Gmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Komolyan mondom! A Google-nak éveken belül lesz egy saját Op.rendszer-e!
GregSB
Itt az Offline Gmail!

Gears-t használva a vincsire tárolja el a szükséges adatokat. Ha így küldünk levelet az az outboxba kerül, és akkor lesz feladva ha online vagyunk.

Bekapcsolni a Labs-ben lehet, egyenlõre csak US English nyelvvel mûködik.

BB7
Aki esetleg nem olvasta volna! :) GDrive cikk
The Garrett
A contact list import mûködik valakinek?

Azt írja, hogy csv formátumban lehet importolni contactlistet outlookból, vagy bármilyen forrásból ami csv-t támogat.

Én most próbáltam az egyik google groups-os email listámat importálni gmailbe (google groupsban export->csinál egy csv file-t-> azt gmailbe import), de azt írja ki, hogy nem ismeri fel a formátumot. (pedig google alkalmazás mindkettõ...)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
karaj lenne. msn skydrive suxx. :P

BB7
"<...>Google wants to be solving these problems."
Tudod mit jelent ez? H. meg akarja oldani ezeket a problémákat! Ha te ezt már ígéretnek veszed!
De félreértés ne essék! Én nem akarom isteníteni a GMail Drive-ot! Sõt! Várom a Google lépését! :)
GregSB
Tök mind1, amit ígért az nagy méretû fileokról, és megosztás lehetõségérõl szólt. Tudja ezeket a Gmail Drive? Nem! Akkor ugyan az a két szolgáltatás? Nem! Ennyi.

BB7
1) Nevezzük Add-On-nak! Nem támogatja! De attól még nem Hack! :D
2) Tény és való! De attól még lehet, h. a GMail is fog szabni határt! :D
3) Arra kismillió más oldal van!

Ne mond, hogy nem ugyanaz! Mert még SEMMIT nem tudunk róla! Egy menedzser elcsípett mondata! Ez van most a kezünkben! Lehet meg se lesz valósítva
GregSB
1. Ez egy hack, a gúgli nem támogatja
2. 20MB-nál nagyobb méretû filet nem tudsz feltölteni.
3. Amit felraktál nem tudod megosztani az ismerõseiddel.

Végülis ja, ugyan az :DDDD

BB7
Hehe! Érdekes! Ilyet már elég régóta ismerek!
GMail Drive
Sajátgépbõl, bármit belehúzhatsz BackUp-ra tökéletes! :)
GregSB
""We know people's file sizes are getting bigger. They want to share their files, keep them in the cloud, and not worry about which computer they're on. Google wants to be solving these problems."

Ezt a Gmail Product managere nyilatkozta. Csak nem egy virtual drive-on dolgoznak? :)

The Garrett
(us)englisht hasznalom énis, hogy mindig bekerüljenek az újdonságok meg a labs. ^^

BB7
Sztem sincs! Vagyis Én nem találtam! De én magyart használok! Válts angolra! Több funkció van benne! :)
The Garrett
nincs szerintem, legalábbis én nem találtam még ilyet benne.

Ez eddig villany, de több levelezõrendszer automatukusan figyeli, hogy a címzett megnyitotta-e a levelet, és errõl visszajelez. Ilyen itt nincs?

The Garrett
ha nem jön vissza mailer delivery fail -email akkor elküldte. Ha meg az illetõtõl nem jön válasz, akkor nem olvasta el, vagy nem akar válaszolni.

That simple. ^.^

Bocs, ha volt már:
Hogyantudom beállítani, hogy visszajelzést kapjak gmail-es leveleim kézbesítésérõl?

Légyszi segítsetek...!!!
A következõ lenne a gondom...van egy gmail-es fiókom és most csináltam egy másikat...a régibõl szeretném az újba átmenteni a leveleket...ehhez leszedtem a MailStore Home 3.0-ás progit.
A lényeg hogy lehet ezzel a progival archiválni a gmail-bõl és utánna vissza exportálni is...na most nekem az új fiókba való vissza exportálással lenne gondom...egyszerûen nem akar sikerülni!! :-(
Aki tud légyszi segítsen...vagy ha esetleg van vkinek vmi jobb ötletet...!

A válaszolóknak és a segítõknek elõre is köszönet!!!
GregSB
Jah az jó lenne ha a leveleket is a téma szerint nyitná meg. Egyébként a másik kedvenc témám a Cold Shower meg a Shiny.

Aquir
csak amikor megnyitod a leveleket <#buck>

nemtom, én inkább visszaállítottam az eredetire miután megnéztem õket, mert az az eredeti normális megszokott színe, valahogy nem akarnám színezgetni :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Én a "Planets"-t választottam, kellemes a szemnek, nem égeti ki :)

Aquir
az iGooglenek az alaptémája is olyan hogy napszakonként változik :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
Jee, nálam is frissült. Nagyon jók lettek a Theme-ek :)

PrisonMan
Annak a kettõnek mi a neve?

Nekem az "Ezüstös" és az "Éjszakai árnyék" jön be eddig

The Garrett
azok a témák változnak aminél meg kell adnod várost, mert ahhoz méri utánna gondolom...

The Garrett

Pontosan melyik téma az, amelyik változik? És van valami értelme a városnév megadásának, vagy csak a helyi idõ miatt kell???

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

The Garrett
mondjuk az igazi királyság az lenne ha az összes használt Google alkalmazás megkapná a skin-t. ^^

The Garrett
wááh nekem se frissült még be >.<

elsõ sor elsõ kettõ rokz.

Ózd nem megyeváros, és mégis elfogadja

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Rage47
lehet csak megyevárosok vannak benne?
Azért ha már tud magyarul a gugli, jó lenne tudnia a nagyobb városokat. Kazincbarcika ami létezik!!! kb 30.000fõs azért nem annyira kicsi

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Rage47
lol :D
ehh<#gonosz3>

GregSB

Rage47
nem jön be
GregSB
Itt vannak a kezdõ themek (azoknak akik még nem látják mint én):

Rage47
jah, rajtam tesztelik :D
GregSB
Nálam még nem lehet állítani. (nem egyszerre aktiválják mindenkinél).

Pedig õs gmailes vagyok :D

Rage47
Mostantól lehet témákat választani gmailen, tök jóak:)
vmelyik alkalmazkodik a városod napszakához
The Garrett
írj a freemail karbantartóinak ha van ilyen cím valahol, hogy vissza tudják -e állítani... jobb ötletem nincs. :)

Sziasztok!
NAGY SEGÍTSÉG KELLENE!!!!
Beállítottam a gmail-es fiókomba, hogy a freemail-.es postaládám levelei is oda jöjjenek és egyben kezeljem.
Erre minden freemail-es levél át is jött ami eddig ott volt.

Késõbb meggondoltam magam és töröltem a freemail-es leveleket a gmail-bõl, Késõbb nézem afreemail-bõl is törölt mindent. Magyarul áthelyezte az összes levelet. (a kukában sincsenek már, de ez kibaszás a program részérõl, mert én nem kértem, hogy helyezze át, max. másolat)
Vissza lehet hozni õket????????
Kedves gr7!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! A nyelvet átálítottam, de sajnos nem történt semmi, úgyhogy biztosan a böngészõs történetben lesz a hiba! Majd valakivel megbuheráltatom! :) De legalább már tudom, hogy hol keresgéljek/tessek! :)

További szép napot kívánok.
The Garrett
Próbáld meg átállítani a nyelvet angol/amerikaiangolra és ha akkor sem jelenik meg, akkor valszeg valamilyen adblock tiltja le a bongeszodben.

Sziasztok!

Egy olyan problémám lenne a gmailemmel, hogy nem jelenik meg a hangulatjelek új szolgáltatás. Egyszerûen nem szerepel az eszköztáramban, mikor levelet írok! Hogyan lehetséges ez?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
GregSB
Asszem MS Office Outlookal is tudsz ilyet csinálni, és ott legalább nem kell végignézned hogy anorexiás csajok mutogatják a lábukat :DDD

Rage47
találtam egy olyat, hog uzenet.net, azzal müxik elvileg, most kipróbálom...
azért thx
The Garrett
google calendar email értesítõvel.
Beállítasz egy eventet, amihez kérsz elõtte x idõvel értesítõt, és akkor fogja küldeni a mail-t. De ez csak gmailes címek közt mûködik, ha mindkét félnél be van állítva az értesítés, és meghívjátok egymást a naptárra.

Rage47
lehet valahogy idõzített emailt küldeni gmailen?
vagy bármilyen módszer érdekelne, amivel ez esetleg lehetséges
Fillmore Dude
Az a baj a Gmail Super Clean skinnel, hogy elsõre soha nem tölti be a Firefox. Mindig a gmail "újabb verzió"-ja töltõdik be elõször (Super Clean nélkül) és aztán lehet átváltani a "régebbi verzió"-ra:

Azt hogy lehet elérni, hogy elsõre a Super Clean skin-t töltse be? Köszi!