398
www.waroftheworlds.com
-
#277 hát, a kör az pl ijesztős, ez annyira nem, mind1 :)
jöhetne már a dvd :P -
#276 nem izgalmas, ijesztős!
nem teljesen ugyanaz -
#275 nem mondom, hogy csontig lerágtam a körmeimet, de azé izgalmas volt :) -
#274 szerinted ijesztős ez a film? valaki azt mondta ijesztős volt neki.
bár én csak egyszer ijedtem meg amikor a bicikli leesett:) -
#273 aham. -
#272 én is, de nem volt semmi gond, minden szupi volt -
#271 -.-
polus szenterben -
#270 miért, hol nézted meg a filmet, kertmoziban? :D -
#269 teremfüggő a hang sajnos:/ -
Prof William #268 Végül is tetszet a film. És nem utolsósorban a HANGOK! HANGOK! HANGOK! -
#267 pénteken láttam de még midég a hatása alatt vagyok:o -
#266 biztos hogy lesz -
#265 ha lesz valaha valami extra bővített kétlemezes változat biztos megveszem -
#264 -.- -
#263 dc... -
#262 honnan töltöd? -
#261 egyetértek :)
ahogy hazaértem, egyből elkezdtem tölteni a filmet :) -
#260 valamiér megfogott a film. lehet hogy csak a lent említett elvonási tünetek miatt.:) de én élveztem mindegy bárki bármit is mond ez szerintem egy jó film nekem bejön. -
#259 hát még a filmnek :) -
#258 nagyon jó a fílingje a honlapnak -
#257 nemtudom szerintem magát adta:) -
#256 ja, a kislányé :o -
#255 a kislány alakítása:| -
#254 Iszonyat jó film! Életemben először úgy ültem le filmet nézni, hogy ötletem sem volt, mi lesz a történet, még a végére sem mertem mit jósolni.
Sajnos Spielberg bá' berakott egy csomó amerikai "fogást", azaz véletlen sem találja el a sugár Cruiset, stb.. de amúgy nem csalódtam.
A végén kezdtem félni, hogy nem magyarázzák el, mért is pusztulnak el sorra az idegenek, aztán a befejező egy-két egyszerű mondat mindent helyre tesz mindent.
Cruise és Dakota Fenning alakítása a filmben is nagyon tetszett.
Grat Spielbernek
-
#253 ja, a srác nyugodtan kifinghatott volna, a kislány néha tényleg túlzásba vitte a sikoltozást, még ha kfóbiás is volt :c -
#252 a srác is -
#251 Pfúúúú aztat mennyire gyűlölöm! -
#250 a kislány idegesítő volt folyton okoskodott meg sznob volt:o -
#249 én is hosszú idő után ezt néztem meg moziban, sztem szuper volt, igaz a vége lehetett volna jobb is :/ -
#248 nekem tetszett. lehet csak azért mert olyan régen voltam moziban:) -
#247 Sziasztok!
Nekem egyáltalán nem tetszett a film. Valahogy jobbat vártam, olyasmit, mint pl a holnapután...az tetszett! -
Prof William #246 Hááááát! Gondolom Xphrhg közlegény és pajzskezelő nagy rosszulétében lerókázta az irányítópultot, és mire észrevették a haibát már késő volt.
Ez a pajzsos dolog csak arra volt jó egyébként hogy a hősi amcsi hadsereg mégis bemutathassa mekkora ászok, hogy ki tudnak lőni eg tripodot. Ha vártak volna egy félórát, magától összeesett volna. :) -
#245 hogy megbetegedtek.-.-
de a vége tényleg szirupos a köjök se halt meg és ott vár a család:/ -
DaNeEWEB #244 Megnéztem moziban, elég jó film, de a végét eléggé elba****k. Az egy dolog, hogy megbetegedtek az ufók, de mitől ment el a járművük pajzsa???? -
#243 Fordítva inkább :D -
#242 Nemtudom észrevetétek-e de nagyon Half-Life 2 beütése van a filmek vagy fordítva...!? -
winnie #241 olvass vissza, szerintem. le van írva. amúgy meg azért, mert jöttek a bacik és megfertőzték őket. -
#240 miért szűnt meg a gép pajzsa amit le tudtak lőni?
miért maradt abba minden harc?
mi az a se füle-se farka zöldség a végén az immunitásról? -
#239 Szerintem ez:
War.Of.The.Worlds-Vilagok.Harca.DVDR.TC.HUN2.0.ENG2.0.HunSub.CS -
#238 melyik a legjobb minőségű verzió, ami fent van a neten?