Világok harca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon állati szerintem a film!!!!!
Spielberg a csúcs!!!!!!!!!
Spielberg a csúcs!!!!!!!!!
Az Xvides változatnál kb a 31-dik perctõl. Így jobb? :o
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Naja 😊
Remélem mindenki tudja, mire gondolok. Autó körül forog a kamera, hol benéz az ablakon, majd eltávolodik...
Remélem mindenki tudja, mire gondolok. Autó körül forog a kamera, hol benéz az ablakon, majd eltávolodik...
Csak azt nem tudom, hogy a rákba csinálták a kamerakezelést, mikor az elején az autóval menekülnek. Nincs semmifajta vágás. Ötlet?
Na akkor... jó volt veletek fórumozni! Viszlát egy másik életben! Vagy esetleg az élienek ketrecében...
szerinted ijesztõs ez a film? valaki azt mondta ijesztõs volt neki.
bár én csak egyszer ijedtem meg amikor a bicikli leesett😊
bár én csak egyszer ijedtem meg amikor a bicikli leesett😊
köcsög
Végül is tetszet a film. És nem utolsósorban a HANGOK! HANGOK! HANGOK!
valamiér megfogott a film. lehet hogy csak a lent említett elvonási tünetek miatt.😊 de én élveztem mindegy bárki bármit is mond ez szerintem egy jó film nekem bejön.
köcsög
Iszonyat jó film! Életemben elõször úgy ültem le filmet nézni, hogy ötletem sem volt, mi lesz a történet, még a végére sem mertem mit jósolni.
Sajnos Spielberg bá' berakott egy csomó amerikai "fogást", azaz véletlen sem találja el a sugár Cruiset, stb.. de amúgy nem csalódtam.
A végén kezdtem félni, hogy nem magyarázzák el, mért is pusztulnak el sorra az idegenek, aztán a befejezõ egy-két egyszerû mondat mindent helyre tesz mindent.
Cruise és Dakota Fenning alakítása a filmben is nagyon tetszett.
Grat Spielbernek <#worship>#worship>
Sajnos Spielberg bá' berakott egy csomó amerikai "fogást", azaz véletlen sem találja el a sugár Cruiset, stb.. de amúgy nem csalódtam.
A végén kezdtem félni, hogy nem magyarázzák el, mért is pusztulnak el sorra az idegenek, aztán a befejezõ egy-két egyszerû mondat mindent helyre tesz mindent.
Cruise és Dakota Fenning alakítása a filmben is nagyon tetszett.
Grat Spielbernek <#worship>#worship>
ja, a srác nyugodtan kifinghatott volna, a kislány néha tényleg túlzásba vitte a sikoltozást, még ha kfóbiás is volt :c
Pfúúúú aztat mennyire gyûlölöm! <#boxer>#boxer>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én is hosszú idõ után ezt néztem meg moziban, sztem szuper volt, igaz a vége lehetett volna jobb is :/