1580
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Broafka
    azért hozzá tenném, hogy a kollega hozzászólásait is érdemes elolvasni, mielőtt elhamarkodottan döntenének a moderátor urak/hölgyek.
    "még konzolja sincs" azért kíváncsi lennék, hogy ezt abból szűrte le, hogy eladtam a konzolomat, mert nem játszottam rajta annyit, helyette tanultam inkább, vagy a topikban egy másik ember "de jó játék, csak sajnos nincs konzolom" hozzászólásából.

szóval hazudik mint a vízfolyás.
  • skinnyman
    Ebben a topicban kérném Broáfka kollega off és indulatkeltő hozzászólásait törölni, mert szétrombolja a topicot, miközben bevallottan semmi keresnivaója nincs ott, még konzolja sincs, csak trollkodni jár be és hülyeségeket beszélni.

Miután szépen, türelmesen leírtam hogy miért beszél hülyeségeket, erről tudomást sem véve folytatta az ámokfutását és még mindig nem akar leállni.
  • cloud.strife
    Gaga fiú visszatért.
  • Sir Quno Jedi
    Törölni szoktam, sőt javítani is. Büntetőpontot elvől nem adok már. Én csak banolgatok csöndesen, hűvös halomba.
  • Dzsini
    Igazán használhatnád te is ám a moderátori jogkörödet, tudsz büntetőpontot is adni, törölni is, nem vagyunk olyan sokan.
  • Sir Quno Jedi
    Isten vagy!
  • [NST]Cifu
    Gaga repült, Cloud és Yorg kapott egy-egy figyelmeztetést.

Kerülje szépen mindenki a felesleges hangulatkeltést, és próbáljon meg normális hangnemben fórumozni...
  • Yorg
    Nekem nem.

És úgy látom neki sem:

The Protector
    [Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | ma 13:48 | privát | galéria | válasz | #299
    teljes mértékben egyet értek.nagyon drága a cucc és még ennek tetejében minden koncepció a lehúzásra épül.A ketyere nagyon nagyon jó de nem éri meg megvenni.Olyan szinten egy nagy kibaszás h a gazdagabb nemzetek csemetéi sem veszik meg(ráadásul a gazdagoknál is válság van,őket is érinti).
    Válasz 'gaga333' üzenetére (#298)
    Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár,

• Sir Quno Jedi
    Mármost arra gondolsz, hogy ez a gaga gyerek ott trollkodik már egy jó ideje és mindenkinek az agyára ment?!
  • Yorg
    Üszkösödik az egész fórumcsoport...

link

• Sir Quno Jedi
    Mittomén, HG-nek nézek én ki?!?!? :D
  • Dzsini
    Jól tudod, szerkesztéshez moderátori jogkör kell.
  • [NST]Cifu
    Amennyire én tudom HG csak törölni tud, átírni nem. Rosszul tudom?
  • Sir Quno Jedi
    Ha mindenki maga beírja hozzászólásba, hogy akarja-e vagy sem és kit akar helyette, ha nem, akkor nem lehet vele csalni, csak ha a házigazda, vagy egy moderátor átírja (azt meg csak észreveszi, aki szavazott :D).
  • Efreet
    És a továbbiakat legyetek szívesek odaát megbeszélni, már nem moderációs téma.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt már neked kéne megszervezned szintúgy. Másrészt így hülyeség a szavazás, mert ha nem szeretnéd, hogy DT legyen a házigazda, akkor azt is meg kell adnod, hogy KI LEGYEN az szerinted. Plusz annak akit megadsz, jeleznie kell, hogy hajlandó lenne elvállalni is azt. Nomeg persze elegendő szavazatot kell kapnia utána... Nem 1xű dolog ám a demokrácia... :DD Ezért nincs is értelme semmi.
  • DanielT
    Írd ki te, a banod felfüggesztve határozott időre, pont ezen célból.
  • Tinman #1161
    "Hekkelhető".
  • Yorg
    Nem tudom milyen mozgalomról beszélsz.
    Írj ki egy szavazást, hogy szeretnéd-e, hogy DanielT maradjon-e a házigazda igen/nem.

Ha az igenek nyernek, akkor elkussolok(egy darabig).
  • Sir Quno Jedi
    Nyugodtan próbáld ki! Leírtam, hogy megvan rá a lehetőséged. Ha azt várod, hogy más a kisujját is mozdítsa etéren, akkor tévedésben élsz. Te vagy elégedetlen, így neked kell tenni is ellene. Tiszta sor. Senki sem fogja neked kikaparni a gesztenyét. Nem így működik a világ...
  • DanielT
    Minden, az elmozdításomat célzó mozgalmat támogatok, úgyhogy, most leveszem a ban-odat, amíg megszervezed a dolgot, hogy ne kelljen privátban egyenként megkeresned az embereket.

Vasárnap éjfélig van időd megtenni.
  • Yorg
    "Ha megszavaztatnánk, akkor is ő maradna a házigazda "

Próbáljuk ki!

Nem szeretnék házigazda lenni, csak szeretném, ha korrektebb lenne a topikban, amit rendszeresen olvasok.
  • Sir Quno Jedi
    Nem mindenki jár rendszeresen a gumiban (és most célozgathatnék). :D
  • Sir Quno Jedi
    Naés. Ha megszavaztatnánk, akkor is ő maradna a házigazda (páran már megpróbálták beköpni/bemószerólni/kitúrni). Itt most te vagy az elenyésző kisebbség és a demokrácia azt jelenti, hogy így a véleményeddel egyedül maradsz. Ez ám az IGAZI demokrácia. :D

Mert gondolom azt azért még te sem gondolhatod komolyan, hogy mondjuk TE legyél helyette a házigazda?

Persze ha mégis ebbéli ambícióid vannak, akkor pl. privátban keresd meg a topiclakókat külön-külön is és szervezd meg, hogy leszavazzák DT-t és téged válasszanak helyette. Ha sikerül, akkor a TE rémuralmad fog elkövetkezni...(valljuk be, erre nem tennék azért nagyobb téteket, de csodák lehetnek)
  • Dzsini
    Mehetne, bár inkább a sajátba. Nem megy, mert műemlék, mint több másik topic itt az SG-n. Pár évente egyszer van vele 1-2 napos probléma, annyi elfér.
    (legutóbb is inkább az "ellentopic" volt a problémás, nem ez)
  • Büdös Bohóc
    Egymás seggének nyalása és beltrollkodás megy ott, ha benéz valami vér PC-s, akkor már örülnek, hogy lesz kit kikészíteni. Ennyi erővel mehetne a gumiba a topik.
  • Yorg
    "Más dolog az, hogy egymást évek óta (személyesen is) ismerő emberek szórakoznak egymással"

Ez nem igaz mindenkire.
    Nem csak szórakozás az, ami ott zajlik.
  • Yorg
    "DT-t már egész jól elfogadta a lakosság a topicban. Még többnyire azok is, akik rühellik."

Ja, mert azokat bannolja, akiket ő rühell.
    Rémuralom.
  • Dzsini
    Más dolog az, hogy egymást évek óta (személyesen is) ismerő emberek szórakoznak egymással, ami egy kívülálló számára heves vitának tűnik, és más az, hogy te 6 éve meg most hozzászóltál, és halvány fogalmad sincs a topic működéséről.
  • Sir Quno Jedi
    Más topicokban is mindig felmerül, hogy mér ilyen, meg olyan a házigazda. Namert csak. Átalában nem akad más, aki tényleg foglalkozik is vele, azért. DT egész jó házigazda szvsz. a maga módján. Másokra meg nem lehet ráhagyni a dolgot, mert vagy egyértelműen nem alkalmasak rá, vagy mert nem is vállalnák. DT-t már egész jól elfogadta a lakosság a topicban. Még többnyire azok is, akik rühellik.
  • Yorg
    "Ha egyetértesz velük, akkor nem"

Ezt nem is értem.
    Iszonyú heves vita van ott minden apró hülyeségről.

"főleg kívülállóként."
    Nem vagyok az.
    Kb. 6 éves ott az első hozzászólásom.
  • Dzsini
    Ha egyetértesz velük, akkor nem - ha nem értesz egyet, akkor például lehet olyat csinálni, hogy nem olvasod, hiszen nem neked szól. Vitázni nem lehet, mert ahhoz vitára hajlandó személyek és értelmes vitatéma kell - az pedig, hogy ők szeretik-e a Nintendot vagy sem, az nem az, tehát kár lenne egyáltalán belekezdeni, főleg kívülállóként. Oroszlánok közé mennél prédikálni? Minek?
  • Yorg
    "Mégis mi lenne a célod vele a nyilvánvaló feszültségkeltésen kívül? "

Az egész topiknak ez a célja.
  • Dzsini
    Mert ha látják, akkor minek írnál? Meggyőzni nem fogod őket, a beszélgetésbe - láthatólag - nem vagy hajlandó bekapcsolódni, a nézeteiket nem osztod.
    Mégis mi lenne a célod vele a nyilvánvaló feszültségkeltésen kívül? Keress olyan topicokat (akár fórumokat), ahol a nézeteidhez közelebb álló, vagy értelmes vitára hajlandó emberek vannak.
  • Yorg
    "Na ilyenen kár sírni, már engem is betett egyszer jó időre a "banlistájába". Ilyen figura ő. "

Na, ezért nem szerencsés, hogy ő a házigazda.

"még írhatsz nyugodtan, nomeg oda is a topicba, csak nem fogják látni..."

Akkor minek írjak??
  • Sir Quno Jedi
    Na ilyenen kár sírni, már engem is betett egyszer jó időre a "banlistájába". Ilyen figura ő. Egy szaros kis script, nem kell miatta aggódni, az SG-re még írhatsz nyugodtan, nomeg oda is a topicba, csak nem fogják látni... Mondjuk ennek vannak előnyei és hátrányai is.
  • Dzsini
    Győzd meg te, hogy értékes tagja tudsz lenni a társaságnak.
  • Sir Quno Jedi
    Öntisztító a topic, aki nem bírja, úgyis eltakarodik. Persze van aki időnként visszatéved, de újra, meg újra elmarják (értsd. semmiből sem tanul). Pont úgy működik, mint egy mintatársadalom! :D

Mondjuk DT kicsit kisajátította magának az utóbbi években, dehát legalább törődik is vele.
  • Yorg
    Jó, akkor magyarázd el a házigazdának(DanielT), hogy az #1128 csak poén volt.
  • Dzsini
    Üdv az interneten.