Világok harca

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elolvastam miket irtatok..most mégjobban várom! Ma este..jegyek megvannak 😄

CSOCSO
nah ez az:

persze van masfajta is.. mint pl:

CSOCSO
tevedsz.. nekunk anno 10 eve megvolt a war of worlds nemtom hany lemezes filmzene es az elejen egy ugyanolyan tripos ( haromlabu) szornyecske volt egy nagy nagy agyuval a labai kozott vagy hol..
spielberg nem ragaszkodott az eredeti filmhez - a könyvhöz ragaszkodott.
Takimate
Na azér Tomi is jól jáccott...

pl. sztem a film elején nagyon hiteles volt ahogy a "miafaszvan"-t eljátszotta. <#lookaround>
(amikor még nem érti mi történik)

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

DarkJedi
Nah hazaértünk a moziból..

Hááát.. Alapvetõen nem rossz film, egyszer mindenképp érdemes megnézni. Tipikus hollywoodi filmre jellemzõ bugyutaságok és következetlenségek voltak benne bõven, néha már a fejemet fogtam.. A vége is elég összecsapott és persze... ja de nem spoilerezek 😊
Ja a tripodokat a Half-Life 2-bõl sikerült teljesen lekoppintani, az öcsémmel egybõl összenéztünk mikor elõször feltûntek 😄
A film alatt nekem többször a Titanic jutott eszembe, ami számomra nem több, mint egy tisztességes iparosmunka, látványos, sok nagy színészt beleraktak, hepiend, aztán kész. Szóval valahogy a Világok harca is csak ennyi volt nekem :/
Színészi játékban pedig Dakota Fanning mindenkit lemos, nagyszerûen játszik, nem semmi a kislány! 😊

Hát ez az én véleményem a filmrõl.

Takimate
Noshát... Most jövök a moziból.
Szerintem érdemes volt beülni rá. Mindenkinek ajánlani tudom.

Spielberg papi csavarjai nekem most is bejöttek. Az Alienek is rendben voltak. A befejezés kicsit valóban kurta lett, ahogy azt a kritika is írta, de erre csak azt tudom mondani, kíváncsi lennék, ha Spielberg nem ragaszkodott volna az eredeti filmhez, Õ hogy fejezte volna be.

Na ennyi. Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik majd...

<#papakacsint>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

SoDI---
nekem nagyon tetszik, rég tetszett már ennyire film.
nem értem a fanyalgó kritikusokat

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Én most láttam.Nekem tetszett.Szerintem nem volt rossz.Bár 1-2 dolog nem volt világos benne.
már láttad?

Mi holnap este megyünk..jegyek levannak foglalva, no para 😛

DarkJedi
<#eljen><#wink>

Én csütörtökön nézem...nah majd meglátjuk! Sosem érdekeltek a kritikák annyira...megnézem és majd én elbírálom😄

DarkJedi
Hja, el is keseredtem picit, azt hittem ez a film tényleg ütni fog. A MoziNet sem dícséri túl a filmet. Különben én holnap este nézem a moziban, már megvannak a jegyek..

na, olvastátok a fõoldalon levõ cikket a filmrõl?

zaki
én is 😊

Punker cimbora, nem írod át a topicot a magyar címre? <#smile>

Nagyon várom a filmet már!

Punkerwork
War of the Worlds, a 2005 movie directed by Steven Spielberg.
H.G. Wells' The War of the Worlds, a 2005 movie directed by Timothy Hines.
H.G. Wells' War of the Worlds, a 2005 movie directed by David Michael Latt.

végülis nem népszerû a téma 😊

másik film (szerintem ez lesz a jobb)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Nah, lassan it a bemutató..29-e, élénküljünk 😉

szinkronos lesz, de természetesen lesz belõle 2 feliratos kópia is
A hazai bemutató idõpontja is júni 29? Remélem nem szinkronos lesz.
http://media.themoviebox.net/player/WarOfTheWorlds/tvspots/?play=4
Serpa
Ez az a film amit a legjobban várok idén a Batman és a Charlie and the Chocolate Factory mellett, ja és a King Kong mellett, meg az Episode 3 mellett........ehhh egy csomó filmet várok 😄

Serpa
Serpa
rövid.

zaki
zaki

zaki

a film akkor sem okozott pánikot, csak a rádiójáték.
Ismerem a sztorit. 😊 Csak a film már nem okoz pánikot. Szinte mindenkinek természetes lett azóta a sci-fi 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sephi
Tobbet mint en az bisztos 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

guardian hero
Mai környezetbe lesz helyezve az eredeti sztori, magyarul sok köze nem lesz a H.G. Wells féle történethez szerintem. Pedig vicces lett volna azt megcsinálni, amiben az emberek végsõ szuperfegyvere egy páncélozott gõzhajó volt 😊)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Loál János
Mennyit is kap Tom Cruise a szerepért?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Rafaelo
mét nem száltak le???

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

az
A fontos tudnivalója, hogy egy angliai rádiójáték formájában pánikot okozott, mert sokan azthitték, hogy tényleg leszálltak az idegenek

még szerencse hogy nem tetszik, nem kell börtönbemenned pedofilia vádjával :>

Bandew
Szvsz ez a csaj egyáltalán nem nagy durranás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
igen. 53-ban már volt egy ilyen film

zaki
vagy nem. pl Natalie Portman

Ez AZ a Világok háborúja amit H. G. Wells (remélem így írják) alkotott?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

aztán pár év mulva felnõ és elfelejti mindenki, lásd macaulay culkin

egy idõben lesz a hazai bemutató is az amcsival.

az meg külön vicces, hogy a kiscsaj dakota fanning már tim robbins-t is megelõzi a szereplõk listáján. (durva, hogy milyen filmekben játszik folyamatosan FÕszerepeket)
zaki

zaki

zaki
na, erre a filmre nagyon kíváncsi leszek. Steven Spielberg, és Tom Cruise újra együtt forgatnak. nekem a Különvélemény nagyon bejött, várom a filmet ezerrel. nyáron érkezik az amcsikhoz, remélem nem késik nálunk sokat. hardwireden vannak az elsõ hivatalos képek.

← ElőzőOldal 8 / 8