Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, hogy miért így jelenik meg minden 10. cikk az Origóról Thunderbird-ben? Arra van állítva, hogy a teljes cikk oldalát mutassa, és mûködik is többnyire, de uszkve minden 10. alkalommal elõfordul, hogy csak ennyit tölt be. Elõtte még a kódolás is más volt, de azt átállítottam. Elképzelhetõ, hogy különbözõ karakterkódolással nyomatják fel a különbözõ híreket, és attól kergül meg?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Így már jó!
Nagyon köszi!
<#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kérdésem az hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy jelezzen az asztalon valahogy amikor új levél érkezik ne kelljen mindig megnyitni a bird-öt.
Köszi
These are my friends, see how they glisten...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
az "upc smtp cim" kifejezésre elsõ találat a googlen... :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Közben rájöttem, hogy a freemail-el csak annyi volt a probléma, mint pyro-nak. A mailbox viszont még most is rossz vmiért.... nem fogadja el a jelszavamat, akár mit csinálok. :S
lehet ez egy "tipikus" probléma? azaz van rá vmi sablon megoldás? :D
és egy nagyon noob kérdés: hogy tudom megnézni a upc smtp-jét? :D
Sikerült megcsinálnom, nagyon teccik.
Eddig Outlook Express-t használtam de azthiszem soha többet nem fogom :D
Mégegyszer köszönöm
Eszközök / Postafiókok beállításai / adott postafióknál "Kiszolgáló beállításai" / jobboldalt "Haladó" gomb.
A többi mappa helye lásd ugyanitt, csak a "Másolatok és mappák" illetve a "Levélszemét" pontok.
Illetve ha nem akarod õket ennyire szétválogatni, lehet csinálni mappákat a Helyi mappákon belül is (pl egy bizonyos címrõl kapott levelek különválogatásához): lásd Eszközök / Üzenetszûrõk (de ezt minden postafiókra külön kell megcsinálni).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Olyan kérdésem lenne hogy Mozilla Thunderbird progit használok, de több mail címem van. Be lehet valahogyan állítani hogy szétválogassa a leveleket (beérkezõ kimenõ stb..) mail címek szerint? Mert nekem most mind a 3 mail címem leveleit egybe ömleszti és nem látom át hogy meik levél hova jött vagy meikrõl küldtem.
Elõre is kössz
Jelenleg az aktív karakterkódolásnál 2 típus van megadva és elég is, de néhány beérkezõ levélnél tévesen jeleníti meg, kézzel kell átállítanom.
Köszi
szal azt szeretném kihozni belõle, hogy letöltse, be van lõve, hogy uj levelek azonnali letöltése, de itt sztem ott lehet gubanc, hogy nem érzékeli ujnak <#idiota>#idiota> és azt istennek nemtom miért.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
(Ha átnézted volna a beállításokat, és mindent beállítottál volna magadnak, nem jártál volna így. Ez nem a program hibája, legfeljebb csak az, hogy ez az alapértelmezett.)
a documents and settings /desigo/application data/thunderbird mappa értelemszerûen növekszik.
Most kb 750 mega.Gondoltam kitörlök elküldött leveleket mert az már nem kell.Kitöröltem több mint 200 levelet erre a mappa még nagyobb lett.Most 810 Mega
Mitõl van ez?
a többivel se fogadni se küldeni nem tudok :/
"hiba történt a pop3 levelezõkiszolgálóval"
mi lehet a gond?
tegnap még ment
Most hogy kint van a Firefox 3 ... Készül vajon a Thunderbirdbõl is 3-as sorozat? Vagy errõl még nem tudni semmit? Vagy egyelõre a fejlesztõket a 3-as FF köti le?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop