Mozilla Thunderbird

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius

Tudja valaki, hogy miért így jelenik meg minden 10. cikk az Origóról Thunderbird-ben? Arra van állítva, hogy a teljes cikk oldalát mutassa, és mûködik is többnyire, de uszkve minden 10. alkalommal elõfordul, hogy csak ennyit tölt be. Elõtte még a kódolás is más volt, de azt átállítottam. Elképzelhetõ, hogy különbözõ karakterkódolással nyomatják fel a különbözõ híreket, és attól kergül meg?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Hegi90
Halleluja!!!!!!!
Így már jó!
Nagyon köszi!
<#taps><#worship><#worship>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sziasztok

Kérdésem az hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy jelezzen az asztalon valahogy amikor új levél érkezik ne kelljen mindig megnyitni a bird-öt.
Köszi
Sil78
Azt próbáltad már, hogy hátha a teljes emailcímet kell beírni felhasználónévnek?

These are my friends, see how they glisten...

Hegi90
mailboxnál még most sem fogadja el a jelszavamat, akárhogy probálkozok.... már probáltam egyszerûsíteni is, hogy ne legyenek benne spec karakterek, stb, de így se megy....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

magus
tudom, azt kéne lecserélni, mert windows vista 64 bit-es verzión nem megy...

Sil78
Ilyen nincs (csak sima felbukkanó értesítés van), de ha ez fontos, hogy konkrétan ugató kiskutya legyen, ilyen csillivilli dolgokra van kihegyezve pl az Incredimail nevû levelezõprogram.

magus
nem tudtok valami kiegészítést Thunderbirdhez (vagy outlookhoz esetleg), ami olyat csinál, hogyha jön egy új levél mondjuk kijön egy kiskutya és elkezd ugatni? vagy vmi ilyesmi...

Hegi90
de azért köszi :)

Hegi90
Jah, utána már megtaláltam énis xD. ( nem kellett hívni :D )

Carmang
smtp.upcmail.hu

smtp.chello.hu

az "upc smtp cim" kifejezésre elsõ találat a googlen... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hegi90
az uccsó kérdés tárgytalan, látom már fel kell hívnom õket :S

Hegi90
Köszi!
Közben rájöttem, hogy a freemail-el csak annyi volt a probléma, mint pyro-nak. A mailbox viszont még most is rossz vmiért.... nem fogadja el a jelszavamat, akár mit csinálok. :S

lehet ez egy "tipikus" probléma? azaz van rá vmi sablon megoldás? :D

és egy nagyon noob kérdés: hogy tudom megnézni a upc smtp-jét? :D

Köszönöm a segítséget mindenkinek :)
Sikerült megcsinálnom, nagyon teccik.
Eddig Outlook Express-t használtam de azthiszem soha többet nem fogom :D
Mégegyszer köszönöm
Sil78
Beérkezett üzenetek:
Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál "Kiszolgáló beállításai" / jobboldalt "Haladó" gomb.
A többi mappa helye lásd ugyanitt, csak a "Másolatok és mappák" illetve a "Levélszemét" pontok.

Illetve ha nem akarod õket ennyire szétválogatni, lehet csinálni mappákat a Helyi mappákon belül is (pl egy bizonyos címrõl kapott levelek különválogatásához): lásd Eszközök / Üzenetszûrõk (de ezt minden postafiókra külön kell megcsinálni).

Sil78
Freemailnél POP3 kiszolgáló: freemail.hu
SMTP-nek meg az internetszolgáltatód SMTP-szerverét kell megadni.
FAQ

Mailboxnál meg szintén lásd FAQ.

Szerkesztés/Tulajdonságok és ott Postafiók hozzáadása.

Így most nekem ilyen, vagy másra gondoltál ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hali
Olyan kérdésem lenne hogy Mozilla Thunderbird progit használok, de több mail címem van. Be lehet valahogyan állítani hogy szétválogassa a leveleket (beérkezõ kimenõ stb..) mail címek szerint? Mert nekem most mind a 3 mail címem leveleit egybe ömleszti és nem látom át hogy meik levél hova jött vagy meikrõl küldtem.
Elõre is kössz
Hegi90
freemailes és mailboxos postafiókot vajon hogy lehet bekonfigolni? :O

Hu.man limbi
Hogyan tudom megoldani, hogy bizonyos levelek karakterkódolása más legyen mint a beállított.
Jelenleg az aktív karakterkódolásnál 2 típus van megadva és elég is, de néhány beérkezõ levélnél tévesen jeleníti meg, kézzel kell átállítanom.
Köszi

Nekem valamiért minden kimenõ levelet újnak érzékel :S Bár sztem ez nem segít rajta <#buck>

bertino
valaki meg tudja mondani, hogyha küldök valakinek gmail-es címemrõl thunderbird-el levelet és magamnak is küldök belõle másolatot és fent is van a google-n, de a thunderbird azt mondja, hogy nincs uj üzenet és nem tölti le azt <#fejvakaras>

szal azt szeretném kihozni belõle, hogy letöltse, be van lõve, hogy uj levelek azonnali letöltése, de itt sztem ott lehet gubanc, hogy nem érzékeli ujnak <#idiota> és azt istennek nemtom miért.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Seithennin
jaja már leesett nekem is xD de köszi szépen a segítséget:) tájékozatlan voltam:P

Sil78
Ezt most nem egészen értettem. Azt akarod mondani, hogy azokat a leveleket töltötte le (és törölte a freemailrõl), amiket te kaptál, és amiket te küldtél, azokat meg nem? POP3 kapcsolatnál természetes, hogy csak a bejövõ leveleket tölti le. Ahhoz, hogy minden mappát szinkronizálni lehessen, ahhoz IMAP kellene, azt meg az ingyenes emailszolgáltatók nem szoktak biztosítani. Tehát ha ez a baj, az a freemailen múlik, nem a Thunderbirdön.

Seithennin
igen az volt a gond hogy csak a bejövõt töltötte le de a küldöttet igen, és azt meg törölte a freemailrõl, de akkor ezzel a progival megpróbálom megoldani, köszi a segítséget:)

Sil78
Igen, de az elsõ hozzászólásában még azt mondta, nem töltötte le neki a leveleket. Egyébként a Mail Redirect kiterjesztéssel is vissza lehet küldeni a leveleket, és akkor az eredeti fejlécek (pl feladó...) is megmaradnak.

Evin
Gondolom az lett a baj, hogy nem állított be rajta semmit, az meg letöltötte és törölte a szerverrõl a leveleket, és így máshonnan nem tudja megnézni a régi leveleit.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sil78
De hát akkor csak letöltötte... Mi a baj? Be lehet állítani, hogy milyen idõközönként ellenõrizze az új leveleket. Persze csak akkor figyeli, ha épp fut a program, de a Minimize to Tray kiterjesztés segítségével le lehet rakni az óra mellé.

Seithennin
igaz:P köfi szépen

Evin
Legfeljebb újra elküldöd magadnak.
(Ha átnézted volna a beállításokat, és mindent beállítottál volna magadnak, nem jártál volna így. Ez nem a program hibája, legfeljebb csak az, hogy ez az alapértelmezett.)

Evin
Nem.

Seithennin
mind1 törölöm a TB t maradok a freemailnál^^ viszatudom tenni a maileket oda vhogy?:)

Seithennin
és akkor visszateszi?

Evin
Eszközök->Postafiók beállítások->kiszolgáló beállításai->üzenetek megtartása a kiszolgálón

Seithennin
és a freemail fiókomból miért törlõdtem a beérkezett üzik?? á faszom

Seithennin
sziasztok! Fontos lenne hogy most telepítettem a a progit, és freemail fiókom van, be is állítottam de az érkezett leveleket nem töltötte le:S ezt lehet orvosolni? fontos lenne

desigo
egybõl lement 460 megára!

köszönöm
Sil78
Fájl menü / Mappák tömörítése, vagy jobb egérgomb az adott mappán, és Tömörítés. A legtöbb levelezõprogramhoz hasonlóan a törölt leveleket (még ha a kukából is kitörölted, akkor is) csak így törli véglegesen.

desigo
pár éve használom a TB-et és csak gyûlnek a levelek
a documents and settings /desigo/application data/thunderbird mappa értelemszerûen növekszik.
Most kb 750 mega.Gondoltam kitörlök elküldött leveleket mert az már nem kell.Kitöröltem több mint 200 levelet erre a mappa még nagyobb lett.Most 810 Mega

Mitõl van ez?
desigo
lol
mára mind megjavult ...
desigo
igen ott megy a c2 és a freemail is...
Netes felületen be tudsz lépni ?

desigo
7 beállított postafiókból csak a gmailos mûködik egyedül.
a többivel se fogadni se küldeni nem tudok :/

"hiba történt a pop3 levelezõkiszolgálóval"

mi lehet a gond?

tegnap még ment
Mr Manson
készül

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

JoeFromHun
Sziasztok!

Most hogy kint van a Firefox 3 ... Készül vajon a Thunderbirdbõl is 3-as sorozat? Vagy errõl még nem tudni semmit? Vagy egyelõre a fejlesztõket a 3-as FF köti le?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Marvi
amugy kiprobáltam de az sem segitett de azért köszi....végülis seamonkey-val hidaltam át a problémát...tulajdonképpen ugyanolyan jo:)

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

nem gondoltam, hogy még 3 nap múlva sem érkezik válasz a kérdésemre...
Köszi, de akkor most a freemail-rõl is mehet vagy levelezõprogi kell mindenképp?Ez az amit nem értek.

totya24
érdemes visszaigazolást kérni. (TB-ben tértivevény)

Blues, Peace and Jimi Hendrix...