Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, beletrafáltál. Nincsenek meg a postafiókos mappák. Gyakorlatilag MINDEN eltûnt, beleértve a Helyi Mappák elnevezésû mappát is. Tehát a bal oldali sáv az teljesen üres lett.
Azt, hogy melyik melyik, azt úgy tudod legkönnyebben megnézni, hogy belemész az Eszközök / Postafiókok kezelésébe, és az adott postafióknál a Kiszolgáló beállításaira, és ott alul a Helyi könyvtárnál kiírja.
These are my friends, see how they glisten...
Sajnos nem segített. Amúgy a legújabb verzió van fent és nem a levelek tûntek el, hanem minden ! Tehát maga a bal oldalon nem látok postafiókokat, ahol eddig ott volt az összes. Mindegy. Megcsinálom újra, viszont azt lenne jó tudni, hogy mondjuk van 2 gmailes címem, annak létrehoz egy pop.gmail-1.com és egy pop.gmail-2.com könyvtárat és hogy ezek közül melyik melyik. Azt hol találom meg ? Köszi elõre is !
1 profilt látok, méghozzá a default elnevezésût. Semmi elõzménye nem volt, egyik este lekapcsoltam a gépet, másik nap délelõtt be és ekkor már nem voltak postafiókjaim és leveleim sem.
Van itt valaki ? ? ?
Nagyon FONTOS! ! A gépemen Mozilla Thunderbird lev.progi van. Viszont az egyik bekapcsolás után eltûntek a postafiókjaim. Hogyan lehet ezeket visszahozni ? ?
Segítsetek légyszi !!
Köszönöm !
Próbálj ki, hogy törlöd a fiókokat, és így hozod létre újra õket.
Persze ha úgy van beállítva, hogy a szerverrõl rögtön törlõdjenek, amint letöltõdtek, akkor persze Ne töröld õket, csak ha nem kellenek.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
És épp az a baj, hogy a lenyíló menüben csak egy van.
De bejövõ postafiókból csak egy van.
Bár azt nem értem miért van 2 SMTP-d. Ha mindketõ mûködik, akkor persze tartsd meg mind2t, de szerintem elég csak az, amelyik az internet szolgáltatódhoz van.
Most be van állítva a postafiókoknál 2 STMP kiszolgáló, de csak egy választható feladó van a levél írásánál.
Nem találltam beállítást, ami ezen módosítana, hogy több legyen...
(Fogadó POP3-as szerverbõl csak egy van beállítva)
Az is jó lenne, valami kiegészítõvel mondjuk, ha olyan címrõl is lehetne küldeni, amihez nincs kiszolgáló(php-ból például lehet), mert néhány levél csak átirányítva van más címre a saját domain-emrõl.
Kérlek segítsetek!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hogy tudom beállitani hogy küldeni tudjak levelet ICEDSL kapcsolattal ("biztonságos kapcsolatot (SSL vagy TLS) igényel.")
fogadás mûködik!
((gondolom nem én vagyok az egyetlen TB icedsl es)
winxp op rendszer
begin74
Kösz-Kösz! 😊 <#worship>#worship><#worship>#worship>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Valaki meg tudná mondani,hogy ha megnézem a profilom alatt a mail mappát és ott a Sent aminek nincs kiterjesztése 59Mb az Inbox is 34Mb. Holott a programban a Sent azaz a küldött mappában semmi nincs. Az Inbox azaz a bejövõben is csak 6-8 levél van de mindegyik csak szöveges nincs csatolmány.
Tudja valaki,hogy miért van ez?
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
köszi szépen ezt keresetem, remélem neked is jó lett amit mondtam 😊
szerintem az jó lesz neked
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Alternativaként segitsetek lécci hogy offline thunderbird tud-e szervert lesni és uj levél esetén rikácsolni?
köcce
van egy olyan kiterjesztés, hogy MinimizeToTray, ezzel bekerül az óra közelébe - remélem ezt kerested
Postafiók beállításai --> Kiszolgáló beállítása --> Új üzenetek autómatikus letöltése, pipa be. ennyi.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy valakit nem tudja hogyan elhet az óra mellé kis ikon formájába letenni a thunderbird-et? mert a tálcára lemegy az oké, de az óra mellé nem lehet valahogyan levarázsolni?
mert most a tálcán megjeleníti, hogy vannak, ha megnyitom, akkor látszik a beérkezettnél a jelzés, de nem szedi le automatán
mit és hol kell beállítani hozzá?
AVIRA - \"More than security.\"
mert ez a legkézenfekvõbb - akkor nem tud elküldeni semmit.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
tehát irsz egy filtert arra az esetre ha a cimzett ill cc bcc tartalmazná
a cimed részét - és ha ez igy van, akkor tegye át egy mappába amit
szintén az INboxban hozol létre jobbgombal.
Gyorsan szortirozza érkezéskor - msg filterek nagyon jók tessék használni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Pár napja gondom van a Thunderbird-el. Amikor tölteném le a leveleimet ezt a hibaüzenetet kapom: "A jelszó elküldése nem volt sikeres, LOGIN FAILED" Megnéztem a beállitásokat minden stimmel. Felhasználó név, pass minden stimmel, kipróbáltam webes felületen is és beengedett. Valakinek van valami ötlete?
Köszönöm
Újra lett telepítve a gép, újra raktam a Thunderbird-öt is. A régi címlisták viszont még megvannak a régi windows egyik mappájában (win98-ról telepítettünk xp-re). Kérdésem: a címlistát át lehet hozni az új, teljesen szûz Thunderbird-be? Mert ha a mappák tartalmait átmásoltuk, akkor a levelek megjelentek, de a címlista nem akar átjönni.
Elõre is köszönöm a segítséget.
gamertag: kenobita
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ha letöltöd a leveleket, persze, hogy alapból törli õket a szerverrõl (hisz egy levelezõprogramot általában a webes felület helyett használnak, és a webes postafiók könnyen betelhet). De beállíthatod úgy, hogy hagyjon másolatot a szerveren, akkor a webes felületen is megmaradnak a levelek. (Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál Kiszolgáló beállításai / Üzenetek megtartása a kiszolgálón...)
Az a gondom , hogy a Thunderbird a beágyazott linkeket nem hajlandó megnyitni !
Ujratelepítés nem segített !
Más levelezõ megy !(30 napo Bat )
Elõre is köszi aki tud segíteni !
Oldsteró
Egy apró segítség kellene nekem... Letöltöttem a http://portableapps.com -ról a Mozilla Thunderbird Portable Edition 2.0.0.6 -ot ... De ez sajnos angol nyelvû 😞 Meg lehet azt valahogy csinálni,h magyar legyen??? Annyira jó lenne. 😊
Segítséget elõre is köszi!
Üdv:Joe
szeretném a thunderbirdben lévõ mailjeimet átenni a gmail-es címemre (amit weben használok). hogy lehetne ezt megoldani? exportot nem találtam, se importot a gmail-ben.
sajna a szolgáltató ahol a mail címem van, nem jeleníti meg azokat a leveleket amik át lettek irányítva a thunderbirdbe s:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
(ha Thunderbirddel csinálom akkor a levelet megkapom csak nem tölti le a Thunder nem?)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ