1580
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#1259 egyrészt meglep, hogy megint ugyanaz az egyszál ember védi, másrészt ez már a normális hangnemű hozzászólás volt, amit linkeltél?
egyébiránt nem tudom, hogyan nem ment át az összes hozzászólásom valódi tartalma: "elég lesz, köszönjük" -
Ra1n #1258 Aha. Megint Skyline ja.
Tessék napokkal ezelöttröl:
felkérés
tàmogatàs
Ehhez képest Dark sosem került törlésre,és abba sem volt hajlandò közremüködni hogy abbahagyja. De persze megint Skyline a ludas szerinted...Engem is baromira meglep.:-p -
#1257 egyrészt nyilván meglep, hogy itt is a skyline-féle banda (volt) jelen, és folyamatos harc ment csak a topiclakók közt
szóval igen, ez baromira meglep :O
másrészt én úgy látom, totti próbál pártatlanul rendet tartani, úgyhogy nothing to do here -
Ra1n #1256 Ha nem telefonròl leszek kikeresem ha ez szükséges,de elég visszanézni az elmult idöket,és azt milyen reakciòkat vàltott ki. -
Ra1n #1255 Egy àltalànos vélemény Ds-röl a topikban.
vélemény
-
#1254 mutasd már meg azokat a hszeket akkor, ahol a topic lakói egyöntetűen normális hangnemben, értelmes stílusban megkérték, hogy változtasson azon, ahogyan oda ír -
Ra1n #1253 Ugyanott tartunk tehàt. A troll maradhat. Aki nem türi az kap az arcàra. Remek. -
#1252 Ha valaki ugrik, ott mindig lesz olyan, aki ugrat. Egyszer kellene rájönni, hogy valaki csak feszültséget kelt, és hagyni a fenébe a hozzászólásait. Egy bohóc addig marad a színpadon, amíg van közönség, aki tapsol neki. -
Ra1n #1251 Elég nehéz olyasvalamit jelenteni ami hosszú oldalakon àt tartò folyamatos idegesìtö okoskodàs,ahogyan tegnap is. Szimplàn képtelen felfogni amit leìrnak,kavar,ostobasàgokat irogat. Hogy legyen jelentve?! Hetek òta miòta betette a làbàt a topikba ez megy. Mindenkit idegesìt,de úgy csinàlja hogy az védhetö legyen,nincs kàromkodàs,sem semmi,csak a folyamatos okoskodò idegesìtö megmagyaràzàsa mindennek,egy olyan topikban amihez ràadàsul köze sincs.
Hogy jelentsünk valamit amihez egy egész szövegkörnyezetet kéne elolvasnotok hogy làssàtok? -
#1250 jelentetted, hogy darksector melyik hozzászólás(ok)ban csinált szabályelleneset? hol jelentetted ezt? -
Ra1n #1249 Ez esetben hol van Darksector büntetése?
Tovàbbà rendben sàros aki leszòlja,de miért az kapja a legnagyobb büntetést aki nem türi? Miért nem az aki a lavinàt ÀLLANDÒAN elindìtja??
-
#1248 Aki nem viseli idejön, és szól a moderátoroknak. Ha visszaszól (bármilyen hangnemben) mennyivel lesz jobb annál, aki nekiállt? Sárdobálásnál mindenki sáros lesz, mindegy, hogy ki kezdte. -
Ra1n #1247 Tehàt a flémelés és a trollkodàs mehet a topikban,meg az emberek idegesìtése,de aki ezt nem viseli azt büntetni kell. Jogos! -
#1246 így a 23. büntetőpont után még a mi kurvaanyánkat, hogy rögtön repült tényleg -
Ra1n #1245 A kedves adminok ellenörizhették volna mi miért történt,a topik szìne java ki nem àllhatja Darkot mert trollkodik,és ostoba a szò legszorosabb értelmében. De ahogy érzitek.
Ràadàsul egyböl ban. Szép volt.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.28. 07:43:17 -
#1244 Pár kellemetlen személyeskedés, amiből most volt elég.
Xbox One topik #155688
Xbox One topik #155700
Köszönöm! -
#1243 Ok. -
#1242 akkor maradjunk annyiban, hogy ha valaki lesz gépről, aki úgy érzi, van kezelendő probléma, az linkelje :)
ha nem nagy a gond, az a legjobb -
#1241 Igen, tudom, hogy úgy kellene, de telefonról sajnos elég nehézkes ... -
#1240 Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod! -
#1239 Valaki rakja mar ki flemrt Project Cars(konzolom ) topikbol, ha bekesseg is van, csak nem birja ki ....
Forumkeptelen a figura, nincs topik ahol ha feltunik ne generalna valami balhet.
Koszonom ! -
#1238 Kaptál büntetést? Nem kaptál. Töröltem a kívánt hozzászólásokat? Igen. Viszlát. -
Skyline #1237 Egy rossz szót nem szólt hozzá senki amíg be nem jött és nekem nem esett a ps4 topikban hogy minek pcwarezolok (1 oldalnyit sem kell visszanézni, teljesen normálisan beszélgettünk arról hogy milyen lett az Evil Within és pc-n hogy lehet kivenni belőle a csíkokat, egy árva büdös szóval nem beszélt senki warezról) , meg hogy nincs is ps4-em (loal, vicces) stbstbstb...Slickadam is nekiesett joggal.
Nem az első eset hogy a ps4 topikba bejön vagy Sony gépet fikázni vagy valakinek nekiesni.
Ha ezért ÉN büntetős érdemlek,no comment....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.14. 21:08:00 -
#1236 Mindkettőnek adnék pár pöttyöt, de vg-nek szülinapja van így játszunk olyat, hogy ezt ma megúszta mindenki. A romázást, stb meg sürgősen be lehet fejezni, legközelebb pofozkodás lesz.
Szerk: A személyeskedő hsz-ek törölve.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.14. 19:34:53 -
Skyline #1235 Beolvasnál a topikba mielött ítélkezel? Kösz. -
#1234 végre valami újdonság sgn, skyline flamel, majd a partnerével jönnek modtopicba sírni miatta!
ooooooooooooooooooh wait -
Skyline #1233 Hol? Mikor??? Ezt TE állítod...Bejöttél miközben valaki megkérdezte hogyan kell a képernyőn átállítani a fekete csíkokat. Erre én lettem a warezos. Zseni!!! Slickadam is bizonyára pcwarezos meg rohadék mert ő is pc-n tolja és a ps4 topikban ír a játékról,mert napok óta ott beszélünk róla....
Unalmas az állandó flémelésed, csak azért jársz be a Ps4 topikba semmi másért. -
vg #1232 Te pedig PC warezolsz a ps4 topicban.
Kéretik szankcionálni. -
Skyline #1231 És persze FOLYTATJA -
Skyline #1230 Folyamatosan bejárkál a PS4 topikba, flémel, személyeskedik!
Kéretik szankcionálni.
VG -
#1229 tldr hiszti -
Skyline #1228 Tőlem aztán kirúghatsz, nem izgat, buzerálni sem foglak, hónapok óta megkérdőjelezem a munkádat az ok nélküli hirtelen büntetőpontok (amiket még csak meg sem indokolsz, hiába kérdezik vissza teljesen normálisan miért is lett kiosztva) meg az okoskodó "troll" leírás csodálatosan emeli a fényét az SG színvonalának, a CARS topikban rég vége lett volna ha egy rendes HG SZABÁLYOSAN megválasztva figyeli a topikot, ehelyett 2-3 kérdéses szavazattal semmi perc alatt beraktad a "3 ember" közül az egyiket HG-nek..Valóban """okos""" húzás volt..:)
-
Skyline #1227 Mondja ezt az aki egy film topikjába beléápett, mindenkit leoltott hogy igénytelenek mert a filmet élvezik, és ő tudja mi az igényes szórakozás, meg aki végigparodizálta a hozzászólásokat a CARS topikban. Meg TE tettél gesztusokat, jah olvastam a CARS topikot...Nagy gesztus hozzánemértőnek titulálni és röhögni azokon akik a játékot kritikus szemmel nézik.:)
A vonal meg lett húzva, ott a konzolos CARS topik, nem onnan mentek át a pc-s cars topikba megint flémelni és vitázni hanem maga a CARS topik gyerekes HG-je jött át és többszöri felszólításra sem hagyta abba. + durciból nyitott egy assetto corsa topikot erősen troll szöveggel..
Alexease-re meg mindent el lehet mondani csak azt nem hogy elfogult.. Érdekes módon az AC topikban lehet rendesen beszégletni pozitívumokról,negatívumokról, nincs egyből fröcsögés főként nem a HG részéről, és ritka törölgetéssel szépen megy a beszégletés, szemben a CARS topikkal aminek van 3-4 lakója a többi inkább be sem ír semmit és kerüli. Ezzel szemben jelen pillanatban a CARS HG-je maximálisan elfogult a játékkal, és állandóan benne van a vitákban amiket rendszerint ő maga robbant ki azzal hogy nem bírja elviselni az erősebb negatív kritikát a játékról..
És továbbra is igen nevetséges hogy a CARS topik HG-je pont az egyik problémaforrás... Bőven bemutatta a tegnap kis akcióival mennyire színvonalas HG és "fórumtárs"..... Nem beszélve az önkényes törölgetésekről... -
#1225 És mostantól már én vagyok Jack Sparrow is. De oda írhattam volna azt is, hogy Laccoo és akkor te is az álregem lennél. Csak sajnos ez örökre ott marad.
Csak ekkora képet engedett feltenni.
Mondtam már hogy szomszédok és barátok vagyunk Screenracerrel és szokta használni, vagyis régebben használta egy két játékomat, de az ő regjével. Éngem nem zavar, hogy ott van a nickje, téged miért? Itt SG-n csak a sertrex nicknevet használom ezzel a nick képpel. Ennyi a történet se több se kevesebb. -
#1224 engem kilora megvettel, de igazabol ha ez a 3 ember kibujna a seggebol, es sajat magaval foglalkozna, nem a tobbiekkel, mindezt tennek valami nagyon elkulonitett helyen, akkor az egvilagon semmi problema nem lenne
most ennek a honapok ota tarto faszrazasnak ugyis az lesz a vege, hogy szepen sorban repulnek a regjeik, csinalnak ujat, es nem egymast fogjak buzeralni, hanem kozos erovel engem
en ezzel majd jol foglalkozni fogok (mhm), emellett pedig a problemas topicokban rend lesz
been there, done that.
mindenesetre amiket leirtal, en eszben fogom tartani -
Fernandooo #1223 Azért kétszer is meggondolandó lenne, hogy új HG-nek egy olyan embert tegyenek meg, akik szintén elfogultak, szintén benne voltak jó pár vitában és jól érzékelhetően kettős mércével állnak hozzá a dolgokhoz. Én az utóbbi napokban igyekeztem normálisan kommunikálni mindenkivel, de a másik oldalról semmiféle hasonló gesztus nem érkezett. Ez szerintem mindent elmond. Az van, hogy van egy brancs, aminek tagjai azt hiszik magukról, hogy az ő véleményükkel márpedig kötelező azonosulni, és ha nem, akkor takarodjon az, aki ellentmond, és jön a fikatenger ezerrel. SENKIRE nem lehet kijelenteni, azt, hogy kiegyensúlyozott, objektív meg hasonlók. Haveri kötődések folytán sem, az összekacsintások jól érzékelhetőek.
Mondom, én tettem gesztusokat, de itt arról van szó – és a „másik” CARS topicban ez konkrétan le lett írva -, hogy embereket akarnak egyenesen kitiltani topicokból, csak mert ellenérvelnek, ami náluk azonnal ellentmondásnak és kötekedésnek számít. Ez hol tolerálható magatartás? Tanúságos a mai Screenraceres vita is abban a CARS topicban. Vele lett gondjuk, de továbbra is többes számban beszélnek és tiltanának, mintha én, vagy pl. SityiSXT olyan hangnemben társalogtunk volna, ami kifogásolható. Vissza lehet olvasni, teljesen kulturáltak voltunk. Ennek ellenére nem kívánatos személyek vagyunk az új „CARS” topicban (ami simán CARS PC fika topic konzolosnak álcázva) és az Assetto Corsa topicban. Az hogy van, hogy itt x mezei felhasználó mondja meg y-nak, hogy nem mehet ide meg oda? Csak mert komoly értékelési és felfogási ellentétjeik vannak bizonyos témakörökben?
Azért a moderátorok ezt is vegyék figyelembe ha kérhetem. Illetve azt is, hogy amennyiben egy „szimulátoros” kerül HG-nak az eredeti CARS topicba (ez a kívánalom is úgy van kihangsúlyozva, mintha ezek valami felsőbbrendű lények lennének, hát hol már… :DDDD), akkor sikeresen érvényesülni fog a kettősmérce elve, valamint olyan ember lesz HG, akinek egyáltalán nem szíve csücske a játék, sőt! Na most HG-nak olyan ember kellene, aki azért valamennyire toleráns a témát adó produktummal kapcsolatban, nem? Vagy hater topic lesz belőle és kész, ahol a haverok oltogathatnak ezerrel, mindenki más meg ki lesz utálva, hozzászólásai törölve.
Jó lenne már húzni egy vonalat, és abbahagyni egymás folyamatos basztatását, és megpróbálni normálisan kommunikálni egymással. Még akkor is, ha x embereknek nem tetszik, hogy y-nak vannak ellenérvei, és más gondolatai, amiket meg is tud védeni. Amúgy a legtöbben, akik a feszkót csinálják, kizárólag – oké, esetek 95%-ban – csak lehúzós szándékkal írnak a CARS-ról, tehát egyáltalán nem kedvencük ez a játék. Ez már eleve alkalmatlan egy HG szerepre, mert egy topic elsődleges célja, hogy adott játék kedvelői, művelői jöhessenek ott össze, megbeszélni élményeket, tippeket-trükköket cserélgetni, tanácsokat adni egymásnak, versenyeket szervezni, stb. Na most haterekkel és ellenvéleményt nem tűrő flémgépekkel ez hogy lenne kivitelezhető?
Bocs, hogy hozzászóltam, de ma már megint nagyon eszkalálódik a probléma, és talán egy igazságos, több személyre kiterjedő pihenő időszak kiosztása célravezetőbb lenne, mint egy ellenérdekelt oldali HG kinevezése, és a CARS topic átjátszása CARS-haterek kezébe.
Mindettől függetlenül, mivel én nem vagyok olyan ostoba, hogy lifetime fenntartsak bárkivel egy alapvetően ellenséges hangulatot, hajlandó vagyok arra, hogy mindenkivel szemben és mindenki esetében tiszta lapot indítsunk (én már napokkal ezelőtt megtettem normális hozzászólások formájában az ezt a szándékot igazoló gesztusokat) – oda-vissza kölcsönösen. Na? -
#1222 Álregekről:
Érdekes dolog, hogy Screenracer néha "mellényúl" és Sertex laptopjáról válaszol ...
Érdekes dolog , hogy Sertex DinoM néven játszik...
Érdekes dolog, hogy DinoM másik neve kitörölhetetlenül ott van a SEAM-en: Screenracer...
Érdekes, hogy berak "egyikük" egy privát videót, amit utána szépen ki is tárgyalnak ( LOL.)...
Érdekes, hogy ők "hárman" szavazták meg a HG-t ....
A mi szimulátoros közönségünk lassan 20 éves, személy szerint ismerjük a jómadarakat... közismert flémerek, inenn is kitakarított régi regek.
Igazából teszek a PC-s CARS topikra, sót már jó lenne végre elfelejteni , egy kérés van, ne járjon ide is, és mindenhová flémelni.
És azért megkérdezném, hogy én vajon miért kaptam büntipontot ??? :D
Sorry az OFF-ért, leeht még egy büntipontot fog érni ,de nem izgat , lasan úgysem kell nekem ez a VIP tagság .... -
Screenracer #1221 Nézzük csak végig sorszám szerint a hsz-eket. A videó előtt is csináltam képet a törölt hsz-ekrő, meg utána is. Csak az általad kifogásolt hsz-ről nincs kép ez mindenesetre elég érdekes. Főleg annak tudatában, hogy már hónapok óta utazol rám. Ez már szinte zaklatás, hogy minden megnyilvánulásomra ugrasz. De csak bogarássz és mutass rá melyik törölt hsz érdekel mióta HG vagyok. -
Screenracer #1220 Csak a rend kedvéért nem a törölt hsz-ért kértem elnézést, hanem azért mert lehazugoztalak mielőtt utánanéztem volna.
Mondjuk egyértelmü, hogy mire válaszoltam. Ennyi erővel te magad is törölhetted azt a hsz-t. De sajnos nem tudtam bizonyítani, hogy nem én töröltem.
http://sg.hu/forum/uzenet/1406569595/21 -
Skyline #1219 Nem felel meg és gátolja, rendes szavazás sem volt róla, kb 5 perc alatt puff megkapta, a tegnap kis akciója az AC bosszútopik, az amiket Alexease törölni szokott tőle az AC topikban meg az hogy ok nélkül törölget a CARs-ban mindent ami negatívabb fénybe viszi a játékot (például tőlem amikor beraktak egy összehasonlító videót és leírtam ugyan azt amit a videólink alatt mindenki észrevett)...
Nem lehet rendesen beszélni a játékról mert mindenre ugrik, cáfol fröcsög, amiből jön a vita. Az ÁLLANDÓ vita.
Ahogy írtam egy rendes szimulátoros aki nem kettősmércével törölget, ért is a szimulátorokhoz és NEM megy bele vitába, az kéne oda. Alexease vagy Totti, ha vállalnák, és nem lenne gond. Nem tartom éppen okos gondolatnak hogy ki lett nevezve egy olyan ember HG-nek aki állandóan benne van/volt a vitákban és óvoda szinten bosszú topikokat nyitogat, hsz-eket törölget....
Tőlem uszíthatod Johnyt , egy normális szimulátorhoz értő HG-vel nem lenne gond...Érdekesmód az AC topik is hibátlanul működik és nem 2-3 ember kistopikja...:)