Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gears-t használva a vincsire tárolja el a szükséges adatokat. Ha így küldünk levelet az az outboxba kerül, és akkor lesz feladva ha online vagyunk.
Bekapcsolni a Labs-ben lehet, egyenlõre csak US English nyelvvel mûködik.
Azt írja, hogy csv formátumban lehet importolni contactlistet outlookból, vagy bármilyen forrásból ami csv-t támogat.
Én most próbáltam az egyik google groups-os email listámat importálni gmailbe (google groupsban export->csinál egy csv file-t-> azt gmailbe import), de azt írja ki, hogy nem ismeri fel a formátumot. (pedig google alkalmazás mindkettõ...)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Tudod mit jelent ez? H. meg akarja oldani ezeket a problémákat! Ha te ezt már ígéretnek veszed!
De félreértés ne essék! Én nem akarom isteníteni a GMail Drive-ot! Sõt! Várom a Google lépését! :)
2) Tény és való! De attól még lehet, h. a GMail is fog szabni határt! :D
3) Arra kismillió más oldal van!
Ne mond, hogy nem ugyanaz! Mert még SEMMIT nem tudunk róla! Egy menedzser elcsípett mondata! Ez van most a kezünkben! Lehet meg se lesz valósítva
2. 20MB-nál nagyobb méretû filet nem tudsz feltölteni.
3. Amit felraktál nem tudod megosztani az ismerõseiddel.
Végülis ja, ugyan az :DDDD
GMail Drive
Sajátgépbõl, bármit belehúzhatsz
Ezt a Gmail Product managere nyilatkozta. Csak nem egy virtual drive-on dolgoznak? :)
That simple. ^.^
Hogyantudom beállítani, hogy visszajelzést kapjak gmail-es leveleim kézbesítésérõl?
A következõ lenne a gondom...van egy gmail-es fiókom és most csináltam egy másikat...a régibõl szeretném az újba átmenteni a leveleket...ehhez leszedtem a MailStore Home 3.0-ás progit.
A lényeg hogy lehet ezzel a progival archiválni a gmail-bõl és utánna vissza exportálni is...na most nekem az új fiókba való vissza exportálással lenne gondom...egyszerûen nem akar sikerülni!! :-(
Aki tud légyszi segítsen...vagy ha esetleg van vkinek vmi jobb ötletet...!
A válaszolóknak és a segítõknek elõre is köszönet!!!
nemtom, én inkább visszaállítottam az eredetire miután megnéztem õket, mert az az eredeti normális megszokott színe, valahogy nem akarnám színezgetni :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
elsõ sor elsõ kettõ rokz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Pedig õs gmailes vagyok :D
vmelyik alkalmazkodik a városod napszakához
NAGY SEGÍTSÉG KELLENE!!!!
Beállítottam a gmail-es fiókomba, hogy a freemail-.es postaládám levelei is oda jöjjenek és egyben kezeljem.
Erre minden freemail-es levél át is jött ami eddig ott volt.
Késõbb meggondoltam magam és töröltem a freemail-es leveleket a gmail-bõl, Késõbb nézem afreemail-bõl is törölt mindent. Magyarul áthelyezte az összes levelet. (a kukában sincsenek már, de ez kibaszás a program részérõl, mert én nem kértem, hogy helyezze át, max. másolat)
Vissza lehet hozni õket????????
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! A nyelvet átálítottam, de sajnos nem történt semmi, úgyhogy biztosan a böngészõs történetben lesz a hiba! Majd valakivel megbuheráltatom! :) De legalább már tudom, hogy hol keresgéljek/tessek! :)
További szép napot kívánok.
Egy olyan problémám lenne a gmailemmel, hogy nem jelenik meg a hangulatjelek új szolgáltatás. Egyszerûen nem szerepel az eszköztáramban, mikor levelet írok! Hogyan lehetséges ez?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Beállítasz egy eventet, amihez kérsz elõtte x idõvel értesítõt, és akkor fogja küldeni a mail-t. De ez csak gmailes címek közt mûködik, ha mindkét félnél be van állítva az értesítés, és meghívjátok egymást a naptárra.
vagy bármilyen módszer érdekelne, amivel ez esetleg lehetséges
Azt hogy lehet elérni, hogy elsõre a Super Clean skin-t töltse be? Köszi!