Világok harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egyáltalán nem tetszett a film. Valahogy jobbat vártam, olyasmit, mint pl a holnapután...az tetszett!
Légy jó, légy hű Magyar!
Ez a pajzsos dolog csak arra volt jó egyébként hogy a hõsi amcsi hadsereg mégis bemutathassa mekkora ászok, hogy ki tudnak lõni eg tripodot. Ha vártak volna egy félórát, magától összeesett volna. 😊
de a vége tényleg szirupos a köjök se halt meg és ott vár a család:/
köcsög
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
miért maradt abba minden harc?
mi az a se füle-se farka zöldség a végén az immunitásról?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
War.Of.The.Worlds-Vilagok.Harca.DVDR.TC.HUN2.0.ENG2.0.HunSub.CS
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A probléma csak annyi, hogy Játékhegy Pista bácsi egy férc munkából próbált jó filmet csinálni, és sokan, neki tulajdonítják a filmben felmerült - logikai és egyéb - hülyeségeket. Miközben õ hangoztatta és teszi mindvégig a riportokban, hogy a lehetõ leghûebben akarta visszaadni a történetet.
Tehát, ha hibás a sztori, azt nem S.S. okozta.
Nekem pedig Dakota Fenning és Tom Cruise igenis tetszett ebben a filmben.
A végén történõ feloldás nélkül pedig nem is vetíthették volna Amerikában - ez már köztudott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Csak arra voltam kiváncsi, hogy mennyire tudod elfogadni a hihetetlen dolgokat. Mellesleg egy scifiben miért ne lehetne elképzelhetõ az, hogy az UFÓk villámokat lovagolnak meg? Amennyire én tudom nincs is olyan távol a lehetségestõl(ugyebár az adattovábbítás áramhálózaton keresztül már megoldott, akkor a villám is lehet adattovábbító közeg, csak meg kell oldani az Élõlény->Adat konverziót).
Ugye nem vagy ennyire...! Láttad a filmben a kilassított részletet? Mellesleg, a film elején többször is látható volt, hogy villámlás. Ennyire ne akard védeni a hülyeséged...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy Imike honnan veszed, hogy azok villámok voltak? Lehet, hogy a szemtanúk annak látták, és írták le, valójában csak villámnak látszó fénycsóvák voltak. Ha Te elõször látnál élõben StarTrekes teleportot, milyennek írnád le?
rendben van de ha olvastad a könyvet..ugye abban is vannak mára már megmosolyogtato dolgok, de az iró legalább ad magyarázatot mindenre a maga módján..ami a filmbõl hiányzott az a körités..
pl nemtom mit lõttek de ha hõsugarat akkor miért maradt meg mindenki ruhája?😄 mer ugygondolták 'cool'..meg az is vicces volt hogy azok a tapogatok olyan profin navigáltak a pincében de 3 emberbõl egyet nem találtak meg akik ráadásul mozogtak zajongtak is..
továbbá elcseszték szerintem a 'putney dombi férfi' mondanivalojának átadását is..nameg bármennyire is 'cool' kimondani egy filmben hogy ' ez nem harc..ez mészárlás' sztem elcsesszintették az egészet azzal hogy modern korban játszodott (ezt sajnos semmi jóra nem használták fel amugy..)és az ócska 'pajzsuk van nem tudjuk lelõni fakk,pedig ha NEM LENNE..'-val jöttek elõ..
azért voltak jo elemek.. nagyon jol visszaadták a gépek organikusságát,hatalmasságát,a pánikot,a gépek hangja rohadt jó volt,meg a vörös fû is teccett bár sztem 50bõl 40 ember azthitte belek vannak az utcán mivel senki nem adott rá magyarázatot.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Miért kell ennyire komolyan venni? Szórakozásnak szánták. Valakinek vagy bejön vagy nem. De ne azt nézzük már, hogy mennyi valóságalapja van.😊 Bár vannak ilyen filmek is, de ez azt hiszem nem ezek közé tartozik.😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Bocs, akiknek tetszett, de nem tudtam kihagyni.
Nem fénnyel jöttek, hanem vihar kísérte villámlással.
A villámlás - statikus kisülés - nem légüres térben keletkezik. Szükség van elektronokra és pozitronokra.
A viharral érkezéses dolgot nem vágom.
Ebben az esetben a vihar simán lehetett valami tértorzulás is.
"csillagászok, amatõrök stb. pillanatokon belül "észrevették volna" a közeledõ ûrhajót, fényjelenséget."
Azért egy szuperfejlett fajról beszélünk! Nehogymár ne tudják elleplezni magkat!
A viharral érkezés meg - finoman szólva is - hülyeség.
12 éves koromtól folyamatosan sci-fi-ket olvastam
Szerintem Te ne nézz/olvass ilyeneket (scifi klasszikusok), mert úgyis mind tele van logikai buktatókkal, és kissé elavultak lehetnek.
Amúgy szerintem jó film. Bennem egész végig az volt, hogy vajon én mit csinálnék ebben a helyzetben?
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Király filmzene,jó jelenetek,kis humor,jó kameraállások,pozitív töltet,max a végén az a vírusos dolog gáz.