1319
Meghívót a fórumban kérj, ne zaklass miatta senkit priviben; e-mail címet mellékelj feltétlen. Aki küld neked, az a fórumban fogja jelezni.
  • RRichy
    Gondom van!

A sajátneves domain végződésű e-mail fiókjaimra nem érekzik meg egy levél se!
    A sima gmail-esre megjön.
    Tegnap délután óta egy levél se érkezett a 8 e-mail címemre, ami lehetségtelen! Ma reggel ki is próbáltam , és a freemailről küldött levél csak a gmail-esre jön meg, a saját domainesre nem (az is gmail-es)!

Valaki megoldás?!? Globális gond van?

Kb 2. éve használom a gmail-t és eddig nem volt gond néhány betőltési problémán kívül.

Plíz help!
  • ldavid
    http://gmailblog.blogspot.com/2009/09/todays-gmail-problems.html
  • LoDMaSt
    imap/pop-on megy
  • BB7
    XD
  • LoDMaSt
    A the piratebay még megy, szóval nincs veszve minden! :D
  • BB7
    Dettó! :/
  • Newfronter
    502 server error... :S
  • PrisonMan
    Aki ugyanezt a képet kapja, az nyer

• ACE
    Nem lehet kikapcsolni...
  • richard33
    Sziasztok!

Tudna valaki egy ötletet mondani, hogy miképpen lehetne kikapcsolni az üzenetek összefűzése funkciót?
    Ha kapok egy levelet, akkor mellé rakja a válaszomat és a többi kapott levelet is...ez már sokszor okozott problémát...
    Szerintem ki lehet kapcsolni, de hol?
  • BB7
    Nekem amúgy a mai naptól írja azt, hogy a GMail egyes funkcióiak betöltése nem sikerült, szóval szerintem szerveroldali a hiba! :/
  • BB7
    Más böngészővel próbálkoztál már?
  • Suffering
    nálam már 4-5 napja nem töltödik be a gmail :( mi lehet a gond?
  • BB7
    Magyarban:
    Beállítások-> Fiókok -> E-mail küldése erről a címről:
  • hzsolt
    Nálam angol nyelv van, ott:
    Settings -> Accounts -> Add another email address you own

Ilyenkor küldéskor felül kiválaszthatod a küldőt.
    Sziasztok!

Hogy tudom azt megoldani, hogy minden postafiókomból a Gmailre érkezzenek a levelek, és ha válaszolok egy levélre, arról a címről menjen a válasz amire eredetileg érkezett?
  • ldavid
    kiléptek a bétából (+ pár egyéb alkalmazás is)
  • GregSB
    Ja értem.

Visszatérve az eredeti témához iszonyatosan rossz címeket adnak a magyar oldalak a Wave-s híreknek. Ez nem csak egy kliens lesz, ami felválthatja az emailt, ez attól egy sokkal tágabb rendszer lesz, amibe be lehet majd simán integrálni az emailt is akár.

Óriási lehetőségek vannak benne...
  • Aquir
    vannak fizetett kiemelt hirdetések
  • BB7
    Furcsa!
    Mindenesetre készítettem egy shot-ot!
    Tudom, hogy gyakori a kulcsszó, de most ez ugrott be!
  • GregSB
    Hmm érdekes, most hogy mondod nekem sincs reklám, pedig nincs semmi adblocker felrakva :D

Mind1, akkor indirekt bevételük van belőle (emberek sokat használják gúglit, elkezdik használni többi szolgáltatást is. Pl: Gmailt, ami viszont már tele van személyre szabott reklámokkal)
  • BB7
    Ha most arra akarsz kilyukadni, hogy Google reklámblokkert használsz, akkor:
    Én is! De pár napja is másik böngészőt kellett használnom, ahol meglepődtem, mert eléggé nem csekély mennyiségű reklámod dobott az arcomba a Google, pedig nem is egy olyan felkapott kulcsszóra kerestem!
  • ACE
    Milyen reklámbevételt? Egy darab reklámot nem látok a google kereső oldalán...
  • BB7
    Mindenki jól jár!
    Bár a Google-nek a kezdetek óta kifinomult és azóta kiforrott is az üzletpolitikája!
  • GregSB
    Gondolhatod, hogy nem nem csak jófejségből pénzelik őket. Cserébe a Google a default kereső a Firefoxban és a gyári kezdőoldalon. Ezt sokan nem állítják át (lusták / nem akarják / nem tudják) és mivel az FF a második legelterjedtebb böngésző jelenleg iszonyat nagy fogramlat és ezáltal reklámbevételt termel nekik ez az akció.

Szóval hiába a Chrome, a Google hülye lenne leállítani az FF pénzelését. Ugyan ez igaz fordítva is, a Mozilla sem fog beszólni a gúglinak, hogy "Hé mitképzeltek hogy saját böngészőt fejlesztetek", mert nagyon jól jön nekik a Google pénze.
  • BB7
    De miért? Hát nem az lenne az ésszerű, hogy csak a sajátjukat tukmálják a fogyasztókra?
  • GregSB
    Naja.

Egyébként úgy tudom hogy még mindig támogatják a Mozilla-t, hiába jött k ia Chrome.
  • BB7
    Tudom, hisz mindenhol a Google a Firefoxot ajánlja! :D
    Bár, azt nem tudom, hogy amióta van Chrome, azóta is vannak ilyen hirdetések?

Meg azért használtak több böngészőt, hogy azért bemutassák, mindegyikben működik és nem mellesleg nem lehetett volna megoldani, hogy a Chrome-ban egyszerre 2acc-al legyenek bejelentkezve GMail-re! :
  • GregSB
    És?

Három böngészőt használtak a bemutató alatt: Chrome, Firefox és Safari.

Inkább az a ciki hogy az IE kimaradt :D

Egyébként ha nem tudnád a Firefox mögötti alapítványnak (Mozilla Foundation) az egyik legnagyobb támogatója a Google.
  • BB7
    Csak nekem tűnt fel, hogy bemutatóban Firefox is látható? :D
  • GregSB
    Google Wave - avagy a Google újra feltalálta az emailt.

Egy másik cikk is róla.

Ígéretesnek tűnik, belenéztem a nem kcisit hosszú bemutató videóba, és már látok több területet is az életemben ahol tudnám és fogom is használni ha megjelenik , de szerintem nem fogja kiváltani a hagyományos emailt.

Szerintem az lenne a legjobb, ha a Google egybeolvasztaná ezt a projektet a Gmail-el. Lehessen hagyományos emaileket küldeni és fogadni belőle a wavek mellett...
  • Milan bhv
    És ez mennyibe fáj?
  • Pluskast
    Közben már rájöttem. Találtam egy angol nyelvű fórumot. Ott kiderült, hogy sajna ez új verziós gmail bug és még nincs javítva. Ha a régi változatra vissza váltok működik.
  • hzsolt
    És ha angolra váltod a nyelvet?

Ennyit ír róla a súgó:
    http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&ctx=mail&answer=35529
  • Pluskast
    Nem tud valaki esetleg egy megoldást?
  • Petka
    Én már jóideje használom saját domainnel.
    Itt lehet regisztrálni!
  • Pluskast
    Sziasztok!

Van egy problémám és nem tudom hátha itt közületek tud valaki segíteni. A helyzet az, hogy a gmail chat ablakába szeretnék magamról képet felrakni. A gond azonban az, hogy hiába töltöm fel a képet az csak a beállítások menüben látszik bal oldalt a kis ablakban viszont nem. Tud valaki esetleg valami megoldást?? Előre is nagyon köszönöm!
  • ACE
    Szerintem talán ha arhívumból átrakod a leveleket a beérkezettek közé, akkor letölti, vagy próbáld meg azt, hogy a beállítások/Átirányítás és POP/IMAP -nál állítsd be újra, hogy POP engedélyezése a már letöltöttekre is.
  • Met
    Hogy lehet lekérni a maileket a szerverről újra?
    Egyszer lekértem Outlookban de újra telepítettem a gépet és most nem tölti le a régi leveleket.
  • ACE
    Azért se tékelek! :P