1580
![1231mod2kep2.jpg](/kep/2003_12/1231mod2kep2.jpg)
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
Yorg #1138 Ilyen "poént" csak a nintendósokkal szemben engednek meg az ottaniak, és most már nincs ott senki, aki ezt ellensúlyozza. -
Azért azt még hozzá kell tenni, hogy a topiclakóknak sem ártana kicsit toleránsabban, "normálisabban" viselkedni egy betévedő taggal, aki még nem ismeri az ottani szokásokat, és esetleg nem tudja, hogy ti egymást jól ismerő, sok év alatt összeszokott társaság vagytok - azt tényleg nem lehet elvárni, hogy hozzászólás előtt átolvasson ~100000 hozzászólást csak azért, hogy ismerje a helyi erőket. Az ilyen topicok amúgy a Saját fórumokban szoktak lenni, csak néhány kivétel van, közte a leáldozott topic, és mint ilyen, a tagoknak nem árt kicsit jobban odafigyelniük.
#1136: és ha egy poénra helyeselsz, akkor azt már rögtön komolyan lehet venni, ugye? Úgy néz ki nem ártana neked egy alapozás az internetes kultúrákból, beszélgetési stílusokról. Vagy csak játszod a sértődöttet. -
Yorg #1136 SQJ(moderátor!!!) hozzászólása mögött nem volt :D.
Én viszont bannolva lettem onnan az itteni #1128 miatt. -
Az a gond, hogy Yorg komolyan gondolja.
SQJ-t sem ismeri úgy fest... de, hogy ennyire nem? :-( -
Közel félmillió hozzászólással (az első kötet és a kimoderált hozzászólásokkal együtt) már van egy kialakult stílusa, hangulata a topicnak. Gondolom te se gondolod komolyan, hogy egy ":D"-vel zárt mondat, ami úgymond általánosítva céloz egy milliós, névtelen tömeg (nintendosok) elpusztulására teljesen komoly, és azok ellen a személyek ellen van? -
Yorg #1133 "A maradék 20%-ban sem személy ellen megy a flame, inkább csak termék, szoftver, kiadó, etc irányba."
Kivéve, amikor nem:
deep
[Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | 2011. dec. 24. 16:58 | privát | galéria | válasz | #321057
Na azert ne ragadtassuk el magunkat, a nintendosok dogoljenek meg:D
Válasz 'edios' üzenetére (#321055)
Sir Quno Jedi A "Rendszer hangja" érdemrend vörös fokozata
[Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | 2011. dec. 24. 19:31 | privát | galéria | válasz | #321061
+1
Válasz 'deep' üzenetére (#321057)
Élj úgy, hogy ha lepereg előtted az életed filmje, minél több 10/10 AAA+++ végigjátszás legyen benne!!!
-
A leáldozott topic már történelmi ereklye (főleg az első verzióval együtt), szerencsére állandó Jedi moderátori felügyelet alatt áll, plusz van egy nagyon keményen belterjes alapközössége, akik elég jó pajtások ahhoz, hogy ne sértődjenek meg azon, ha a másik esetleg keményebben odaszól neki. Külsősök számára kicsit veszélyes terep alkalmanként, de ennyi belefér.
Ha valahova, akkor a sajátba lehetne áttenni, ott szoktak lenni az ilyen közösségi játszóterek, de van néhány ilyen kivétel itt az SG-n (őstagok őstopicjai). -
Szvsz azért mert 80%-ban nem flame megy, hanem az örök konzol vs PC kérdéskör boncolgatása, vagy a legújabb fejlesztések, kiállítások, bemutatók kitárgyalása... szinte minden ami konzol, szoftver, hardver vagy bármilyen szinten is összefügg a játékvilággal. Ilyen topikot nem ismerek idehaza ilyet, így szvsz hiánypótló.
A maradék 20%-ban sem személy ellen megy a flame, inkább csak termék, szoftver, kiadó, etc irányba. A tényleges személyeskedés jó ha 1% körül lehet (az említett 20%-ból), bár az utóbbi időben tényleg kissé elharapódzott :-/
Igaz én még csak kb. 6 éve látogatom, így lehet, hogy nem releváns a véleményem. -
No offense, de akkor meg miért nem a gumiban van a topic? -
Ugyanmá a totyik szándékosan van fentartva, pont azért, hogy ott kiflémelhetik magukat a konzolosok, meg a betévedő pécések is. Az indulatok gyakran elszabadulnak, de nem baj, ezért van. Ez kérem már történelem. Aki nem bírja az efféle flémstílust, ne is menjen be még olvasgatni sem, mert könnyen megríkatják... :D
Más totyikokban ugyanazért persze már megy is a halálosztóbrigád, szal. csak csínján! -
Yorg #1128 "Igazság szerint be kellene zárni a topicot,"
+1 -
"Ha meg nem akarod jelenteni, akkor utólag meg ne hozd fel, se mentségül, se informálisan. Ilyen egyszerű..."
Rendben, ez egy vállalható dolog. -
1.: Mint említettem semmiféle mentességet vagy enyhítő körülményt nem jelent azt, hogy valaki más milyen hangnemben szól hozzád. A moderáció okán az kerül mérlegelésre, hogy te milyen hangnemet ütsz meg. Ha a másik is olyat ütött meg, akkor a másik is azt kapja, amit megérdemel.
2.: Ha a "jó isten tudja hanyadik nick"-et jelented, a "fröcsögéssel" együtt, valamiféle alátámasztással, akkor tud a moderátor lépni valamit. Ilyenkor tetszik a sok nyafogás a moderációval kapcsolatban. Jelenteni senki sem jelent semmit, de azt elvárják, hogy a moderátor rendet tartson... Nyilván amíg a gondolatolvasás képességét ki nem fejlesztjük, addig a moderáció csak a problémák jelentése után tud lépni...
Ha meg nem akarod jelenteni, akkor utólag meg ne hozd fel, se mentségül, se informálisan. Ilyen egyszerű... -
Nem bonyolult. Nem zavart, most sem zavar. A riposztot ezután is mindenki abban a stílusban kapja, amivel megszólít. Ez semmilyen összefüggésben nincs a topikkal, vagy annak címével.
Ha nem így lenne sem tudnám mi értelme lenne itt nekem is itt vergődni, a kölyök a jóisten tudja hanyadik nicken fröcsögi teli a fórumot, nyilván van múltja nálam is, csak annyi változott, hogy mostanra egész jól nyomja a kötekedés-feljelentés kombót. -
Milyen meglepő, mikor az első büntipont repül, akkor hirtelen kiderül, hogy már megy az adok kapok egy ideje, csak eddig az senkit sem zavart. Ha zavart volna, jelentette volna a moderátoroknak, nem igaz? De ha nem zavart, akkor most miért is hozza fel bárki is így utólag, hogy "védekezzen"? Mert mint tudjuk olyan nincs, hogy azért reagált XY fórumképtelenül, mert előtte AB fórumképtelenül beszólt neki, ugyanis teljesen mindegy, hogy más milyen hangnemet használ, mindenki azért felelős, hogy ő maga milyen hangnemet enged meg magának.
Bonyolult dolgok ám ezek... :) -
Csak a tisztánlátás végett: az sem akármire volt válasz, és figyelembevéve a flame és ész érvek arányát, én nem nagyon panaszkodnék a helyedben... -
Igazság szerint be kellene zárni a topicot, és mindegyikőtöket kirakni, az lenne a megoldás, nem igaz? :) -
Csak a tisztánlátás kedvéért, a kifogásolt poszt erre volt válasz.
De tonképp bátran jöhet a "többi" is :) -
Kapott egy elakadásjelzőt, ha folytatja, jön a többi... -
Link
"Mondjuk ilyet a skinnyman-féle csóringer niemand hülyegyerekek nyilván nem látnak, nekik az lcd-ből a madras teszkóban az ötvenezres funai a plafon, meg a hugy telefonja, ez alapján megy a komperzsön." Link
"Megint hülyét csináltál magadból vol. végtelen.
Ha más nem is, ez legalább megy "
Azon túl, hogy bicskanyitogató, otromba stílusa van, szerintem ez bőségesen kimeríti a személyeskedés fogalmát is... -
Asszem kijár a warn, törlést lehet a hg elvégzi majd:
x360 topik
Geriga -
A topicban ejtettem egy figyelmeztetést, de te se akarj átesni a paci túloldalára, légy szíves. :) -
Sziasztok!
A PC-s játékoknak leáldozott topicban vagy egy NecroJoe nevű valaki, aki szerintem enyhén megszegett mindenféle szabályt, ami a személyeskedés ellen irányul.
Kiemelném ezeket: #322985, #322991
Néhány idézet, amit rólam írt:
"mégha a helyi kretén azt is hazudja hogy sima ügy."
"Ezt a szerencsétlent miért nem vágod ki a topikból? "
Előre is köszönöm az intézkedést! -
Tudja, hogy tilos, mégis tolja...
#112661 -
Befejezted? -
A takarítás után nekem ne mondjad hogy én kezdtem flémelni, meg provokálni. Te nagyon jól tudod, hogy ki flémelt ott, akit ki is tiltottál ideiglenesen. Már leírtam privátban hogy azt a topikot az a valaki miért nyitotta meg az alregével. Úgyhogy légyszíves töröljük már egyszer és mindenkorra. -
A takarítás után áprilisban szóltak hozzá. Békén kell hagyni, ennyi. -
Kéretik törölni a topikot. Köszönöm. -
megint itt ez az idióta
köszi az irtást előre is :) -
2x belinkelted ezt a hsz-t meg néhány kommented volt, ami zavaró volt, de mind1 felejtsük el, nem akarok ezzel foglalkozni, nem haragszom, csak eléggé trollkodás jele volt a dolognak.
Mind1. -
david152 #1108 nem értem, mi volt a flém? -
Nem durva ez a hangnem.
Egyszerűen elég a sok flémelésből. -
david152 #1106 mi ez az hangnem? kérem a modikat intézkedjenek -
Végülis gazdag a szókincsed. :) -
nc -
Mi a hiba? -
-
Sziasztok, egy tag bejött port kavarni.
Nem a videó a baj, hanem hogy gúnyos kommenttel gerjeszt vitát, ezt gondolom abból hogy már 2x-ra linkeli ezt a hsz-át.
Szerintem törölhető.
Köszönöm.
Topik #108301 -
Berselius #1100 Üdvözletem,
ezt a kommentet kérném törölni... köszönöm! -
ErgoProxy #1099 Hahó,
szeretném ezt a kommentet töröltetni.