24
-
DOT #24 És mi van akkor, ha: "Én ugyan nem kínáltam letöltésre semmit. Valaki feltöltötte hozzám, míg nem voltam otthon!" -
palika22 #23 Én nem vagyok nagy zene töltögető.... Talán 1-2 album évente......Én könnyet hullatok, de azokért a magáneberekért, (felnőttekért és !!!!!GYEREKEKÉRT!!!!!!) akiket ezek a tetvek már meghurcoltak....... A RIAA-nak csak ennyit üzenek: -
#22 en csak azt nem ertem, minek turaztatja a RIAA ennyire magat, mikor ez elsore laccik, hogy: buko, de neki.
es nem okoztunk nekik "olyan" nagy kart sem, mert en pl nem igen vennek meg olyan zenet ami azert letoltok.
miert nincs senki aki a nyomorult fereg/virus irokra is ramegy ennyire? Sokkal tobb kart okoznak mint akik kis mp3 csere-beret csinalnak.
-
Borton #21 loller:) -
mechorg #20 <Nem ezt a szmájlit akartam : )> -
mechorg #19 Éljen a Bíróság! -
echo #18 -
entreri #17 RIAA -
pemga #16 Örvendezzünk vala! Egyébként hogy jön össze az, hogy "különböző multimédiás tartalmak illegális másolatait kínálta fel az interneten letöltésre illetve cserére". Ha minden igaz, akkor azt csinálják, hogy saját szervereket futtatnak, ahova belépésnél meghirdeted a seed-jeidet. (Vannak ilyen blacklist-ek, ahol az AA-s serverek ip-i figyelnek.) Már csak az nem vili ebből, hogy miből gondolja azt, hogy a teljes file ott van, mert pl. random töredék (ami lehet le sem játszható), az most minek számít. -
#15 Sajnos ez még akárhogy is számolom csak a második vesztett pere az **AA szervezeteknek... -
#14 Hát igen a híres egyes kiegészítés:D De ez sajnos csak USA-ra vonatkozik.... -
#13 Valószínűleg nála is van otthon néhány nem megvásárolt album... :) -
Yv@n #12 Hnaja, a közös ellenség -
rolika #11 ritka az olyan hírtopik, ahol mindenki egyetért.
a riaa-ról szólók általában ilyenek :))) -
#10 -
irkab1rka #9 Kicsit gáz, hogy pár ember kifizet pár embert (RIAA) és ezáltal hozzáférhetnének bárkinek a személyes adataihoz, megtudhatnák ki mit mondott, és bármi...
Az más dolog, hogy meg akarják akadályozni a profitjuk elvesztését. MP3 csere? Tanuljatok meg énekelni :)))
Abba belegondolt már valaki, hogy ha van 300G mp3-ad, akkor azt mostantól életed végéig hallgatva sem érnél a végére? :)))
(na jó, ez túlzás, de a lényeget értitek nem?) -
Razgon #8 Az a baj, hogy addig fog küzdeni a RIAA, amíg talál egy bírót, aki hajlandó lesz olyan ítéletet hozni, ami a RIAA-nak kedvez...
De azért örülök, hogy még akadnak normálisnak tűnő bírók. -
Yv@n #7 Felőlem aztán fuldokolhat ameddig akar, előbb utóbb úgyis megfullad. -
#6 sajnos nem adja fel a mocsok RIAA... -
rolika #5
igeeen :) -
#4 yesss:) -
#3 -
blackeagle #2 De egy szemét világ ez ,ahhol az adataim akarják pár nyavajás zenéért. Mindig volt hamisitás ,mindig is lesz ,csak régen a kazettamásolás nem ennyire szem előtt zajlott. -
Sityi #1 Nagyon helyes. Ne akarjon már a RIAA/MPAA/ASVA/stb. többmilliárd netpolgárból bűnözőt kreálni...