Világok harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. sztem a film elején nagyon hiteles volt ahogy a "miafaszvan"-t eljátszotta. <#lookaround>#lookaround>
(amikor még nem érti mi történik)
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Hááát.. Alapvetõen nem rossz film, egyszer mindenképp érdemes megnézni. Tipikus hollywoodi filmre jellemzõ bugyutaságok és következetlenségek voltak benne bõven, néha már a fejemet fogtam.. A vége is elég összecsapott és persze... ja de nem spoilerezek 😊
Ja a tripodokat a Half-Life 2-bõl sikerült teljesen lekoppintani, az öcsémmel egybõl összenéztünk mikor elõször feltûntek 😄
A film alatt nekem többször a Titanic jutott eszembe, ami számomra nem több, mint egy tisztességes iparosmunka, látványos, sok nagy színészt beleraktak, hepiend, aztán kész. Szóval valahogy a Világok harca is csak ennyi volt nekem :/
Színészi játékban pedig Dakota Fanning mindenkit lemos, nagyszerûen játszik, nem semmi a kislány! 😊
Hát ez az én véleményem a filmrõl.
Szerintem érdemes volt beülni rá. Mindenkinek ajánlani tudom.
Spielberg papi csavarjai nekem most is bejöttek. Az Alienek is rendben voltak. A befejezés kicsit valóban kurta lett, ahogy azt a kritika is írta, de erre csak azt tudom mondani, kíváncsi lennék, ha Spielberg nem ragaszkodott volna az eredeti filmhez, Õ hogy fejezte volna be.
Na ennyi. Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik majd...
<#papakacsint>#papakacsint>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
nem értem a fanyalgó kritikusokat
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mi holnap este megyünk..jegyek levannak foglalva, no para 😛
H.G. Wells' The War of the Worlds, a 2005 movie directed by Timothy Hines.
H.G. Wells' War of the Worlds, a 2005 movie directed by David Michael Latt.
végülis nem népszerû a téma 😊
másik film (szerintem ez lesz a jobb)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A fontos tudnivalója, hogy egy angliai rádiójáték formájában pánikot okozott, mert sokan azthitték, hogy tényleg leszálltak az idegenek
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
az meg külön vicces, hogy a kiscsaj dakota fanning már tim robbins-t is megelõzi a szereplõk listáján. (durva, hogy milyen filmekben játszik folyamatosan FÕszerepeket)