderbird
-
#928 megprobáltam azt se fogadja ell -
#927 hát... ja. -
#926 de nem fogadja ell a pinkodot
vagy a t-onlineos email cimem kodjat ?
-
#925 A t-onlányosat. -
#924 hellosztok most csinálok ijet elöször szovcal bocsánat a hülye kérdésért
Thunder Bird 2 töthasználok citromail.hu s e-mail cimem szeretnék beállitani de elakadtam
beálitotam a imap ot
és az smtp pét is be id tudom tölteni a leveleket de amikor küldeni szeretnék kép egy jelszot a mail.t-online.hu de se a citromail os se a pinkodot nem fogadja ell amit a weben walk hoz kaptam
mijen jelszót kell akkor oda beirni elöre is köszönöm válaszotokat ! -
theplayer #923 Köszi Ballor. Ez a MozBackup tényleg jó.
Most azonban új problémával találtam magamat szemben. Eddig e tekintetben én segítettem másoknak, de most én vok tanácstalan.
Nem müxik a helyesírás ellenőrzés, annak ellenére hogy a [myspell] könyvtárban benne van a hu.aff és hu.dic fájl is. Vajon miért?
És a beállításokban sem mutatja a magyar nyelvet. Be van pipálva pedig hogy a helyesírás ellenőrzés beírás közben... -
#922 ok na meglesem még így is, kösz. -
#921 Nekem így van beállítva. és jól működik:
Eszközök menü > Beállítások. Feljön egy új ablak.
Azon belül a Megjelenítés fülön, alul van olyan gomb, hogy Betűk..., rákattintasz, új ablak jön fel.
Ezen belül (fentről lefelé):
Kódolás: Közép-európai
...
Az üzenetek használhatják a saját maguk által megadott betűkészletet: bepipálva
Kimenő levelek: Közép-európai (ISO-8859-2)
Bejövő levelek: u.a
Közvetlen alatta a két mező nincs bepipálva (Alapértelmezett karakterkódolás használata...).
Ennyi.
A Nézet főmenüben, a Karakterkódolás alatt semmi nincs nekem bejelölve. -
#920 na valaki árulja el, hogy a búbánatban legyen a karakterkódolás beállítása mindenhol a programban, mert mostmár szó szerint tele a faszom az egésszel :D
ha belövöm az UTF8at alapértelmezettnek, akkor rögtön utána faszányosan látszanak az ékezetes betűk az e-mailben.
ez az alapértelmezett karakterkódolás.
aztán vagy másfél óráig fasza minden, aztán ékezetes betűk helyén ismét kérdőjelek, csak tudnám mi a halál faszának a hatására változik ez és ha belövöm közép európaira, akkor lesz ismét normális. lehet mondjuk nem kedvel a program vagy fingom sincs :|
hihetetlen, hogy ez az egyetlen levelező, aminél jelentkezik ez a probléma egyébként. -
etitkar #919 köszönöm Carmang már megint elöbb járt a kezem mint a szemem -
#918 Izé... természetesen Exportálás, nem Importálás. -
#917 Eszközök menü > Címjegyzék. Bejön egy új ablak, ott megint Eszközök menü > Importálás. -
etitkar #916 A thunderbird-ot használja a kolleganőm és ki szeretnénk exportálni belőle a címjegyzéket milyen módszer van erre, ha valaki segítene megköszönném
etitkar -
#915 Pont ezért jó az átirányítás és a gmail külső e-mail cím kezelése. :) -
#914 Pont ezért használok emil klienst, hogy egyszerre több emil címemre jövő emilt is el tudjam olvasni :) -
#913 Kiszolgálón nincs olyan beállítás, hogy letöltéskor törölje? :)
Amúgy ha rám hallgatsz regelsz magadnak egy gmail-t, a mostanit átirányítod oda és használod a gmail e-mil cím fake-elését meg az imapot. -
#912 Ezt mire érted ? -
#911 Valószínűleg a kiszolgálón is. -
#910 Sziasztok!
Nekem az a problémám a Thunderbird-el, hogy ha törlök egy levelet akkor a kiszolgálón nem törli le, ha belépek a webesen akkor ott a levél olvasottként. A Thunderbirdben be van állítva a Postafiók beállításai / Kiszolgáló beállításai-nál Üzenetek megtartása a kiszolgálón, Letörlésükig.
A lényeg én azt akarom beállítani, hogy ha a Thunderbirdben törlöm a levelet akkor törlődjön a kiszolgálóról is, ahhoz a fentebb leírtakat kell beállítani nem ?
Köszi
-
ballor #909 MozBackup program átpakol mindent: levelet, kiterjesztést stb.
Keress rá a neten! -
theplayer #908 Sziasztok!
Az op. rendszer újra telepítése előtt állok.
Hogyan lehet a Thunderbird-et a legkomplettebben átrakni, levelestől, címjegyzékestől, szóval mindenestől? -
#907 igen az abc/helyesírás ikonja ott van csak a tartalma üres, a további szótárak letöltés... résznél nincs magyar nyelv, kérdés honnan lehetne ezt most letölteni -
etele34 #906 Nekem csak ilyenem van.
[IMG][/IMG]Thund. -
#905 100%, hogy van, mert használom. -
#904 Persze, a hely is jó, amit linkeltél, csak épp jelenleg nincs ott. :o -
#903 egy naiv kérdés: thunderbird 2 magyar helyesírás ellenörző létezik ?
https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/browse/type:3 <-- itt se hun se magyar nincs :-S -
lovrob #902 köszi,igy sikerült -
#901 Milyen 3-assal? Ne a Firefoxra telepítsd, hanem a Thunderbirdre. Töltsd le a fájlt a gépedre, nyisd meg a Thunderbirdben az Eszközök / Kiegészítők ablakot, és húzd bele a fájlt az egérrel. -
lovrob #900 De nem engedi felrakni mert azt mondja nem kompatibilis a 3assal.. -
#899 Felrakod a MinimizetoTray kiegészítőt, és akkor kicsinyítéskor bekerül az óra mellé, és a háttérben fut. Aztán beállítod, hogy milyen gyakran ellenőrizze a leveleid. -
Tudja valaki, hogy miért így jelenik meg minden 10. cikk az Origóról Thunderbird-ben? Arra van állítva, hogy a teljes cikk oldalát mutassa, és működik is többnyire, de uszkve minden 10. alkalommal előfordul, hogy csak ennyit tölt be. Előtte még a kódolás is más volt, de azt átállítottam. Elképzelhető, hogy különböző karakterkódolással nyomatják fel a különböző híreket, és attól kergül meg? -
#897 Halleluja!!!!!!!
Így már jó!
Nagyon köszi!
-
lovrob #896 Sziasztok
Kérdésem az hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy jelezzen az asztalon valahogy amikor új levél érkezik ne kelljen mindig megnyitni a bird-öt.
Köszi -
#895 Azt próbáltad már, hogy hátha a teljes emailcímet kell beírni felhasználónévnek? -
#894 mailboxnál még most sem fogadja el a jelszavamat, akárhogy probálkozok.... már probáltam egyszerűsíteni is, hogy ne legyenek benne spec karakterek, stb, de így se megy.... -
#893 tudom, azt kéne lecserélni, mert windows vista 64 bit-es verzión nem megy... -
#892 Ilyen nincs (csak sima felbukkanó értesítés van), de ha ez fontos, hogy konkrétan ugató kiskutya legyen, ilyen csillivilli dolgokra van kihegyezve pl az Incredimail nevű levelezőprogram. -
#891 nem tudtok valami kiegészítést Thunderbirdhez (vagy outlookhoz esetleg), ami olyat csinál, hogyha jön egy új levél mondjuk kijön egy kiskutya és elkezd ugatni? vagy vmi ilyesmi... -
#890 de azért köszi :) -
#889 Jah, utána már megtaláltam énis xD. ( nem kellett hívni :D )